kokematon kimppaan

utelias kissa

Pariskunnat, jotka kimppaa harrastatte! Onko teillä ollut mukana täysin kimppaa kokematonta naista, ja miten meni? Mitä te teette ja miten etenette? Halua olis mutta ei taitoa! En ole ikinä edes suudellut naista :)

19

3203

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näillä mennään

      Ihan samalla tavalla kuin silloin ekaa kertaa kaksistaankin. Ei noita juttuja voi käsikirjoittaa.
      No eka kyllä kannattaa tavata ihan muuten vaan ja katsoa tullaanko muuten juttuun, sitten voidaan edetä asiassa. Ei tää kimppailu mitään rakettitiedettä ole. Näin miehenä voin kertoa että naisilla on helpompaa kun miehillä tuo alkukankeus tässä asiassa ei välttämättä ole eduksi.
      Kaikkeen tottuu.

      • utelias kissa

        Parasta olis tietysti jos kaikki vaan tapahtuis ja hauska ilta johtais johonkin. Totuus vaan on että jos omissa piireissäni jään odottamaan tilaisuutta niin saan odotella lopun ikäni.


      • utelias kissa kirjoitti:

        Parasta olis tietysti jos kaikki vaan tapahtuis ja hauska ilta johtais johonkin. Totuus vaan on että jos omissa piireissäni jään odottamaan tilaisuutta niin saan odotella lopun ikäni.

        Tuskin kokemuksen puute mikään este on. Siinä olet varmasti oikeassa, että jos vaan jää odottamaan asiaa, niin voi joutua odottamaan aika pitkään. Kimppaa varmasti osa miettii, mutta kuka sitten päätyy totetuttamaan niin onkin toinen asia. Itse olisin puolison kanssa myös kokeilemassa sitä kunhan vaan sopiva tilaisuus tulee. Odottaessa se tuskin tapahtuu ja kyllä sitä pitänee hakea jotain kautta. Voidaan toki vaihtaa ajatuksia aiheesta.


    • nääs1

      Meillä hoidettu hommat niin että mökillä sauna lämpiämään,samoin kylpytynnyri ja jos ei vielä tynnyrissä niin sen jälkeen välittömästi homma mennyt kuin itsestään siihen että kaikki ovat tykänneet.

    • isopari

      Kyllä se on pariskunnan vaikea löytää naista tai toista pariskuntaa, etenkin isokokoisen pariskunnan. Olemme aktiivisesti etsineet jo vuoden. yhden tapaamisen saimme aikaan mutta nainen ei ilmestynyt paikalle.

      • tell me about it

        Se tavallinen tarina.


      • n+m

        Mistä päin olette ja minkä ikäisiä? :)


    • Kiinnostaa tietää

      Onko naista joka kertoisi ekasta kerrasta kun suuteli naista. Miten ja missä tapahtui? Miltä tuntui? Onko erilaista kun suudella miestä?

      • näin minulla...

        Suutelussa sinänsä ei mitään ihmeellistä ole. Ihminen se nainenkin on. Erona voisi näin äkkipäätä sanoa vain sen että partaa ei yleensä naisella kasva. :D
        homma etenee kyllä yleensä ihan itsestään ja siihen asti, mitä kumpikin osapuoli on valmis kokemaan. Muut leikit riippu aivan vatapuolen haluista ja kiinnostukesta. Rakastelu anisen kanssa voi olla erittäin antoisa tutkimusmatka. Nainen yleensä osaa koskettaakin toista naista, koska tietää suunnilleen miltä mikäkin tuntuu.


    • kuumismisu

      Oletko itse menossa kolmanneksi?

      • Kolmasko?

        En ehkä tähän settiin, mutta joskus jonnekin ;)


    • Ninni vaan

      Harrastin ensimmäisen kerran ryhmäseksiä opiskeluaikanani. Asuin kahden hengen soluasunnossa toisen naisen kanssa, tultiin hyviin juttuun. Erään kerran hän tuli kotiin pienessä hiprakassa, ja avautui olevansa bi. Kysyi olenko koskaan suudellut naista jne. Ensin suhtauduin asiaan negatiivisesti mutta seuraavana viikonloppuja päädyin kokeilemaan seksiä naisen kanssa. Alkujännityksen jälkeen nautin täysin rinnoin, erityisesti vaikutuksen teki kaverini strapon, millä hän nai minua pitkään ja hartaasti. Jonkin aikaan tuon jälkeen mukaan tuli kämppikseni miesystävä, ja Se olikin menoa sitten. :)

    • pariSP (N)

      Meille ja toiselle parille eka kimppa oli eka kerta ja oltiin siis kokemattomia kaikki neljä. Juteltiin keskenään mitä seksijuttuja kukin oli kokenu ja mitä olis fantasiatasolla ajateltu ja uskallettaisko niitä kokeilla.
      Yksi fantasia juttu oli kaikkien mielessä käynyt ja se oli kimppaseksi.
      Muutaman lasillisen jälkeen ajateltiin katsella josko TV:stä maksulliselta puolelta tulis aiheeseen liittyvää ja eihän siinä kauvaa kun sieltä löyty kanava jossa pari miestä ja kolme naista keskenään alko touhuamaan ja siinä naiset niinkuin tyyliin pornopätkis kuulu alko riisuun toisa ja pussaan keskenään.
      No minä ja toisen parin nainen alettiin kans, ja se oli mun ekakerta kun pussasin naisenkaa ja se sai kyllä miehetkin meidän kimppuun.
      Oikeastaan se oli varmaan hyvä kun ei oltu kokeneita sillä siinä oli sitä ensimmäisenkerran jännitystä. Nyt ollaan aina silloin tällöin nelistään kimpajutuissa ja huomattu että bi-seksi on osa sitä, mutta ei aina kun vietetään yhteisiä iltoja vaan kun on se fiilis.

    • kaitsut69

      Me ollaan vaimon kanssa just hakemassa uusia kokemuksia. Juttu lähti siitä, kun sanoin, että on aika kauniin näköistä kun kaks naista rakastelee:) No vaimo pamautti tähän, että siitäkin on kaunista katsella kun kaks miestä touhuaa:) Eli nyt siis olemme etsimässä sekä naista vaimolle että miestä minulle, eri aikaan toistaiseksi :D Vähän jänskää, mutta eiköhän kiihkolla ja huumorilla hoidu :D

    • Mansepari

      Kyllä se menee ihan luonnollisesti kun kemiat toimii. Istutan iltaa, keskustellaan ja otetaan lasi viiniä...

    • horny dream

      Meillä oli kyläilemässä viinilasin ääressä eräs tuttu nainen. Mies meni saunaan ja me naiset sitten alettiin puhua seksistä, tämä toinen kun ei ollut saanut aikoihin. Yksi asia johti toiseen ja pian mieheni tapasikin meidät naiset sohvalta alastomina. Itse ehdotin miehelleni että tyydyttäisi puutteenalaisen ystävän.. Oli käsittämättömän kiihottavaa katsoa kun mieheni sai toisen naisen voihkimaan ja laukeamaan: tekisin uudestaan milln vaan, myös parinvaihto kiihottaa

    • QWERTY1234

      ihmeellistä että tältäkin palstalta löytyy keskusteluja joita "kutsuni" nimimerkki ei ole onnistunut kusemaan. Taitaa kaverilla vihdoinkin olla lääkitys kunnossa.

    • itu4

      Meillä on peli avattu ja nainen on nyt saanut kahta miestä, seuraavaksi olisi kai tarkoitus saada kolmanneksi nainen mikäli jostain löytyy ja ehkä sit jossain kohtaa voisi kokeilla parin kanssa.

    • Annat tilanteen mennä omalla painollaan. Siitä joko tulee jotain tai sitten ei tule mitään. Mutta jo kiinnostaa niin suosittelen kokeilemaan.

      Meille esimerkiksi maistuu tällähetkellä vain naiset kolmanneksi. Ehkä tässä myöhemmin myös parit ;)

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe