määttä konkkaan

jepppee

se sit lopulta tapahtui,koillistie määttä haettu konkkaan,on sitä odotettukin,,ihmeen kauan sinnitellyt..

34

8052

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaIinen

      olisko sielä töitä

    • hjkl2

      ei kannate kaivaa toiselle kuoppaa,olisitepa itse samassa asemassa.

    • mokkonen5

      ei kannate tehdä töitä liian halvalla, tässä se lopputulos.
      ja johdon ammattitaito ei kyl hurraamista,no lopputulos sit tämä,
      traktoriurakoinnista ei nousta pinnalle.

    • idddqff

      No Monta kertaa Kuusamon kuljetus on mennyt konkurssiin aina on kuitenkin saanut lopulta velan pois. ihme juttu, Katotaanhan vaan hommat jatkuu.....

      • 12kale

        Olispa hyvä kun saisi velkansa kuntoon ja voisi jatkaa. Näin toivon kaikille yrittäjille. Ei se helppoa ole, tsemppiä ja jaksamista....on joutavanpäisempiäkin ...


    • :( :(

      Aloittaja ilmeisesti todella tyytyväinen? Vahingonilo ja kateus, siinäpä se suomalainen perusluonne. Inhimillisesti ajatellen moniko jää, tai on uhan alla jäädä työttömäksi? Mutta aloittajan toive on toteutumassa? Toivottavasti asiat ei ole niin huonosti kuin nyt on julki tullut. Tekemätöntä työtä tiesaralla riittää joka kesä ja ennenkaikkea talvi, joten jospa se siitä ja leipä tulee jatkossakin niihin pöytiin joita tämä uutinen eniten koskee. Älkää antako ilkkujien (kuten ilmeisesti aloittaja) masentaa, jospa se päivä vielä paistaisi. Ja mikä on oikea totuus? Minä en ainakaan sitä tiedä.

      • pfiuuuuu puh puh puh

        No tähänkin konkurssiin todelliset tietäjät löytyy rauhanyhdistykseltä. Siellähän se kaikki Kuusamon tietotaito ja "työmiehet" pesii. Katelliset lestat on tätäkin konkkaa ennustaneet hymyssä suin jo vuosikausia. Jokohan paikalliset lestat kiertelee Määtän pihoja josko sieltä jotakin löytyisi ilmaiseksi mukaan tai jos tuuri pukkaa ni joku vielä maksaisi jotakin kun pois vie. Kyllä korppeja riittää kun vain raatoja olisi. Lestathan yleensä vie vaikka tuhkat epäuskoisten uuninpesästä. Kateelisia pask...

        Toivottavasti homma jatkuu ja työpaikat säilyy Kuusamossa ilman lestapäiden "tietämystä".


      • jepppee

        todellakin hyvilläni tästä uutisesta olen,loppuu se aliurakoitsijoiden ja työntekijöiden kusetus ja ylimielinen asenne heitä kohtaan,se tosi asia tulee aina vastaan että maksun aika jossain vaihees tulee.
        määttä yrittänyt kahmia halvalla paljon urakoita ,on sit yrittänyt ottaa urakoitsijoiden selkänahasta voittoa,mut siinä ei onnistu kun hinnat on polkenut niin alas..
        ylimielisellä käytöksellä saanut ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan pois firmasta,pätevät työntekijät ja mestarit ovat lähteneet pois,jäljelle jäi vaan itse kusipäät johtajat.


    • alv-

      tää sitä tervettä kilpailua,tehdään niin halvalla töitä että konkurssi lopulta tulee,jos edellisen vuoden tulos miljoona euroa tappiollinen niin ei siiinä paljon matematiikkaa tarvi että onko homma kannattavaa,,no sit konkurssi ja verot ja muut velvoitteet jää yhteiskunnan maksttavaksi.
      ja kuinka monta pienempää aliurakoitsiaa määttä vie konkurssissa mukaanaan kun jättänyt pitkältä ajalta työsuoritteet maksamatta..että sellainen työn antaja se tämä..

      se kun urakoita otetaan huippu halvalla niin tosi asia että ei sitä kukaan niitä töitä voi tehdä niin halvalla,jotain sitä jää silloin maksamatta..yleensä ne juuri verot ja muut yhteiskunnan velvoitteet,onhan määtälle aikaisemminkin tilaaja antanut huomautuksia kun työeläkkeet olleet maksamatta työntekiöille..
      no sellainen työnantaja tämä,se ikävä paikka työntekiälle jos palkasta pidätetty työeläke maksut mutta määttä ei ole tilittänyt niitä eteenpäin..
      se vaan kumma että viranomaiset antaa sen jatkua niin pitkään..no yhteiskunta sit maksaa.

    • RALA PÄTEVYYS PUUTTU

      jokainen voi tarkistaa RALAN sivuilta määtän työnantaja maksujen tilan,siellä lukee punaisella että yrityksellä on verovelkaa ja tyel eläkemaksuissa merkintä.
      eli kyllä tälläinen firma saa loppua joka ei hoida työntekijöiden työeläke maksuja,aivan sama kuin monta työntekiää on,kun firma on maksukyvytön niin saa loppua.

    • tehot1

      Hyvä että haetaan konkurssiin KOILLISTIE MÄTÄ .
      Pieninmät velkojat ovat jo saamisensa menettäneet.

    • Pieksämäkeläinen!

      Erittäin hyvä juttu että haetaan konkurssiin ja toivottavasti myös menee nurin koko firma. Koko ajan maksut myöhässä urakoitsijoille eikä edellisen talven lumitöitä ole maksettu varmaan kokonaisuudessa vieläkään... missä vika.. päässä vai laskukoneessa....

    • Muutakin

      Eikö kuusamosta ole muuten hävinny baarejakin muutama ?

    • rikos rikos

      Jos työnantaja on vähentänyt työntekijän palkasta työeläkemaksut ja on sitten jättänyt ne maksamatta eteenpäin,niin eikös silloin kyseessä ole kavallus? Eli on kavaltanut työntekijän rahoja...

    • rannastakäsin

      Kyllä pitää laittaa valtiolle pyyhkeitä että antavat urakoita hintojen polkijoille.Valvonnassakin katsottu läpi sormien. Kaikki muut kunnolliset tekijät varsinkin aliurakoitsijat kärsivät tuollaisista "Määtöistä" Otetaan valtion toisesta kassasta rahaa ja jäädään toiseen kassaan velkaa. Suoraan sanottuna varastetaan meidän veronmaksajien taskuista. Eikä valtio ole ainoa joka antoi julkisia varoja tälle yhtiölle vaan saman teki myös Inarin Kunta joka tehetti kunnan varoilla tien ja urheilukentän: Tiestä tuli "susi" ja urheilukenttä edelleen kesken eikä taida edes valmistuakaan. Kyllä ..tuttaa tuollaset rahan tuhlaukset olis ollu sama tilata vaikka Kiinasta yhtiö tekemään.

    • 14+19

      Eikös se määttä ollut lemminkäisen aliurakoitsija murskeella monta vuotta.
      Mikähän siinäkin tuli kun ei enää lemminkäiselle murskaa?.

    • pipperiimi

      Lemminkäinen vaatii että on tietyn ikäiset vehkeet töissä, määtällä ei ollu rahaa uusia koneita... ja vanhatki veteli viimisiä.

    • ex-kuusamo

      Ihan oikein että meni konkkaan. Olen kateellinen kaverilleni kun se sai Helposti töitä Määtältä aikoinaan, itse en ole saanut edes työharjoittelu paikkaa. Kun kerran soitin ja kysyin töitä alkoivat vaan vittuilemaan. et semmoista. hah hah

      • Näin se on

        On ihme että ei edes harjoittelupaikkaa irronnut. Kun tuossa firmassa ollut tapana soitella entisiä työntekijöitä takaisin töihin.


    • mökkitie

      Hyvä kun loppu murskeen ajo s-salmella määtän osalta. ajovat kun hullut kesällä mökki teillä.eivät väistäneet eivätkä huomioineet muita liikkujia ollenkaan. kuskitkin samaa paska porukkaa.

      • Henri-64

        Samaa mieltä,aivan sairasta touhua!Onneksi loppu Määttien touhu Kuusamossa!


    • tipu

      Voi kauhea tuota kateuden määrää, annetaan ihmisille mahdollisuus, eikä olle painamassa alas, muistakaa tämä asia kun antaa toiselle jotain saa itse kaksinkertaisena takaisin.

    • joukkis2

      Elekee lyökö lyötyjä.

    • 12+12

      Mikäs määtällä on tilanne?. Menikö se konkkaan vai ei?. Ainaskin vissiin oma murskeasema pyörii täyttä häkää?.

    • krekki

      Harmi jos menee konkkaan. Kuusamossa jokainen työpaikka on arvokas. Töitä me tarvitaan, ja paljon jotta saadaan talous nousuun. Älkäämme olko vahingoniloisia ja vielävähemmän kateellisia.

    • kepulaisuus?

      Eikös siellä Kuusamossa noita Määttiä riitä jokalähtöön ja koneita taitaa olla joka toisella? Kyllä se sepeli varmaan kulkee jos yksi Määttä on joukosta pois. Tuli vaan todettua, että kyllä tuon konkurssiin menneen kuorma-autot ajoivat ainakin Rukan lähistön teillä sellaista vauhtia, että ei meinannut ehtiä alta pois. Nyt ei tarvitse pelätä noita kuorma-autoja, eikä niiden kuskeja, kun Rukalla päin liikkuu. Onhan siellä hulluja kuskeja muissakin kuorma-autoyrittäjissä, monella on ikä ja näkö järjestä puhumattakkaan mennyt sellaiseksi, että rattia ei saisi vääntää.

      Varmaan tuon konkurssiin menneen yrittäjämäätän poliittinen tausta ei ollut kepulainen ja tämän takia tuo yrittäjä varmaan savustettiin ulos Kuusamolaisten kuvioista. Eikös se niin ole, että pitää olla kepulainen, niin yrityskuviot ja rahoitus luistaa? Vielä parempi, jos on kepulainen ja laestadiolainen.

      • elukka5

        täysillä sorastelee metsäteitä VALTIOLLE tämä määttä!


      • kaima1
        elukka5 kirjoitti:

        täysillä sorastelee metsäteitä VALTIOLLE tämä määttä!

        Ihan reilu virma! Hoiti velvotteet ainaki täällä pohjosessa.t.jouni


      • jou i

        Kyllä se vaa sullaki 'vähän ahistaa'vaikka koitat olla muutakiko lestkepu...


      • näin tuo firma teki
        kaima1 kirjoitti:

        Ihan reilu virma! Hoiti velvotteet ainaki täällä pohjosessa.t.jouni

        Minullekin toi itärajan korvessa olevalle mökilleni sepeliä ja sillä kellon ajalla, mitä oli sovittu. Kiitin syvästi ja kehuin Kuusamollaisten pienyrittäjien hyvää asiakaspalvelua.Taisivat nuo toiset eli kepulaisten omat Määtät yhdessä syödä juuri tuon hyvän asiakapalvelun omaavan firman konkkatilaan. Niin kuin tiedämme, joka kylässä pitää olla noilla kepulaisilla omat Määtät ja niille riittää sympatiaa ja valtion tukirahoja. Miten se tuo Matti Vanhanenkin siellä Rukalla pääministerinä kävi hiihtelemässä ja mietti päänsä puhki, miten saisi suomalaista työntekijää rokotettua parhaimmiten?

        Piipahtelihan se tuo Mauri Pekkarinekin juhlissa jos toisissa, koska pytinkejä sinne Rukalle pistettiin pystyyn suurten tukiaissummien avulla. Ruka on rakennettu niin täyteen, että yhteen kerrokseen eivät enää nuo mökit mahdu. Tuntureita on turha tiirailla Rukan keskuksessakin alakerroksista, näköpiirissä ei ole muuta kuin kerrostalon betoniseinää seinää. Eli sielläkin tulee laulu herkästi mieleen, että eksynyt oon betoniviidakkoon.


      • persut ruikuttaa taas
        jou i kirjoitti:

        Kyllä se vaa sullaki 'vähän ahistaa'vaikka koitat olla muutakiko lestkepu...

        Heh, Itse Joukamoko tuossa ruikuttaa vai hengenheimolainen.
        Mitenkähän Määttien konkurssiin voi politiikkaa sotkea? Urakoita ja isoja olikin oli kylliksi, mutta laskutikun käyttö taisi unohtua. No, pääsivät kuitenkin saneeraukseen joten homma jatkuu, tosin pienempänä.


    • Veskolainen

      Veskonniemen tie taisi olla se niitti.

    • tiiseli

      Huntalo Veskolainen, eiköne sielä hurranneet monta vuotta sitten.

    • Veskuniemeläinen-perse

      Ttu Veskoniementie. Se oli Koillistie-Määttä perdeleen viimeinen niitti. Sielä oli Loiria myöten Veskuniemeläiset katkomassa katerpillarin ketjuja, kerra saivat öljytynnyrin kaadettua pillariin, mutta tikut olivat märkiä.

      Katto-vittu-kaa tästä:
      - http://veskoniementie.blogspot.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe