Kyllästynyt elämään..

lonelydadd

Tiedän että tämä avautuminen täällä on turhaa ja ketään tuskin edes kiinnostaa.. Mutta kuitenkin. Täytän 20v, olen 1vuotiaan tytön etäisä, määräaikaisella sopimuksella oleva työssä käyvä nuori. Elän yksinäistä elämää vaikka ystäviä onkin, pienessä yksiössä, korvia myöten veloissa vaikka tällä hetkellä töissä olenkin, aikoonaan tuli työttömänä otettua kaiken maailman vippejä yms. että pysyi katto päällä ja oli ruokaa kaapissa, vanhempien kanssa olin tuolloin riidoissa eli ei heiltä juuri apua herunut ja koska jääräpää olen muualta en apua kehdannut pyytää, pelkäsin maineen menevän. Ja nyt kyllä kostautui takasinpäin. Kuitenkin varani ei riitä kaiken maksamiseen, perintäkirjeet paukkuu ja uneen saa useasti itsensä itkeä kun kaipaa lastaan jota rakastaa ylikaiken.. Elämä vain valuu kaivoon stressin ja masennuksen takia, ainoat päivät kun jaksaa hymyillä on silloin kun näkee tyttöä. Välillä tuntuu että kaikille olisi helpompi jos vain katoaisin tai vaikka heittäisi narunkaulaan.. Mutta en voi tehdä sitä lapseni takia. Olen luvannut että häntä en jätä ja kävelen vaikka kiinaan häntä hakemaan jos on pakko. Aion olla hänelle se isä minkä ansaitsee, enkä tee niitä samoja virheitä kuin oma isäni.. En muuten enään vain jaksa... Olen uupunut.. En jaksa enää mitään... Miksi minun asiani ovat näin, miksi? MIKSI...!?

13

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sghhfsgffs

      Ei ihmisen ole tarkoitus itse ylläpitää elämäänsä, eihän ihminen itse tänne tullutkaan! Raamattu sanoo, heittäkää huolenne Jumalan käsiin, hän pitää teistä huolen. Itsekin yritin tappaa itseni 20-vuotiaana, mutta onneksi minulle kerrottiin evankeliumi. Elämä on ollut vaikeaa sen jälkeenkin sillä kapinoin Jumalaa vastaan mutta älä sinä kapinoi vaan kipin kapin luojan syliin!

    • YLÖSPÄIN

      Niin makaa kuin petaa.

      Kaikilla meillä on "luurankoja" kaapissa, mutta kyllä niistä selviää, jos vain haluaa.

      Elämä on.

      Nyt sopimaan velkojen maksusta.

      Itse aikanaan maksoin kaverin velat. Olipas kivaa.

      Nykyään on oma asunto ja rahaa säästössä, joten alhaalta on yksi tie ja se on YLÖSPÄIN.

      Onhan telkkarista tullut sitä ohjelmaa, jossa neuvotaan TV1. Se rahoitusohjelma vai mikö se oli?

    • lonelydadd

      Haluan vain normaalin elämäni takaisin..

    • fbdcvc

      Jos haluat normaalin elämän takaisin,tee töitä sen eteen. Surkuttelemalla ei saada kuin sutta aikaiseksi.

      Otat velkojiin yhteyttä,sovit maksusuunnitelman ja alat maksella velkoja. Hetki siinä menee,mutta sopimuksilla saat lyhennettyä niitä eivätkä kasva turhaa korkoa koko aikaa.

      Itsellä meni raha-asiat todella pahasti pieleen,tällä ajattelulla että apua en pyydä enkä tarvitse.

      Maksusuunnitelmat tein joka firman kanssa ja sovin asioista. Nyt ollaan vuosi oltu ilman merkintöjä ja enää yksi vuosi jäljellä ja ollaan taas normaali kansalainen.

      Muttas e on vaatinut itseltä tiukkaa kuria ja järjestelmällisyyttä.

      Siihen pystyy kun itse sitä haluaa.

      Tsemppiä elämään!

      • elämä edessä

        Näin se menee.


    • asdffffffffffffffff

      Elät pelkän lapsen takia... Aika ovela muija kun tullu sulle raskaaksi. Tulee kyykyttämään sua varmaan lopun elämäs.

      • asdfffffffffffffffff

        jumala nyt auttaa vaikkei siihen uskoiskaan, jos sellanen kerta on


    • voimia eteenpäin

      Ehdotan Jumalan lisäksi velkasaneerausta. Sitten kun velat on kuitattu, voi jälleen rakentaa tulevaisuuttaan.
      Jos sinä,nuori isä, vielä luet tätä palstaa.

    • hyppy1

      Hyvä ihminen. on ihmisiä joita toisen hyvinvointi kiinnostaa. On ikävä etttä ole tiukoilla taloudellisesti, mutta se on vain nyt tosiasia johon sinun on sopeuduttava. Itse olen pienituloinen koska en terveydentakia voi tehdä kuin osaaikatyötä. Mielelläni tarjoaisin lapselle enemmän mutta näillä mennään. on täyttynyt siis hyväksyä se tilanne missä olen ja sopeutua. Omaa elämäntilannetta kannattaa miettiä siltä kantilta että se ei kuitenkaan ole toivoton eikä mahdoton. Tärkeintä minulle on ollut jaksamisen kannalta että ruokin itseäni positiivisilla ajatuksilla ja asioilla. Itsessäälissä rypeminen ja vertailu toisiin ei auta. ei auta surra mennyttä että mitä on tullut tehtyä vaan on elettävä tässä ja nyt. Rakastan lasta ja mitä se käytännössä merkitsee ja miten ilmenee? No että pidän huolta omasta henkisestä jaksamisesta. Muuten puhe rakkaudesta on sanahelinää, rakkaus on teonsana, ei tunne jota tunnen. Myös kaveriti jotka vaikuttaa negatiivisesti minuun saa lähteä. Harrastan liikuntaa josta saan hyvänoloa ja luen hyviä kirjoja. Kirjastosta voi löytää elämäntaito kirjoja ja hengellistä lukemista kokeileppa. On ihmisiä joilla on asiat huonommin, sen ajattelu auttaa. Minulla on työ ja lapsi. Koeta elää tätä hetkeä, äläkä huolehdi huomisesta. Se ei auta vaan stressaa. Elämä on kovaa ja tehdään virheitä joista tulee seurauksia mutta eteenpäin vaan katse. Voit harrastaa monia asioita joihin ei tarvita rahaa ja kehitä itseäsi ihmisenä. Sinulla on sitten henkinen esimerkki ja perintö annettavana tyttärellesi, se on tärkeämpää kuin mikään mitä rahalla voit tarjota. Jos sinulla on työn lisäksi vapaa-aikaa kokeile jotain vapaaehtoistyötä. Toisten auttamisesta voi saada hyvän milen ja kokea aidosti olevansa tarpeellinen. On olemassa sellasta mieskaveritoimintaakin, et voi olla tukena yksinäisille nuorille.

    • Hae apua

      Oletko hakenut apua velkaneuvonnasta tms.? Hyvä kun olet saanut töitä, se on nykyään vaikeaa. Hoida työsi hyvin niin ehkä voit saada jatkoa tai hyvän työtodistuksen jolla saat uuden paikan. Ja koita saada raha-asiasi kuntoon, älä luovuta.

    • kokemusta on

      Älä hyvä Mies velkojen takia stressaa. Jos NYT kertakaikkiaan et voi niitä maksaa niin mitä sitten. Menevät perintään ja voudille. Luottotietosi menevät muutamaksi vuodeksi, teet töitä ja makselet velkojasi pois. Työ on paras lääke muutenkin. Olet nuori ja kaikki on edessäpäin. Mene juttelemaan ja avautumaan jollekin sivulliselle,terapia on hyvä. Huomaat että meitä on samassa jamassa tosi paljon. Yritä olla liikaa murehtimatta. Asioilla on tapana aina järjestyä

    • äippä82

      Hei herää. Et ole kovin masentunu jos ollenkaan ehkä vain laiska. Sillä masentunu ihminen ei pysty kirjoittamaan tuollaista tekstiä eikä noin pitkälle. Tuskin ees pääseen koneelle.
      Tota sun soopaa ei usko ees erkkikään. Ja jos todella olet veloissasi ym. niin oma vika. Ota itteäsi niskasta kiinni ja ala ottaa vastuuta tekemisisäsi. Noi sun ongelmat on todella mitään sanomattomia todellisten ongelmien edessä. Joita varmasti tulee vielä elämänvarrella vastaan. Ny ois aika aikuistua. Onneksi vanhempasi on nähny tilanteesi eikä työnnä sulle rahaa vaan vaatii sua ottaan vastuun itestäsi.

    • hfthnk

      Mitäs olet tuhlannut kalliisiin vehkeisiin rahojasi omaa uhmaasi.Otat lainan ja makselet vipit pois,tai soitat kaupungin velkaneuvontaan.Yksin täällä muutkin on pärjänneet,porukat potkinu maailmalle väkisin,mutta tuhlaus on omaa syytäs.Ehkä vanhempasi takaa lainan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe