Missä Separador?

Mazdels (ei kirj.)

Missä on "Isännän pöydässä" -ohjelmassa ihmeparantunut Separador, kun hän ei ole aikoihin kirjoittanut tälle palstalle?

7

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkä...

      Varmasti niin hyvässä kunnossa, ettei ole aikaa istuskella netin ääressä?

    • impi.umpilampi

      Jos se sepäraattori on vaekka kanttuvei, niinku muutki parantunneet. Meinnoon aenaki V.Piipponen/A.Hartikaenen kokkoonpanossa ylleesä silleen em. asijantuntijat sannoot käänneen, jotta parantunneet immeiset ovat toenen toesesa perrään, jonku aijan piästä parantumisestaan kuolleet.
      Mistä se tosjassiissa sitte johtunnoo, jotta PP:n ja AH:n väettämissä parantumisissa aena on käänä tuolleen, jotta sen parantumisesa jäläkeen parantunneet oesivat kuolleet aevan lähiviikkojen aekana.
      Uattelen, jotta jos PP:n ja AH:n kokkooksissa parantunneet oesivat etelleenni hengissä, nii nehän voesivat osalttaan totisttoo tuosta ihmmeestä, jossa Isäntä on heitä parantumisten kaotta siunannu ja näen siitä kunnija tulis Isännälle itelleen.
      Vuan nyt, kun parantunneitten kerrottaan, (PP:n ja AH:n kuulopuhheilla), olevinnaan parantunneen, nii kunnija assiista männöö ens'sijasesti heille eekä Isännälle, kun väetetyt parantunneet eevät kerran ite ou asjaa totistamassa.

      Tämä mielipitteeni ee sitte ou mistään katkerruuven syövereistä tempastu, vuan ihmettelystä assiissa, johon en ou vielä suana rehellistä vastaasta.
      Sehi oesi kohttuullista assiissa, jos kysseiset 'parantajat' sanosivat assiissa ies rehellisen kieron vastaaksen, niinku savolaeset.

      • Mazdels (ei kirj.)

        "impi"
        Onkohan Veijo ja Aulikki kieltäneet "parantamiltaan" lääkkeet kokonaan? Osa ihmeparantajistahan kehottaa "parantuneita" lopettamaan lääkityksen.


      • impi.umpilampi
        Mazdels (ei kirj.) kirjoitti:

        "impi"
        Onkohan Veijo ja Aulikki kieltäneet "parantamiltaan" lääkkeet kokonaan? Osa ihmeparantajistahan kehottaa "parantuneita" lopettamaan lääkityksen.

        En ossoo sannoo tuohon asijaan mittää, ku se liäkeasija ee ou tullu VP:n ja AH:n ilimotuksissa puhheeksi.

        Oletan vuan näen, jotta suattaahan se parannettu nyt itekki tehä nuin ratikaalin ratkasun elämässään, jotta jättää oma-alotteisesti liäkkeet ottamata, jos uattello, jotta ku kerran on parantunu, nii eepä sitä ennee roppija tarvihe.

        Jotkut uskovaeset immeiset ne on näessä asijoessa varsinaessie pöljjie, ku eevät huastele assiissa sen liäkärisä kansa, joka on liäkinnän heille johonni vaevaan miäränny.

        Meinnoon vaekka immeinen parantusikki jostahi vaevasta, niin liäkinnällisistä asijoesta on syytä huastoo liäkärin kansa, jotta mihin vaevvaan ne ropit on miärätty. Ja jos jotkut ropit on miärätty vaekka sen parantunneen vaevan hoettoon, nii liäkärikunta on senverran viisasta porukkoo, jotta ne ymmärtäät kyllä tosjasijat, jotka parantunu heille kerttoo ja toemmiit liäkinnällisissä jatkotoemenpitteissä sen mukkaan.
        Oun kuullu liäkareiltä, jotta joettae liäkkeitä ee passoo aevan yks'kaks' kertalinttuulla jättee, vuan vähitellen annosta pienentämällä.


    • Mazdels (ei kirj.)

      Eipä ole Separador käynyt kertomassa kuulumisia täällä. Olisiko sairaudet palanneet takaisin ja hän sen vuoksi ei kirjoita tänne? Ja eihän kaikki sairaudet parantuneet hänestä, vaan niitä jäi vielä vaikka muille jakaa.

    • Lukaz

      Itsekin olen aika ajoin käynyt täällä kuikuilemassa, josko Separador olisi toisessa aiheessa esittämiini kysymyksiin vastannut, mutta eipä ole mitään miehestä kuulunut pitkään aikaan. Ei täällä eikä Youtuben puolellakaan...Toivottavasti kaikki on kuitenkin hänellä hyvin.

    • Mazdels (ei kirj.)

      On tainnut Separadorille palata vaivat takaisin, kun ei ole käynyt kirjoittamassa mitään, vaikka perään on kyselty. Useinhan henkilö kuvittelee parantuneensa, mutta jonkin ajan kuluttua sairaudet palaavat takaisin.

      Mahtaakohan Separador pystyä liikkumaan enää rollaattorillakaan Itäkeskuksessa? Toivotaan hänelle kuitenkin hyvää. Toivottavasti vaikka joku hänen ystävänsä auttaisi häntä kirjoittamaan muutaman rivin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe