Missä Separador?

Mazdels (ei kirj.)

Missä on "Isännän pöydässä" -ohjelmassa ihmeparantunut Separador, kun hän ei ole aikoihin kirjoittanut tälle palstalle?

7

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkä...

      Varmasti niin hyvässä kunnossa, ettei ole aikaa istuskella netin ääressä?

    • impi.umpilampi

      Jos se sepäraattori on vaekka kanttuvei, niinku muutki parantunneet. Meinnoon aenaki V.Piipponen/A.Hartikaenen kokkoonpanossa ylleesä silleen em. asijantuntijat sannoot käänneen, jotta parantunneet immeiset ovat toenen toesesa perrään, jonku aijan piästä parantumisestaan kuolleet.
      Mistä se tosjassiissa sitte johtunnoo, jotta PP:n ja AH:n väettämissä parantumisissa aena on käänä tuolleen, jotta sen parantumisesa jäläkeen parantunneet oesivat kuolleet aevan lähiviikkojen aekana.
      Uattelen, jotta jos PP:n ja AH:n kokkooksissa parantunneet oesivat etelleenni hengissä, nii nehän voesivat osalttaan totisttoo tuosta ihmmeestä, jossa Isäntä on heitä parantumisten kaotta siunannu ja näen siitä kunnija tulis Isännälle itelleen.
      Vuan nyt, kun parantunneitten kerrottaan, (PP:n ja AH:n kuulopuhheilla), olevinnaan parantunneen, nii kunnija assiista männöö ens'sijasesti heille eekä Isännälle, kun väetetyt parantunneet eevät kerran ite ou asjaa totistamassa.

      Tämä mielipitteeni ee sitte ou mistään katkerruuven syövereistä tempastu, vuan ihmettelystä assiissa, johon en ou vielä suana rehellistä vastaasta.
      Sehi oesi kohttuullista assiissa, jos kysseiset 'parantajat' sanosivat assiissa ies rehellisen kieron vastaaksen, niinku savolaeset.

      • Mazdels (ei kirj.)

        "impi"
        Onkohan Veijo ja Aulikki kieltäneet "parantamiltaan" lääkkeet kokonaan? Osa ihmeparantajistahan kehottaa "parantuneita" lopettamaan lääkityksen.


      • impi.umpilampi
        Mazdels (ei kirj.) kirjoitti:

        "impi"
        Onkohan Veijo ja Aulikki kieltäneet "parantamiltaan" lääkkeet kokonaan? Osa ihmeparantajistahan kehottaa "parantuneita" lopettamaan lääkityksen.

        En ossoo sannoo tuohon asijaan mittää, ku se liäkeasija ee ou tullu VP:n ja AH:n ilimotuksissa puhheeksi.

        Oletan vuan näen, jotta suattaahan se parannettu nyt itekki tehä nuin ratikaalin ratkasun elämässään, jotta jättää oma-alotteisesti liäkkeet ottamata, jos uattello, jotta ku kerran on parantunu, nii eepä sitä ennee roppija tarvihe.

        Jotkut uskovaeset immeiset ne on näessä asijoessa varsinaessie pöljjie, ku eevät huastele assiissa sen liäkärisä kansa, joka on liäkinnän heille johonni vaevaan miäränny.

        Meinnoon vaekka immeinen parantusikki jostahi vaevasta, niin liäkinnällisistä asijoesta on syytä huastoo liäkärin kansa, jotta mihin vaevvaan ne ropit on miärätty. Ja jos jotkut ropit on miärätty vaekka sen parantunneen vaevan hoettoon, nii liäkärikunta on senverran viisasta porukkoo, jotta ne ymmärtäät kyllä tosjasijat, jotka parantunu heille kerttoo ja toemmiit liäkinnällisissä jatkotoemenpitteissä sen mukkaan.
        Oun kuullu liäkareiltä, jotta joettae liäkkeitä ee passoo aevan yks'kaks' kertalinttuulla jättee, vuan vähitellen annosta pienentämällä.


    • Mazdels (ei kirj.)

      Eipä ole Separador käynyt kertomassa kuulumisia täällä. Olisiko sairaudet palanneet takaisin ja hän sen vuoksi ei kirjoita tänne? Ja eihän kaikki sairaudet parantuneet hänestä, vaan niitä jäi vielä vaikka muille jakaa.

    • Lukaz

      Itsekin olen aika ajoin käynyt täällä kuikuilemassa, josko Separador olisi toisessa aiheessa esittämiini kysymyksiin vastannut, mutta eipä ole mitään miehestä kuulunut pitkään aikaan. Ei täällä eikä Youtuben puolellakaan...Toivottavasti kaikki on kuitenkin hänellä hyvin.

    • Mazdels (ei kirj.)

      On tainnut Separadorille palata vaivat takaisin, kun ei ole käynyt kirjoittamassa mitään, vaikka perään on kyselty. Useinhan henkilö kuvittelee parantuneensa, mutta jonkin ajan kuluttua sairaudet palaavat takaisin.

      Mahtaakohan Separador pystyä liikkumaan enää rollaattorillakaan Itäkeskuksessa? Toivotaan hänelle kuitenkin hyvää. Toivottavasti vaikka joku hänen ystävänsä auttaisi häntä kirjoittamaan muutaman rivin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe