The Voice kids

tuoli ei käänny

Kukakohan voitti sen KidSingin? Eipä ole kuulunut, ja ihan hyvä. Antaa lasten käydä kouluja ja olla lapsia eikä poppareita jo 10-vuotiaana.

Varmaan aika pettymys lapselle, jos tuomarien tuolit eivät käännykään... En katsonut tuota ekaa jaksoa, mutta voin kuvitella, ettei se kovin kivalta tunnu.

20

3038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen4

      Juurihan se alkoi, voittaja löytyy vasta myöhemmin. Jos et katsonut, miten voit arvostella !

    • tuolipuoli

      KidSing tuli joskus keväällä, joku tyttö sen voitti, mutta eipä hänestä sen jälkeen kuulunut? Ei ainakaan tule mieleen, että olisi tehnyt mitään duettoa valtakunnan virallisen lapsitähden Robinin kanssa tms..

      Minusta tuntuu jotenkin pahalta, että lapsi laitetaan siihen laulamaan, ja sit tuomarit eivät käännykään. Pitää olla melkoisen kova luonne.

    • Tykkäsin jotenkin

      Onneksi Voice Kids ei ole lähellekään yhtä imelä kuin KidSing. Ei sellaista lässytystä ja jatkuvaa halailua kuin se Tuiskun & co kisa. Ja laulajatkin ovat parempia.

      • eidufu

        Samaa lässytystä ja halailua jatkaa kids voicekin. Tähtivalmentajilta tuntuu jo ekassa jatkossa loppuvan superlatiivit...

        Kristan ylimääräinen shownpito ärsyttää....


        Laulajat parempia kuin aikuisten kisassa...


    • kamala ämmä

      Mistä se kamala tea taas juontamaan? Niin niin teennäinen ja ei todellakaan tiedä, miten rauhoitellaan, jos sitä muka yrittää ennen kun joku menee lavalle, kamala muija, miten kehtaa leikkiä jotain kotipsykologia, kamalaa, kamalaa, lalsiparat.

      "Jussi ei halua käsitellä yksityisasioitaan julkisuudessa. Hän on eri linjalla kuin Tea Khalifa, joka seurusteli Jussin kanssa vuoteen 2011 asti."

    • Pöntöjä

      Mistähä ne on noin pöntöt äänimiehet hommaaneet tonne . Eihän ne osaa hommaansa pätkään . Just se mikä pitäs kuulua niin volumet pudotetaan puoleen ja puheet tulee melkein huutamalla . Monoo perseelle näille pöntöille .

    • niin säälittävää

      Miksi pahasti puhevikaisia lapsia on päästetty jatkoon ja tv-esiitymiseen, kuten

      kamala puhevikainen Ylöjärven Helmikin.

    • vjma

      Jenni Jaakkola voitti Kidsingin ja häneltä on ilmestynyt jo levykin.Yhden kappaleen olen kuullut ja tytöllä on upea ääni.

      • vjma

        Tai koko albumi ilmestyy 11. lokakuuta


      • enrico

        "Jenni Jaakkola voitti Kidsingin ja häneltä on ilmestynyt jo levykin.Yhden kappaleen olen kuullut ja tytöllä on upea ääni."

        Kyllähän Jennillä hyvä ääni on, mutta ei hän mikään valmis laulaja vielä ole. Maallikot ei oikein osaa arvioida tällaisia asioita. Helposti ajatellaan että jos äänensävy on nätti, on hyvä laulaja. Laulaminen on kuitenkin erittäin paljon muutakin. Laulan itse ammatikseni, olen myös antanut laulutunteja, joten katson asiasta jotain tietäväni. :)

        Ja tuo että on tehnyt levyn, ei ole mikään tae että on hyvä, koska nykyään levyjen tekeminen on kovin helppoa mikäli vaan rahoitus on kunnossa. Jenniltä ei ikinä olisi levyä tullut ellei se olisi tullut tuon kilpailun voiton kylkiäisenä.


    • voiceofpentu

      Outoo, sama tyyppi Kidsing ja Voice of Kids;ssä,,,,,, miten voi olla mahdollista ? et nauhoitukset olleet suurinpiirtein samaan aikaan ja erituotanto yhtiöiden tekosia ???? entäs jos se olis voittanut molemmat,,,, no oisko kuitenkin pitänyt lukee se pienellä printattu teksti että et voi osallistuu molenpiin,,,,,vai eiköhön se tunne suomen kieltä ????????????????????

    • refdsfdsdfs

      Aikuistenkin Voice on melkoista nuoleskelua niin tämä lasten versio on kyllä sama potenssiin viisi. Täysin järjetöntä eikä osata edes laulaa.

      • voice of pepe

        Lapsista osa on jo tuotteistettu vanhempiensa toimesta. Millaisen kuvan nykymuotoiset kisat antavat lapsuudesta... Voice of kids ssä lapsuus on kyllä aika kaukana... Toisin oli Seppo Hovin laulattaessa lapsia aikanaan. Silloin lapset oli vielä lapsia.


      • ai ei muka

        Ai ei muka osata laulaa =-O mun mielest osataa


      • ?1?
        ai ei muka kirjoitti:

        Ai ei muka osata laulaa =-O mun mielest osataa

        Tyvestä puuhun nostaan. Jos joskus vielä menette oikeille laulutunneille, huomaatte, että ehkä vähän liikaa kehuttiin tuossa kilpailussa. Yksikään tuon kilpailun esityksistä ei ollut sen tasoinen, että siitä olisi esim. kansainvälisemmälle tasolle. Se kun ei vielä ole kovin paljon että on luokan paras laulaja. Tuo oli sellainen kilpailu, että siinä kehuttiin aivan kaikki kilpailijat maasta taivaaseen. Sääli, että todellisuudentaju on noin hukassa. Ja kyllä, katsoin joka jakson..


      • Jeespoks
        ?1? kirjoitti:

        Tyvestä puuhun nostaan. Jos joskus vielä menette oikeille laulutunneille, huomaatte, että ehkä vähän liikaa kehuttiin tuossa kilpailussa. Yksikään tuon kilpailun esityksistä ei ollut sen tasoinen, että siitä olisi esim. kansainvälisemmälle tasolle. Se kun ei vielä ole kovin paljon että on luokan paras laulaja. Tuo oli sellainen kilpailu, että siinä kehuttiin aivan kaikki kilpailijat maasta taivaaseen. Sääli, että todellisuudentaju on noin hukassa. Ja kyllä, katsoin joka jakson..

        Kuka sen nyt voitti?


    • no niin

      Molly voitti

    • Jessss!

      Voice Kids on tuhat kertaa parempia esityksiä kuin aikuisten kilpailussa!Aivan loistavia lahjakkaita lapsia!

      • NiiloOliParas100000x

        Jos yleisö olisi saanut äänestää kuudesta finalistista, olis takuulla Niilo voittanut, typerää, ettei saanut.

        Voittaja on mielettömän taitava teknisesti ja kauniskin, mutta kun mikään laulunsa ei koskettanut slaavilaista mieltä, yhtään kyyneltä ei Molly saanut mussa tai yleisössäkään aikaan, en nähnyt valmentajienkaan liikuttuvan.. Jesse Kaikurannasta tuli huikean suosittu, koska hän osaa koskettaa lauluillaan, kuten Juha Tapiokin... Niilo , sun aika vielä koittaa, jatka laulamista, levytys sopimus kyllä oottaa sua eessäpäin, Halauksia Niilolle miljoonat


    • kuka mitä häää

      voittiks tän nyt joku englantilainen, ku nimi on molly, ja jossain haastattelussa hää puhu englantia? meni vähän ohi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe