Kun nainen on nymfomaani

NymfoRmaani

Mitä mies ajattelee jos naiskumppani on ns. kyltymätön seksiin? Nainen kun aina tahtoisi seksiä ja saada orgasmeja, kun kerran siihen pystyy. Onko tälläinen nainen miesten mieleen vai kokeeko mies itsensä jollain lailla riittämättömäksi? Voiko tälläisessä olla positiivisia asioita? Olen kerran eläessäni saanut myönteistä palautetta tästä asiasta, joten olen tainnu kohdata vastaavan mies nymfomaanin.
Kaikki miehet eivät kai ymmärrä tai todellakaan jaksa session jälkeen muutoin tyydyttää naista esim. leluin sormin tai suulla. Vihdoinkin kokemani on mitä sanoinkuvailematonta. kiitos siitä tälle miespuoliselle osapuolelle.

109

10376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Just jooooo

      Jaa jaa. Ei vois vähempää kiinnostaa.

      • naisen mies

        Minua kiinnostaa ihan kamalasti. Haluan naiseni aamulla heti herätessäni puolen tunnin rakasteluun. Lounaan aikoihin on sopiva toinen kerta. Työstä tultuamme noi n klo 17 - 18 aikoihin kolmas kerta tuntuu hyvältä. Sitten vielä nukkumaan mennessä siin klo 23 aikoihin vielä hyvä lämmittely ja kaksi tai kolme laukeamista, tietysti molemmille. Sellaista on naiseni ja minun seksielämämme ollut noin viisi vuotta. Ei kai siinä muutosta ole tulossakaan.


      • fbsfbsfbsbsfb
        naisen mies kirjoitti:

        Minua kiinnostaa ihan kamalasti. Haluan naiseni aamulla heti herätessäni puolen tunnin rakasteluun. Lounaan aikoihin on sopiva toinen kerta. Työstä tultuamme noi n klo 17 - 18 aikoihin kolmas kerta tuntuu hyvältä. Sitten vielä nukkumaan mennessä siin klo 23 aikoihin vielä hyvä lämmittely ja kaksi tai kolme laukeamista, tietysti molemmille. Sellaista on naiseni ja minun seksielämämme ollut noin viisi vuotta. Ei kai siinä muutosta ole tulossakaan.

        Kuinka vanhoja olette? Lienette melkoisia poikkeuksia tuossa asiassa...


      • Anonyymi
        fbsfbsfbsbsfb kirjoitti:

        Kuinka vanhoja olette? Lienette melkoisia poikkeuksia tuossa asiassa...

        Ne on varmaan 12-13wee


    • Sori mut no tack

      No minä en tuollaista jaksaisi. Seksi on kivaa ja tuntuu hyvältä, mutta on vain osa elämää. Nymfonainen on seksi- tai pornoriippuvainen, eivätkä riippuvuudet ole koskaan hyvästä. Hän luultavasti harrastaa seksiä/runkkaa jatkuvasti pakonomaisesti saadakseen siitä itselleen hyvänolon tunnetta ja samalla pakenee miuta normaaleita tunnetiloja, koska ei osaa käsitellä niitä. Normaali, tasapainoinen suhde ei luultavasti onnistu hänen kanssaan ja seksisuhdekin olisi pakonomaista suorittamista.

    • uteliasvili2

      Onko olemassa pariskuntia missä seksiä harrastetaan yleisesti enemmän kuin tavallisesti? Mikä se tavallisen raja sitten on 1-2 viikossa. Tietysti on hienoa jos kipinää löytyy monta kertaa viikossa puolin ja toisin.

    • AdMedicum

      Mania on mani, eikä nymfomania. Noin 1 % suomalaisista sairastuu kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, jossa masennus ja mania vuorottelevat.

    • GO GO

      Kuulostaa ihan kivalta... Mulla oli 90-luvulla naisystävä joka halusi koko ajan, miehinen kunto riitti jokusen kuukauden useita kertoja päivässä touhuumiseen. Sitten oma fiilis lopahti ja jatkoin matkaani... Nyt elän suhteessa jossa saa liian harvoin omaan tarpeeseensa nähden. Eli taidan sitten olla puoli nymfo, vielä kun olisi samalla aaltopituudella oleva nainen.

    • makiamaikki

      kyllä tuollaiselle naiselle miehiä riittää jos yksi lopahtaa...

    • NAItattaa

      Minä haluan koko ajan.. joka toinen päivä vähintään seksiä kiitos.

      • Anonyymi

        Mulle riittää talvella kerran päivässä, kesällä joka päivä.


    • Herr Lederhose

      Kyllähän se tuoreessa suhteessa, ns "kanivaiheessa" on kivaa, mutta vakiintuneessa suhteessa alkaa maistumaan työltä. Miehen kyky saada orgasmeja ja nauttia seksistä on kuitenkin paljon rajallisempi. Mulle sopisi joka toinen päivä vakiintuneessa suhteessa. Nyt olen kuitenkin niin tuoreessa suhteessa, että panettaa koko ajan ja kun naisellani on samat fiilikset niin seksiä harrastamme aina kun on mahdollista. Ennätys oli 7 kertaa päivässä :)

    • Kaitsu 42v

      No hyvä "Herr Lederhose" Kyllä se näin menee,ja meilläkin vaan joka toinen päivä,mutta vaimoni haluaisi useammin!

      Nyt pelkään,että kohta menee vieraaseen sylliin, jotta olisi taas tuo ns .Kanivaihde jälleen uudestaan.

      Nyt muuten hain lekurilta tuon sildenafil 100mg reseptin ja sain vuoden tarpeen,jotta voin ottaa vaikka silloin, kun en ole "sillä tuulella"Johan tuli potkua,mutta on se vähän tylsää välillä,kun katsotaan vaikka leffaa yhdessä ja muija tokaisee näin"käydäänkö taas vähän naimassa" Booring pomppia aina saman reijän päällä.No on tuo onnistunut vielä näiden avulla toistaiseksi.

      Eli leffaan paussi päälle ja sitä rataa...höh.

      Pitäisi olla tyytyväinen,mutta mutta.........

      • kyntömies puhuu

        Otan osaa ja toivottavasti sulla sydän kestää noita potenssivalmisteita, muuten kyllä ovat ihan toimivaa kamaa.
        Kyllä luulis muijaskin paikat kipeytyvän jos painelet sitä sen ajan minkä yks pilleri tehoaa... ehkä 1 vrk. Minulla riittää 1/4 tabu ainakin 12 tuntia ja meno on sellaista et paikat turtuu loppupelissä ennen ku himot hiipuu.


    • jtjt fffd

      En voisi ajatella suhdetta nymfon kanssa, 1 yön kivaanhan sellainen ois mitä parhain kumppani.

    • väkisten.

      snaokaa mulle miten nymfonaiset syntyy ts miten heille tulee nymfomania?

      • äikänope

        Minusta ainakin tuli nymfo sen jälkeen, kun elin avioliitossa, jossa mies ei halunnut seksiä viimeiseen 15 vuoteen. Ensimmäinen 10 vuottakin se oli harvinaista herkkua. Kun pääsin siitä vapauteen, ajattelin, että nyt antaa palaa...


    • Urbaanilegendaa

      Nymfonaisia ei oikeasti ole olemassa.

      • Anonyymi

        Tuleppa mun luo niin tiedät onko......👄💟


    • ujjbyvv

      En aloittaisi suhdetta sellaisen kanssa, joka haluaa koko ajan, itse kun en ole kauhean seksuaalinen.

    • Todistaja

      "Nymfonaisia ei oikeasti ole olemassa."

      ...sanoisin että olet väärässä. Itse elin sellaisen kanssa vajaat kuutisen vuotta ja kun suksi lusti, elämä oli mitä parasta. Mutta kun sitten riideltiin, niin se oli sitten sitä toista ääripäätä. Jääräpäinen kun oli luonteeltaan.

      Hän oli aina valmis pieneen kisailuun. Sanoisin että jos kuuden vuoden aikana oli kolmekymmentä päivää ilman seksiä niin se ehkä pitää paikkansa. Ja jos vuorokaudessa hän sai parikymmentäkin kertaa, niin kai häntä voi pitää jonkinlaisena nymfomaanina.

      Ja yleisistä kommenteista poiketeten voin sanoa että se ei edes tuntunut työltä. Se riippuu ihan siitä miten toinen osapuoli halunsa esittää. Jos vain suoraan töksäyttää että "nyt panettaa" niin se tuntuu varmasti puulta hyvinkin pian. Mutta jos havahdut siihen että kumppani katsoo sinua ovenkarmin takaa, hymyilee ja puree huultaan, katselee ikkunasta ja keikuttaa pyllyään, konttaa vaihtamaan televisiokanavaa, strippaa silmäkulmassa jne... niin ei se seksi niin puiselvalta tunnu. Puhumattakaan peilien, sukulaisten, tanssilavojen ja kauppojen mukanaan tuomasta jännistyksestä.

      Mutta alkuperäiseen kommenttiin, sanoisin että numfomaaneja on todistetusti olemassa.

      • 6uny5t4r3

        Sä olet varmaan itsekin selvästi keskivertoa seksuaalisempi, minkä vuoksi naisesi halut eivät tuntuneet sinusta liialta. Itse en voisi ajatella suhdetta moisen naisen kanssa, koska haluan seksiä luullakseni selvästi keskivertomiestä vähemmän, eikä toisaalta noin paljon haluava nainenkaan mua kauaa kattelis...


      • Kaitsu 42v 1

        Vastaan sinulle "Todistaja" Kyllä olet todella oikeassa,vaikka ei kai tämä nyt kauhean yleistä ole.

        Mutta kun omalle kohdalle sellainen "nymfomaani" osuu,niin pitkän päälle rasite.....Olen sentään jo jaksanut olla yli 20vuotta naiseni kanssa,joten tiedän ns.Kantapäänkautta,että mistä puhun......

        Kyllä minä jään toiseksi näissä haluissa naiselleni!!!Ei ole pakko uskoa,mutta totta on!

        Eli taatusti on olemassa,niinkuin totesitkin,tosin muutamat epäilevät sen vuoksi, kun ei ole omalle kohdalle osunut.

        Niin en tiedä kuinka paljon naisista löytyy näitä prosenteissa(ehkä 5%). Valaiskaa myös naiset vähän meitä pulassa olevia miehiä.


    • Kaitsu 42v 1

      Olenhan minäkin aina ollut keskivertoa halukkaampi,mutta kyllä siitä tulee pitkänpäälle rasite,jos nainen haluaa jopa 2-4kertaa päivässä...

      Kun sentään ollaan oltu yhdessä yli 20 vuotta!Luulisi jo edes hiukan laantuvan,mutta ei?

      Luulin aina että mies on se joka kinuaa,ja muija valittaa "päänsärkyä" yms.VÄÄRÄSSÄ OLIN!!!

      No onneksi olen vielä onnistunut pysymään tahdissa, tosiaan tuon(sildenafiilin 100mg) voimalla.

      Kyllä näitä superhalukkaita naisiakin löytyy.

      Toivottavasti en saa sydänkohtausta....Tosi on että kovilla olen näin miehenä..Välillä booring,mutta pakko se on vaan yrittää jaksaa,kun en halua hänen menevän pettämään,koska rakastan häntä edelleen ja kovalta tuntuisi tällainen.Siis en usko että näin tapahtuisi,mutta pelottaisi kuitenkin.

      Ostin muuten hänelle tuon dildon syttärilahjaksi,koska jos vaikka sairastuisin tulevaisuudessa,niin ompahan ainakin joku korvike olemassa.

    • Kaitsu 42v 1

      Lisään vielä että, varmaan moni ihmettelee mistä aikaa moiseen.

      No arkisin aamulla(ennen töihin menoa), ja sitten illalla/yöllä lisää....Ei ole lapsia,joten aikaa riittää...

      Myönnän että joskus ei jaksaisi aamulla millään innostua,paitsi viikonloppuisin.

      Arkisin duunissa kyllä aika väsynyt olotila,mutta onneksi on kevyet työt liukuva työaika.(valtion hommissa).

      • eothbjoswfjbki

        Kyllä mullakin aikaa löytys työn vuoksi (opettaja), mut eipä riittäisi intoa noin aktiiviseen sekstailuun.


    • Kaitsu 42v 1

      No eipä minullakaan aina,mutta en halua tuottaa pettymystäkään.

      Onhan tuo jo liian rutiinia meillä,eli lääkkeitten voimalla menen sitten.Myönnän että tauko tekisi terää,mutta kun tuo vaimoni on kimpussa vähän väliä,niin höh? minkäs teet?

      Olen kyllä ehdottanut taukoa,mutta eipä ole perille mennyt. Ainakaan vielä.

      Täytyy vissiin sanoa että migreeni iski, ja paha sellainen...Tai noidan-nuoli selkääni....Viikon tauko tekisi todella hyvää,ehkä kahdenkin.....

      • utmrnyetbrvdecs

        Toi selkäkivun, tai esim. nivuskivun valittaminen vois auttaa, itse olen joskus niin tehnyt ;)


      • Kaitsi 42v 1
        utmrnyetbrvdecs kirjoitti:

        Toi selkäkivun, tai esim. nivuskivun valittaminen vois auttaa, itse olen joskus niin tehnyt ;)

        Juu kyllä näin tein,eli valitin selkäkipua ,ja nyt sain vähän ns.Hengähdystaukoa;)

        Empä olisi uskonut,että jouduin vähän valehtelemaan,mutta kyllästyttää sen verran...Pitäisi olla tyytyväinen,kun vaimo on halukas aina,mutta en tiedä pitkänpäälle?Rasite siitä tulee,jos miehen pitäisi aina pystyä?

        En minäkään mikään kone ole,vaikka naiset voivat näin ajatellakkin,siis osa. Kyllä se kaurapuurokin kyllästyttää, jos jokapäivä syö moneen kertaan,taikka vaikka hyvää pihviä.........


      • Kaitsu 42v 1
        Kaitsi 42v 1 kirjoitti:

        Juu kyllä näin tein,eli valitin selkäkipua ,ja nyt sain vähän ns.Hengähdystaukoa;)

        Empä olisi uskonut,että jouduin vähän valehtelemaan,mutta kyllästyttää sen verran...Pitäisi olla tyytyväinen,kun vaimo on halukas aina,mutta en tiedä pitkänpäälle?Rasite siitä tulee,jos miehen pitäisi aina pystyä?

        En minäkään mikään kone ole,vaikka naiset voivat näin ajatellakkin,siis osa. Kyllä se kaurapuurokin kyllästyttää, jos jokapäivä syö moneen kertaan,taikka vaikka hyvää pihviä.........

        Sorry tuo nimimerkin kirjoitusvirhe!


    • 27.v uros

      pari vuotta jo yhdessä oman naisen kanssa joka on kans halukas,omaksi onneksi itse jaksaa ja on kestävä sen verran että naiseni väsyy yleensä ennen kuin itse laukean niin harvoin sen kyydin jälkeen tullaan ruinaamaan lisää :D tosin välilllä vähän ärsyttää kun nukkumaan pitäs laittaa ja toista panettaa mutta minkäs teet mennä vaan selälleen ja toinen saa siinä ratsastella minkä jaksaa :P

    • ,imturbygevtf

      No enpä alkais suhteeseen sellaisen kanssa, joka haluais seksiä joka päivä.

      • Kaitsu 42v 1

        Miksi et? Jos kerran rakastaa! Luonteet sopii yms.

        Sitten vaan täytyy sopia pelisäännöt,ja ostaa muijalle dildo.....

        On tässä sentään jo yli 20 vuotta oltu yhdessä,joten kuinka moni nykynuorista pystyy samaan?Kysympä vaan?

        Kyllä toisen tarpeet täytyy ottaa huomioon puolin ja toisin ilot ja surut,ei sitä niin vaan lähetä kälppimään mäkeen, kun se oikea löytyy!!!!!


      • ,imturbygevtf
        Kaitsu 42v 1 kirjoitti:

        Miksi et? Jos kerran rakastaa! Luonteet sopii yms.

        Sitten vaan täytyy sopia pelisäännöt,ja ostaa muijalle dildo.....

        On tässä sentään jo yli 20 vuotta oltu yhdessä,joten kuinka moni nykynuorista pystyy samaan?Kysympä vaan?

        Kyllä toisen tarpeet täytyy ottaa huomioon puolin ja toisin ilot ja surut,ei sitä niin vaan lähetä kälppimään mäkeen, kun se oikea löytyy!!!!!

        Eihän se rakkaus yleensä heti synny suhteessa, ja olen aika varma, että po. kaltainen nainen kyllästyisi minuun ennen kuin kummallekaan syvempiä tunteita syntyisi. Itselleni kun riittää mieheksi todella vähäinen määrä seksiä. Jos naiselle olisi ok, että saa kalua sisään vain max pari krt kuussa, niin mikä ettei, mut en usko, että nymfonaiselle olisi ok....


    • maanimaani

      Yhden illan suhteessa nymfomaani ois aivan huippujuttu, ei ole sellaista vielä kohdalle sattunut, no, yksi oli kyllä vähän sinne päin. Seurustelusuhde nymfomaanin kanssa ei luultavasti itseltäni onnistuisi.

    • lova_lova

      Vahvasti seksuaalinen nainen on unelma. Kaikki naiseni ovat olleet tällaisia. Vielä kun löytäisi sellaisen, joka olisi sujut tämän asian suhteen, siis pystyisi avoimeen ja rehelliseen parisuhteeseen. Mutta kaikkea kai ei voi saada samassa paketissa. Ihminen on osiensa summa.

    • jhtrge

      Tää mies aattelee, että valitsepa kumppaniksi joku toinen.

    • siis naisilta maistu

      ei semmosii naisii edes oo kaikki täällä netissä on miesten valetta.

    • hmn tbrv

      En seurustelis, mut voisin kerran panna.

    • Niinseon2

      Kyllä nais nyffoja on varmaankin just se 5%. Eipä tässä muuta voi sanoa...

    • tjn6m6m

      Jos oisin baaris pokaamas 1 yön kivaa ja oisin sopivassa nousukkaassa, niin nymfo ois parasta mitä vois toivoa, mut vakisuhteen en rupeis.

    • Nymfomaanin elämä ei ole niin hauskaa kun kuvitella voisi..

      • yjmyjmym

        Se lienee päivänselvää, en tiedä, kuka edes kuvittelisi sellaista.


      • yjmyjmym kirjoitti:

        Se lienee päivänselvää, en tiedä, kuka edes kuvittelisi sellaista.

        Itseasiassa eräässä keskustelussa eräs nainen toivoi moista! Hän pelkäsi miehensä lähtevän vieraisiin kun itsellään ei ollut libidoa juuri nimeksikään.

        Kuvitelmalla "elämä olisi helpompaa.."
        Hullua :)


      • nimim. aamuväsy tuli
        karin84 kirjoitti:

        Itseasiassa eräässä keskustelussa eräs nainen toivoi moista! Hän pelkäsi miehensä lähtevän vieraisiin kun itsellään ei ollut libidoa juuri nimeksikään.

        Kuvitelmalla "elämä olisi helpompaa.."
        Hullua :)

        No ainakin nymfomaanin miehenä "elämä olis helpompaa" ja suorastaan hymyilisi :)


    • yjmyjmym

      Oot sä sit nymfomaani?

    • nimim. aamuväsy tuli

      Yksi mulle kiitos ja heti! perhana ku pääsisikin siihen tilanteeseen, että se oliskin nainen joka seksiä vonkaa, enkä aina minä. Voisin välillä vähä kiusaillakin etten antaisi joka kerta. Nyt ei ole varaa moiseen, kun pitää aina itse olla se vonkaaja.

      Multa sai kerran eräs nainen varsin myönteistä palautetta kyltymättömyydestään ja taisi kans ajatella musta samaan tapaan ku sä jostain jantteristas. Ettei vaan olis ollu sama nymfo jonka muutamien intohimoisten öiden ajaksi sain napattua tyydytettäväksi?

    • Itse väittäisin normiksi mutta näin ne väittää muuta..

      Eräässä (toisessa) keskustelussa aiheena oli "kuinka usein haluat?"
      Monet naiset olivat kerta viikossa - kerta kuussa kannalla. Itse vastasin kerta-kaks päivässä ois ihan jees..

      "Nyt ei ole varaa moiseen, kun pitää aina itse olla se vonkaaja."
      Tiedän tunteen.. tosin olen väsynyt olemaan se "vonkaaja" joten jäänyt kokonaan pois..

      • yjmyjmym

        No, 1-2 kertaa päivässä on tietysti melko reippaasti keskivertoihmistä enemmän, mutta ei sillä taida vielä nymfon kirjoihin päästä, mikäli seksi ei muuten rajoita elämää....


    • nimim. aamuväsy tuli

      Mitenkäs sä sitten seksintarpeesi saat tyydytettyä? Vai oletko suhteessa, jossa et saa lainkaan seksiä? Miten sitten muu hellyys/läheisyys?

    • Olen juu parisuhteessa, hellyyttä löytyy.
      Seksi.. no mun mielestä sitä ei ole..

      Ja onhan noita keinoja miten tulee tyytyväiseksi mutta..

      a) ei lainkaan yhtä hauskaa
      b) ei poista olotilaa..

    • nymfouros

      Olen seurustellut muutaman nymfon kanssa,elämä heidän kanssaan oli todella taivaallista. Naintikertoja oli yleensä 3-5 kertaan päivässä,eikä mitään pikapanoja...Vielä viiskymppisenäkin olen edelleen samanlainen nymfo,vielä jos löytyisi sopiva nymfonainen...:). Elämä on toki muutakin kuin pelkkää seksiä,mutta kyllä sitä aikaa löytyy aina kunnon rakastelulle. Sitäpaitsi pysyy hyvässä kunnossa!

      • iol,ukmjnhbgvfcd

        Ihme äijä, no taitaa olla trolli


      • mielenkiintoista!

        Sinä nymfo? Siis oletko sinä lesbo, kun etsit toisia nymfonaisia? No jaa, kaksi nymfomaanilesboa yhdessä, niin hyvä tulee! :-)


    • 19+1

      Minäkin taidan mennä jonkun miehen nymfo-kategoriaan. Keskimäärin harrastaisin seksiä kerran päivässä, eli joinain päivinä 3-4 ja joinain ei yhtään. Luulin jo löytäneeni itselleni petiin ja parisuhteeseen sen oikean kumppanin, mutta niin tässäkin vain kävi, että tahti on nyt kerran kuussa ja tekee todella tiukkaa olla vain "kaverisuhteessa". Tunteita on paljon vielä, mikä lisää omia halujani. Mieheni vain on menettänyt mielenkiinnon. Kai sillä on toinen nainen.

    • määritelmä
    • Anonyymi

      Mä olen nymfomaani ja siksi myyn seksiä työkseni. Se tuntuu mun kutsumusammatilta. Mitä pahaa siinä on? Teen monen miehen onnelliseksi.

      • Anonyymi

        Kerro itsestäsi lisää


      • Anonyymi

        Sama täällä. Tykkään paneskella ja kun vientiä on otan joiltakin maksun. Olen rehevä blondi ja äijät kuolaa perään. Yhdeltä mieheltä en saa tarpeeksi niin että nyt olen vapaa sinkku ja nain monien kanssa. Ihanaa! Toiset ehdottaakin jo itse maksua no enhän mä siitä kieltäydy.


    • Anonyymi

      Nainen joka on päässyt kunnolla munan makuun haluaa seksiä usein ja hyvä niin. Hyvää se tekee ainakin miehen eturauhaselle. Haluan naida usein-minä keskikoko mies

    • Anonyymi

      Vaimoni on just tuollainen,että haluu ja jatkuvasti.
      Lelut kuuluu meidän sänkyyn,ja niitä käytetään.
      Pakko myöntää että se laittaa munkin haluihin, leikkiminen vie mennessään.
      Vaimolla nykyisin kaksi miespuolista Leikkikaveria jotka silloin tällöin ottavat vaimoni kunnolla. Tiedän koska vaimoni vaatii että olen joskus mukana,joskus se on tarpeen kun kävely tekee kipeää.

    • Naisella voi olla kausia jolloin halut ovat valloillaan ja taas kausia, ettei kiinnosta vähäkään.
      Osakausi nymfomanian poteminen ei ole välttämättä helppoa naisellekaan.

      • Anonyymi

        Voin kertoa nymfomaniia "sairastavana" vaimona; elämä yhtä vuoristorataa. Silloin kun halut iskee mikään ei riitä, toinen vaihe masennus ja häpeä sisälläni. T. Sonja


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voin kertoa nymfomaniia "sairastavana" vaimona; elämä yhtä vuoristorataa. Silloin kun halut iskee mikään ei riitä, toinen vaihe masennus ja häpeä sisälläni. T. Sonja

        Osuit asian ytimeen Sonja!
        Nymfomia kauden jälkeen iskee valtava häpeä ja masennus.
        Lakkaamatonta tunteiden vuoristorataa.


      • Anonyymi
        RoosaRva kirjoitti:

        Osuit asian ytimeen Sonja!
        Nymfomia kauden jälkeen iskee valtava häpeä ja masennus.
        Lakkaamatonta tunteiden vuoristorataa.

        Ehkä liikkuva työni ruokkii "sairattani" hotelli öitä viikottain. Halut kun iskee päälle, miestä pakko saada hinnalla millä hyvänsä. Yleensä miehet joiden kanssa vietän yön huoneessa tosi jaksaa ehkä yksittäisiä tapauksia lukuun ottamatta. Morkkis iskee myöhemmin miksi vieraiden kanssa taasen, vaikka tiedostan miten siinä tilanteessa nautin yhdynnässä. T.Sonja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä liikkuva työni ruokkii "sairattani" hotelli öitä viikottain. Halut kun iskee päälle, miestä pakko saada hinnalla millä hyvänsä. Yleensä miehet joiden kanssa vietän yön huoneessa tosi jaksaa ehkä yksittäisiä tapauksia lukuun ottamatta. Morkkis iskee myöhemmin miksi vieraiden kanssa taasen, vaikka tiedostan miten siinä tilanteessa nautin yhdynnässä. T.Sonja

        Hei Sonja. Varmaankin mies saa hyvät kyydit kanssasi. Annatko aina paljaalla touhuta. Reiska


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei Sonja. Varmaankin mies saa hyvät kyydit kanssasi. Annatko aina paljaalla touhuta. Reiska

        Hei sinulle Reiska😊 kukaan ei valittanut päin vastoin. Siinä tilanteessa kun halut iskee kunnolla päälle, halun miehen vaan sisääni. T. Sonja


    • Anonyymi

      Kyllä itsellä olis söpön nymfon täytettävä paikka kainalossa.
      M39

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minä olen mies 48 ja minun mielestäni tuossa ei ole mitään outoa . Itselläni on samat oireet ja harrastaisin sitä lähes jatkuvasti vieläkin jos siihen tilaisuus tulisi . Naimisissa olin noin kymmenen vuotta ja se oli kuin lottovoitto tavattiin vähän sattumalta ja homma lähti heti luistamaan . Harrastettiin ” seksiä ” aina ja lähes koko ajan joka paikassa . Tilattiin yhdessä ” leluja” ja käytiin ” leikkimässä ” lähes missä vain . Minä kun olen hieman alistava luonteeltani ja hän oli kuuliainen Rouva niin täytyy sanoa että kivaa oli . Valitettavasti kaikki päättyi surullisesti sairauteen ja pois menoon . Tämän jälkeen en ole oikein tarpeeksi halukasta kumppania itselleni löytänyt mutta näillä korteilla mennään ja ainahan on vielä toivoa . Ei muuta kuin nauttikaa siitä minkälaisia olette …

      • Anonyymi

        Asiallinen keskustelu asiasta.
        Tapasin nykyisen vaimoni työ reissulla, molemmat silloin tahoillaan varattuja. Päädyimme parin päivän päästä hotelissani samaan sänkyyn. Kokemus sekoitti pääni, voiko nainen haluta seksiä koko yön ilman nukkumista. Nainen vaalea upea roppainen, urheilua harrastava jopa yli aurinkoinen. Kiintymys molemmin puoleista, päädyimme molemmat hakee eron pulisoistamme. Aluksi itse olin onneni kukkulalla kun seksiä aina ollessa kahdestaan. Ikä eromme 13 vuotta eli olen vanhempi, vuosien kuluessa oma jaksaminen heikkeni. Keskustelujen myötä päädyimme hakemaan miehiä ulkopuolelta. Pelkäsin menettäväni vähänet jos seksin puutteesta jotuu kärsii. Olemme onnellisesti yhdessä, pelastus oli parinvaihto ja yksittäiset miehet. Pari 63/50


    • Anonyymi

      Kuinka monen miehen kanssa on nymfonainen nainut?

    • Anonyymi

      Huomasin jo varhain teiki-iässä etten ole kuin muut. Seksin janoni oli lakkaamaton!
      Orgasmiherkkyyteni luultavasti johti nymfomaniaan jota maalla oli vaikea toteuttaa. Toteutin takuulla ne kaikki kielletyt asiat joita maaseutu olosuhteissa voi tehdä. Polte kokea mielihyvää oli lakkaamaton.
      Vanhempana yritin hillitä kaikkeni tämän suhteen. Menin naimisiin, sain kaksi lastakin mutta oma itseni jylläsi kaiken taustalla janoten päästä vapaaksi kiltin perheenäidin kuoresta.
      Nyt olen kahden pojan yh enkä heidän takiaan halua vielä vapautuneesti toteuttaa itseäni.
      Onneksi minun orgasmiherkkyyteni helposti vapauttaa minut aina pahimman yli ilman että lutkailisin itseänä häväisten.
      Jutta

      • Anonyymi

        Hei Jutta! Eihän siinä mitään hävettävää jos yliaktiivisuus ala sotkea normi arki rutiinia. Tähän kuuluu myös uusien seksi kumppanien vaihtaminen. Pari 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei Jutta! Eihän siinä mitään hävettävää jos yliaktiivisuus ala sotkea normi arki rutiinia. Tähän kuuluu myös uusien seksi kumppanien vaihtaminen. Pari 50

        Olen taipumuksestani kokenut aina itseinhoa joskus enemmän joskus vähemmän.
        Mutta ajan kanssa olen oppinut joissain määrin hyväksymään itseni ja ymmärtämään sen osaksi omaa identiteettiäni.
        Kun poikani aikuistuvat, aion elää vapaata elämää täysin itselle omistautuneena johon kuuluu seksikumppanien vaihtaminen ilman vakavaa sitouttavaa parisuhdetta.
        Jutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen taipumuksestani kokenut aina itseinhoa joskus enemmän joskus vähemmän.
        Mutta ajan kanssa olen oppinut joissain määrin hyväksymään itseni ja ymmärtämään sen osaksi omaa identiteettiäni.
        Kun poikani aikuistuvat, aion elää vapaata elämää täysin itselle omistautuneena johon kuuluu seksikumppanien vaihtaminen ilman vakavaa sitouttavaa parisuhdetta.
        Jutta

        Yhteiskunnassa vanha aviollinen moraali vieläkin. Vaikkakin homo avioliitotkin lailistettu myös ulkopuoliset seksi suhteet kuuluneet aina avioliittoihin salaa. Tärkeintä hyväksyä sisimmässään mitä itse haluaa ja mistä nauttii, loukkaamatta toisia. Itse saan nauttia luvan kanssa seksistä eri ikäisten/ kokoisten miesten kanssa. Parasta jokainen haluaa aidosti nauttia kanssani. Rva 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhteiskunnassa vanha aviollinen moraali vieläkin. Vaikkakin homo avioliitotkin lailistettu myös ulkopuoliset seksi suhteet kuuluneet aina avioliittoihin salaa. Tärkeintä hyväksyä sisimmässään mitä itse haluaa ja mistä nauttii, loukkaamatta toisia. Itse saan nauttia luvan kanssa seksistä eri ikäisten/ kokoisten miesten kanssa. Parasta jokainen haluaa aidosti nauttia kanssani. Rva 50

        Vilkkaassa mielessöni on niin paljon seksiin liittyviä haluja ja fantasioita, ettei niitä kaikkia ole edes mahdollista toteuttaa.
        On suorastaan kirous, että kaikenlaiset seksi mielikuvat alati pyrkii ajatuksiini kiihottaen minut äärimmilleen.
        Voisin harkita elämän kumppani kuka ymmärtäisi nymfomaniaani eikä olisi mustasikkainen minun toteuttaessa itseäni vaan suorastaan yllyttäisi siihen.
        43 vuotiaana kauniiksi ja seksikkääksi kehuttuna koen, että minulla on vielä elämä edessäni jonka ainana saan nautintoa erilaisten mielihalujeni saadessa toteutua, ilman häpeää lapsista tai parisuhteesta jossa tulisin tuomituksi.
        Jutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vilkkaassa mielessöni on niin paljon seksiin liittyviä haluja ja fantasioita, ettei niitä kaikkia ole edes mahdollista toteuttaa.
        On suorastaan kirous, että kaikenlaiset seksi mielikuvat alati pyrkii ajatuksiini kiihottaen minut äärimmilleen.
        Voisin harkita elämän kumppani kuka ymmärtäisi nymfomaniaani eikä olisi mustasikkainen minun toteuttaessa itseäni vaan suorastaan yllyttäisi siihen.
        43 vuotiaana kauniiksi ja seksikkääksi kehuttuna koen, että minulla on vielä elämä edessäni jonka ainana saan nautintoa erilaisten mielihalujeni saadessa toteutua, ilman häpeää lapsista tai parisuhteesta jossa tulisin tuomituksi.
        Jutta

        Ainahan kunnon seksi kaikkinensa on hyvä harrastus m 50v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainahan kunnon seksi kaikkinensa on hyvä harrastus m 50v

        Ei mitään parempaa voi edes ollakaan mistä näin kovasti nautintoa saisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vilkkaassa mielessöni on niin paljon seksiin liittyviä haluja ja fantasioita, ettei niitä kaikkia ole edes mahdollista toteuttaa.
        On suorastaan kirous, että kaikenlaiset seksi mielikuvat alati pyrkii ajatuksiini kiihottaen minut äärimmilleen.
        Voisin harkita elämän kumppani kuka ymmärtäisi nymfomaniaani eikä olisi mustasikkainen minun toteuttaessa itseäni vaan suorastaan yllyttäisi siihen.
        43 vuotiaana kauniiksi ja seksikkääksi kehuttuna koen, että minulla on vielä elämä edessäni jonka ainana saan nautintoa erilaisten mielihalujeni saadessa toteutua, ilman häpeää lapsista tai parisuhteesta jossa tulisin tuomituksi.
        Jutta

        Tälläinen kuuluu tähän sanoisko "sairauteen" hyvän laatuiseen kun pysyy hallinnassa. Omalla kohdalla onneksi aisuri mies joka myös nauttii näkemästään. Kiusallista joissain tilanteessa kun haluni pomppaa yllättäen äärimmilleen, itselläni juuri ulkopuoliseen silloin pakko löytää vieras mies. Tälläkin hetkellä viestittelemme mieheni kanssa neljän varatun kanssa. Sunnuntaina tuli tälläinen yks kaks, onneksi saimme yhteyden mieheen jonka kanssa jutellut muutaman kerran puhelimessa. Välimatkaa hänellä noin 100km lähti saman tien, olin aivan kipeä kun odotin miestä. Kahvit laitettiin valmiiksi, keskusteltiin ehkä 10 mintuutia kun mentiin sänkyyn. Helpotus tuli kolmen tunnin yhdynnän jälkeen, onneksi mies tosi jaksava ja taitava. Rva 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tälläinen kuuluu tähän sanoisko "sairauteen" hyvän laatuiseen kun pysyy hallinnassa. Omalla kohdalla onneksi aisuri mies joka myös nauttii näkemästään. Kiusallista joissain tilanteessa kun haluni pomppaa yllättäen äärimmilleen, itselläni juuri ulkopuoliseen silloin pakko löytää vieras mies. Tälläkin hetkellä viestittelemme mieheni kanssa neljän varatun kanssa. Sunnuntaina tuli tälläinen yks kaks, onneksi saimme yhteyden mieheen jonka kanssa jutellut muutaman kerran puhelimessa. Välimatkaa hänellä noin 100km lähti saman tien, olin aivan kipeä kun odotin miestä. Kahvit laitettiin valmiiksi, keskusteltiin ehkä 10 mintuutia kun mentiin sänkyyn. Helpotus tuli kolmen tunnin yhdynnän jälkeen, onneksi mies tosi jaksava ja taitava. Rva 50

        Todella hyvä kun naiset uskaltaa avutuu tälleen. N 43


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tälläinen kuuluu tähän sanoisko "sairauteen" hyvän laatuiseen kun pysyy hallinnassa. Omalla kohdalla onneksi aisuri mies joka myös nauttii näkemästään. Kiusallista joissain tilanteessa kun haluni pomppaa yllättäen äärimmilleen, itselläni juuri ulkopuoliseen silloin pakko löytää vieras mies. Tälläkin hetkellä viestittelemme mieheni kanssa neljän varatun kanssa. Sunnuntaina tuli tälläinen yks kaks, onneksi saimme yhteyden mieheen jonka kanssa jutellut muutaman kerran puhelimessa. Välimatkaa hänellä noin 100km lähti saman tien, olin aivan kipeä kun odotin miestä. Kahvit laitettiin valmiiksi, keskusteltiin ehkä 10 mintuutia kun mentiin sänkyyn. Helpotus tuli kolmen tunnin yhdynnän jälkeen, onneksi mies tosi jaksava ja taitava. Rva 50

        Olitko nähnyt kuvan miehestä ennen tapaamista vai pelkästään jutellut. N 48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tälläinen kuuluu tähän sanoisko "sairauteen" hyvän laatuiseen kun pysyy hallinnassa. Omalla kohdalla onneksi aisuri mies joka myös nauttii näkemästään. Kiusallista joissain tilanteessa kun haluni pomppaa yllättäen äärimmilleen, itselläni juuri ulkopuoliseen silloin pakko löytää vieras mies. Tälläkin hetkellä viestittelemme mieheni kanssa neljän varatun kanssa. Sunnuntaina tuli tälläinen yks kaks, onneksi saimme yhteyden mieheen jonka kanssa jutellut muutaman kerran puhelimessa. Välimatkaa hänellä noin 100km lähti saman tien, olin aivan kipeä kun odotin miestä. Kahvit laitettiin valmiiksi, keskusteltiin ehkä 10 mintuutia kun mentiin sänkyyn. Helpotus tuli kolmen tunnin yhdynnän jälkeen, onneksi mies tosi jaksava ja taitava. Rva 50

        Tiedän, että jos en hillitse itseäni ja alkaisin taas todella toteuttamaan itseäni, se ei edelleenkään pysyisi hallinassani. Seksi on minulle kuin huumetta ja olen siihen kroonisesti addikti, sen olen hyväksynyt tosiasiana.
        Ihanaa että sinulla Rva 50 on noin hienosti asiat ja saat kumppanisi ymmärtäessä nauttia seksistä täysin palkein.
        Jutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella hyvä kun naiset uskaltaa avutuu tälleen. N 43

        Todella mukava kun kaltaisia jotka avautuvat rohkeasti asiasta josta ei niinkään missään keskustella.
        Jutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olitko nähnyt kuvan miehestä ennen tapaamista vai pelkästään jutellut. N 48

        Emme koskaan pyydä kuvia, yleensä viestit kertoo parhaiten onko sopiva tälläiseen tapaamiseen. Omalla tavalla myös lisää omaa kiihottenuisuutta ennen tapaamista. Ydessä sovittu mieheni kanssa jos mies siististi pukeutunut, ulkoiset puitteet ei häiritse, tärkeintä mies haluu yhtyä aidosti. Silloin kun haluni äärimmillään sovittu tapaaminen halun vaan miehen ja hänen miehuuden sisääni. Rva 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emme koskaan pyydä kuvia, yleensä viestit kertoo parhaiten onko sopiva tälläiseen tapaamiseen. Omalla tavalla myös lisää omaa kiihottenuisuutta ennen tapaamista. Ydessä sovittu mieheni kanssa jos mies siististi pukeutunut, ulkoiset puitteet ei häiritse, tärkeintä mies haluu yhtyä aidosti. Silloin kun haluni äärimmillään sovittu tapaaminen halun vaan miehen ja hänen miehuuden sisääni. Rva 50

        Nyfomaani niin kuin sinäkin olet! Halut kun iskee sairaanloisesti päälle, kiinitä huomioo ulkoisiin asioihin. Sanoisin tärkein kiimanen kyrpä jota varmaankin hamuat sairaaloisesti suuhusi tai yli kiimaseen vakoosi. Ps. Tää oli mun kommenti ei vähättely.. M 67v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyfomaani niin kuin sinäkin olet! Halut kun iskee sairaanloisesti päälle, kiinitä huomioo ulkoisiin asioihin. Sanoisin tärkein kiimanen kyrpä jota varmaankin hamuat sairaaloisesti suuhusi tai yli kiimaseen vakoosi. Ps. Tää oli mun kommenti ei vähättely.. M 67v

        Tosi toden mukainen kommenti sinulta🤗 Kyllä siinä tilanteessa ja mun tapauksessa haluan saada vierasta mieluiten ekaa kertaa, niin kuin kerroit vieras kyrpä kyllä ainut jota halun suuhuni pitää hyvänä. Täyttymys kun mies painatuu sisääni ja alkaa liikkua sisälläni, tunnetta vaikea kuvailla, toivoo vaan ettei lopu koskaan. Rva 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi toden mukainen kommenti sinulta🤗 Kyllä siinä tilanteessa ja mun tapauksessa haluan saada vierasta mieluiten ekaa kertaa, niin kuin kerroit vieras kyrpä kyllä ainut jota halun suuhuni pitää hyvänä. Täyttymys kun mies painatuu sisääni ja alkaa liikkua sisälläni, tunnetta vaikea kuvailla, toivoo vaan ettei lopu koskaan. Rva 50

        Miten rouva saatko perättäisiä orgasmeja siin tilas. M 67


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten rouva saatko perättäisiä orgasmeja siin tilas. M 67

        Nynföhönä yhdynnässä menetän todellisuus tajunnan koko yhdynnän ajan kehoni orgasmi tilassa. Miehen täytyy osata kontroila kun yhtyy kanssani et saan happea. Mieshän saisi tajunnan pois jos haluisi sellaista. Orgasmissa ollessani mitä lujemmin mies yhtyy sitä ennemmän nautin ja meen rantsi tilaan silloin myös mies normisti haluu tulla kunnolla aivan luonnolista kun kehoni auttaa vastaan. Rva 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nynföhönä yhdynnässä menetän todellisuus tajunnan koko yhdynnän ajan kehoni orgasmi tilassa. Miehen täytyy osata kontroila kun yhtyy kanssani et saan happea. Mieshän saisi tajunnan pois jos haluisi sellaista. Orgasmissa ollessani mitä lujemmin mies yhtyy sitä ennemmän nautin ja meen rantsi tilaan silloin myös mies normisti haluu tulla kunnolla aivan luonnolista kun kehoni auttaa vastaan. Rva 50

        Ejakuloiminen orgasmeissa käy liiankin helposti ja sitä vähempi kokeneet miehet sitten säikähtävät.
        Jutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nynföhönä yhdynnässä menetän todellisuus tajunnan koko yhdynnän ajan kehoni orgasmi tilassa. Miehen täytyy osata kontroila kun yhtyy kanssani et saan happea. Mieshän saisi tajunnan pois jos haluisi sellaista. Orgasmissa ollessani mitä lujemmin mies yhtyy sitä ennemmän nautin ja meen rantsi tilaan silloin myös mies normisti haluu tulla kunnolla aivan luonnolista kun kehoni auttaa vastaan. Rva 50

        Olen lukenut rantsi tilasta naisella juuri nyfojen ongelma.
        Erikoinen tila miehelle kun nainen auttaa tulemalla rajusti vastaan jolloin mies alkaa naida kiimassa rajummin. Etukäteen jos ei titoo, varmaan nussii naisen tajun poies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ejakuloiminen orgasmeissa käy liiankin helposti ja sitä vähempi kokeneet miehet sitten säikähtävät.
        Jutta

        Rantsi tilassa oma hallinta katoo, kehoni täysin hallisematon jolloin rimpuilen eri suuntiin sänkyssä, kokenut mies uskaltaa ottaa tiukan otteen jotta pystyy yhtyy rajummin. Tietenkin kerron etukäteen miehelle että siinä tilassa voi yhtyä kunnolla kun seuraa et henkitys kulkee. Onhan miehelle nautinto kun olen rajusti mukana. Rva 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rantsi tilassa oma hallinta katoo, kehoni täysin hallisematon jolloin rimpuilen eri suuntiin sänkyssä, kokenut mies uskaltaa ottaa tiukan otteen jotta pystyy yhtyy rajummin. Tietenkin kerron etukäteen miehelle että siinä tilassa voi yhtyä kunnolla kun seuraa et henkitys kulkee. Onhan miehelle nautinto kun olen rajusti mukana. Rva 50

        Täällä 43v varattu mies Kotkassa. Haluisin päästä nussii sua kunnolla. Kaluni kookas 21cm todella paksu.
        Tossa tilas sulla pillu vastaan ottavainen saisin kerrankin upottaa ison kyrpäni kunnolla kiima pilluun. Naisin sut seuraten henkitystäsi saisit olla pitkään rantsi tilas ja nauttia kunnolla. Lopuksi purkautuisin sun kiimaseen pilluusi, spermaa tuotan paljon. Ukm 46


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rantsi tilassa oma hallinta katoo, kehoni täysin hallisematon jolloin rimpuilen eri suuntiin sänkyssä, kokenut mies uskaltaa ottaa tiukan otteen jotta pystyy yhtyy rajummin. Tietenkin kerron etukäteen miehelle että siinä tilassa voi yhtyä kunnolla kun seuraa et henkitys kulkee. Onhan miehelle nautinto kun olen rajusti mukana. Rva 50

        Samoin minulla rajussa orgasmissa on pitkä hengityttämyyden tila ja tajunnan menetys josta virottua koko keho on jännittyneessä rampissa pimsaa myöten jonka aikana on täysin lamaantunut voimaton olotila.
        Jos sen aikana kokenut mies säikähtämättä jatkaa naimista, siinä on kuin tahdoton nukke, kykenemättä kuin nauttimaan orgasmien sarjoista.
        Kaiken tämän jälkeen ei ole vapiseville jaloilleen nousemista vielä pitkään aikaan kun orgasmit kourii yhä vain alapäässä sykkivää valtavaa nautintoa, jonka ei haluaisi ikinä loppuvan.
        Jutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä 43v varattu mies Kotkassa. Haluisin päästä nussii sua kunnolla. Kaluni kookas 21cm todella paksu.
        Tossa tilas sulla pillu vastaan ottavainen saisin kerrankin upottaa ison kyrpäni kunnolla kiima pilluun. Naisin sut seuraten henkitystäsi saisit olla pitkään rantsi tilas ja nauttia kunnolla. Lopuksi purkautuisin sun kiimaseen pilluusi, spermaa tuotan paljon. Ukm 46

        Ukm..43v meni väärin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samoin minulla rajussa orgasmissa on pitkä hengityttämyyden tila ja tajunnan menetys josta virottua koko keho on jännittyneessä rampissa pimsaa myöten jonka aikana on täysin lamaantunut voimaton olotila.
        Jos sen aikana kokenut mies säikähtämättä jatkaa naimista, siinä on kuin tahdoton nukke, kykenemättä kuin nauttimaan orgasmien sarjoista.
        Kaiken tämän jälkeen ei ole vapiseville jaloilleen nousemista vielä pitkään aikaan kun orgasmit kourii yhä vain alapäässä sykkivää valtavaa nautintoa, jonka ei haluaisi ikinä loppuvan.
        Jutta

        Avuton olo siinä tilassa, kun tuntee sisällä pelkästään yhtäjaksoista orgasmin värinää.
        Yleensä haemme vanhempia miehiä yhtymään kanssani. Miehet eivät säikähdä vaan siinä vaiheessa aloittavat itsekkin nauttia panemisestani.
        Orgasmeja saan vielä pitkäänkin miehen lauettua sisääni. Hetken miehet vetävät happea ja tulevat sisääni sitten ei pelkoa mies laukeaa liian nopsaan. Rva 50


    • Anonyymi

      Minulla on ollut pari kertaa sellaiset naiset yhdenyön jutuissa että olen 3 kertaa yössä herännyt kun.on olleet nii. Kiimaisia. Komesti yössä että on pitänyt naida aina uudestaan jo illallakunnon nainnin jälkeenkin.

    • Anonyymi

      Osuvasti sanottu että seksi on huumetta.
      Kun saan eka lastin sisään haluan lisää ja lisää.
      Nuorempana en niin paljon halunnut,olin jotain35v kun halut alkoivat polttaa sisälläni,lelut tuli silloin mukaan. Onneksi minulla on ymmärtävä mies.
      Hänen yllättämänä sain kokea ekan vieraan miehen.
      Vielä kahden miehenkin lisäksi tarvitsin leluja mukaan. Vaikka on nykyisin nuori mies vakkarina ja silloin tällöin hänen kaveri jelppimässä saan vaivoin haluni pysymään kurissa..
      Joskus meno on aika tajua kun nuoret miehet tyydyttävät itsensä,
      Vaikka jalat ei enää kanna haluaa vaan lisää.
      Tuon käsittelyn jälkeen mieheni riittää jopa pari viikkoa mut sitten on pakko pyytää poikia avuksi.

      • Anonyymi

        Minulla tuli yllättävä kokemus mustien nuorten kanssa ja pakko sanoa että tunsin itseni kerrankin todella loppuun tyydytetyksi!
        Jutta


    • Anonyymi

      Nymphot on hyvin mieluisia😊 m50v

    • Anonyymi

      Olen uhkea blondi ,kolkyvee ja tosi halukas. Mä voisin tulla kolmanneksi teidän kanssa. Mulle käy miehet ja naiset. Auttaisin sinua siinä urakassa ja sinäkin saisit uutta potkua. Olen nimittäin hyvä käsistäni ja suustani sekä posliini. Tykkään takaapäin erityisesti. Naistasi hyväilisin käsin ja saatan nuollakin. Sinua varmaan kiihottaisi katsella niin että mieti asiaa.

      • Anonyymi

        Missä päin blondi oot? Kiinnostava oli kimppailla🥰


    • Anonyymi

      Olen vissiin mies nymfo kun olen ollut naisen kanssa kymmenen kertaa päivässä ja silloin olin iältäni yli neljäkymmentä. vieläkin tekee vähän koko ajan mieli vaikka ikää on 65. käyn salilla viisi kertaa viikossa ja kävelen ja ajan 60-70 polkupyörälenkkejä tavallisella pyörällä ja ei ole ylipainoa ollenkaan ,olen 180 senttiä pitkä ja painan 93 ,olen lihaksikas.löytyskö täältä seuraa mulle?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sellainenhan on hyvä. Ei tarvi kärvisteillä puutteessa ja voi lähettää yöksi tienestiin!

    • Anonyymi

      Siihen on pesiytynyt jersey vanhasta suolakinkusta.

    • Anonyymi

      On todella naisia , jotka haluvat paljon naida ja vielä monen miehen kanssa. Ei ole omaa kokemusta mutta tiedän sen. Muna tekee naiselle paljon mielihyvää

    • Anonyymi

      Nuorena miehenä naitiin paljon ja tyttölapsia syntyi. Aina oli siemenet sisällä ja kun vaimolla tuli huippuhetki tulla raskaaksi. Poikia syntyy tuoreista siemenistä. Minkäs teit kun ikää oli vaimolla ja lapsia haluttiin. No joo mutta kyllä tytöt ovat vävyjä tuoneet. Seksi on edelleen kivaa hommaa usemman kerran viikossa.

      • Anonyymi

        Kerran olin jonkin aikaa nymfomaanin kanssa,juoppo ja miehet oli vaihtunu alvariinsa kun ei enää jaksanu seisoa niin uusi piti saada,iällä ei väliä.
        Sitten tappoi yhdenmiehensä ja joutu lusimaan,ei koskaan lopettanu juomista ja sen takia kuoli.
        Luuli itsestään liikoja jankutti aina että mä oon hyvän näkönen ja älykin koulussa oli,mutta kun pojat jakalja veikin sitten maailmalle!
        Eipä mua harmita vaikka hänen kanssaan olinkin,siinä sen oppi ja olen muillekkin sanonu että juoppo on AINA juoppo ja huora on AINA huora!


    Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe