Kun katselemme yhdessä telkkaria ja...

Olenko ainut?

Katsomme miehen kanssa televisiota ja alaston, seksikäs nainen tulee ruutuun ja niin edelleen..päässä kiehuu ja joka paikassa kiehuu..en halua sanoa mitään mutta aina sen sanon ' Siinä sulle nainen' ja mies katsoo kyllästyneenä että 'mitä tuo taas skitsoilee'...jos sanon samaa miehistä, sanoo että ihan ok..uskoisko?

10

623

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kyökkipsykaa :-)

   Sanon ystävällisesti, en piruilemalla.
   KuvailemaI kertoo huonosta itsetunnosta.
   Suosittelen pääsemään siitä ylitse.
   Mieti kysymyksiä mikä siinä aiheuttaa sinulle huonon olon? Oletko fyysisesti tyytymätön itseesi?

   • Olenko Ainut

    Veit sanat suustani. Kiitti vastauksesta.


  • Olenko Ainut

   P.s. Ei ollut helppo tänne kirjoittaa ko. aiheesta ja näin monta miinus pistettä..ihan kuin en itse tietäisi miten typerä olen...mutta siksi kirjoitin tänne koska aiheena on mustasukkaisuus.

  • kohtalotoveri2

   Et ole ainut.

  • terapeutti1

   siis ihan sairasta. huh huh. menkää terapeutille. toivottavasti kun ette ole kotona niin miehenne kahtoo pornoo ja runkkaa niille naisille. olis teille ihan oikein.

  • Itsearvostusta pelii

   Kyllä se kertoo huonosta itsetunnosta yleensä.ei tunne itseään tarpeeksi viehättäväksi,kropaltaan ja sisimmältään,että uskoisi toisen rakastavan ja hyväksyvän sellaisena kuin on.Tavallaan "nostaa" toisen korkealle jalustalle,ja uskoo tämään ansaitsevan paljon paremman.Piikittely ei kuitenkaan auta,vaan suora puhe ja ennenkaikkea pyrkimys päästä eroon huonosta itsetunnosta.Opettele arvostamaan itseäsi ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet.Muuten suhde ei toimi.Ja ole armollinen itsellesi.Nykypäivänä meille tyrkytetään vain tietyn muotoista ja mallista naiskuvaa,joka on seksikäs ja upea,jopa sairastaessaan tai herätessään.Kuva on täysin väärä ja suurin osa näistä "jumalattarista" on normaaleita naisia,kun riisutaan pois maski ja kaikki teennäinen yltä.Joka kuvakulmakin on hiottu näissä leffoissa tosi tarkkaan.Älä käytä kallisarvoista aikaa turhaan vertailuun,vaan keskity omiin hyviin puoliisi.Niihin kumppanisi on ihastunut.Turhalla mustasukkaisuudella tapat suhteen ennenpitkään varmasti.Ja jos tarvitset apua,hae sitä.

  • ihailen kaikkia

   yhdessä.

  • tytön tyllerö

   Onhan se väärin et tv on täynnä muokattuja alastomia naisia. Miehiä ei ole juuri koskaan. Kestääkö miehet sen jos oma nainen katselee tosi isoja ja lihaksikkaita miehiä alasti kokoajan? Siksihän ne naiset on alasti että miehet kattois.

  • Olenko ainut

   Sanotaanko näin...minua on sanottu kauniiksi esim. ravintoloissa (harvoin kyllä enää käyn) ja kehuttu rintojani, yksi mies halusi maalata minut kerran...ei ole kyse siitä, että tuntisin itseni huonoksi vaan mieheni käytös aiheuttaa sen, että tunnen niin. Aika hassua...kerran hän sanoi baarissa (menin toiselle puolelle ostamaan drinkin) jälkeenpäin "Oli mahtavaa nähdä, kun miehet kuolasivat sinua"...kuka tässä loppujen lopuksi pelaa tätä hommaa, kysyn minä? P.s. En ole mikään itseensä rakastava *haluan huomiota* persoona, liian vanha jo siihen...

   • Olenko ainut

    -Mutta miehet..te osaatte kyllä pistää naisten itsetunnon alas halutessanne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   460
   2463
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2235
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1620
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1477
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   302
   1321
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   77
   1040
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   67
   982
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   65
   950
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   805
  Aihe