mistä poikasia?

bullboxer

olen yrittänyt etsiä rotta kasvattajaa mutta sen verran pyörällä päästä väreistä ettei vielä ymmärrä. tahtoisin mustia/sinisiä. osaisiko joku neuvoa? kanta-hämeen alueelta huutelen.

6

74

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • suruhymio

   Suomen kesyrotta yhdisyksen sivuilla kannattaa käydä. Jos löytyy jotain sieltä ja vaikka asuvatkin kauempana niin kannattaa ottaa yhteyttä, suurimmalla osalle saattaa käydä kuljetus johonkin suuntaan suomea näyttelyitten yhteydessä. Kysyvä ei tieltä eksy =)

  • kts nettiä

   Rotanpoikasia on myynnissä paljonkin tällä hetkellä kun nettiä on katsellut. Edellisen lisäksi niitä löytyy erilaisilta myyntipalstoilta/-sivuilta. Tori.fi, eläinpörssi, eläin.fi. Katsele tällaisista kohteista ja etsi kesyrotta-blogeja. Mustia löytyy paljonkin yleensä hooded tai berkshire, mutta noita sinisiä (russian blue tms.) tarvitsee varmaan vähän metsästää. Itse en ainakaan ole törmännyt noissa kohteissa.

  • geh

   Minkämoisia sinisiä? Eli russian blue vai (silver) blue? Samojen agouti-muunnokset?
   Russian bluea tuntuu olevan aika usein tarjolla, mutta nuo "oikeat" siniset ovat tosiaan harvemmassa. Itselläkin on nyt syntynyt pari sinistä, mutta ovat todella haluttuja ja nämäkin olivat kaikki varattuja jo syntymäpäivänään.

  • suruhymio

   Mulle on sitten Geh:n varattu ne kaikki "väärän" väriset, mä oon erikoistunut niihin =)

  • geh

   Mun eka rotta oli semmonen väärän värinen. Sen jälkeen ei ole tullut semmosia jauhomatoja. Mää tykkään vaan niistä toisista sinisistä. :D

  • suruhymio

   Mä oon aina kasvattajille sanonut että kaikki ne väärän väriset on kaikista ihanimpia ollut .. äitin lellikkejä. Musta on tietysti ehdoton paras väri =)
   Taitaa noi siniset olla tän hetken muotiväri, mulla on nytkin pari sinistä. Toinen on kuulemma naamasta liian vaalee ja pää liian naismainen. Toinen niistä onkin hyvä, sille voi tulla tyttöystävä kylää joku päivä. Mut se ei ole mun päätettävissä=)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   452
   2296
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2179
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1463
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1398
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   262
   1156
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   73
   971
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   954
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   63
   927
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   784
  Aihe