Estääkö mennyt masennus ja päihdeongelma pääsyn RT:ksi?

RT mieheksi haluava

Eli muutamia vuosia sitten tuli otettua alkoholia jonkuverran (ei loppupeleissä niin hirveesti, mutta päätin kuitenkin mennä vieroitus hoitoon, ihan vaan rauhoittuakseni). Silloin oli myös masennusta jotka on kirjattu lääkärille. Estääkö se pääsyn? Kannattaako siitä mainita hakemuksessa ja tarkistaako ne lääkäritiedot? Olis ikävää jos menneistä virheistä joutus maksamaan sellasen hinnan. Nykyään en edes käytä alkoholia.

6

977

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • En usko että haittaa

   Jostain kuulin, että ne ei kovin tarkkaan käy elämänkaarta läpi, vaan terveyden tila selviää koulutuksessa olevan psykologin ja esimiesten haastattelujen avulla. Korjatkaa joku jos olen väärässä.

  • mie vaan

   kannattaa kysyä itseltäsi kestätkö rt-hommien paineet, jos mielenterveytesi on järkkynyt jo kotioloissa. Ihan muitakin faittereita ajatellen.

  • mie vaan

   ja terveyskyselyssä kysytään mahd. mt-ongelmat ja allekirjoituksellasi todistat antamasi tiedot oikeiksi. siinä sitten jos oot jättänyt rastin laittamatta ja jäät syystä tai toisesta kiinni, niin onpa mukava maksella koulutuksen hinta takaisin, omasta pussista.

  • RT mieheksi haluava

   ootte kyllä ehkäpä oikeassa. turhaapa sitä lähtee valehtelemaan.

   Harmittaa vaan se kun kumminki jokainen on jossain vaiheessa elämäänsä jollain tasolla masentunut, mutta sillon vuosia sitten hain siihen lääkkeet ja sehän näkyy sitten papereissa. Omaa tyhmyyttäänhän sekin on esimerkiksi kun viikonloppusin join ja koin sen olevan ongelma ja siitä mainitsin ja halusin vierotushoitoon. Tästä on kumminkin vuosia jo aikaa ja sen jälkeen en ole ollut masentunut, enkä käytä alkoholia.

   Olen nykypäivänä erittäin tasapainonen, energinen ja sosiaalinen kaveri, jolla paljon työkokemusta, hyvä kunto ja hyvät elämäntavat. Osaan muutamaa eri kieltä ja tulen erittäin hyvin toimeen ihmisten kanssa ja ainoastaan rahanperässä en ollut lähdössä RT hommiin, vaan aidosta ilosta myös auttaa ihmisiä. Olen myös matkustellut erittäin paljon ja tunnen monia eri kulttuureita. Olen jopa asunut ulkomailla. Joten uskoisin muuten pärjääväni erittäin hyvin noissa hommissa.

   Harmittaa tosi paljon kun on mennyt itse tekemään virheitä, niin ei pääse toteuttaan unelmiaan. Mut sellasta elämä välissä on. Melkeempä turhaa laittaa hakemuksia vetämään, koska vastaus on 99 prosenttisesti, jos ei 100 prosenttisesti kielteinen, kun huomaavat rastin noissa kahdessa kohdassa.

   Kiitos vastauksista! =) hyvää syksynjatkoa!

  • skeptisyys, huoh

   Älkää jauhako omianne! Jos elämäntilanteesi on tällähetkellä se, että nuoruutesi ongelmat on mennyttä kauraa, niin rohkeesti taistoon vaan! ei kannata pilata unelmia kun joku skeptinen suomalainen, joka rakastaa pilata toisen unelmia moisella sepustuksella, sanoo jotain täällä.

   Ensinnäkin tässä faktaa: Potilastietoja ei saa lähettää yhteenkään paikkaan ennenkö sä annat siihen itse luvan ja näin ollen sitä joudutaan aina sinulta kysymään erikseen että luovutatko. Eiköhän sielä oo arvioijat ihan omasta takaa, jotka on ammattilaisia ja osaavat arvioida taisteluvalmiutes, älä kuuntele amatöörejä.

  • ex-waitteri

   Päin vastoin. Juuri sinun kaltaisia siellä tarvitaan. Rohkeita alkoholisteja tiukassa paikassa. Miehiä jotka ei kuolemaa pelkää, vaikka mieli masentuisi. Mikä virhe on jos olet ollut alkkis ja mielenvikainen ?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   449
   2923
  2. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   123
   2096
  3. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   528
   1913
  4. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   154
   1650
  5. Ilmalämpöpumpun virrankulutus vrk:ssa,

   -pakkasta n.12 astetta -sisäyksikkö säädetty 22 asteeseen (ilp) -omakotitalo öljylämmityksellä ,patterit termostaatilla
   Koti ja rakentaminen
   84
   1639
  6. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   11
   1468
  7. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   63
   1364
  8. Tankkausasema

   Haapajärveltä epäillysti 23.-24.11. välisenä yönä varastettu tankkausasema on löytynyt ja palautettu omistajalleen. Asia
   Oulainen
   13
   1036
  9. Ei tämä alun perin näin pitänyt mennä

   Emme voi olla enää edes kavereita.
   Ikävä
   41
   984
  10. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   142
   915
  Aihe