Kimppa omistus

jukka.poutala

Olemme aloittamassa pitkäkestoista Ravipuolelle keskittyvää kimppaomistus muotoa. Tavoitteenamme on kasvattaa hevosten lukumäärää ensimmäisen kimppaomistus pohjaisen ravihevosen saamilla tuotoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että ryhmän ensimmäinen omistus tulee olemaan jo kilpailu uransa aloittanut suomenhevonen tai lämminverinen. Kyseisen hevosen juoksemilla tuotoilla katetaan valmennus hoitomaksut, ja ylijäämä osa kerätään seuraavaan omistukseen. Joka tulee olemaan aloitteleva varsa. Tällä tavalla pyrimme jatkumoon, jossa kimpalla on tulevaisuudessa vähintään kaksi starttaavaa hevosta sekä 2-3 aloittelevaa varsaa omistuksessa.
Osuuden hinta 50 euroa, osuuksia myytävänä 100 kpl.

Lähde mukaan riskittömään hevosen omistukseen ja pitkäkestoiseen harrastukseen raviurheilun parissa.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset. jukka.poutala@suomi24.fi

3

86

  Vastaukset

  • Miten niin riskittömään? Mistä tiedät että se ensimmäinen hevonen tuottaa edes tallimaksunsa saati lisätuloja toisen hevosen verran?
   Rahallisesti ravurinkaan osto ei useinkaan ole kannattavaa.

  • Samaa meilläkin mietittiin. Plus että ravurit eivät yleensä ole kovin montaa vuotta radoilla. Joko niiltä menee jalat, tai jos ne pärjäävät hyvin, ne joutuvat liian koviin sarjoihin eivätkä pysty juoksemaan lähellekään rahoja. Silloin niillä ei ole enää mitään arvoa ravurina. Tuollaisessa hommassa saattaa käydä niinkin, että radoilla ei ole yhtäkään juoksevaa hevosta, ainakaan sellaista joka toisi tarpeeksi rahaa ylläpitämään kaikki muut hevoset, ja tallissa on kasvamassa joukko varsoja jotka ainoastaan kuluttavat rahaa ja jotka eivät ehkä koskaan ala tuottaa mitään. Rahan meno on paljon todennäköisempää kuin sen tulo.

  • Pitkään kimppahevosissa mukana olleena ja hevosia omistaneena voin kertoa, että menot on kyllä yleensä suuremman kuin tulot ja jos jossainvaiheessa tilille romsahtaakin pätäkkää, niin yleensä hevonen tarvtsee lepotaukoja tai sairastuu, joten ne rahat kyllä menee nopeammin kuin kerkeää kissaa sanoa.

   Hyvin harva tienaa rahaa niin, että kimpaa rikastuu. Se on kuin lottoamista.
   Ei ole köyhien harrastus. Miettikää 5 kertaa ennenkuin alatte kimppaan.
   Tallivuokra, kengitys, lääkärikulut matkakulut ovat isoja summia jotka jakaantuvat osakkaiden kesken.
   Harva hevonen tienaa pikkurahoja kummempia summia tililleen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   136
   3875
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3754
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2349
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   195
   2164