Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sub:n BB-talossa Andy Hulkko 'McCoy' pani Anua järjestykseen!

Tekee Anulle gutaa!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201309120094826_uu.shtml
"Youtubeen ladattu video paljasti Andyn käyneen käsiksi Anu Saagimiin
Torstai 12.9.2013 klo 10.20

Videopalvelu Youtubeen ladattiin yön aikana paljastavia otteita yön tapahtumista BB-talossa. Videot on jo poistettu Youtubesta ilmeisesti MTV:n vaatimuksesta. Uutiseen liitetyt valokuvat ovat ruutukaappauksia ohjelman katsojan BB 24/7 -lähetyksestä nauhoittamista ja Youtubeen lataamista videoista.
jtk. IL:ssä..

27

859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fagerlund

      No eihän ko. reppana miehen kanssa uskaltaisikaan.

      • Robert McKeancy

        Tiedämmehän että BB:n idea perustuu psykologiseen testiin, kun tuollainen erilaisista ihmisistä koottu porukka suljetaan samaan tilaan kuitenkin aika pitkäksi ajaksi. Niin Anu Saagim päätti ottaa vähän selvää Andy McKoy:n persoonallisuudesta, ja niin nainen lähestyi miestä kuitenkin kesken maalaamisen luomisvirettä. Ja tiedän että Andyä pänni koko BB osallistuminen jo tuossa vaiheessa, ja hän haki helpostusta tilanteeseen syventymällä maalauksensa luomiseen. Niin ymmärrätte varmaan kun herkkäsieluinen taiteilija suuttuu luomisvireensä häiritsemisestä. Ja niin Andy McKoy ajoi huutamalla Anu Saagimin muualle.


    • ANDY011

      hywä andyyy!!! kamala akka se anu,toisen hyväntekeväisyyteen tarkoittamia duuneja sabotoi..ihan idiootti snobi,jolla ei ole veemäisyytensä ja suomalaisten naisten haukkumisen lisäksi mitään julkisuuarvoa...miksei saa maahan porttikieltoa? tasavallan presidentti halostakin mollannut:((

      • AnttiH10

        Halosta nyt saakin mollata, se on ainoa hyvä asia jota tuo Viron silikoni limanuljaska on elämässään tehnyt
        . Taitaa aikoinaan paukkua krematorion seinille tosi lujaa.


      • ...
        AnttiH10 kirjoitti:

        Halosta nyt saakin mollata, se on ainoa hyvä asia jota tuo Viron silikoni limanuljaska on elämässään tehnyt
        . Taitaa aikoinaan paukkua krematorion seinille tosi lujaa.

        ..pointti nyt liittyi lähinnä suomalaisen naisihmisen ulkomuodon arvosteluun-silikonitisseillä ja pienellä äolla varustettu ihminen ja kehtaa päätään aukoa..POKSPOKS:)


    • Maukas vai ei, päätä

      http://www.hs.fi/ulkomaat/Läskikala äänestettiin maailman rumimmaksi eläimeksi/a1379035473119

      Mitä äänestätte, sen saatte!?

      Onko HS:n jutun "laskiala" kaltaisuus Anu Saagiman tulevaisuuden kuva kaikkien leikkelyiden ja ruikseiden jäleen? Olen havaitsevinani jotain samankaltaisuutta jo nyt`?

      • Remu on rautaa

        Mikä kala??? Tuohan oli Remu Aaltonen pitkään venähtäneen ryyppyputken jälkeen.


    • Dax4

      Törkeää sotkea toisen taulua. Andy McCoy teki oikein, kun kosti.

    • Ristokin arvostelee

      http://www.iltasanomat.fi/bigbrother/art-1288598673628.html

      RISTO-MATTI Ratiakin on Andyn puolella ja moittii ex vaimonsa lapsellista toimintaa!

      Hän jos joku osaa sanoa ja tietää ''mikä nainen on naisiaan"!
      ____
      Ei auta siis media-narsistin isoper***** nettikaljunkaan Suomen poliisista tulla ohjeistamaan varsinkin jos on tyhmä ja narsistinen itsekin?!

      • Fiksu mies R-M R

        Tuohan taitaakin olla ihan oikea mies tuo Risto-Matti. Tuskinpa hän Saagimia on riesakseen ottanutkaan tämän järjenjuoksun vuoksi, vaan ihan muista avuista.


    • Anu on vittuperse!!!

      ´´Törkeää sotkea toisen taulua. Andy McCoy teki oikein, kun kosti.´´

      olet oikeassa! Andy raukka oli viis tuntia innoissaan pakertanut taulun parissa, sitten tämä saatanan Virolainen rupisammakko lutka tulee ja työntää haisevat nakkisormensa siihen teokseen, itse olisin vetänyt turpiin saman tien. ja niille valittajille jotka sanovat että ei naista saa lyödä, niin minä sanon että EI NIIN! mutta eihän tuollainen horo mikään nainen ole, Sara Sieppi sen sijaan on. hän saisi voittaa bb:n tänä vuonna.

      • Erisnimet isolla...

        Kirjoita kuitenkin virolainen tai eestiläinen pienellä, koska ei ole ''erisnimi''!
        Mutta jos sukunimenä kuten Johannes Virolaisella jne. kirjoita se isolla!

        Suomi mutta suomalainen, Helsinki mutta helsinkiläinen, Somalia mutta somalialainen, kurdi, arabi, juutalainen mutta kotoisin Israelista ja on siis israelilainen jne. Onko niin hyvä.

        Ja käyttäkää myös mielellään valtiosta nimeltä Eesti nimen Viro sijaan... siis he eestiläiset eivät ole Virumaalta ( itä Eestiä) kotoisin!


    • Kamaa rööreissä

      Nistihörhö kävi aika nopeasti väkivaltaiseksi ja vaaralliseksi, aivan kuten arvelinkin. 24/7:kin piti sulkea asian selvittelyn ajaksi, sitä ei ole koskaan ennen tarvinnut tehdä.

    • Ei jumalauta

      Ne BB talon asukit on kaikki vajaita. Melkein yhtä vajaita kuin sen BB:n katsojat.

    • Rimat alitettu

      Aika kipeetä silti että mies käy käsiksi naiseen, tai ylipäätään toiseen ihmiseen. Ei sellasta selitystä olekaan, joka oikeuttaisi ton teon.

      Ymmälläni olen sivusta seurannut, että miten niin moni suomalainen voi olla ton säälittävän juopon puolella. Onko täällä niin alhanen kynnys siirtyä käyttämään väkivaltaa, että koko aihe sivuutetaan moisen "suosion" takia?

      Moni nuori seurannut ohjelmaa, ja Andyn saamaa suurta suosiota, mitä ihmeen esimerkkiä tällä taas tarjottiinkaan?!

      Järkyttävää sekoilua ollut koko julkkis bb, ei muuta voi sanoa. Miten ihmiset täällä voi ottaa asiat näin kevyesti?

    • oihyvätavatonsentään

      En ole katsonut koko ohjelmaa, mutta IL:ssä on ollut kuvia hra Hulkosta(Andy). Joka kuvassa on bissetölkki tai lasi nenän edessä. Onko tarkoituksella valittu kuvat niin, että "kupin" ääressä viihdytään? Mikäli ongelmia on, niin ei sitä pitäisi ruokkia kaiken kansan ohjelmassa ja vielä esittää. Onko yleisö niin ******, että tirkistelynhalua pitää ruokkia kaikella p****lla. Mitä suurempi mokapelle sitä parempi suosio. Sirkushuveja kansa tahtonee, HYI.

    • ...

      Hulkon Antti on jautaa, ja oli oikein, että antoi Anun kuulla kunniansa suomeksi ja ämerikaksi you know baby.

    • Ikuinen Eesti-kina

      >>Ja käyttäkää myös mielellään valtiosta nimeltä Eesti nimen
      Viro sijaan... siis he eestiläiset eivät ole Virumaalta ( itä Eestiä) kotoisin! >>

      Samalla logiikalla alamme jatkossa kutsua Ruotsin valtiota Sverigeksi. Vastaavasti Venäjä on jatkossa Rossija.
      Saksaa alamme kutsua maan oikealla nimellä Deutshland jne.

      Valitettava tosiasia on että Eestin valtion nimi suomenkielelle käännettynä on juurikin Viro.Samalla lailla kuin Sverige on meille Ruotsi jne.

      Ei pitäisi olla Eesti-intoilijoille liian vaikea asia käsitettäväksi tämä.

      • Näin on närhenmunat

        Viron presidentti Lennart Merikin on sanonut, että maa on Viro. Joten pitänee tätä uskoa.


      • Venäjän- Estonia
        Näin on närhenmunat kirjoitti:

        Viron presidentti Lennart Merikin on sanonut, että maa on Viro. Joten pitänee tätä uskoa.

        Niin siis tarkoitatko presidentti Meri suostui suomalaisten maasta kutsumaan nimeen, mutta kuitenkin Estonia / Estland - ja suomeksi siis Eesti... ihan kuin Juice L. lauloi taannoin myös!
        Virumaa (Ita-Virumaa) on maakunta Eestin itäpuolella, ja silloin kun suomalaiset eivät osanneet muuta kutsumanimeä tuosta maan pohjois-kolkasta oli sitä kutsuttaman Viroksi koko aalueena.
        Mutta muistakaa samalla Tallinnan kaupungin alkuperäinen nimi oli Reval, Reeveli suomeksi, Tallinn = Taanilinnna, tanskalaisten perustama ja hallinnoima sittemmin saksalaisen ritarikinnan ostama kaupunki, ja alue!

        Baltian saksalaiset ritarit (kalparitarit) valloittivat koko Baltian alueen vuoteen 1200- mennessä, jolloin perustettiin mm. Riika ( Riga) ym. kaupunkeja. krisnusko tuli silloin Baltiaan, ja Tallinna kuten monet muut kaupungit olivat jo varhain ennenkuin varsinainen kaupunkikulttuuri saapui ja levisi Suomen puoleiseen Ruotsin itäiseeen maakuntaan!
        Suomen Porvoo, Turku, Ulvila ym. kaupunkeja oli vähitellen perustettuina mukaanlukien Viipuri.
        Saksalaisen ritarikunnan hallitessa mm. Eestiä myös Latviaa jne. oli hallinnollinen kieli saksan kieli pitkälle 1900-luvun alkua. Ihan kuten Suomen puolella ruotsin kieli oli hallinnon kieli 1800-luvun lopulle, jopa Venäjän vallan alettua maassamme v. 1809 jatkuen aina vallankumoukseen 1917!

        Jolloin Suomi itsenäistyi, kuten muuten myös vähitellen Eesti samoihin aikoihin ensimmäisen kerran vapautui Venäjän (NL) ikeestä.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Viron_vapaussota
        "Viron vapaussota (viroksi Vabadussõda, myös Viron itsenäisyyssota) käytiin vuosina 1918–1920, jossa Viro taisteli Neuvosto-Venäjää vastaan. Sodan toisessa vaiheessa Viron tasavalta taisteli myös Baltian yhdistynyttä herttuakuntaa baltiansaksalaista Baltian Landeswehriä vastaan Pohjois-Latviassa.../...
        ___________________________________________________________

        Mutta tämähän täysin eri asiaa tähän "Viron vossuun" - jos niin voisi sanoa nähden mitä aiheena on edellä.


      • kspxs0
        Venäjän- Estonia kirjoitti:

        Niin siis tarkoitatko presidentti Meri suostui suomalaisten maasta kutsumaan nimeen, mutta kuitenkin Estonia / Estland - ja suomeksi siis Eesti... ihan kuin Juice L. lauloi taannoin myös!
        Virumaa (Ita-Virumaa) on maakunta Eestin itäpuolella, ja silloin kun suomalaiset eivät osanneet muuta kutsumanimeä tuosta maan pohjois-kolkasta oli sitä kutsuttaman Viroksi koko aalueena.
        Mutta muistakaa samalla Tallinnan kaupungin alkuperäinen nimi oli Reval, Reeveli suomeksi, Tallinn = Taanilinnna, tanskalaisten perustama ja hallinnoima sittemmin saksalaisen ritarikinnan ostama kaupunki, ja alue!

        Baltian saksalaiset ritarit (kalparitarit) valloittivat koko Baltian alueen vuoteen 1200- mennessä, jolloin perustettiin mm. Riika ( Riga) ym. kaupunkeja. krisnusko tuli silloin Baltiaan, ja Tallinna kuten monet muut kaupungit olivat jo varhain ennenkuin varsinainen kaupunkikulttuuri saapui ja levisi Suomen puoleiseen Ruotsin itäiseeen maakuntaan!
        Suomen Porvoo, Turku, Ulvila ym. kaupunkeja oli vähitellen perustettuina mukaanlukien Viipuri.
        Saksalaisen ritarikunnan hallitessa mm. Eestiä myös Latviaa jne. oli hallinnollinen kieli saksan kieli pitkälle 1900-luvun alkua. Ihan kuten Suomen puolella ruotsin kieli oli hallinnon kieli 1800-luvun lopulle, jopa Venäjän vallan alettua maassamme v. 1809 jatkuen aina vallankumoukseen 1917!

        Jolloin Suomi itsenäistyi, kuten muuten myös vähitellen Eesti samoihin aikoihin ensimmäisen kerran vapautui Venäjän (NL) ikeestä.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Viron_vapaussota
        "Viron vapaussota (viroksi Vabadussõda, myös Viron itsenäisyyssota) käytiin vuosina 1918–1920, jossa Viro taisteli Neuvosto-Venäjää vastaan. Sodan toisessa vaiheessa Viron tasavalta taisteli myös Baltian yhdistynyttä herttuakuntaa baltiansaksalaista Baltian Landeswehriä vastaan Pohjois-Latviassa.../...
        ___________________________________________________________

        Mutta tämähän täysin eri asiaa tähän "Viron vossuun" - jos niin voisi sanoa nähden mitä aiheena on edellä.

        Siispä Ruotsiakin pitää kutsua Sverigegsi ja Japania Nipponiksi. Älkää nyt naurattako.


    • Latomaalari

      Hulkon töherrykset voisi viillellä mattoveitsellä, niin jälki vaan paranis. "Maalaus" oli selvästi mielisairaan lappalaisen töherrys, johon olisi pitänyt räkäistä kunnon kurkkupaskat kruunuksi.

      • ViuVäy

        Totta joka sana.


      • Tätäkö linjaa?

        Ja sinun latotaulut voip lanata ja polttaa samantien.

        Tätäkö linjaa haluat ???


    • Ikuinen Eesti-kina

      >>Virumaa (Ita-Virumaa) on maakunta Eestin itäpuolella, ja silloin kun suomalaiset eivät osanneet muuta kutsumanimeä tuosta maan pohjois-kolkasta oli sitä kutsuttaman Viroksi koko aalueena. >>

      No ei kuule tosiaan ole uusi asia kellekään tämä.

      Ihan *täsmälleen* samanlainen historia on tapahtunut myös Ruotsin suhteen. Ruotsi, Rootshi oli Tukholman ympäristön maakunnan nimi vuosisatoja sitten.

      Siitä yhden maakunnan nimestä tuli suomenkielessä synonyymi koko Sverigelle, aloimme kutsua koko maata Ruotsiksi.

      Eivät virolaisetkaan kutsu Suomea Suomeksi, vaan Soomeksi. Soome on vironkielinen käännös maasta nimeltä Suomi.

      • kaipaan perrkeleesti

        Ruotsin aikana "Itämaa" (maakunta)_Suomi_Finland_Finnland_...
        Eestikin kuului Ruotsin kruunulle muutaman ajan... kunnes Venäjä sen silloinkin jo varhain valloitti uudemman kerran.

        http://users.jyu.fi/~saarinen/Viro-seura/viro_vai_eesti.html

        Ruotsi = Roslagenista; Saksa = Saksin maakunnan mukaan...
        "Itämerensuomalaisten kielten tutkija Riho Grünthal on äskettäin selvitellyt perusteellisesti suomen lähimpien sukukansojen nimityksiä kirjassaan Livvistä liiviin.
        >Siitä selviää, että Viro on lainattu varhaisilta balteilta tai germaaneilta. Se on viime kädessä samaa indoeurooppalaista juurta kuin latinan sana vir 'mies'.

        Eesti-nimen alkuperä taas on hämärämpi. Sekin lienee aikanaan saatu lainana indoeurooppalaisilta naapureilta. Indoeurooppalaiset ovat käyttäneet sitä jo parituhatta vuotta sitten, mutta se on viitannut lähinnä baltteihin.

        Virolaisten alkuperäinen itsestään käyttämä nimitys on maarahvas. Kielen nimitys on ollut maakeel 'maan kieli'. Eesti-nimeä virolaiset ovat alkaneet käyttää itsestään vasta 1700-luvulla, ja viron kirjakieleen tämä maannimi on tullut viime vuosisadan puolivälissä.
        ..//...


      • hjuva hjuva
        kaipaan perrkeleesti kirjoitti:

        Ruotsin aikana "Itämaa" (maakunta)_Suomi_Finland_Finnland_...
        Eestikin kuului Ruotsin kruunulle muutaman ajan... kunnes Venäjä sen silloinkin jo varhain valloitti uudemman kerran.

        http://users.jyu.fi/~saarinen/Viro-seura/viro_vai_eesti.html

        Ruotsi = Roslagenista; Saksa = Saksin maakunnan mukaan...
        "Itämerensuomalaisten kielten tutkija Riho Grünthal on äskettäin selvitellyt perusteellisesti suomen lähimpien sukukansojen nimityksiä kirjassaan Livvistä liiviin.
        >Siitä selviää, että Viro on lainattu varhaisilta balteilta tai germaaneilta. Se on viime kädessä samaa indoeurooppalaista juurta kuin latinan sana vir 'mies'.

        Eesti-nimen alkuperä taas on hämärämpi. Sekin lienee aikanaan saatu lainana indoeurooppalaisilta naapureilta. Indoeurooppalaiset ovat käyttäneet sitä jo parituhatta vuotta sitten, mutta se on viitannut lähinnä baltteihin.

        Virolaisten alkuperäinen itsestään käyttämä nimitys on maarahvas. Kielen nimitys on ollut maakeel 'maan kieli'. Eesti-nimeä virolaiset ovat alkaneet käyttää itsestään vasta 1700-luvulla, ja viron kirjakieleen tämä maannimi on tullut viime vuosisadan puolivälissä.
        ..//...

        Kommunisti akka vs nisti....tasapeli.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe