Kiihottumista lisääviä valmisteita?

kiihoton

Miehen näkökulmasta erotan yhdyntää edeltävinä kolme eri vaihetta: kiihottuminen - halua - erektio. Näistä kiihottuminen on tärkein - se ikään kuin sähköistää tai tuo virran (=erktion) koneeseen (=penikseen).

Itselleni masennuslääkkeiden syönti vei kyvyn kiihottua riittävästi, jotta erektio olisi lähes spontaani ja kestävä. Valitettavasti edes testosteronihoito eikä erektiolääkkeet auta varsinaiseen ongelmaan eli kykyyn kiihottua riittävän voimakkaasti. Testosteroni auttaa kyllä kykyyn ja haluun, mutta ei kiihottumiseen. Viagra auttaa ylläpitämään ja saamaan erektion, mutta sekin on epävarma, koska kiihottumisen taso on matala.

Omat kokemukseni ovat vain omia, eikä niitä voi yleistää. Itse pidän kuitenkin juuri vähäistä kiihottumistani pääsyynä sille, että erktion ei ole riittävän voimakas ja kestävä.

Olisiko Kaalimadolla mitään tietoa siitä, että onko olemassa mitään valmistetta tai lääkettä, joka vaikuttaisi positiivisesti juuri seksuaaliseen kiihottumiseen?

4

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaalimato.com

      Hei,
      Seksuaalinen kiihottuminen on emotionaalis-fysiologinen tila ja riittävään kiihottumiseen tarvitaan nk. kiihokkeita joita voivat olla mm. mielikuvat, kiihottavat näkö- ja kuulohavainnot, tuoksut ja kiihottavaksi koetut tilanteet. Omia kiihottavilta tuntuvia asioita kannattaa etsiskellä ja tutkiskella sekä kokeilla uusia, kiihottavalta tuntuvia asioita. Testosteronihoito vahvistaa nimenomaan seksuaalista halua, mutta tosiaan kiihottuminen on enemmänkin psykologinen juttu.
      Tietääksemme kiihottumista lisäävää lääkitystä tai valmistetta ei ole olemassa. Tilanteesta voi käydä keskustelemassa seksuaaliterapeutin vastaanotolla.

      Terveisin
      Kaalimato.com

    • gchgchgch

      Käytätkö vielä masislääkkeitä?

      Jos käytät ja ne vaikuttavat noin voimakkaasti seksielämään, sinun TÄYTYY puhua siitä lääkärille jolloin lääkäri määrää sinulle toisen lääkkeen.

      Lääkärin olisi pitänyt kyllä tuosta mainita ja sanoa että jos lääke vaikuttaa seksielämään, se pitää vaihtaa.

      Jos taas lääkäri on ääliö eikä suostu (väittää ettei muita valmisteita ole tms.) tai muuten venkoilee (pitäisi muka odottaa että vaikutus lakkaa), muistuta häntä siitä että lääke ei vaikuta ainoastaan sinun elämään heikentävästi, vaan myös vaimosi/tyttöystäväsi elämään! Tosin, noin ääliöitä lääkäreitä on hyvin harvassa.

      Varoitan vielä sen verran että masislääkkeet jotka vaikuttavat kykyyn, orgasmiin tai kiihottumiseen voivat aiheuttaa anorgasmian, eli kyvyttömyyden saada orgasmia tai saada niin paljon tunnetta penikseen että siitä aiheutuisi orgasmi tai erektio pysyisi yllä. Siksi tuollaisen lääkevalmisteen käyttö on lopetettava lääkärin ohjeen mukaan ja vaihdettava lääke sitten toiseen.

      "Omat kokemukseni ovat vain omia, eikä niitä voi yleistää."

      Voi yleistää ja on yleistettykin. Masislääkkeet aiheuttavat yleisesti erilaisia ongelmia seksielämään.

      • kiihoton

        En ole käyttänyt masennuslääkkeitä enää vuosiin, mutta haittoja tuntui jäävän.

        Silloin kun lääkäri määrää masennuslääkettä, niin ei se ole kiinnostunut potilaan potenssista ja muutenkin vähättelee haittoja. Toisaalta ei edes tiedä vaihtoehtoja, joita olisi pitänyt mullekin tarjota.


    • poppe?

      Vieläkö popperssia saa jostakin - se oli joskus kova juttu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe