Rivitrakoilee

JYPPIII

Virtasen pelitavasta ei tykkää muu valmennus,pelaajat ja yleisö.Miksi ihmeessä pitää mennä muuttamaan voittavaa pelityyliä.Saapa nähdä kuinka kauan tätä kämmäystä katsotaan?Tällä materiaalilla olis mahdollista taistella mestaruudesta,muttei pelitavalla.Eiköhän yleisö kato pistä Seppäsen lapikkaan toimimaan.

9

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herää pahvi

      miten niin voittavaa, jyppihän oli vasta kolmas viime kaudella, ja tällä ka

    • JYPPIII

      Viime kauden materiaalilla kolmas on ihan huippu suoritus.Pahvi on hyvä ja katselee viimeisen viiden vuoden tilastoja niin huomaat kuinka yksi joukkue on ylivoimainen.Tämän on tuonnut esille viime vuoden mestari valmentaja.Hänelle olis paikka Jypin peräsimessä kun Virtanen sukeltaa tarpeeksi pitkään.

      Jypin materiaali riittäis mestaruuten jos pelataan pystysuunan kiekkoa

      • Variantti

        Jeh, monella muullakin jengillä materiaali riittäs metaruuteen, jos pelaisvat vaan kunnon kiekkoa ja varsinkin sitä, mitä kaukalon laidalla halutaan. Valmentajathan eivät tunnetusti osaa mitään. Jahuu JYP Nykänen koutsiksi, niin ainakin mäkihyppy sujuu. Kiesus mitä koomikoita....Hitto ,että tässä tuntee taas itsensä alempiarvoiseksi, koska ei ole syntyjään tai muutenvaan Jyväskylästä kotoisin.


    • herää pahvi

      Sukellukseta tulossa pitkä ja rankka. Eurotrophyn finaali turnauksessa ainoana suomalaisjoukkueena. Liigassa ei yhtää 0 pisteen peliä. Kyllähän jypin materiaali on (edelleen) lähellä pohjasakkaa, mutta niin vaan jengi kurnuttaa liigakärjessä vuodesta toiseen hyvän sitoutuneen jaPAIKALLISEN johdon alaisuudessa, niin dufa aho kuin virtanenkin on meidän,oman kylän miehiä ja Se näkyy asenteessa vaatimustasossa ja tuloksessa. Noviisi, ensikertalais valmentaja harvoin pärjää tulokaskaudellaan parhaiten,joten vietasenkin suuruuden kaudet ovat edessäpäin.

      • Aneemistajääkiekkoa?

        Onhan se selvää, että pohjoisemassa palataan parempaa kiekkoa.
        Sitä on tehty jo kymmenisen vuotta. Kärpät, Jyp ..Kukas se johtaa?


      • JYPPIII

        Viime kaudella nähtiin Virtasen meidän peliä,olihan se karmeeta katseltavaa.Saman lailla Jyppi pärjäsi viimekaudella huonollakin pelillä aluksi.Jos olet kuunellut pelaajien kommenteja pelien jälkeen, niin olet varmasti huomannut kritikin peliin.Virtasen pelitapa tuo sijoituksen runkosarjassa kuuden joukkoon tällä materiaalilla,mutta play offeisa ei tuolla tavalla menestytä.Ennen sitä katsojat pakoa hallista,on se niin karseeta sähellystä.

        Kumma käsitys pohjasakasta kolme kentällistä maajoukkuekokemusta,maaliman mestareita,stanly cup voittaja,siis todellista pohja sakkaaa.Sitten vielä jälleen uusi tähti on syttynyt Jyväskylässä.Neonesen ranteesta kohistaan jo jääkiekko piireissä eikä syyttä.Ei ole monella joukkueella moista sakkia,ehkä Jokerit ja Kärpät ovat lähellä.

        Ei kaikki ole hyvää mikä lähtee Jyväskylästä,Virtasella on mahdollisuutensa,mutta ei Jypille sovi meidän peli,sitä on kokeiltu Kuopiossa riittävän kauan huonolla menestyksellä.


    • En osaa sanoa pelitavasta mitään, mutta maalejahan Jyp näyttää tekevän ainakin yhden enemmän ottelussa kuin vastustaja ja se on mielestäni hyvä merkki, se on nimenomaan voittajan merkki. Näin tälläkin viikolla kolmesta pelistä 3 x 3 pistettä = täydet 9 pistettä. Jos se ei ole voittavaa kiekkoa, niin mikä sitten?
      Jos pelaajat eivät tuosta tykkääkään, ainakin minä tykkään! Kiva seurata peliä ja hyvälle tuulelle tulee aina, kun joukkue on tehnyt vähintään yhden maalin vastustajaa enemmän.
      Minusta tuntuu, että taidat olla katkera Jokeri-fani ja olet pettynyt oman joukkueen suoritukseen. Eihän Jokerit huono ollut, Jyp vaan oli omalla tasollaan pelaten voittavaa kiekkoa. ei siinä isoa eroa ollut, mutta se ratkaiseva kuitenkin! ;)

      • jokerimies1

        hmmmm...tuskin on jokerifani, mutta minä olen. Jokerit menetti pelin pariin yksilövirheeseen. Väänänen haparoi 3 erän alussa, tuli 5-3 ja jokerit menetti otteen peliin ja se oli siinä. Väänäsen taso ailahtelee, Niemi ei edes oikeasti mahtuisi joukkueeseen, on hidas ja tekee joka ottelussa maskia omalle mokelle, kuten nytkin jypin avausmaalissa. Mutta mutta näillä mennään ja fanina eletään mukana myös nämä tappion hetket, kolme peliä, kolme tappiota tällä viikolla, mutta kausi on vasta alussa.
        Nenonen ei ole yllätys, osoitti maalintekotaitonsa jo viime kauden lopulla, tarkka "snaipperi", ei parane päästää vapaasti laukomaan b pisteen kaarilta. Vastaavasti meidän Moseksella ei ole sihti vielä kohdillaan, paikkoja oli paljon.

        Pelit ratkotaan keväällä, se voittaa jolla osuu "kuntohuippu" kohdalleen, kuten ässillä viime kaudella, alkoi joulun jälkeen kulkemaan, muilla hiipui.


      • JYPPIII

        No en todellakaan ole Jokeri fani,onneksi lähtee KHL:ään.Minä ole ainakin aina pitänyt Jypistä sen pelitavan takia.Vauhdikasta peliä pienessä kaukalossa,taklauksia,nopeita tilanteita.Ruotsalainen neitikiekko ei istu ikänä Jyväskylään.

        Tämän syksyn Jypissä on kaksi todella poikkeuksellista juttua maaleja on tehty paikoista kaksin kertaisella prosentilla normaaliin nähden.Toinen on puolustus pelaaminen omissa soi melkein joka ilta kolme maalia.Tarkki on mies paikallaan.

        Oletteko pannut merkille miten Jypin peli sekoa aina kun joku saa turpiinsa.Tollainenhan pitäisi sytyttää taistelemaan eikä mamoilemaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe