Surkein pelaamani peli GTA IV(PC)

jussi 85

Nyt kun gta 5:sta on niin paljon ollut juttua, niin ajattelin hommata tuon nelosen pc version. Ajattelin, että netistä lataamalla sen saisi helposti ja kätevästi käyttöön, eikä olisi pelkoa naarmuuntuvista levyistä. Tuo complete edition mikälie kiinnosti, kun siinä joku lisäosakin tulisi mukana. No steamiin rekisteröityminen, ja ohjelma koneelle ja rahat pois. 10 tunnin jälkeen oli koneellani peli, joka tosin ei käynnistynyt. Lukuisia laittomia toimintoja myöhemmin sain pelin jotenkuten käyntiin. Piti asentaa games for windows live ohjelma, vaikken oikein tiedä, mikä tämän tarkoitus oli, ja microsoftin sivuillakin mainittiin, että kyseinen ohjelma ei ole tuettuna suomessa. Piti tuokin poistaa ja asentaa uudelleen kertaalleen, "koska ohjelma lakkasi toimimasta" jne... Sitten social club mikälie sovellus ilmeisesti verkkopelaamista varten. Tämäkään ei aluksi toiminut, mutta rupesi itsestään toimimaan jossain vaiheessa.

Itse peliin. Olin kovissa odotuksissa, koska pidin todella paljon vice citystä, ja sitä tykkäsin ajella huvikseni. Mutta ei saakeli, tämä on ihan paska! Ajaminen on korjausliikkeiden korjailua, ja nopeutta on vaikea arvioida, kun tuntuu, että maisema vaihtuu aina samaa vauhtia. Risteyksestä kääntyessäni kamera jää seuraamaan autoa sivusta, se kääntyy taakse itsestään jossain vaiheessa kun nopeutta on saanut kelattua tarpeeksi. Yleensä törmään kyllä ennen sitä esteeseen. Kameraa pitää liikuttaa koko ajan hiirellä samalla kun ajaa! Täh?

Kävellessä sama ongelma, ensinnäkin toivoisin, että kamera kuvaisi äijää aina takaapäin, mutta ei... Äijä liikkuu kuin jossain habbohotellin huoneessa. Jos peruutan, niin kaveri kääntyy naama kameraa kohti. Tässäkin pitää hiirellä liikuttaa kameraa, kameran liikuttelu taas jossain määrin vaikuttaa hahmon etenemissuuntaan. Nyrkkitappelussa pitää välillä juosta pieni lenkki, jotta saa hahmon naaman oikeaan suuntaan, siis kohti vihollista. Hiiren liikuttelu ei tässä auta, se kun kääntää vain kameraa, jä äijä on koko ajan kylki päin vihollista, ja potkii tyhjää.

Apua, voiko jollain asetuksilla saada helpotusta tuohon kameraongelmaan edes. Olen nyt käyttänyt peliin n 10 tuntia, josta pelaamiseen puolitoista tuntia. Muu on ollut windowsin palauttamista yms perusjuttuja osittain omaa tietämättömyyttäni. Siihen lisäosaan en ole vielä koskenutkaan, eikä oikein huvita. Voiko tälläsen steamista ostetun pelin jotenkin myydä vai koituuko tämä tappiokseni. Olisi kai pitänyt ostaa levyllä.. Voinko myydä koko steam tilini jotenkin toiselle?

5

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GTA V boring

      Lisää pettymyksiä tiedossa jos ostat uusimman...

      • GTA V boring

        Koko sarja on mennyt San Andreaksen jälkeen päin persettä. Se peli oli sentään aikaansa nähden aivan uskomaton ja on sitä edelleen. Lisäksi ne kaikki hyvät muistot siitä mitä on...


    • Jussi 85.

      Aivan, paljon hyviä muistoja, pelejä jaksoi pelailla vielä silloinkin, kun se oli jo läpi pelattu. Tykkäsin lennellä vice cityn helikopterilla ja ajella panssarivaunulla. GTA 1 ja 2 oli tietty kivoja oman aikansa pelejä. Äsken koitettiin kaverin kanssa nettipeliä, mutta toinen lensi aina ulos pelistä kun toinen pääsi peliin. Joku yhteysvirhe...

    • EIHELVETTIANTEEKS

      Vastaus epätoivoosi:
      Olet Kusessa!!!

    • Niin ...

      Eikö V:ssä tullut joku parannus tuohon kameraongelmaan.

      Itsekkin huomannut saman IV:ssä kun ajaa takakuvakulmvasta, kamera on niin matalalla, että auton eteen ei näe, jonka takia törmää herkästi johonkin.

      Ohjaus on mielestäni ihan hyvä, se on herkkä.

      Mutta eihän nämä GTA sarjan pelit fysikaalisesti aivan todellisia autojen osalta ole, vaan aika rankasti yksinkertaistettuja arcade pelejä. Autot käyttäytyy nyt vähän miten sattuvat käyttäytymään.

      GTA sarjan peleissä hienoa on aina ollut vapaa maailma, hienot grafiikat, voi mennä ja ajaa minne haluaa ja tehdä jotakin kohtalaisen typerää. Mutta muutenhan peli on tyypillinen, hyvin tarkkaan ennalta määrätty tarina, ei ehkä ole pelin vahvuus tuo tarina . . .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe