Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jaana ja Anne...

Sonninpoika

On ollut hyvin kiihottavaa lukea tänne kirjoitettuja tarinoita ja innostuin itsekin kertomaan teille omani. Tästä on jo jonkin verran aikaa. Tarinan todenperäisyyttä voi jokainen arvella, mutta kuten sanottua on, totuus on tarua ihmeellisempää. =)

Olin silloin kolmekymppinen sinkkumies ja elin seksuaalisesti hyvin aktiivista aikaa. Tuli sekoiltua paljon myös kavereiden kanssa. Ystäväpiirini koostui tasaisesti sekä naisista että miehistä. Mehukkain muistoni noilta ajoilta liittyy Jaanaan, joka on itseäni viitisen vuotta nuorempi, eli silloin sellainen kasvitonen. Jaana oli saanut luokseen kesän ajaksi serkkunsa Annen Itä-Suomesta…

Se oli sellainen tavallinen ilta. Olin töiden jälkeen mennyt Jaanan luokse kahville rupattelemaan ja ajatuksissa oli tietysti myös seksi. Jaanan kanssa kokeiltiin silloin tällöin kaikkea kivaa seksin merkeissä vaikka kavereita ollaankin. Jotenkin Jaanan kanssa sekstailu tuntui hyvin luonnolliselta. Jaana on luonteeltaan avomielisesti seksiin suhtautuva ja kun kerran oltiin kännissä pantu niin sen jälkeen kaveruuskin muuttui myös eräänlaiseksi vakipanosuhteeksi. Minullahan ei ollut valittamista, sillä Jaana on oikea kaunotar, tumma ja tulinen nainen, joka saa monet miehet innostumaan.

Tällä kertaa Jaanalla olikin kylässä nuori nainen, johon silmäni liimautuivat heti alkuunsa. Tämä vaalea kaunotar osoittautui Jaanan serkuksi, joka oli kesävieraana. Anne vaikutti hyvin iloiselta tapaukselta. Toisin kuin Jaana, Anne oli pienirintainen, mutta hänen peppunsa oli täydellinen. Tässä vaiheessa täytyy tunnustaa, että minulle naisissa se peppu on se juttu. Jotenkin jäi se vaikutelma, että Anne ei olisi vielä täysi-ikäinen. En tiedä tähän päivään mennessäkään sitä, että oliko hän mahdollisesti alaikäinen!

Juteltiin siinä kahvipöydän ääressä niitä ja näitä. Jossain vaiheessa tuijotin ilmeisesti liian selvästi Annea sillä silmällä, kun Jaana potkaisi minua pöydän alla nilkkaan ja sain osakseni tuiman tuijotuksen. Jaana pyysi minut parvekkeelle kanssaan tupakalle ja Anne jäi korjaamaan kuppeja pöydästä. Parvekkeella Jaana tarttui kiinni pullottavasta etumuksestani ja sanoi hymyillen, että Anne on sitten hänen valvonnassaan ja että pidähän näppisi kurissa. Kerroin Jaanalle, että olisi sopivasti panettanut. Jaana vilkaisi sisälle ja totesi, että Anne ei ollut enää olohuoneen puolella. ”Mä huomaan, että sä kaipaat helpotusta. Oota vähän aikaa niin mä yritän järjestää jotakin”, sanoi Jaana ja häipyi johonkin sisälle.

Poltin tupakan rauhassa loppuun ja kun käännyin mennäkseni sisälle huomasin Jaanan parvekkeen ovensuussa. Jaana hymyili leveästi ja suki mustaa tukkaansa. Hän oli avannut paitansa napit ja tuijotin suoraan hänen isoihin mustan liivin peittämiin rintoihinsa. ”Eksä tuukkaan?”, kysyi hän viekottelevasti ja kääntyi mennäkseen makuuhuoneeseen. Seurasin Jaanan keinahtelevaa kukkahameen verhoamaa peppua. ”Mä lähetin Annen kauppaan hakemaan hiuslakkaa. Mä luulen, että meillä ei ole ihan hirveästi aikaa, joten…” hän sanoi ja pudotti paitansa makuuhuoneen ovensuuhun.

Ei aikaakaan kun olimme makuuhuoneessa molemmat. Menin Jaanan taakse ja vapisevin sormin availin rintaliivin hakasia. Jaana painoi takamuksensa kiinni jo mahdottoman tiukasti pullottavaa etumustani vasten. Pian olin vapauttanut Jaanan liivistä ja käteni eksyivät hänen painaville rinnoilleen. Painoin pääni hänen niskahiuksiinsa ja nuuhkin villinä ihanaa naisen tuoksua. ”Sä tuoksut hyvälle”, sanoin ja vedin sormillani hänen hamettaan ylemmäs lantioille. Jaana pyöritteli peppuaan etumustani vasten kun painoin hänet nojaamaan sänkyä vasten. Kiihotus oli kova, sillä olin jo pitkän työpäivän unelmoinut viettäväni kunnon seksi-illan Jaanan kanssa. Näpräsin farkkuni nappeja auki samalla puristellen Jaanan pehmeää ihoa vyötärön seudulla. Housuni valahtivat polviin ja Jaana auttoi itseltään pikkuhousut jalasta. ”Tuu heti sisään”, hän huokaisi ja potki pikkuhousuja jaloistaan. Ei tarvinnut käskeä kahdesti. Mulkkuni oli hyvässä tanassa ja tuntui, että voisin laueta jo pelkällä ajatuksen voimalla. Ilman sen kummempaa sormilla ohjailua kivikova kaluni ohjautui turvonneiden ja kosteiden häpyhuulien väliin. Jaana ynähti kun yritin painautua väärässä kulmassa sisään. Joustin polvistani enemmän ja johan mulkku solahti Jaanan kuumaan syleilyyn. Purin hampaitani yhteen ja yritin ajatella hetken jotain ihan muuta jotten olisi lauennut. Kaluni sykki syvällä Jaanassa ja sain tehdä todellakin töitä laukeamisen estämiseksi. Pian molemmat rauhoituimme. Jaana painoi päätään sänkyä vasten ja nosti peppuaan. Kumarruin lähemmäs Jaanaa painaen vatsani hänen selkäänsä vasten. Toinen käsi hyväille Jaanan täyteläisiä rintoja ja toinen lantiosta kiinni pitäen aloimme hitaan rytmikkään nainnin. ”Ei saatana, miten sä tunnut noin isolta. Voi vittu mä tuun ihan just”, huohotti Jaana allani. ”Hyvä, kun mä en kestä enää hetkeäkään”, vastasin hänelle. Jaana työnteli voihkien peppuaan minua vasten, kunne yhtäkkiä pysäytti liikkeen voihkaisten vienosti. Hänen polvensa notkahtivat ja tunsin hänen vittunsa tiukentavan otetta kalustani. Laukesin kuin ohjus hänen sisäänsä. En ollut vetänyt käteen varmaankaan kolmeen päivään ja lastia tuntui riittävän. Painuimme molemmat sängylle yhä ollessani Jaanan sisällä. ”Ai kun tuntui hyvältä”, hän sanoi. ”Mä haluaisin tätä lisää, mutta toi Anne voi tulle kohta takaisin”. Suoritimme pikaisen alapesun ja ehdimme juuri vaatettaa itsemme kun Anne tulikin jo kaupasta.

Katselimme yhdessä televisiosta jotain visailuohjelmaa ja yritimme olla viisaampia kuin muut. Jaana haki jääkaapista minulle olutpullon ja otti itselleenkin. Olimme Jaanan kanssa sohvalla rennosti istuen ja Anne notkui nojatuolissa. Siinä rupateltiin kaikkea muutakin. Jossain vaiheessa huomasin, että Anne vilkuili hymyillen meihin päin ja Jaana hymyili takaisin ilkikurisesti. Anne ilmeisesti tiesi miksi hänet oli lähetetty kauppareissulle. ”Voit säkin ottaa oluen jos haluat”, sanoi Jaana Annelle. ”Kiva, kiitti”, sanoi Anne ja lähti jääkaapille. Hän joutui kulkemaan minun ja olohuoneen pöydän välistä ja jalkani hipaisi hänen säärtään. Anne vilkaisi ohimennen minuun ja tietysti minulla oli taas orastava pullotus etumuksessa. Ihailin jo vähän rohkeammin Annen upean täydellistä pyöreää takamusta. Siinä jatkettiin iltaa olutta ottaen. Rupateltiin niitä näitä ja välillä vähän härskempiäkin juttuja. Hyväilin salaa Jaanan alaselkää välillä käyttäen sormeani hänen pyllyvaossaan ja samalla yritin keskustella asiallisesti Annen kanssa hänen opiskelustaan ja muusta mielenkiintoisesta. Hitto että panettikin silloin.

Jossain vaiheessa Jaana oli jo kivassa humalassa ja ehdotti, että mitäs jos käytäis paikallisessa parilla ja vetäistäisiin vaikka karaoket. Minä olin innolla ehdotuksessa mukana. Anne ilmoitti, että hänen täytyisi käydä katsomassa itselleen jokin parempi paita, että pääsisi sisälle. Katselin Annen tiukkaa perää hänen pujotellessaan olohuoneesta makuuhuoneen puolelle. ”Tsot, tsot”, kuiskasi Jaana korvaani ja kouraisi etumustani. Käännyin Jaanan puoleen ja tapailin kosteikkoa hameen alla. Jaana likisti polvensa yhteen ja sanoi ”Ei nyt. Katotaan sit kun saadaan tyttö nukkumaan.”

”Aika kivat mällit sun päiväpeitollas”, sanoi Anne Jaanalle kun tuli makuuhuoneesta. Minulle meni olut väärään kurkkuun ja aloin yskiä. Jaana ja Anne nauroivat. ”Mitäs tykkäätte”, kysyi Anne ja pyörähteli ympäriinsä. Anne oli laittanut sellaisen valkoisen kaulusröyhelöpaidan, joka jätti vatsan paljaaksi. Tuijotin enemmänkin Annen paljasta ihoa kuin sitä paitaa. ”Ihan kiva paita”, yritin epätoivoisesti keksiä jotain. ”Toi on just hyvä”, sanoi Jaana.

Ilta paikallisessa meni siihen malliin, että ei laulettu karaokea vaan juteltiin nurkkaloosissa kolmistaan. Jaana tuli aikamoiseen känniin. Anne heittäytyi suorasukaisemmaksi jutuissaan. Jossain vaiheessa puhuttiin Jaanan aiemmista ryhmäseksikokemuksista. Anne kuunteli välillä naama punaisena Jaanan ja minun juttuja. Minusta tuntui, että meillä oli Annan kanssa pientä flirttiä ja välillä vessaan mennessään hän koskettikin minua jotenkin hivelevään tyyliin. Ajattelin, että voi vittu kun saisi nyt kunnolla pillua. Jaana tuntui kuitenkin olevan hyvin suojeleva Annen suhteen ja ajattelin, että ei kai siitä sitten mitään tule. Valomerkki lopetti illanviettomme paikallisessa.

Jaanalle saavuttuamme olimme kai kaikki aikamoisessa kännissä. Vedettiin vielä muutama tupakat parvekkeella. Jaanan käydessä vessassa tuli Anne eteeni keimailemaan jo ihan selvästi sillä mielellä. Katsoi suoraan silmiin ja hymyili leveästi ja tuli ihan lähelle, muttei silti kosketettu toisiamme. Yritti kovistella jotenkin siihen malliin, että ”Ooksä paha poika” ja sen semmoista. Jaana oli laittanut saunan päälle ja Anne meni sinne. Olisin itsekin mennyt, mutta Jaana otti minua kädestä kiinni ja veti makuuhuoneetta kohden. ”Sä tulet justiinsa nyt ja tänne”, hän sanoi tomerasti.

Heittelimme Jaanan kanssa vaatteet pitkin poikin kämppää. Jaana istahti vuoteella ja otti komeasti seisovan kaluni käteensä sivellen ja nuoleskellen sitä. Pian hän upotti kaluni syvälle suuhunsa ja pyöritteli kieltään kaluni ympärillä. Se tuntui hyvältä. Johtuikohan humalasta vai mistä, niin huomasin etten ollut kuitenkaan heti laukeamassa. Työnsin Jaanan makaamaan sängylle ja aloin nuolla hänen turpeata pilluansa. Jaana voihki ja kiemurteli siihen malliin että välillä oli vaikeata ylettyä kielellä klitorikseen. ”Nyt saat panna saatana kaikki painees pois”, Jaana sanoi aika äänekkäästi. Eihän minua taaskaan tarvinnut useasti kehoittaa kun olin jo Jaanan päällä. Upotin mulkkuni hänen liukkaaseen vakoonsa. Nostin Jaanan jalat kattoa kohden ja aloitimme hurjan rynkytyksen. Jouset natisivat siihen malliin, ettei Anne millään voinut olla kuulematta touhujamme. Vilkaisin välillä ovelle päin, mutten nähnyt Annea siellä. Jaanan pulleat rinnat keinahtelivat rytmikkäästi ja hänen huohotuksensa alkoi muuttua kimakoiksi huudahduksiksi. Jaana ei yleensä ollut sellainen huutajatyyppi sekstaillessa, mutta jostain syystä hän nyt suorastaan ulvoi ja huusi rytmikkäästi nainnin tahdissa. Tuli mieleeni, että ehkä hän halusikin Annen kuulevan. Ennen pitkää Jaana laukesi äänekkäästi ja vavahteli allani velttona. ”Voi vittu, voi vittu!”, hän huohotti.

Vedin paksuna ja limaisevana seisovan kaluni ulos hänestä ja aloin hiljalleen runkata. Ajattelin heittää mällit Jaanan paljaalle vatsalle ja rinnoille. Huomasin jonkin liikahduksen sivusilmällä olohuoneen puolella. Tähyilin olohuoneen hämärään, mutten voinut olla varma istuiko Anne siellä nojatuolissa katsellen makuuhuoneen suuntaan. ”Nyt sä saat poju panna peppuun mua”, sanoi Jaana yllättäen ja tarttui kiinni mulkkuuni. Jaana kääntyi kontalleen eteeni ja samalla kaivoi liukastetta yöpöydän laatikosta. ”Voi vittu kun olis nyt kaks äijää. Mä haluaisin täytettä nyt ja kunnolla”, hän huohotti. Sivelin toisella kädellä Jaanan hiestä märkää selkää ja toisella runkkailin. Jaana kolisteli yöpöydän laatikosta tavartoita ulos ja minä tiirailin olohuoneen puolelle. Nyt olin aivan varma, että Anna katseli touhujamme. Annella oli yllään joku pyyhkeentapainen ja hän istui hajareisin nojatuolin reunalla hyväillen samalla itseään. Huomasin katseittemme kohtaavan ja Anne tuijotti julkeasti takaisin. Jaana löi liukasteputkilon käteeni ja pyöritteli peppuaan edessäni.

Olin ylikiihottuneessa tilassa kun tiesin, että pääsisin tänään todennäköisesti panemaan myös Annea. Voitelin hyvin jo valmiiksi limaisen mulkkuni ja painelin liukastetta Jaanan peräreikään työntäen sormeni hiljalleen kokonaan hänen perseeseensä. Jaana voihki ja kiemurteli. Ohjasin paksun kullini Jaanan peräreiälle ja painoin varovasti sitä sisään, kunnes terskamutterini ohitti tiukan kuristajalihaksen. Jaana puristi aluslakanaa kätensä nyrkkeihin ja ynisi ja heilutteli päätään puolelta toiselle. Hänen hikiset mustat hiuksensa liimautuivat hänen selkäänsä ja kasvoihinsa. Katsoin samalla Annea, joka tyydytti itseään kun painoin mulkkuani varovasti sentti sentiltä syvemmäksi Jaanan tiukkaan anukseen. Näin kun Anne samalla kumartui eteenpäin nojatuolissa ja nuoli toisen kätensä sormia ja vei käden selkänsä taakse. Anne katsoi minuun ja hänen ilmeensä muuttui kummalliseksi. Ilmeisesti hän parhaillaan, jumalauta, työnsi sormea peräreikäänsä ja seurasi samalla kun panin Jaanaa perseeseen. Jaanan reikä rentoutui ja mulkku alkoi luistaa siinä yhä paremmin. Lähdin varovaiseen nytkytykseen. Tunsin, kuinka Jaana samalla työnsi pilluunsa ilmeisesti yöpöydän laatikosta löytyneen dildon. Jaana murisi ja vinkui kun lähdin kiihdyttämään panotahtiani. Näin sivusilmällä kun Anne kiemurteli nojatuolissa ilmeisesti lauettuaan juuri. Tunsin sanoinkuvaamattoman laukeamispaineen mulkussani. Painen kesti vielä muutaman vedon ajan, kunnes minunkin oli pakko karjaista. Laskin lastini Jaanan peräsuoleen voimalla. Jaana kiljui ja kikatteli. Pian kikattelu muuttui vaikerrukseksi ja nyyhkyttämiseksi. Liukas turpea mulkkuni pullahti ulos hänen peräaukostaan. ”Voi vittu, voi vittu…”, Jaana huokaili hiljaa sängyllä. Kuiskasin, että käyn pesaisemassa mulkkuni, johon hän vain ynähti jotain ilmeisesti hyväksyvästi ja jäi perse pystyssä sänkyyn makaamaan.

Mulkkuani kivisti ja se punoitti turpeana ja kiiltävänä suunnistaessani olohuoneen puolelle horjahdellen. Anne katseli nojatuolista minua hiljaa suurilla silmillään. Tartuin Annea kädestä ja ohjasin hänet saunan puolelle. Annen naama punoitti lähes yhtä paljon kuin mulkkuni ja hän hengitti kiivaasti. Kuin yhteisestä sopimuksesta emme sanoneet toisillemme mitään. Luojan kiitos nyt saisin maistaa tuota herkkupeppua vihdoinkin. Suonikas limainen kaluni yritti ojentautua kivuliaasti vielä viimeiseen taistoon. Hivelin Annen vartaloa niskasta selkään ja sieltä pieniin rintoihin, joitten nännit olivat yllättävän suuret ja töröllään, suukotellessani samalla hänen niskaansa. Painoin sykkivää kaluani hänen täydellistä peppuaan vasten ja liuutin toisen käteni hänen pienelle karvamättäälleen. Anne värähti ja painautui enemmän kiinni minuun. Tunnustelin hänen juuri lauennutta pikkuista pilluaan, kuinka turvoksissa ja liukas sekin oli. Painelin hänen klitoristaan ja liuutin sormea liukkaassa vaossa. Hänen pillunsa oli tiukka. Mietin samalla, että Anne ei mahdollisesti ollut vielä edes 18-vuotias, mikä tuntui yllättävän kiihottavalta ajatukselta. Kullini seisoi jo täydessä tanassa ja ohjasin Annen käden sen luokse. Anne tarttui siihen sillä tavalla, että arvasin hänen ennenkin pitäneen kullia kädessä. Hän lypsi varovasti arkaa mulkkuani ja katsoi silmiini. Painoin häntä kevyesti hartioista ja Anne kyykistyi eteeni pitäen kulliani naamansa korkeudella. Limaiset sormeni seikkailivat hänen pitkissä vaaleissa hiuksissaan kun hän alkoi varovasti kielellään ja huulillaan tunnustella kaluani. En jaksanut odottaa kauempaa vaan nostin Annen eteeni pystyyn ja tarrasin häntä pakaroista kiinni. Anne otti niskani takaa tukevan otteen ja nostin hänen jalkansa vyötärölleni. Kullini sojotti ylväänä pystyssä melkein kattoa kohden ja tuntui uppoavan helposti Annen tiukkaan vittuun. Olimme molemmat limasta liukkaita. Anne puri olkapäätäni ja painautui tiukasti minuun kiinni. Hänen kyntensä pureutuivat niskaani ja selkääni alkaessani keinutella häntä paksun mulkkuni päällä. Anne laukesi muutaman keinahduksen jälkeen ja häneltä pääsi äänetön kiljahdus. Hänen tiukka pillunsa kouristeli jo kaiken antaneen mulkkuni ympärillä vaatien vielä kerran antamaan lastinsa. Polveni notkahtivat mällin purskahtaessa ihanaan pikkuiseen Annen pilluun…

Tähän on mahdollisesti luvassa jatkoakin jos tykkäsitte?

6

13334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaitsu

      Todella hyvä. Jatka ihmeessä

      • Bikerbabe

        Juuri oman juttuni kirjoittaneena, ajattelin vilkaista josko täällä olisi uusia tarinoita ja löysin tälläisen helmen! Edellistä kommentoijaa lainatakseni: Jatka ihmeessä... pian kiitos!


      • Sonninpoika
        Bikerbabe kirjoitti:

        Juuri oman juttuni kirjoittaneena, ajattelin vilkaista josko täällä olisi uusia tarinoita ja löysin tälläisen helmen! Edellistä kommentoijaa lainatakseni: Jatka ihmeessä... pian kiitos!

        Jatkoa siis luvassa jahka ennätän kirjoittaa. Ite luen näitä juttuja ja himot jyllää. Mihin sä kirjoitit oman juttusi, BikerBabe?


    • Corettaja

      Siis toihan oli ihan sairaan hyvä, jatkoa odotetaan innolla!!! ;)

    • naiselleni

      ... ja lisää odotellessa

    • Baddu

      Aivan mahtava..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe