Sinful.fi - ostokokemuksia?

ostoksilla(ko)

Onko kukaan ostanut leluja sinful.fi-nettikaupasta? Putiikki vaikuttaa luotettavalta, onko näin? Voiko itse valita tuleeko paketti kotiin postilaatikkoon vai haetaanko esim. postin noutopisteestä? Yllätys menisi pilalle jos laatikko tulee kotiin enkä itse ole paikalla...

45

26968

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eino7

      Pienet paketit niillä tulee Itellan kautta lähipostiin - isommat Matkahuollon kautta lähi siwaan (tms). Sähköpostiin tuli mulle ilmotus kun paketti oli noutopisteessä.

      Paketin tulemisessa kesti 5 päivää, mut oli halvempi kuin Kaalimato - ja kyselin eka juttuja lelusta jonka halusin, sain nopeita vastauksia, osasivat aika OK neuvoa.

    • Pumpattava Barbara

      Ihmettelen, miten heikosti vielä tunnemme NetPostin, varsinkin sex-liikkeet! Eivät voi sine lähettää, kun ei ole sopimusta tjm.

      Jos mikä - niin NetPosti olisi ainakin naisille mieleen, täysin huomaamaton ja sieltä olisi helppoa hakea myös sex-tarvikkeita.

    • Pumpattava Barbara

      Ostaisin, mutta en ala päivystää postin tuloa. Hankalaa kun ei voi olla todella anonyymi, ei oikein missään asiassa.

    • Messissä

      Net/Smart post on kyllä kätevä, mut eihän sitä pakettia tartte päivystää jos se tulee postiin tai Matkahuollon kautta? Tai siis, tuleehan siitä ilmoitus esim sp tai textari. Eihän kukaan tiedä mitä siinä paketissa sisällä on jos se jossain positn hyllyssä lojuu muutaman tunnin tai päivän?

    • its a sin

      Sinful on surkea ja joku tanskalainen ketju. Ei mitenkään erityisen edullinen eikä nopea eli ei houkuttele millään muotoa.

      Teille jotka puhutte netpostista niin ottakaa nyt edes selvää mikä se on:
      "Netposti on Postin tarjoama maksuton sähköinen postilaatikko ja arkisto netissä."

      Smartpost onkin sitten se jolla niitä paketteja toimitetaan ja varmaankin miltei kaikki verkkokaupat voivat sillä toimittaa jos asiakas pyytää.

      • Elli159

        On nillä toimipiste Tuusulassa, ja mulle ainakin puhui puhelimessa suomea mimmi. Noutaa ei kyl voinut. Sain paketin lähipostiin 3pv tilauksen jlkeen. Ei jakanut kyl posteljooni sitä lappua mut siel se oli, kun oli lähiärrä niin kysyin siitä kun kävin muutnekin.

        Muutenkaan en tilaa mitään mitään mikä tulee Matkahuollon kautta, ei toimi koskaan niinkuin pitäisi.


    • pyh

      Vaikka oliskin Tuusulassa joku piste niin siitä huolimatta kyseessä on Tanskalainen ketju.
      Ei mitään uutta, ei mitään halpaa, ei mitään erikoista, ei mitään syytä ostaa.

    • Elli159

      Mun ostoksille oli halvempi kuin Kaalimato, mut oli kyl toimitusaika vähän pidempi sitten. Vähän piti suunnitella etukäteen ei saannut pakettia seuraavana päivänä, mutta tuli 3 päiväs-.

    • se nyt vaan on

      Kaalimato onkin suomen kallein, joten lieneekö siihen järkevää verrata.

    • en tilaa

      Sinful on ollut suomessa vain 10kk olemassa. Tanskalainen ketju. En tilaa!

    • asiakkaana

      Mikä siinä on niin vaikeaa mennä oikeeseen kivijalkamyymälään.
      Sieltä saat asiantuntevaa apua ja vihjeitä sen henkilökohtaisen asiakaspalvelun ajan jonka haluat. Voit kysyä sinua mietityttäviä asioita tuotteista ja niiden käytöstä.

      Ei tartte häpeillä jos ostat ison anustapin. Luultavasti ovat myyneet niitäjo monelle muullekin,eikä henkilökuntaa kiinnosta mitä sinä sillä teet.

    • Kiiresaada

      Hinnat ihan ok, mutta hitaat toimitusajat. Kerran tilasin ja toimitusaikojen takia en enää tilaa uudestaan.

    • Pettymys

      Postauksesta on aikaa mutta täytyy tulla kertomaan että todella hidas toimitus! En enää tilaa täältä :p harvoin missään on näin hidasta kuljetusta. Tilasin maanantaina ja paketti tulee vasta seuraavana ma tai ti. Muuten varmasti luotettava ja tuotteet hyviä mutta pitkän toimitusajan takia en suosittele :p

      • Lempparikauppa

        Erittäin tyytyväinen.
        Tuotteet hyviä ja edullisia.
        Toimitusaika noin. viikko.
        Saa halutessaan suomenkielistä palvelua.
        Asiakaspalvelu toiminut hyvin.


      • Valentina
        Lempparikauppa kirjoitti:

        Erittäin tyytyväinen.
        Tuotteet hyviä ja edullisia.
        Toimitusaika noin. viikko.
        Saa halutessaan suomenkielistä palvelua.
        Asiakaspalvelu toiminut hyvin.

        Itse tilasin maanantain ja tiistain välisenä yönä ja paketti oli perillä jo perjantaina 12 aikaan päivällä. Ei siis mikään viikon toimitusaika ainakaan minun ostoksillani :)


    • aivanKamalapulju

      Todella huono ja hidas kauppa ja lisäksi ulkomaalainen.
      Tavaroita puuttui eikä rahojen palautusta näy eikä kuulu.
      En suosittele kenellekään.

    • 68vmies

      olin eilen vaimoni ja ystävä pariskunnan kanssa aulangon kylpylässä. poikkesimme samalla kaupungilla palokunnankadun punainen kuu seksiväline liikkeessä,suosittelemme.nuori tosi estävällinen ja asiallinen ja asiantunteva palvelu. myyjälle vielä uudelleen suurkiitos.....eläkelläis pariskunnat.

    • Todellapettynyt2kertaa

      Kaksi kertaa tulannut sieltä ja molemmat kerrat tosi pitkät toimitusajat, toisessa kaksi viikkoa. Ei tilausvahvistuksia ei vastaa yhteydenottoihin ja viimeinen toimitus puutteellinen. Huonolaatuisia tuotteita kaiken lisäksi. Ei kolmatta tilausta tulossa. Kannattaa suomalaisia kauppoja suosia.

      • lamminlikka

        Kannattaa suosia suomalaisia. Esim. tänään Hämeemlinnan,Punainen kuu. Kiitos hienosta palvelusta . t. Lamminlikka


    • Jyri_v_g

      Tosi pitkä toimitusaika! Lupaavat että tavara lähtee varastolta saman päivän aikana, no ehkä lähtee mutta varasto taita aolla Tanskassa tai jotakin kun menee 2-3 arkipäivää ennen kuin paketin seuranta alkaa näkyä. Eli tyhmempi tietysti luulee etät kun varastolta lähtee tänään nniin huomenna olisi perille, no ei tosiaan ole vaan viikko vierähtää helposti.

      Pari kertaa olen tilannut niin häiritsevän paljon "infoviestejä", mainokset kielsin. Esim kun paketin oli saanut hädintuskin auki kysellään oliko kiva tuote jne. No enpä kerro sellaisia kiitos vaan!!!! Arvostan hienotunteisuutta, ravintolassa voi kysyäkkin onko ruoka ok mutta että onko se hieromausava tai seksinukke ok... Yöööh.

      KÄYTETTYJÄ TUOTTEITA??!?!

      Eniten minua kuitenkin häiritse että tuotteille mainosteaan palautusoikeutta. Periaatteessa ok, mutta jos tuotteita voi vapaasti palauttaa sinne, mitäs luulette, heittävätkö ne roskikseen... No ei vaan uudelleen myyntiin! "Kaikki tuotteet tarkistetaan huolellisesti ja tarvittaessa käsitellään hygieniaspraylla ja hoitotalkilla uudenveroisiksi." Huh huh! Luulin että sauvan pahvikotelo oli saanut vaan postissa vähän kolhuja ja ruttuja, mutta voi olla että se on ollut jollakin toisella asiakkaalla aikaisemmin. YÄÄÄÄK!

      • Valentina

        Mitä oikein selität? Näin lukee Sinful.fi sivuilla:

        Palautettavan tuotteen tuotepakkauksineen tulee olla samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi sen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Jos avaat intiimituotteen pakkauksen, ei sillä ole enää palautusoikeutta hygieniasyistä johtuen.


    • Pumpernikkelit

      Huippukiva.fi on todella nopea.Pari päivää niin paketin saa hakea.Huomaamaton valkoinen laatikko.Hyviä tarjouksia jatkuvasti.

      • HupiSkeidaa

        Sehän myy vaan krääsää😆


    • okmesta

      Itse olen kahdesti tilannut ja ei kyllä mitään pahaa sanottavaa. Postin paketti-automaattiin tulee toimitus ruskeassa pahvilaatikossa ja saapumis ilmoituksen saa tekstiviestillä. Ei tuu postilaatikkoon mitään! Eka tilaus saapui alle viikossa, mutta toisessa kesti 2vk. Saanut kuitenkin mitä tilannut

    • Kokemuksia_

      Vkloppuna tilasin, niin tuote oli torstaina pakettiautomaatissa.
      Tilaamani tuote oli tuolla tarjouksessa, ja 30e halvempi kuin toisaalla, joten tilasin. Hieman hitaampi toimitusaika, mutta eihän meillä ole muuta ku aikaa.

      • Anonyymi

        Mitä sä selität? Jos vkl tilaat, niin Maanantaina vasta keräävät tuotteen hyllystä ja Tiistaina vasta on postin lajittelukeskuksessa.
        Näin ollen Tiistainsa se jatkaa esim Tampereen postista vaikka Heinäveden Postiin jolloin se on perillä Keskiviikkona.
        Keskiviikkona lajittelee postin ja on torstaina noudettavasissa pakettiautomaatissa.
        Ihan normaalia.


    • E-rauhanen-mies54v

      Anti-shop on hyvä osto paikka tilasin sieltä eturauhas kiihoittimen viikonloppuna, on haettavissa smart post lokerosta jo tänään. Hinnat on suht edullisia moneen muuhun kauppaan verrattuna, välineet tulee sieltä vaalean ruskeissa paketeissa. Mistään ei näy päällepäin mitä sisältää tai keltä paketti on tullut

    • Huoh11

      Mikä hemmetin kiire teillä on saada tuotteet?? "Pitkä toimitusaika, meni viikko!" Jos olet siihen asti pärjännyt omalla kädellä, niin muutama päivä ei haittaa. Ensimmäisessä tilauksessa tosin itse tilasin torstaina ja lauantaina oli jo pakettiautomaatissa. Toisella kertaa tilasin taas torstaina ja tuli tiistaina.

      Ihme spämmiä ulkomaalaisuudesta ja kivijalkakaupoista pikkukaupungeissa. Pistää miettimään, kuka näitä oikein kirjoittaa..? ;) Piilomainontaa ko. pikkuyritykseltä.

    • Susssuuuu

      Hauskoja lukea näitä viestejä. Sama trustpilotissa joutuu aspa vastaan jokaiseen saman. ootteko ajatellu että luette toimitusajan ITSE sieltä toimituskohdasta joka on 3-5 arkipäivää. Ja se että antaa ihmiset yhden tähden koska ei saa sähköposteja ja aspa aina joutuu vastaan että ootteko kattonu roskapostin KOSKA NÄKÖJÄÄN EI OSATA SEMMOSTA TEHDÄ:D

      Että ei suomalaiset mitenkään järkeviä ole ainakaan netin/sähköpostin käytössä jos ei osaa edes roskapostejaan kattoa, varsinki ku kyseessä seksiväline kauppa niin ei taija moni sähköposti laittaa tavalliseen saapuneisiin niitä viestejä. Vähä nyt järki käteen.

      • Anonyymi

        Eilen pistin tilauksen vetämään ja ei tullut minkään sortin kuittia tai tilausvahvistusta edes roskapostikansioon. Omapostiin tuli myöhemmin päivästä seurantakoodi odottamaan paketin saapumista postille ja tästäkään ei mitään infottu.

        Olen asioinut vaikka kuinka monessa verkkokaupassa ja AINA on tullut kuitti/tilausvahvistus sähköpostiin, sekä myös seurantakoodi, kun ovat kuljetuksen saaneet tilattua. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa yrityksestä jos kaikki normaalit tilaukseen liittyvät (vaikkakin automatisoidut, mutta tärkeät) sähköpostit jätetään toimittamatta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kesällä tilasin anustapin vipralla , hajosi het kättelyssä. Sain rahat takaisin . Neljäs päivä tätä kuuta tilasin liukuvoidetta ( aidon sperman näköistä ja tuntuista ) 12.11 paketti tuli paketti automaattiin. Tilaus lähti keskiviikkona. ei ongelmaa. Toimitus ajat toimi 3-5 arkipäivää.

    • Anonyymi

      Eipä ole.. ❗

    • Anonyymi

      Kokemuksen mukaan minkäänlaisia asuja kyseisestä putiikista ei kannata tilata ellet tiedä jo ennakkoon että aiot ne pitää. Toimitusehdoissa luvataan että asuja saa sovittaa ja palautusoikeus säilyy. No, menin avaamaan erään asun tuotepakkauksen, ja huomattuani ettei materiaali ollut kuvitellun kaltainen, laitoin asun varovasti takaisin pakkaukseen. Tarkistin palautusvaiheessa että kaikki on edelleen ehjänä ja pakattu tiiviisti ettei kuljetuksen aikana tuotteille koituisi vahinkoja.
      Tästä huolimatta asu veloitettiin minulta, selitys oli että tuotepakkaus on viallinen. Jännä kun kaikki muut paketissa olevat tuotteet olivat säilyneet ehjinä, ja juuri tämä kallein tuote päätettiin veloittaa.
      En voi suositella.

      • Anonyymi

        Kummallista, mulla on kaikki sujunut aina täysin moitteettomasti.
        Hyvä valikoima, löytyy tarpeeksi tietoa tuotteista, kohtuulliset hinnat, hyviä tarjouksia.
        Jostain pienestä kotimaisesta olen saanut asuja häpykarvoilla ja setvinyt palautushässäkkää loputtomiin.


    • Anonyymi

      Sinful on ihan paska tanskalainen kauppa.
      Hidas toimitus jos toimittavat lainkaan, maksullinen palautus ja joutuu vielä täyttelemään jotakin typeriä kaavakkeita (asiakkaan nöyryyttämistä).
      Henkilötietojen turvallisuuden hoitamisessakin on puutteita.

      Välttäkää tätä ja ostakaa kotimaisilta joista saa ihan samaan hintaan, mutta paremmalla palvelulla.

    • Anonyymi

      Ostin keväällä miehen strategiseen paikkaan asennettavan langattoman sähkösävärin.
      Paketin tuloa olisi pystynyt seuraamaan netissä. Minulle riitti puhelimeen tullut ilmoitus lähimarketin postin sen lokeron numerosta mihin paketti tuli parin, kolmen päivän kuluttua.

      Tuotteessa oli jotain hämminkiä enkä saanut sitä toimimaan. Reklamoin sähköpostin välityksellä mutta asia selvisi soittamalla s-postissa annettuun numeroon.
      Palautin ensimmäisen ja korvaava, toimiva laite tuli muutamassa päivässä.

      Vekotin sätkii vähintäänkin riittävän tehokkaasti. Jos tulee tarvetta niin käytän samaa liikettä uudelleenkin.

    • Anonyymi

      Epäluotettava Tanskalainen ketju.
      Miksi ostaa ulkomaalaisilta kun ei siitä ei saa mitää etua.

    • Anonyymi

      Todella huono ulkomaalainen kauppa joka esittää olevansa suomalainen.

    • Anonyymi

      En voi suositella.

      Usein tuotteet ovat olleet vain keskivertoisia.

      Mutta viimeksi ostin tuotteen, kun se saapui kotiin huomasin heti sen kuljetuslaatikosta ottaessani että se on aivan liian suuri enkä voisi sitä käyttää.

      Laitoin siis heti sen jälkeen sähköpostia asiakaspalveluun että voiko tuotteen palauttaa (avaamaton sekä käyttämätön), sanoivat että kyllä voi minun tulee vain maksaa kuljetus maksut.
      Sanoivat ottavan yhteyttä kun tuote on saapunut.
      Myös sanoivat että tuotteen tarkistuksessa kestää 4-7 kun se on saapunut.

      Lähetin tuotteen ja sen jälkeen sähköpostilla postin lähetystunnuksen.
      Tuote saapui heille, mutta edes kahden viikon kuluttua ei vastauksia tullut.
      Minä otin heihin yhteyttä mutta eivät edes olleet tietoisia missä paketti menee ja mitä sille on tehty.
      Päivän päästä sanottiin että tuote oli rutussa (jota ei ollut kun sen takaisin lähetin) ja lähetettiin taskaan tarkistettavaksi (eli taas luvattu 4-7 päivän aika venyy)

      Saa nähdä miten käy.
      Tätä menoa jos jatketaan niin syyttävät minua rutusta, pitävät tuotteen eivätkä palauta rahoja jolloin olisi menettänyt yhteensä 80e sekä tuotteen josta maksoin.

      Suosi siis paikallisia kauppoja joissa näät tuotteet paikan päällä tai edes nettikauppoja jotka kokonaan sijaitsevat suomessa, ei tällaisia nettikauppoja.

    • Anonyymi

      Rahat kyllä lähti tililtä, mutta tuotteet ei tullut edes postiin

      • Anonyymi

        Kauan ootit? Jos tilaat esim lauantaina, ne alkaa kuljettaa sitä maanantaina


      • Anonyymi

        Kykenitkö hatutukseltasi edes tempaisemaan lapaseen?


        HEH HEH


    • Anonyymi

      Aivan paska Tanskalainen kauppa.
      Suosin mieluummin suomalaista yrittäjää.

    • Anonyymi

      Sain rikkinäisen tuotteen jota ei voi palauttaa,koska paketti avattu,ei enää ikinä

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe