Eemelin reissu Sideen Pegasos Worldiin 09/2013

eemeli10_

En taaskaan päässyt kommentoimaan hotellista suoraan, koska Suomi24 on sulkenut hotellin vihamielisena kohteena. Käytössäni oli nettiyhteys käytännössä koko hotellin alueelta, joten olisin pystynyt kommentoimaan vaikkapa altaan reunalta. (;..

Laitan tähän ketjuun tunnelmiamme viime viikolta Pegasos World hotellista ja ympäristöstä omien tuntemuksiemme mukaan. Kerron jo suoraan, että mielipiteet ovat omiani, joten kukaan älköön ottako "turhan vakavasti" tai kiihkomielisesti kertomuksiani. Toivottavsti turkkifanaatikot ja vastaanfanaatikot pysyvät kommentoimassa muualla. Asiallisia kommentteja / "vastalauseita" saa esittää.

41

879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10 asteen lämpötilaero Suomesta Turkkiin otti meillä hiukan aikaa tottua. Takaisinpäin ei olla vieläkään totuttu tähän kaameaan kylmyyteen, kun lämpötilaeroa olikin jo 20 astetta.

      Kerron asioita siinä järjestyksessä, kun niitä saan mieleeni ja ehdin kirjoitella. Hotelli on valtava ja siinä on hyvät ja huonot puolensa. Kun 3000 ihmistä parveilee suunnattomalla alueella, niin siitä voisi kuvitella syntyvän kaaos. Mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Huone ei ollut pettymys, koska odotin kuvien perusteella juuri tuota tasoa (omien mittareideni mukaan 3 tähteä). Missään tapauksessa Nazarin 5 tähteä (tai NNNNN) eivät mielestäni ole oikeutettuja tai sitten en ymmärrä heidän tasoajatteluaan.

      "Huoneisto" oli tilava, mutta ei mitenkään luksusta. Toinen huone oli käytävän vieressä ja siinä oli ikkuna suoraan käytävään. Verho oli pakko pitää koko ajan kiinni. Siinä huoneessa oli kaksi kapeahkoa sänkyä ja pöytä. Isommassa huoneessa tosi leveä parivuode ja meillä kuului parveke, josta tosin ei ollut näköalaa kuin "metsikköön" ja naapurihotellirakennukseen. Näköalaahan ei luvattukaan mistään huoneesta. TV oli pieni, eikä kaikki kanavat näkyneet ongelmitta. Kuva oli melko rakeinen. Tämä lienee ongelma kaikkialla maailmassa. Lattiat suuria laattoja. Jostain olen lukenut, että juuri tämä rakennus olisi kunnostettu.

      Käytävät varsinaisissa hotellirakennuksissa olivat kuin Katajanokan vankilasta. Ei nykyversiosta vaan vanhemmasta. Tyyli lähes mauton kummallisine muovikangaskaidepeittoineen. Siihenkin lopulta tottui/turtui.

    • Uima-allas on oikeasti valtava. Siinä pystyi vaivatta uimaan yhtäjaksoisesti 20-30 minuuttia kiertämällä aikuisten altaan päästä päähän kuitenkaan uimatta samaa kohtaa uudelleen, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Aamulla oli kiva uida altaassa klo 7.30 "korkkaamalla" allas ensimmäisenä. Siitä sitten aamiaiselle.

      Aamiaisesta ja muista ruuista alkuun: minusta paras aika on mennä heti, kun pääsee. Silloin ruuhkat ovat pienimmät. Missään vaiheessa ei ollut mitään paniikkiruuhkaa, eikä ruoka varsinaisesti loppunut. Viini ja jopa olut saattoi loppua ja jopa maitokahviin tuleva maito koneesta. Maitoa sai kuitenkin ainakin aamiaisella erillisistä astioista. Illallisruuhkat olivat pahimmoillaan muistaakseni klo 20-20.30.

      Puhtauden taso on välillä melko huono ainakin lautasten ja lasien suhteen. Lasisissa viinilaseissa ja lautasissa näkyi huolimattoman pesun jälkiä. Joka kerta ottaessaan lautasen piti tarkistaa sen puhtaus. Viinilasissa saattoi näkyä edellisen juojan suun jäljet. Ravintoissa oli siis lasiset juoma-astiat toisin kuin altaalla, mikä on ihan ymmärrettävää. Altaalla ja sen läheisyydessä oli käytössä ainoastaan muovisia n. 1,5 dl ohuita muovimukeja. Hurjimmat kuljettivat niitä käsissään jopa kuusi kappaletta viedessään perheelleen juomia altaan reunalle.

      Kun menimme Sideen, niin oli todella juhlallista juoda oikeasta olutlasista (joka oli vielä jäähdytetty) oikeaa paikallista olutta Efesiä (3 e 0,5 litraa). Hotellin oluen vahvuudesta en tiedä, mutta jotenkin jäi sellainen vaikutelma hotellialueen drinkeistä, että niissä käytetty alkoholi oli luokkaa 20%. Olut oli ehkä prosenteiltaan kolmen pinnassa (luulisin). Puolet drinkeistä oli maksuttomia. Kaikki maistuivat lähes samalle. Ei kovin ihmeelliselle. Baaritiskeillä on listat juomista ja niiden hinnoista. Aluksi luulin, että tietyissä baareissa kaikki maksaa, mutta lukiessani tarkemmin, hinnoittelu koskikin vain niitä, joissa ei ollut tähtimerkintää.

    • Oman arvioni mukaan uima-altaasta on kolmannes lastenallasta. Loput noin 10 000 m2 altaasta on joko 150 tai 130 cm syvää (jos nyt muistan oikein). Altaan reunalla on valtavasti aurinkotuoleja, mutta jos ei käy varaamassa hyvissä ajoin ennen klo 8:aa, niin ei ole toivoakaan saada altaan reunan lähettyviltä paikkaa. Klo 7.30 oli vielä valinnanvaraa.

      Ruokailuissa ei ollut mitään hamstrausmeininkiä tai etuilua. Venäläisiä oli ilmeisesti aika paljon, mutta se ei haitannut. Käyttäytyivät ihan yhtä hyvin kuin muutkin. Ruoka ei ole mitään luksusluokkaa, mutta lajeja on riittävästi. Aamiaisella on tietty turha odottaa pekonia, mutta eipä tuo leikkeletaso ollut kovin hurrattava. Pari samantapaista punaisenoloista ja yksi vaalea massaleike. Kokolihaan viittaavaa leikettä leivän päälle ei näkynyt. Salaatteja on aika runsaasti ja erilaisia salaattikastikkeita.

      Jos haluaa mennä ala carteen (1 kuuluu matkan hintaan), on se varattava monta päivää aikaisemmin. Paikkoja on todella vähän. Kiinalainen ei ole auki koko viikkoa, joten sen varaus kannattaa tehdä samalla aikaisella aamukäynnillä, kun vie pyyhkeet aurinkotuoleille. Ala cartella on ilmeisesti käytössä ilmaiset viinit ja oluet, mutta sitä ei missään kerrota. Tilasimme pullollisen valkoviiniä ja toisella kerralla pullollisen punaviiniä. 19 e/pullo. Oikein hyvää, kun sen sai kunnollisista, oikeista viinilaseista. Jotkut tilasivat alkudrinkitkin maksuttomalta listalta. Me emme siitäkään tienneet. Se varausjärjestelmä on "vaikea". Pitää hetkessä tietää, mitä ruokia haluaa kummallekin jälkiruokia myöten. Kovin moni ei edes yrittänyt mennä ala carteen ollenkaan. Luvattua tulostetta ei siitä saa.

      Ala carte aamiainen kuulostaa hienolta, mutta ei sitä ole. Sieltä saa tilata monenlaisia juttuja, jos osaa. Mm. haluamansa munakkaan. Tuoremehu on appelsiineista puristettua tuoretta (joka maksaa 2 e perusaamiaisella), mutta muuten joutuu miettimään, mitä sitä voisi oikein tilata. En suosittele. Italiailainen ala carte illallinen oli hyvä, turkkilainen ei. No tarvittaessahan voi mennä vielä yläkerran yleisen illallisen kautta, jos jäi nälkä.

      Sekä italialainen että turkkilainen ala carte ovat samassa kohtaa ja keittiökin on täsmälleen sama. Ruokalistat ovat eri kuitenkin. Molemmat ovat pääravintolan alapuolella vierekkäin. Kiinalainen on allas-alueen keskellä.

    • Hotellissa on muutamia kauppoja sekä parturi ja oma hamam paikka. Sen hamamin vieressä on isohko sisäuima-allas, jossa lapsille järjestetään uimakoulua. Päärakennuksessa aulat ovat valtavia ja käytävät suuria. Koko valtavasta rakennuksesta löytyy vain kaksi WC:tä, joten jos toinen on pesuvuorossa, on syytä tietää, missä se toinen on, koska siivous voi kestää jopa puoli tuntia (mikä on sinänsä hyvä asia). Altaan lähistöllä on ainakin kolme WC:tä. Altaan keskellä on yksi baari, josta saa niitä All inclusive-drinkkejä ja olutta. Lisäksi löytyy pari paikkaa, joista saa automaatista kahvia ja ilmeisesti tuoremehua ja vastaavaa.

      Nazarin matkailijoille on oma jäätelöbaari, josta saa kolmea lajia tötteröjäätelöä. Aukioloajat kannattaa tsekata paikan päällä. Ilmaisia vesipulloja on niin pääravintolassa kuin altaan reunamien jääkaapeissa. Lentokenttäbussista voi ostaa vesipullon 0,50 eurolla ja limsan yhdellä. Kaikkialla käy euro ja ainakin meidän kurssillamme (100 e = 250 liiraa) euro oli edullisempi maksuvaluutta. Kun maksat euroilla, saat takaisinkin euroja. Myös lentokentällä euro kävi joka paikassa.

    • 17+14

      Minä siellä myös olin 14-21.9. Tykättiin hotellista kokonaisuudessaan. Meillä oli deluxe sviitti 5. rakennuksessa. Huoneet olivat hieman nuhjuiset, roskis puuttui toisesta huoneesta, parvekkeella pari tuolia, vaikka meitä oli 4 aikuista.
      Ammeen "tukikaiteesta" toinen pää roikkui yms ;) Siivous kuitenkin pelasi, siitä ei moittimista. Palvelu oli ystävällistä. Varsinkin allasbaarin iloinen Taifun niminen mies oli kyllä todella palvelualtis ja horoscope paaristakin sai hyvää kohtelua. Ruoka oli ihan hyvää ja nälkään ei päässyt kyllä kuolemaan. Juomapuolta tuli joka päivä otettua. Totta tosiaan vodka ei ainaskaan ollut kyllä mitään 40%. Rakissa ehkä oli prosentit kohdillaan. Kyllä sinne vielä kerran voisi mennä. Mahtava allasalue kertakaikkiaan.

      • Juu se pyörremyrsky Taifun oli meidänkin mieleemme. Taifun oli välillä myös illallisjuomanlaskijana ravintolassa. Meidän huoneemme olivat sitten kai uusitut. Kakkosrakennuksessa. Se viitosrakennus taisi olla lähellä allasta? Käytävät tuntuivat vielä ahdistavammilta kuin meillä.

        Siivouksesta: ei huomattu, ettei maanantaina siivota, jos ei erikseen pyydetä. Pyydettiin, kun oli hiekkaiset pyyhkeet, mutta kesti kolmesta kyselystä huolimatta ainakin 6 tuntia.

        Emme muuten suosittele kenellekään Comfort pakettia. Ainoa toimiva juttu oli nettiyhteys ja senkin saa 15 eurolla viikoksi. Lennoksi valitsisin Finnairin, jos mahdollista. Lentänee vain sunnuntaisin ja jonain muuna päivänä. Mm. lapsiystävällisempiä matkaaikoja. Kyllä aikuisellekin on kurjaa matkustaa keskellä yötä.


    • Ilmaisia aktiviteetteja oli todella paljon hotellin alueella. Jousiammuntaa rannan tuntumassa (lähellä Nazarin jäätelökioskia), dartsia uima-altaan vieressä, lasten kerho, vesijumppaa, venyttelyä, zumbaa, nyrkkeilyjumppaa, jne. Suosittelen, vaikka itse osallistuinkin vain dartsiin ja jousiammuntaan.

      Keilailu ja biljardi yksi kierros 6e tai 6 e/h. Tenniskin maksoi jotain.

    • Ei kannata muuten sortua ostamaan edes kokeeksi feikkikelloa sieltä, vaikka saisi kuinka halvalla. 20 h oli pisin yhtäjaksoinen toiminta-aika. Ajattelin, jos edes yhden vuoden kestäisi.

    • Pegasokseen

      Hei eemeli,ollaan menossa kyseiseen hotelliin sunnuntaina :) Oliko hotellissa pyyhe palvelu?siis rantapyyhkeet?

    • Pyyhkeet saa Hamamin ja sisäuima-altaan väliseltä tiskiltä (alakerta). Siihen tarvitaan respasta saatava kortti ekalla kerralla. Sitten jatkossa vaihto tarvittaessa puhtaisiin samasta paikasta.

      • Kävin hotellin parturissa. Pyysivät 15 e, mutta tarjosin 10 e. Sen hyväksyivät. Ihan asiallinen homma. Hotellin kaupoissakin kannattaa tinkiä, mutta kaikkien tavaroiden suhteen ei onnistu. Jostakin paidasta 15e saattoi saada vain 1 e alennuksen.


    • Siden myyjistä vinkki: aika moni kertoo, että hänellä on suomalainen tyttöystävä. Näyttävät jopa kännykuvaa. Kuulemma, jos olet hollantilainen, niin tyttöystävä on Hollannista jne. Tällä houkutellaan ostamaan, koska näin olet melkein puolituttu.

      Dickmanista emme pitäneet. Halli, jossa kiinteät hinnat (sinällään hyvä asia). Sinne on kuljetus hotellilta (aika monelta hotellilta) klo 10 ja 16 (nämä jat Pegasos Worldistä). Saattaa tosin viivähtää pikkubussin tulo 20-30 minuuttia. Matkaa Pegasos Worldistä n. 14 km.

      Me tykkäsimme hirveästä ryysisksestä huolimatta Manavgatin markkinoista, jotka ovat maanantaisin ja torstaisin. Kannattaa tarkkaan miettiä, mitä hintaa lähtee tarjoamaan. Merkkifeikkivyöt lähtevät 10 eurolla. Paremmatkin. Lähtöhinta voi olla vaikka 75 liiraa (30 eur).

    • Muistakaa, että hotellissa noudatetaan luonnosäästökamppanjaa, joten maanantaisin ei huoneita siivota eikä liinavaatteita vaihdeta. Jos on kuitenkin tarve, voi pyytää receptionista esim. uusia pyyhkeitä. Rannalle/altaalle on siniset pyyhkeet ja sisälle valkoiset pyyhkeet.

      Talvella uusivat liukumäkiosaston, joten sen pitäisi olla ihan toista luokkaa kuin nyt. Nyt on pari mäkeä lapsille ja pari merirosvolaivasta aivan pikkuisille.

    • Pegasokseen

      Mikä rakennusista oli mielestäsi parhaalla paikalla(huoneet)?tarkoitan onko huoneet kovin kaukana kaikesta toiminnasta?luin että rakennus 2 ainakin uusittu lähi aikoina?

    • Me asuimme rakennuksessa numero 2. Sen huoneet on varmaan remontoitu. Lattiat isoja nykyaikaisia laattoja. Mitään "ihmeellisen" hienoa ei silti. Käytävät ovat kuin vankilasta. Kakkonen on kauimmaisena päärakennuksesta. Se on lähellä seuraavan hotellin (Blue Waters?) rajaa ja tenniskenttien vieressä. Numero kolme on päärakennuksen ja kakkosen välissä. Kolmosen läpi menimme aina syömään.

      Viitonen on toiseen suuntaan päärakennuksesta. Siellä on luxushuoneiksi määriteltyjä huoneita. Tosin käytävät antavat ymmärtää ihan muuta. Kun asettaa ajatukset mahdollisimman alas, ei pety.

      Mitään tiettyä rakennustahan ei voi valita etukäteen. Kävely on hyväksi noilla syömismäärillä. ;)

      Ylimmissä kerroksissa näyttäisi olevan ranskalaiset parvekkeet, joista ainakin voisi vilaukselta nähdä merta. Kakkoskerroksesta ei meri näy. Minkään parvekkeen näköalaa ei voi kehua hyväksi. Ehkä sieltä ylimmistä on jonkinlainen maisema.

      Puutarhat hotellirakennusten välissä ovat siistejä ja hyvin hoidettuja. Joka ilta laittavat kastelijat päälle.

    • Iltaohjelmista: lasten ohjelmaosuudet olivat varmaan ihan kivoja lapsiperheille. Aikuisten ohjelmaosuudet olivat lähinnä pitkästyttäviä. Odotimme niiltä huomattavasti enemmän. Läheskään aina ei ruokasalin viereisellä ilmoitustaululla kerrottu, mitä iltaohjelmassa on. Kaikkein kurjinta oli se, kun valot kerta toisensa jälkeen häikäisivät yleisöä. Siis sellaiset kieppuvat valonheittimet näyttivät päin näköä ylikirkkaasti.

      Juonnoissa on se huono puoli, että kaikki pyritään tulkkaamaan turkiksi, venäjäksi, saksaksi ja englanniksi. Ja nopeaan tahtiin vielä. Siitä syntyy sellainen sillisalaatti, ettei mistään kielestä saa mitään selvää.

    • Syyslomaperhe

      Kiitos Eemeli sinulle kertomuksistasi. Tätä juuri kaipaa. Ennen matkaa kyllä kysellään, mutta harva kertoo kokemuksistaan matkan jälkeen. Kiitos. Syyslomailijat kiittää!

    • heikkuli15

      Mitenkäs, jos haluaa nauttia huoneessa esim. Lasin viiniä onko sinne saatavilla juomia?

    • Varmaan huoneisiin saattaisi saada esim. viiniä, mutta en kuitenkaan usko, että on helppoa, koska matkat ovat pitkiä. Helpointa olisi ostaa pullo itse kaupasta. Jos saa jonkun tuomaan jotain, tippiä ainakin on annettava. Ja saattaa kestää. Tarjoilijat ovat kädet täynnä töitä siivotessaan pöytiä tai järjesteleessään uusia kattauksia.

      Milloin "syyslomaperhe" on lähdössä?

    • Syyslomaperhe

      Syyslomaperhe lähtee 19.10. Toivotaan, että kelit ovat vielä siedettävät :)

    • Toivotaan hyviä kelejä. Tällä hetkellä luvataan 20 ylittäviä lukemia noille tienoille.

    • veljonkka

      Kiitos kattavasta ketjusta :)

      Satutko tietämään onko hotellin alueella mikroa, missä lämmittää vauvalle ruokaa/maitoa?

      Minkälaiset aamupalat ja iltapalat ravintolassa oli? Mietin tuollaisen alle 1v:n kannalta :)

      Kuinka pitkä matka oli kauppaan, siis johonkin marketin tyyppiseen?

    • Ei tullut niiltä vauvaperheiltä kysyttyä ruuan lämmittämisestä. Omat purkkiruuat oli ainakin yhdellä pariskunnalla mukana. Kannattaa kysyä suoraan Nazarilta asiasta jo ennen lähtöä.

      Ruokapuolesta alle 1 vuotiaan suhteen on vaikea sanoa. Varmaan lapsesta riippuu. Alakerrassa on R-kioskin tapainen myymälä. Sen tuotteista en osaa sanoa. Ihan lähellä hotellia ei ole kauppoja. Kuulin, että n. kilometrin päästä löytyisi, mutta siitä en ole varma (ja voivat olla vaateliikkeitä). Eurolla pääsee Manavgatiin tai Siden vanhaan kaupunkiin Dolmus-bussilla.

    • Syyslomaperhe

      Kerropa Eemeli millainen kuntosali hotellissa on? Onko ympäristössä lenkkeilymaastoja vai onko hotellien alueet tiukasti vartioituja?

    • Kuntosali oli ihan ok näköinen. Sisäuima-altaan vieressä. Emme kuitenkaan käyneet siellä. Ruuhkaa ei ollut. Alueella on 1400 m pitkä asfalttipolku, joka on viitoituksella merkitty juoksemista varten. En huomannut aitauksia, jotka sulkisivat hotellialueita, mutta joka hotellissa on porttivartija. Eivät tosin pysäyttele ketään. Ympäristön poluista ei ole tietoa.

    • Syyslomaperhe

      Täällä ollaan ja pelkkää positiivista on hotellista kerrottavana. Huone on toisessa ketjussa mainitussa rakennuksessa 5,mutta sitä ei voi moittia. Eihän se nyt ihan Suomen ***** tasoa ole! mutta kelpaa. Ruoka on hyvää ja sitä on riittämiin. Juomaakin saa päivän aikana ihan riittämiin, kuten jäätelöäkin. Kuntosali on vähän puutteellinen, mutta tulipahan testattua. Pelikenttiä löytyy jos jonkinlaisia... Lenkkipolkukin tuli aamulla testattua.

      Venäläisiä hotellissa on melko lailla, osa röyhkeitä, osa ihan hyvin käyttäytyviä. Sesonki alkaa olla jo loppupuolella, joten hotelli ei ole täynnä. Keli riittää meikäläiselle, 27 astetta.

    • Teillä taitaa olla näkymät altaalle parvekkeelta? Millainen on altaan lämpötila? Meidän aikanamme lukema oli koko ajan 28. Ei sitä taidettu mitata. Millainen on meriveden lämpötila nyt?

      • Syyslomaperhe

        Ihan ei altaalle näy, mutta merelle kyllä. Merivesi 23, allas 21. Tänään lämpöä 24 ja pilvetön taivas. Yöksi on luvattu kylmää. Tänään väkeä oli huomattavasti vähemmän kuin eilen. Sesonki oikeesti alkaa olemaan lopussa. Manavgatin markkinat/basaari oli näkemisen arvoinen paikka.


    • Altaalla ei varmaankaan ole tungosta (uimassa), kun vesi on noin viileää? Tungosta oli sen sijaan Manavgatin markkinoilla? Aiotteko käydä Siden vanhassa kaupungissa?

      • Syyslomaperhe

        Tungosta tosiaan ei altaassa ole, eikä petejäkään tarvitse varailla. Hyvin on tilaa kaikille. Asukkaita tällä hetkellä 2000-2500. Markkinoilla oli väkeä ja touhu alkoi oikeastaan ärsyttämään. Siden rauniot ym. tuli nähtyä. Pari aurinkopäivää jäljellä ja sitten takaisin kotimaahan suunnittelemaan seuraavaa lomareissua.


    • Han5u

      Kiitos tästä kertomuksesta =) Ollaan lähössä 24.8 nyt parin kuukauden päästä ja kovasti jo ootellaan :)

      Hyvältä kuulostaa kaikki ja etenkin ettei tartte koto suomesta esim pyyhkeitä mukana raahata =)

    • Eipä kestä kiitellä. Kun ottaa sellaisen asenteen, että asiat voivat olla toisin kuin on ajatellut, niin ei pety pahasti. En muista, kerroinko, ettei meistä tullut Turkki-faneja. Mieluiten matkustamme kuitenkin vaikkapa Madeiralle. Veljeni tykkää tinkimisestä yms. ja siksi on juuri nytkin vaimonsa kanssa Sidessä. Juuri nyt taas lämpötilaero on huikea Suomen ja Turkin välillä. Hauskaa reissua teille. Ja kaiketi olette menossa Pegasos Worldiin, niin ainakin vesipuistosta tykkääville siellä pitäisi olla nyt uusi vesipuisto. Entinen olikin aika vaatimaton.

      • Han5u

        Juu Pegasos Wordiin matkalla ollaan :) Ja lapset on ihan ensimmäistä kertaa mukana ulkomailla yleensäkkään joten toivottavasti ilman traumaattisia kokemuksia selvitään :D Uus vesipuisto tosiaan näyttää kuvista ja videoista päätellen huipulta =) Pitää se itekki testata :D


      • Meillä on
        Han5u kirjoitti:

        Juu Pegasos Wordiin matkalla ollaan :) Ja lapset on ihan ensimmäistä kertaa mukana ulkomailla yleensäkkään joten toivottavasti ilman traumaattisia kokemuksia selvitään :D Uus vesipuisto tosiaan näyttää kuvista ja videoista päätellen huipulta =) Pitää se itekki testata :D

        se vene siinä rannassa.

        tuutteko vetämään känttyä?


    • nazarilainen

      Tänne mennään 4.9 eli ihan kohta :) Mukana on kaikenikäistä sakkia mummosta nelivuotiaaseen, toivottavasti kaikille löytyy mieluista tekemistä :) Miten tuo kulkeminen hotellilta, pääseekö markkinoille ja siden kaupoille paikallibussilla? Paljonko maksaa? Vai ajeletteko taxeilla? Itse odotan äitinä sitä täydellistä vapautta ruuanlaitosta ja se ihana puoli AI-hotelleissa on ettei tarvitse nahistella että missä ravintolassa sitä nyt sitten syötäisiin :D

      Meille luvattiin että lapsille on myös suomenkielinen lastenkerhon vetäjä vaan en usko ennen kuin näen. Toivottavasti on koska eipä tuota uskalla muuten sinne päästää ainakaan yksinään.

      • ssiiddee

        Hei,
        ainakin heinäkuussa oli erikielisiä lähinnä pohjoismaalaisia lastenkerhon vetäjiä, jotka yhdessä vetivät. Kansainvälistä tuohua, mutta myös suomea tarjolla päivän aikana. Me käytettiin takseja sideen ja Managatin markkinoille.


    • Pegasokseen pian

      Hei,

      Oliko kaikki hotellin perhehuoneet uudistettuja vai sijoitettiinko Nazarin suomalaiset matkustajat huoneisiin joita ei oltu vielä uudistettu?

      • ssiiddee

        Hei,
        en tiedä kaikista huoneista mutta tuolloin heinäkuussa meillä oli ihan ok huone, minusta vaikutti että oli uudistettu sitten sen jälkeen kun 3 vuotta sitten aikaisemmin käytiin. Toki puutteita oli nytkin, parvekkeen oven lukko rikki ja ei sitä meidän loman aikana saatu korjattua. Ja itse tykkäsin että huoneiden valaistus oli huono, siis liian vähäinen. Puutteet eivät pilanneet ainakaan meidän lomaa :-)


    • hhooi

      Onko täällä huhtikuun lopussa/heti toukokuun alussa käyneitä, tarkeneeko altaissa, vai kannattaako suosiolla siirtää syksyyn?

    • Tietää haluaa

      Siis onko tämä sellaisen 199-299 matkan juttuja, eli siis tulee joku tosi huipputarjous, kun olet tilannut jonkun lehden?

      • Kokemusta on

        No ei todellakaan ole tuolla hinnalla koskaan! Ja kaikille Suosittelen Incecumia ja siellaä Pegasos Resorttia,se on oikeasti 5 tähden hotelli verrattuna Pegasos Worldiin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe