Ratsastaminen sattuu :(

hollymolly

Mitä teen väärin?

19

3951

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pientä kipua

      Meillä sama juttu mutta vaimon mielestä pieni kipu kuuluu asiaan, myös takaa päin kipua tiedossa.

    • Mie vaan

      Taas hyvä aloitus mutta ihan liian vähän tietoja. Eli sattuuko kalun pää pohjaan, vai millä tavalla ja mihin kohtaan sattuu? Sattuuko nimenomaan rakastelun alkuvaiheessa vai kun olette jo jonkin aikaa kuksineet muilla tavoin ja vaihdatte nainen päällä asentoon? Miten kiihottunut olet alkaessasi ratsastaa, jännitätkö? Oletko kunnolla liukkaana silloin? Sattuuko missään muissa asennoissa samalla tavalla? Oletko kokeillut ratsastaa selin mieheen, kalun kulma voi olla silloin sinun paikoillesi myötäisempi ja näköalakin miehelle herkullinen.

      Jos kipua esiintyy kalun osuessa "pohjaan" ja varsinkin lemmiskelyn alkuvaiheessa ,kokeilkaa olla ensin muussa asennossa, naisen paikat paisuu ja emätin pitenee naisen kiihotuksen lisääntyessä. Samasta syystä vaikkapa takaapäin yhtyessä saattaa kalu osua alkuun kipeästikin pohjaan, mutta naisen kiihotuttua lisää ei enää yltäkään pohjaan naista satuttaen.

      Jos vain tulokulma on huono ja hinkkaus sattuu, aiheuttaa painetta johonkin kohtaan, kokeile nojata enemmän eteen tai taakse, jotta sopiva kulma löytyy. Liukkauden puute voi myös koskea, mutta silloin pitäisi sattua muissakin asennoissa.

      No tässäpä ensi alkuun arvauksia ilman tarkempaa tietoa..

      • kesustelun aloittaja

        Oli vähän huono toi mun viesti joo. Koitan kijroittaa vähän tarkemmin. Kiitos sulle, kun jaksoit kirjoittaa noinkin pitkän viestin.

        " millä tavalla ja mihin kohtaan sattuu?
        Navasta oikealle ja vähän alaspäin. Sielä jossain syällä. Välillä myös muualle.

        Sattuuko nimenomaan rakastelun alkuvaiheessa vai kun olette jo jonkin aikaa kuksineet muilla tavoin ja vaihdatte nainen päällä asentoon?
        Sattuu aina. Oon kokeillu myös niin, että aloitetaan jollain muulla, mutta sattuu silti.

        Miten kiihottunut olet alkaessasi ratsastaa, jännitätkö?
        Olen mielestäni tarpeeksi kiihottunut. Jäänitän tietenkin sitä kipua, etenkin heti, kun kipu alkaa.

        Oletko kunnolla liukkaana silloin?
        Olen ainakin omasta mielestäni.

        Sattuuko missään muissa asennoissa samalla tavalla?
        Joisakin muissa sattuu myös aika usein. Taakapäin (nainen konttausasennossa) sattuu välillä ja lähetyssaarnaaja jos mies nostaa jala olkapäälleen. Takaapäin, niin että nainen makaa vatsallaan, ei satu ollenkaan. Lähetyssaarjnaajakaaan ei satu silloin kun mies on lähellä mua ylävartalollaan.

        Oletko kokeillut ratsastaa selin mieheen, kalun kulma voi olla silloin sinun paikoillesi myötäisempi ja näköalakin miehelle herkullinen?
        Kokeilin joskus ja sekin sattui :/

        "Jos kipua esiintyy kalun osuessa "pohjaan" ja varsinkin lemmiskelyn alkuvaiheessa ,kokeilkaa olla ensin muussa asennossa, naisen paikat paisuu ja emätin pitenee naisen kiihotuksen lisääntyessä.Samasta syystä vaikkapa takaapäin yhtyessä saattaa kalu osua alkuun kipeästikin pohjaan, mutta naisen kiihotuttua lisää ei enää yltäkään pohjaan naista satuttaen."
        Voi olla, että johtuu juuri tosta. Ehken sitten ole koskaan ollut tarpeeksi kiihottunut, vaikka olen aina itse ajatellut, että olen ollut.

        "Jos vain tulokulma on huono ja hinkkaus sattuu, aiheuttaa painetta johonkin kohtaan, kokeile nojata enemmän eteen tai taakse, jotta sopiva kulma löytyy. "
        Olen kokeillut :/


    • hullutukka

      Jos olet nainen siis, niin kokeile tätä:
      -nouse ratsaille
      -nojaa eteenpäin niin että pääsi on vaikka miehen olkapäällä
      -sitten liikuta lantiota eteen-taakse (ei ylös-alas)
      Mua auttaa tämä, jos mies on isokaluinen, niinkuin ne nyt yleensä ovat :)

      • keskustelun aloittja

        Kokeiltu on, mut ei ainakaan mulla auttanut.


    • minumn

      opettele käyttämään lihaksiasi, niin ukon penis ei hakkaa kohtua. Hallitse ratsastamisen aikana vaginan lihaksistolla miehesi kalun menemistä liian syvälle.

    • neuvoo

      Vaihda pienikaluisempaan mieheen!

    • nknökn

      Endometrioosi aiheuttaa kipua.

      • .ap

        Voi paska jos se on se :( oireet sopii kyllä täysin......


    • filthinthebsama

      itsellä tulee ratsastaessa sellainen klunks kluks-"kipu", mikä ei sinänsä ole kipua mutta itsellä tuntuu että penis osuisi johonkin mikä sitten "liikkuu" vaginassa ja aiheuttaa sellaisen "äänen" minkä ainakin itse tunnen/kuulen. Saattaa toki olla ilmaakin muttamutta. Tai no, luultavasti onkin vain ilmaa, kerta eikös ratsastus ja dogi ole sellaisia missä sitä ilmaa menee eniten sisään...

      • Keskikokoinen

        Onko iso kyrpä jota käytätte?


      • filthinthebsamaa
        Keskikokoinen kirjoitti:

        Onko iso kyrpä jota käytätte?

        miehellä on joo aika isohko vehje.

        tosin nyt olen tullut siihen tulokseen että se on ehkä ollut joku kohdunnapukka mikä on ollut kk kierron takia alempana mitä aiemmin.


    • ratsastajanainen

      Minulla aiheuttaa kipua myös keskikokoinen kalu takaapäin ja selällään, niin että jalat miehen hartioilla. Ilmeisesti kalu osuu kipeästi kohdunnanpukkaan. Ei ole endometrioosia, myoomia tai muitakaan ongelmia. Kohtu taitaa olla taaksepäin kallistunut, jos oikein muistan ja olen ns. etupilluinen. Takaapäin en oli ikinä saanut.

      Ratsastaessa ei satu ja se onkin paras asento, jossa saan takuuvarmasti orgasmin. Edellyttää kuitenkin, että vartaloni on vaakatasossa miehen vartaloa vasten ja liikuln edestakaisin vaakasuunnassa, ei ylösalas. Samalla koko klitan ja hävyn alue saa kiihotusta.

    • ratsu

      Olet ratsastaesssi väärässä asennossa. Kokeile taivyttaa selkää, nojata enemmän eteen tai taaksepäin. Älä paina liian syvälle 5cm riittää hyvin.

    • kn gfmlm,vfd.,

      Syitä voi olla vaikka endometrioosi, jos vain tiettyyn aikaan kuukaudesta sattuu. Olen huomannut, että sekin sattuu, jos maha on turvonnut ja siellä on ilmaa. Silloin paine kohdistuu jotenkin suolistoon ja aiheuttaa kipua.

      Huomaan, että joku on miinustanut kommenttia, jossa joku mies totesi vaimonsa nauttivan kivusta. Joo se ei ole ihan valtavirtaa varmasti eikä sovi useimmille, mutta minulle kyllä. Minulla kun on fetissinä tave alistua, mutta kiltti mies ei suostu kokeilemaan mitään bdsm-seksiä, joten olen keksinyt tämän vaihtoehdoksi... Eli ikäänkuin alistan itseäni miehen tietämättä. Mutta ap:n kysymykseen se ei kyllä taida tuoda mitään vastausta, onpahan vinkkinä niille naisille, joilla on samat taipumukse kuin minulla.

    • katri.

      hei,ratsastaessa oikea asento on kaiken a ja o,selkä suorana ja sopivan tiukat ohjat ihan oikeesti,pitää muistaa kokoajan keventää ja pitää jalat jalustimissa kokoajan ihan oikeesti sitte,ettei putoa selästä,tuntuu olevan toisilla vaikee ymmärtää,ihan oikeesti sitte

    • Kanelipossu

      Olen possu, pidän kanelista.
      Olen possu, pidän kanelista.
      Olen possu, pidän kanelista.
      Olen possu, pidän kanelista.

    • linkkien raiskaaja
    • Sama juttu

      Mulla myös tuli vastaan sama ongelma, mutta vasta synnytyksen jälkeen. Minulle tehtiin kiireellinen sektio. Asia vaivasi reilun vuoden tämän jälkeen. Itseasiassa tämän tekstin jälkeen huomasin ettei kipua ole ollut puoleen vuoteen. Ajattelin että johtui leikkauksesta. Minua myös alkoi sattumaan ratsastaminen ja tuo jos mieheni nosti jalat lähetyssaarnaajassa ylös. Aina ei kuitenkaan. En tiedä missä syy oli, oliko vaan joku paikka jumissa, nyt tosin olen taas alkanut aktiivisesti ratsatamaan hevosella ja mennyt töihin. Jos se onkin ollut sitä, että lihaksisto on ollut huono.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe