Parhaat veneiden nostajat

pikkuBeikku

Onko kokemuksia veneiden nostajista? Varmaan monella on, mutta omasta puolesta sanon mielipiteeni. Ehdottomasti ykkönen on Transmitline pk seudulla jossa punaisessa scaniassa on sama kuljettaja ollut pitkään. Siis hän joka tekee myös jotain palomiehen tyyppisiä töitä myös. On tosi ystävällinen ja osaa hommansa. Soittaa takaisin jos ei pysty heti vastaamaan. Kalusto hyvä ja järeä. Liinat on puhtaat ettei tartte alkaa puhdistamaan nostojälkiä veneestä. Mielestäni tässä olisi monelle nostajalle opiksi otettavaa. Onneksi jokainen voi valita mitä haluaa ja pk seudulla on hyviä nostajia mutta mielestäni tämä on paras kokonaisuutena.

14

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • markkinamies1

      Laitatko vielä puhelinnumerosi, niin soitellaan ensi viikolla.

      Kauppa se on joka kannattaa....

    • Can't believe

      Sori. Liian läpinäkyvä mainos. Onhan se hyvä että yrität, mutta tällainen toiminta vie uskottavuutta.

    • pikkuBeikku

      Jotenkin arvasin että tässä hommassa käy näin. Pahoittelen jos aiheutin mielipahaa aloittamallani viestillä, mutta edelleen olen samaa mieltä asiasta. Ei tarvi kommentoida jos on sitä mieltä että olen työn suorittaja tai mainosmies.Valitettavasti työn puolesta ja siviili elämässä joutuu käyttämään monen eri yrityksen palveluja vaihtelevalla menestyksellä.Joillakin homma toimii hyvin ja toisilla sitten taas toisella tavalla joka sopii jollekin toiselle. Pyydä Anteeksi jos pahoitin jonkun mielen mielipiteelläni aloittamallani viestillä.

    • finnwind1

      Juhuu täällä on paljon kaikkia lukijoita jotka tekee omat johtopäätökset asioista, jos joku on saanut hyvää palvelua. Paras vaan haukkua kaikkia niin vähiten haukuttu on paras... Kerro vaan huonoista kokemuksista tällä palstalla älä hyvistä niin kaikki on tyytyväisiä.

    • drunkensailor1

      Hommahan on niin että tietyt nostajat on tietyissä satamissa tykkäsit tai et mutta lopputulos on sama ainoastaan fiilis voi olla eri tykkäsit tai et.

      • Sober sailor

        Kyllä se homma on niin, että mihin tahansa rantaan tulee kuka tahansa nosturikuski vaikka olis muka jonkun toisen reviiriä, ihan turha on nosturikuskin kuseskella reviirimerkkejä laituritolpan juureen.


      • Lammikkolaivuri
        Sober sailor kirjoitti:

        Kyllä se homma on niin, että mihin tahansa rantaan tulee kuka tahansa nosturikuski vaikka olis muka jonkun toisen reviiriä, ihan turha on nosturikuskin kuseskella reviirimerkkejä laituritolpan juureen.

        En ole havainnut kenenkään puolustavan raivokkaasti ”reviiriään”. Kuka tahansa osaava nostaja lienee periaatteessa tervetullut mihin tahansa venesatamaan.

        Jonkinlainen reviirijako on kuitenkin itse asiassa kummankin osapuolen etu: kun kukin hiioppimies keskittyy pilkkimään ”omassa” satamassaan, voi ajan käyttää tehokkaasti nostoihin sen sijaan että kalusto olisi kaiken aikaa tien päällä siirtymässä satamasta toiseen. Tällainen tehokas keskittäminen nopeuttaa nosto-ohjelmia ja vähentää paineita lisätä siirtoajojen kustannuksia nostojen hintoihin.


    • Minulla ei ole pahaa sanottavaa kenestäkään, joka on venettäni nostanut. Joka mies on ollut ammattilainen ja viimeinen ruuvaus on aina asiakkaan henkilökohtaisen mielipiteen varassa. Vuosien saatossa venettä on nostaneet Karttunen, Parppei, Transmit line, Ekblad, Rainer sekä köli. Ammattitaitoa ei mitata ihan pelkästään sillä, kuinka hienotunteinen on, vaan ihan sillä, että vene tuleee perille pukeille oikeaan asentoon.

      • Lammikkolaivuri

        Samankaltaisia kokemuksia. Minulla on vuosien varrelta eniten kokemuksia Parppein Pekasta; viime vuosina on paattiani nostellut eniten Karttusen Antti (ja joskus velipojat Kalle ja Pauli). Lindholmin Bebbe ja Jokisen Pekka ovat olleet satunnaisesti asialla myös.

        Ei todellakaan pahaa sanottavaa kenestäkään. Asiallisia ammattilaisia ja mukavia miehiä kaikki tyynni. Kenenkään kanssa ei ole saatu aikaan pienintäkään riidanpoikasta! Kalustokin on ollut aina vähintään tehtävän mittaista.

        Minun puolestani saa veneeni pilkkiä ylös kuka tahansa edellämainituista – etusija sillä, joka sattuu olemaan oikealla hetkellä sopivasti paikalla paattini talvehtimisalueella.


    • drunkensailor1

      Juu ja mielellään oikeinpäin eli köli alaspäin vai miten se oli...

    • Ammattilaiset osaava

      Kertokaahan jostain nostajasta, joka olisi töpännyt noston. Kyllä minulla ainakin on aina homma toiminut ammattilaisten kanssa. Tottakai ystävällisyys ja persoonat vaihtelevat, mutta itse toiminta on ollut ammattitaitoista. Turhia liikkeitä ei ole.

      • useimmat osaa

        Kerran on omaa venettä ollut nostamassa aikoja sitten Mäntylän nosturi, johon sattui melkoisen hankala kuski puikkoihin. Kun pyysi johonkin suuntaan vähän pukille laskiessa se vähän oli aina vähintään puoli metriä. Kohtalaisen pitkällä yrittämiselläkään ei venettä saatu kodalleen, vaan tunkkasin se itse jälkeenpäin oikeaan asentoon.

        Toisen kerran tuli Helaakosken nosturi aamulla seuran yhteisnostoon kuski näkyvästi kännissä. Nostoista ei tullut mitään, kaveri jätti nosturin niille sijoilleen ja häipyi ennen poliisien tuloa.

        Molemmat tapaukset olivat vähän isompien yritysten palkkakuskeja. Ei siis pidä vetää edes mitään suurempia johtopäätöksiä noiden firmojen osaamisesta. Erityisen kiitoksen saa Koskimies nosturikuskina. Ensimmäiset kokemukset hänestä 70-luvulta ja olen perin tyytyväinen, että oma telakkapaikka on hänen vakiopaikkojaan. Ei tosiaan ainoa, mutta yksi niistä todella osaavista ja sen lisäksi vielä miellyttävistä toimijoista alalla.


      • surkeaa

        Älkää ainakaan Jokista käyttäkö, saattavat rikkoa veneen nostaessa, ja ensi alkuun vakuutella kantavansa vastuunsa, mutta kun sen aika tulee niin haistatellaankin vaan ja ilmoitetaan että ei kuulu meille. Kuljetusliike Jokinen - vältä!


    • oliskohan kysyjä saanu veneen jo ylös viidessä vuodessa kun tätä on kysynyt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1295
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1146
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1041
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      957
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      834
    Aihe