Parhaat veneiden nostajat

pikkuBeikku

Onko kokemuksia veneiden nostajista? Varmaan monella on, mutta omasta puolesta sanon mielipiteeni. Ehdottomasti ykkönen on Transmitline pk seudulla jossa punaisessa scaniassa on sama kuljettaja ollut pitkään. Siis hän joka tekee myös jotain palomiehen tyyppisiä töitä myös. On tosi ystävällinen ja osaa hommansa. Soittaa takaisin jos ei pysty heti vastaamaan. Kalusto hyvä ja järeä. Liinat on puhtaat ettei tartte alkaa puhdistamaan nostojälkiä veneestä. Mielestäni tässä olisi monelle nostajalle opiksi otettavaa. Onneksi jokainen voi valita mitä haluaa ja pk seudulla on hyviä nostajia mutta mielestäni tämä on paras kokonaisuutena.

14

443

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • markkinamies1

   Laitatko vielä puhelinnumerosi, niin soitellaan ensi viikolla.

   Kauppa se on joka kannattaa....

  • Can't believe

   Sori. Liian läpinäkyvä mainos. Onhan se hyvä että yrität, mutta tällainen toiminta vie uskottavuutta.

  • pikkuBeikku

   Jotenkin arvasin että tässä hommassa käy näin. Pahoittelen jos aiheutin mielipahaa aloittamallani viestillä, mutta edelleen olen samaa mieltä asiasta. Ei tarvi kommentoida jos on sitä mieltä että olen työn suorittaja tai mainosmies.Valitettavasti työn puolesta ja siviili elämässä joutuu käyttämään monen eri yrityksen palveluja vaihtelevalla menestyksellä.Joillakin homma toimii hyvin ja toisilla sitten taas toisella tavalla joka sopii jollekin toiselle. Pyydä Anteeksi jos pahoitin jonkun mielen mielipiteelläni aloittamallani viestillä.

  • finnwind1

   Juhuu täällä on paljon kaikkia lukijoita jotka tekee omat johtopäätökset asioista, jos joku on saanut hyvää palvelua. Paras vaan haukkua kaikkia niin vähiten haukuttu on paras... Kerro vaan huonoista kokemuksista tällä palstalla älä hyvistä niin kaikki on tyytyväisiä.

  • drunkensailor1

   Hommahan on niin että tietyt nostajat on tietyissä satamissa tykkäsit tai et mutta lopputulos on sama ainoastaan fiilis voi olla eri tykkäsit tai et.

   • Sober sailor

    Kyllä se homma on niin, että mihin tahansa rantaan tulee kuka tahansa nosturikuski vaikka olis muka jonkun toisen reviiriä, ihan turha on nosturikuskin kuseskella reviirimerkkejä laituritolpan juureen.


   • Lammikkolaivuri
    Sober sailor kirjoitti:

    Kyllä se homma on niin, että mihin tahansa rantaan tulee kuka tahansa nosturikuski vaikka olis muka jonkun toisen reviiriä, ihan turha on nosturikuskin kuseskella reviirimerkkejä laituritolpan juureen.

    En ole havainnut kenenkään puolustavan raivokkaasti ”reviiriään”. Kuka tahansa osaava nostaja lienee periaatteessa tervetullut mihin tahansa venesatamaan.

    Jonkinlainen reviirijako on kuitenkin itse asiassa kummankin osapuolen etu: kun kukin hiioppimies keskittyy pilkkimään ”omassa” satamassaan, voi ajan käyttää tehokkaasti nostoihin sen sijaan että kalusto olisi kaiken aikaa tien päällä siirtymässä satamasta toiseen. Tällainen tehokas keskittäminen nopeuttaa nosto-ohjelmia ja vähentää paineita lisätä siirtoajojen kustannuksia nostojen hintoihin.


  • Minulla ei ole pahaa sanottavaa kenestäkään, joka on venettäni nostanut. Joka mies on ollut ammattilainen ja viimeinen ruuvaus on aina asiakkaan henkilökohtaisen mielipiteen varassa. Vuosien saatossa venettä on nostaneet Karttunen, Parppei, Transmit line, Ekblad, Rainer sekä köli. Ammattitaitoa ei mitata ihan pelkästään sillä, kuinka hienotunteinen on, vaan ihan sillä, että vene tuleee perille pukeille oikeaan asentoon.

   • Lammikkolaivuri

    Samankaltaisia kokemuksia. Minulla on vuosien varrelta eniten kokemuksia Parppein Pekasta; viime vuosina on paattiani nostellut eniten Karttusen Antti (ja joskus velipojat Kalle ja Pauli). Lindholmin Bebbe ja Jokisen Pekka ovat olleet satunnaisesti asialla myös.

    Ei todellakaan pahaa sanottavaa kenestäkään. Asiallisia ammattilaisia ja mukavia miehiä kaikki tyynni. Kenenkään kanssa ei ole saatu aikaan pienintäkään riidanpoikasta! Kalustokin on ollut aina vähintään tehtävän mittaista.

    Minun puolestani saa veneeni pilkkiä ylös kuka tahansa edellämainituista – etusija sillä, joka sattuu olemaan oikealla hetkellä sopivasti paikalla paattini talvehtimisalueella.


  • drunkensailor1

   Juu ja mielellään oikeinpäin eli köli alaspäin vai miten se oli...

  • Ammattilaiset osaava

   Kertokaahan jostain nostajasta, joka olisi töpännyt noston. Kyllä minulla ainakin on aina homma toiminut ammattilaisten kanssa. Tottakai ystävällisyys ja persoonat vaihtelevat, mutta itse toiminta on ollut ammattitaitoista. Turhia liikkeitä ei ole.

   • useimmat osaa

    Kerran on omaa venettä ollut nostamassa aikoja sitten Mäntylän nosturi, johon sattui melkoisen hankala kuski puikkoihin. Kun pyysi johonkin suuntaan vähän pukille laskiessa se vähän oli aina vähintään puoli metriä. Kohtalaisen pitkällä yrittämiselläkään ei venettä saatu kodalleen, vaan tunkkasin se itse jälkeenpäin oikeaan asentoon.

    Toisen kerran tuli Helaakosken nosturi aamulla seuran yhteisnostoon kuski näkyvästi kännissä. Nostoista ei tullut mitään, kaveri jätti nosturin niille sijoilleen ja häipyi ennen poliisien tuloa.

    Molemmat tapaukset olivat vähän isompien yritysten palkkakuskeja. Ei siis pidä vetää edes mitään suurempia johtopäätöksiä noiden firmojen osaamisesta. Erityisen kiitoksen saa Koskimies nosturikuskina. Ensimmäiset kokemukset hänestä 70-luvulta ja olen perin tyytyväinen, että oma telakkapaikka on hänen vakiopaikkojaan. Ei tosiaan ainoa, mutta yksi niistä todella osaavista ja sen lisäksi vielä miellyttävistä toimijoista alalla.


   • surkeaa

    Älkää ainakaan Jokista käyttäkö, saattavat rikkoa veneen nostaessa, ja ensi alkuun vakuutella kantavansa vastuunsa, mutta kun sen aika tulee niin haistatellaankin vaan ja ilmoitetaan että ei kuulu meille. Kuljetusliike Jokinen - vältä!


  • oliskohan kysyjä saanu veneen jo ylös viidessä vuodessa kun tätä on kysynyt

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   5415
  2. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   307
   3091
  3. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2114
  4. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   328
   2112
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   81
   1640
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   48
   1542
  7. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   58
   1450
  8. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   250
   1447
  9. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1343
  10. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   59
   1227
  Aihe