Idea Express Oy kokemuksia

Onko muilla ollut millaisia kokemuksia kyseisen yrityksen palveluista viimeaikoina. Yrityksen nettisaitteja ovat ainakin hotmaria.fi, seksipuoti.fi, sinshop.fi, funshop.fi ja nettiseksikauppa.fi.

Itse tilasin kyseiseltä yritykseltä enkä ole saanut tuotteita. Puhelimeen ja sähköpostiin ei vastata. Kannatti maksaa ennakkoon...
Ilmoita


40 Vastausta

Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.


Pistäpä google hakuun tän veijarin aikaisempi firma; tuhat ja kaksi oy

Karua luettavaa...
6 VASTAUSTA:
huijaukset jatkuvat..
sulkenu fb ulkopuolisilta, kertoo rehellisyydestä..
Ilmeisesti Desire Kingin toiminta on lopetettu joka pyöritti esim Mansikkamatoa mutta Mansikkamato edelleen toiminnassa eli yritykset siellä taustalla taitaa vaihtua mutta sama herra vetelee naruista.
ettätälläsiä kirjoitti:
huijaukset jatkuvat..
tällänen löyty kans http://www.omakuva.org/omakuva/albums/userpics/mika-laamanen-tuhat-ja-kaksi-oy.jpg
velkaa tulee ja protestia lisää firmalle: https://www.is.fi/yritykset/protestit/protesti-455274/
tämäkin lopetettu kun ilmeisesti meni niin hyvin..
+Lisää kommentti
Täysi huijari

Lähetti väärän tuotteen, jonka palautin. Ei palauttanut rahoja, ei lähettänyt korvaavaa tuotetta. Ei ikinä vastannut yhteydenottoihin
Ilmoita
Hei!

Voihan perhana!Sama juttu täällä,ei ole vastannut lähettämiini viesteihin(4 kpl) eikä vastaa puhelimeen.Viimeksi lähetin virallisen reklamaation mutta ei vieläkään vastausta.Rahaa meni ennakkomaksuun 80 egee,ei tule tuotteita eikä rahoja kuulu takaisin.Joten seuraavaksi kaikkien dokumenttien kanssa kuluttaja-asiamiehen pakeille,ei muu auta!Kyllä tuo on aika iso summa nakata kankkulan kaivoon:(
Ilmoita
Samanlaisia kokemuksia, eivät vastaa puhelimeen, eivätkä sähköpostiin, eivätkä käsittele reklamaatioita. BOIKOTOIKAA!!! HUIJARIFIRMA!!!
Ilmoita
Voi ei, tein tilauksen ma-iltana. Ihmettelin kun ei oo vieläkään (to-ilta) tullut vahvistusta tai mitään viestiä. Saitilla kys. tuote loppunut varastosta!? Laitoin viestin as-palveluun, tuskin vastaa...
Täytyis näköjään AINA tehdä googlaus ennen tilausta!!!!
Pettynyt
Ilmoita
Itse menin yös lankaan. Ei ole tullut tilaamaani tuotetta.Ei vastata puheluihin,ei sähköposteihin.
Älkää menkö enää lankaan.
Ilmoita
Täytyy tulla kertomaan että puhelin piippas pe-iltana, paketti oli tullut Smartpostlokeroon. Itse tuote (picobong koa) vaan oli pettymys, ei värise riittävästi, plääh
Ilmoita
3 viikkoon ei ole kuulunut mitään.Ei vastata sähköpostiin,ei puheluihin.Itella ilm. Että ennakkoilmoitus on paketista vastaanotettu.Maksoin ennakkoon.VAROKAA!!
Ilmoita
Itse myös tilasin kyseiseltä yritykseltä.
Kuten edellä, puhelut ja sp-viestit jäivät vastaamatta.
Vasta tehtyäni rikosilmoituksen alkoi tapahtua.
Tilaamani tuote tuli kuitenkin avattuna,(noudettu ja avattu todistajan läsnäollessa) joten lähetin sen takaisin.
Nyt näyttää siltä, että pitää oikeuden kautta hakea rahojaan pois, koska
ovat ottaneet jälleen vaikenemisen linjan.
Ilmoita
Itselläni ainakin tuli tilatut tuotteet, jotka maksoin nettipankissa. Viikko sitten tiistaina tilasin tuotteita 3 kpl, ja tänään tuli smartpostiin.
Ilmoita
Itse tein 2 päivää sitten rikosilmoituksen ja lähetin siitä tiedon hotmariaan. Katsotaan tapahtuuko mitään. Kysymyksessä on alle 50 euroa, mutta petos on petos. Tämä tulee kalliiksi kyseiselle puljulle.
Ilmoita
Itse tilasin 14.3.2014, seurantakoodi tuli 16.3.2014. Pari päivää on näyttänyt vaan sitä että ennakkoilmoitus vastaanotettu. Odottelen vielä muutaman päivän että jos jotain alkaisi tapahtuun.
Ilmoita
Itselläni tapahtui niin että ostin 100 eurolla HotMariasta tavaraa. 7.3, maksoin 7.3. Tulin toisiin päätöksiin ja pari soittoa myöhemmin vastasivat, ja peruivat tilaukseni. (21.3) Nyt 4 sähköpostia ja 8 soittoa myöhemmin ei vastausta... Piru vieköön ku osaa ihmisen luonne olla ahne -.-'
Ilmoita
Jatkoa edelliseen postiin (Nuori Mies)
Itsekkin päädyin tekemään rikosilmoituksen ja siitä laitoin viestiä heille. Kuten yllä mainittiinkin, sitten alkoi tapahtua.
Nyt tää yhtiö syyttää mua perättömästä ilmiannosta koska heillä on kuulemma vielä 2 viikkoa aikaa maksaa rahani takaisin ja uhkaavat viedä asiaa siviilioikeuteen jos syyttäjä ei vie asiaa eteenpäin.

Viestin lopussa lukee "Lienee selvää, että jatkossa asioinette muualla." O' really? Vittu tuolla asiakaspalvelulla ei saa muutenkaa asiakkaita asioimaan samassa paikassa (itse opiskelen palvelu-alalla)
Ilmoita
Juuh elikkä, tällänen tapaus että tein tilauksen 22.3. ja maksoin sen samantien tilisiirtona. Tilaustiedot (ja seurantakoodin) sain sähköpostiini 26.3. seurantakoodin mukaan "Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana."
Yli viikon odotin kehitystä tilauksen saapumisessa, mutta tuloksettomasti. Sinä aikana luin näitä tämän viestiketjun kommentteja ja olin varma että tulin itsekin huijatuksi. Kyllä se hieman ärsytti, että mitäs peliä tämä tällainen on?!

3.4. Laitoin kyseiselle yritykselle vihaisen viestin, jossa pyysin joko toimittamaan tuotteeni tai palauttamaan rahani. mainitsin viestissä myös yrityksen saamasta maineesta. samana päivänä sain täsmälleen samanlaisen viestin sähköpostiini kuin aiemmin, mutta nyt alkuperäisen seurantakoodin kaveriksi oli ilmestynyt uusi koodi. mutta kumpikin näytti edelleen tuota EDI-sanoma -tilannetta. Jäin taas odottamaan tuloksia.

Mutta sitten eilen 8.4 tapahtui ihme: uusi seurantakoodi näytti edelleen tuota ennakkoilmoitusta, mutta vanhalla seurantakoodilla huomasin iloisena yllätyksenä, että "Lähetys on rekisteröity, (helsingissä 7.4)" ja "Lähetys on lajiteltu (7.4, itella)" ja "Lähetys on noudettavissa Postin noutopisteestä saapumisilmoituksella."
Ja tänään tuli saapumisilmoitus ja kävin hakenassa pakettini postista.

Ja täytyy sanoa, että olen jopa tyytyväinen tilaukseen, mutta en kaikkeen tähän venkslaamiseen, jonka älyttömän vaikea toimitustapa aiheutti. joten voin vain todeta ,että jos tilaa Idea Express Oy:ltä niin saa huomata, että se on riskipeliä ja aina kanattaa lukea muiden palautteita, tai valita maksutavaksi laskun. Itselläni on kaiketi käynyt vain tuuri siinä että olen tehnyt kaksi tilausta ja saanut ne molemmat.
2 VASTAUSTA:
Eipä tulisi tuollaisen rumban jälkeen pieneen mieleenkään tilata enää uudestaan noin huonosti ja hitaasti toimivasta puodista. Karttaisin kuin ruttoa.
Jeeeeooouyta kirjoitti:
Eipä tulisi tuollaisen rumban jälkeen pieneen mieleenkään tilata enää uudestaan noin huonosti ja hitaasti toimivasta puodista. Karttaisin kuin ruttoa.
no ei niin, mutta siis tilasin sieltä joskus pari vuotta sitten hyvällä menestyksellä. nyt toisella kerralla vasta alkoi tökkimään.
+Lisää kommentti
Älkää tilatko. Itellan koodi tuli heti tilattua.

Tuotteet tuli noin 10 päivän päästä ja niistä puuttui osa vaikka lähetyslista sanoi muuta.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Vastuuhenkilöt löytyvät kun googlaa yrityksen nimen ja sanan vastuuhenkilöt.

Muutamalla nimellä toimivat eläintarvike ja muulla alalla
Ilmoita
Joo, oma moka. Ei pitäisi ostaa mistään mikä pistää itse maksamaan nettipankin kautta. Kaikki oikeat kaupat ohjaa suoraan maksuun, joka hoituu pankki tunnuksilla.

Kolme päivää tässä vasta odotellut, mutta eipä vaikuta kovin rehelliseltä puljulta. Onneksi en tilannut paljoa.

Sinful.fi (jota se nimi kai matkii) on paljon luotettavampi ja asiallisemman oloinen. Kaalimato lienee kanssa luotettava.
Ilmoita
Tossa luvataan tuhansien eurojen ansiot. Toihan on sama kaveri joka vetää noita monia lelukauppoja mistä ei saa tilaamaansa 30e dildoa?
Ilmoita
En lähtisi tuollaisten lupausten perässä. Kuulostaa liian helpolta
Ilmoita
palkat maksetaan verottomasti ja kierretään ulkomaita myöten, tämä se on yrittäjyyttä
1 VASTAUS:
Eläköön viikon tarjous, nyt saat takapuolees dildoa vai pannaanko mustaa makkaraa sinapilla? Achmed tulee!
+Lisää kommentti
ansioluettelo on vailla vertaansa, varmasti tuottaja luotettavimmasta päästä - onnea pornotuubi sivustolle
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Tän ketjun mukaan kyseisen yrittäjän palautusprosentti on aika iso. Mutta maksettujen palautusten määrä ei välttämäti...
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Luotettavan tuntuinen yrittäjä :D
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Itse myös tilasin muutama viikko sitten ja ihmettelin kun ei ruvennut kuulumaan. Ei meinannut vastata sähköposteihin tai puheluihin millään, mutta jossain vaiheessa kuitenkin vastasi ja lupasi vielä erikseen lähettää tilaukseni. Eipä ole näkynyt...
Ilmoita
http://yritys.taloussanomat.fi/protestit/idea-express-oy-ltd/helsinki/2511308-7/

Voitte muuten sanoa rahoillenne hyvästit. Veijareilla yli 20000 euroa maksamattomia veroja....
Ilmoita
Samat touhut jatkuu. Rikkinäisiä tavaroita, ei vastata palautteeseen, ei uutta tuotetta, ei palauta rahoja.
Funshop.fi
Ilmoita
Mansikkamato.fi ekalla kerralla tavarat tuli nyt ei vastaa puheluihin ja ei vastaa viesteihin.. kannattaa kiertää kaukaa.
Ilmoita
mika laamanen jatkaa huijauksia tällä alalla uudella "kaupalla" https://seksikauppa.org/
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Idea Express Oy kokemuksia

Onko muilla ollut millaisia kokemuksia kyseisen yrityksen palveluista viimeaikoina. Yrityksen nettisaitteja ovat ainakin hotmaria.fi, seksipuoti.fi, sinshop.fi, funshop.fi ja nettiseksikauppa.fi.

Itse tilasin kyseiseltä yritykseltä enkä ole saanut tuotteita. Puhelimeen ja sähköpostiin ei vastata. Kannatti maksaa ennakkoon...

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta