Galluppi meille isille

kahden isä -78

Ajattelin pistää tällaisen gallupin. Naiset näkyvät keskustelevan omalla puolellaan kropan muutoksista tai muuttumattomuudesta raskauden takia. Luin yhden pitkän keskustelun läpi ja oli aika hurjaa luettavaa, miten uskottiin että huonompaan suuntaan se kroppa menee ja paljon, ja joku lapseton mies haukkui synnyttäneet ihan pohjamutiin.

Itse en kahden lapsen isänä jaksa ymmärtää, että kuinka se on niin kamalaa jos vaimo tai tyttöystävä ei ole vaikka mahan kohdalta enää ihan samanlainen kuin ennen lapsia. Osa saa arpia ja osa ei, mutta harvempi nainen kai pystyy itse estämään niiden tulon? Vaimoni on mielestäni edelleen ihana ja seksikäs. Arpia hänellä ei ole, rinnat ovat vähän roikkuvammat kuin aikaisemmin, paino ennallaan. Ei mitään valittamista enkä tuollaisten pienten asioiden takia todellakaan rupeaisi miettimään naisen vaihtamista synnyttämättömään.

Minua kiinnostaa nähdä millainen ketju me saadaan tästä aikaan. Ovatko teidän vaimonne muuttuneet kropaltaan mielestänne ei-haluttaviksi ja rumemmiksi, pysyneet ennallaan vai onko asia teille sama?

12

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hysteriaa?
    • 3 vuotiaan isä

      Vähän enemmän tissit ja perä roikkuu mutta vehkeeni herää pystyyn aina tarvittaessa entiseen malliin joten eipä häiritse. Seksikäs kroppa vieläkin ja alapää mukavan tiukka edelleen.

    • 3 vuotiaan isä

      Vähän enemmän tissit ja perä roikkuu mutta vehkeeni herää pystyyn aina tarvittaessa entiseen malliin joten eipä häiritse. Seksikäs kroppa vieläkin ja alapää mukavan tiukka edelleen.

    • miesodottaa

      Vaimollani ei pahemmin repsota, vaan on itseasiassa palautunut varsin timmiksi, mitä nyt rinnat ovat vielä isommat ja imetystilassa. Minulla taas kasvoi vatsa ja se ei ole synnytyksen jälkeenkään siitä hävinnyt, vaikka synnytyksessä siis mukana olinkin. Päinvastoin se pyrkii kasvamaan lisää kokoa! Tuttu juttu nähtävästi muillekin miehille ainakin hiekkalaatikolla tekemieni katsastusten perusteella.

    • c..

      Meidän muksu tuli leikkauksella, eli alas ei vaikuttanut, tottakai imetyksen aikana emäntä oli hieman pulleampi mutta sai sen ansiosta hurjan kuntoilukipinän. Nykyään pe*se ja rinnat ja kroppa yleensäkkin paremmassa kunnossa kuin koskaan, tykkään kovasti.

    • Baby blues?
    • isä vm72

      Minun vaimoni on itseasiassa huomattavasti paremmassa kunnossa nyt kuin ennen lapsia, kun sai jonkin ihmeen fitneskärpäsen pureman. No ei haittaa, mahtavan pyöreä pylly hänellä nykyään on kun on ahkerasti kyykkäillyt. Ei sillä, tykkäsin hänestä sellaisena kuin ennen ja sellaisena kuin nyt. Kyllä sitä on niin kiintynyt tuohon kumppaniin ja yhteiselo niin mukavaa ettei sitä mahdolliset läskit tai arvet haittaa.

      terveisin: itsellä jo aikamoinen röllykkä...

    • Lasten puolella.

      Isät lasten asialla: Terroristien kanssa ei neuvotella.

      http://www.isätlastenasialla.fi/blogi/terroristien-kanssa-ei-neuvotella/
      ------------

    • Psykiatrien harhat.
    • Sossut ruotuun.
    • Hysteerikkoja?

      Käsitykset ja lait perheväkivallasta ovat muuttuneet.
      ä
      On todella hienoa, että vanhat "nais- ja profeministien "tutkimukset" naisiin kohdistuvasta väkivallasta ovat muuttuneet.
      Aikaisemmat "tutkimukset" väittivät, että joka vuosi 90.000 naista joutuu miehensä pahoinpitelemäksi. Profeministien mukaan luku oli 285.000. Image lehden mukaan luku olikin jo 550.000.
      Väitettiin, että joka vuosi miehet raiskaavat 15.000 naista ja 60.000 naista kokee seksuaalista häirintää. Ehkä näillä "tutkimuksilla" haluttiin työllistää naisia turvakotieihin, sijaisvanhemmiksia jne.
      Miehillä ei ole kuukautisia, vaihdevuosia, endometroosia, Pms oireyhtymää, tai ehkäisypillereiden aiheuttamia psyykkisiä ja fyysisiä ongelmia, jotka vaikuttavat naisten käyttäytymiseen ja aiheuttavat raivokohtauksia.

      Turun Yliopisto tutkimuksen mukaan väkivaltainen nainen on kulttuurinen oikku -väkivaltaisuus johtuu naisesta.

      Lisätietoa tutkimuksesta.

      http://www.utu.fi/fi/Ajankohtaista/Uutiset/Sivut/kasitykset-ja-lait-perhevakivallasta-juontuvat-historiasta.aspx
      -------

    • ylpppisss

      Vaimoni on nuori, hoikka ja todella kaunis.Takana kolme luonnollista synnytystä alateitse ja se ei ole tiukkuuteen juuri vaikuttanut.Imettänyt jokaista lasta vähintään 1,5v ajan ja silti rinnat tosi hamaisevat itse vaan ei ollut tyytyväinen, joten kustansin silikonit.Nyttemmin treenaa kovasti ja ja pukeutuu tiukkoihin farkkuihin ja kireät puserot nam kyllä katseita kerää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe