Työkokemusta ulkomailla ennen opiskelua, Dublin

Muuto Irlantiin

Hei Sinä, joka mietit ulkomailla opiskelua,

Tervetuloa Irlantiin! Täällä opit enkkua ennen kuin opiskelut alkaa, rahaa säästyy ja opit elämään vieraassa kulttuurissa! Ja jos Irlanti on myös sinuakin varten, voithan jäädä myös tänne opiskelemaan - se ei maksa!

Jos kiinnostuit, ja haluat ulkomailla asuminen kiehtoo niin tämä on sinulle:

Töitä tarjolla ahkerille ja sujuvasti suomea puhuville Dublinissa, Irlannissa asiakaspuhelinpalvelun merkeissä!

Tiimi on kansainvälinen ja nuorekas, joten viihdyt varmasti niin työajalla kuin sen ulkopuolella. Tule yksin tai kaverin kanssa, muutama paikka nyt auki!

Stream Global Services (hae Facebookista Stream Recruitment Dublin) hakee tunnetun IT -jätin puhelinasiakaspalveluun suomalaisia (mutta myös muita pohjoismaalaisia) ahkeria, tunnollisia, oma-aloitteisia ja asiakaslähtöisiä osaajia.

Vastaat asiakasyhteydenottoihin puhelimitse ja chätin välityksellä. Sinut koulutetaan tehtävään, mutta aikaisemmasta asiakaspalvelutyöstä on etuja. Myös kiinnostus pelaamiseen, puhelinsovelluksiin ja teknologiaan on eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla nörtti - työ on joko yksitysasiakkaiden laskutuspalveluita tai voit saada paikan pelikonsolin asiakaspalvelussa. Riittää, kun ymmärrät, millaista on loistava asiakaspalvelu ja uskot, että osaat tuottaa sitä!

Myyntitykeille tiedoksi, että kyseessä ei ole myyntityö. Tokihan myynnillisyydestä on aina apua, sillä asiakaspalvelussa on aina kiva vahvistaaa olemassaolevaa asiakkuutta asiakasta kiittämällä.

Koulutuksen jälkeen sinua tuetaan valmennus- ja laatuseurannan merkeissä ja jatkokoulutusta on aina saatavilla sitä haluaville. Tiimiesimiestäsi kiinnostaa se, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä. HR -puoli auttaa siinä, että saat hankittua itsellesi Irlannissa PPS -numeron (saat noutaa sen palkallisella työajalla), pankin edustaja tulee tapaamaan sinua työpaikallesi, jotta vältyt turhalta byrokratialta ja työpaikan ilmoitustaululla mainostetaan työkavereiden kämpissä olevista vapaista huoneista. Myös HR auttaa asunnon löytämisessä - HR:llä on myös hyvät diilit paikallisten hotellien kanssa, jotta voit asua edullisesti lähistöllä kun etsit uutta kotia.
Lisäksi, jos haet Streamille suoraan töihin (et siis työnvalitysfirman kautta) olet oikeutettu "relocation -pakettiin". Se auttaa sinua rahallisesti uuteen maahan muuttaessa.

Hyvän työmoraalin omaaville oma-aloitteisille tyypeille myös etenemismahdollisuudet firman sisällä ovat hyvät - hanki siis kansainvälistä kokemusta ja harppaa urapolulla nopeasti Streamillä!

Jos siis kiinnostuit, hae Facebookista ryhmä Stream Recruitment Dublin ja etsi ryhmän seinältä Aislingin yhteystiedot. Voit laittaa hakemuksesi suoraan hänelle siellä lukevaan sähköpostiosoitteeseen CV:si kera - hän palaa sitten sinulle pian asiaan! Haethan pian, paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään mahdollisimman pian.


Onnea työnhakuun ja tervetuloa Dubliniin!

(Yhteystietoja ei ole laitettu tänne, jottei ne joudu spämmereiden käsiin).

1

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ollit

      Kuinkahan paljon peruspalkkaus kyseisessä hommassa on?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      453
      4907
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1752
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1367
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1248
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1020
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe