IF SUOMEN YLIMIELISIN VAKUUTUSYHTIÖ

Hepuli8

Varokaa if vakuutuyhtiötä. Erityisesti työtapaturmissa olet taatusti pulassa. Yhtiö ei ole valmis korvaamaan mitään. Sama pätee matkavakutuksiin.

Yhtiö vaihtuu toiseen ensi viikolla. En tiedä onko parempi mutta huonompi on tuskin mahdollista.

Vien 5 tonniseni toiseen firmaan. Ehkä nuo joskus huomaavat mitä hyvä asiakaspalvelu merkitsee.

Neitokaiset ja klopit vaihtoon. Asiakaspalveluun ystävällisyyttä.

6

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EtäTapiola

      Vaikuttaa siltä, että luotettava vakuutusyhtiö on satuolento. Oma kokemukseni on Lähitapiolasta. Vakuutusmaksut ovat kelvanneet yhtiölle hyvin yli 10 vuoden ajan, mutta kun yhtiön pitäisi korvata maksamieni vakuutusmaksujen perusteella vahinko, niin näin se ei kuitenkaan mene. Erinomainen liiketoimintamalli. Vakuutusmaksujen vastineeksi saa... ei mitään.

      Matkapuhelinvarkauden yhteydessä yhtiön päätös oli "ei", koska matkapuhelin olisi voinut myös pudota... kyllä vain. Tätinikin voisi olla setä, jos hänellä... Valitettavasti varkauksiin ei useinkaan liity elokuvamaailman dramatiikkaa "ottakaa varas kiinni".

      Mitä tästä opin... Lähitapiolan painettuun sanaan ei voi luottaa enkä voi siten suositella kyseisen mielestäni Suomen ylimielisimmän vakuutusyhtiön kotivakuutusta kenellekään.

    • Littleiceteddy

      If Vakuutusyhtiö Jättää myös kotivakuutusvahingot korvaamatta laajasta kotivakuutuksesta, jonka pitää ehtojen mukaan korvata lähes kaikenlaiset vahingot. Ja on kallis. Pyrkii mukamas Suomen parhaaksi. Äänestin pari vuotta sitten terveillä jaloillani kyseisestä vakuutusyhtiöstä, kun rupesi myös rikolliseksi; petti vakuutusmaksuilla ensin ja katkoi ja rikkoi vakuutussopimuksia vakuutuksissa, jotka oli jo maksettu etukäteen. Jätti rahat palauttamatta. Joten ehkä Suomen rikollisin vakuutusyhtiö, vaikka luotettavaa ja vastuullista yhtiötä, josta voisi sanoa, rahalleen saa vastinetta, en ole vieläkään löytänyt. Työtapaturmat on jostain vakuutuksesta ja kaikista voimassa olevista ja ne kattavista korvattava aina - jokin katto yhteissummalla vain lienee.

    • Tyhmyydelläeirajoja

      "Jättää myös kotivakuutusvahingot korvaamatta laajasta kotivakuutuksesta, jonka pitää ehtojen mukaan korvata lähes kaikenlaiset vahingot."

      Tutustukaa hyvät ihmiset vakuutuksen ehtoihin. Mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea. Prkele - sitä varten ne ehdot on olemassa, että niissä kerrotaan mitä korvataan ja mitä EI KORVATA.

      Sitten kun omat epärealistiset odotukset eivät täyty, niin yhtiöt ovat roistoja, rikollisia, epäluotettavia ja vastuuttomia.

      • Ei.pidä.paikkaansa

        "Mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea."
        Jaa... Aika vahvasti sanottu. If-yhtiöstä ottamani matkavakuutus korvasi kaukomatkallani saamastani ruokamyrkytyksestä koituneet hoitokulut viimeistä senttiä myöten. Joten ainakin tässä tapauksessa yhtiö korvasi kaiken.


      • 25256

        Meillä on koti- ja matkavakuutus ja pari vahinkotapahtumaa on sattunut eikä minkäänlaisia ongelmia kummassakaan - korvaus on tullut mukisematta ja nopeasti.


      • pöntöt
        Ei.pidä.paikkaansa kirjoitti:

        "Mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea."
        Jaa... Aika vahvasti sanottu. If-yhtiöstä ottamani matkavakuutus korvasi kaukomatkallani saamastani ruokamyrkytyksestä koituneet hoitokulut viimeistä senttiä myöten. Joten ainakin tässä tapauksessa yhtiö korvasi kaiken.

        Ihan oikeinhan se on sanoa, että "mikään vakuutus ei koskaan korvaa kaikkea". Vakuutusehdoissa on sitten lueteltu se, mitä ei korvata. Mutta kun moni vakuutuksen ottaja on niin pönttö, että ei tutustu vakuutusehtoihin vaan vain "luulee", että kun on vakuutus, niin kaikesta saa korvauksen.

        Mulla on aina ollut kaikki vakuutukset IF:ssä ja hyvin on korvannut kaksi tapaturmaa, matkalla sattunenn varkauden ja jopa pakastimen sulamisen (korvasi kaikki pilalle menneet ruuat) kun kummipoika oli leikkinyt pakastimen eri värisillä nappuloilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2693
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2480
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2101
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe