World Cup

obo

World Cup on vain näytös peliä.ei siinä paineta 100 lasissa.Ei pelaajat halua loukkaantua koska kohta alkaa liigat.Jos suomi menestyy näissä otteluissa niin vain sen takia että suomi ottaa tosissaan(EI KIINOSTA)Mutta MM kisoissa sit nädään taas kunnon taistelua mestaruudesta ja kaikkilla on 100 lasissa.

7

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vain

      että mm-kisoissa ei ole yhtään tietoa maiden oikeasta nokkimisjärjestyksestä, koska pelaajat hylkäävät yleensä kutsun mm-kisoihin tai sitten eivät pääse Nhl:än takia

      • armoton

        -kaikkien suurten lätkämaiden parhaimmista pelaajista suuri osa pelaa nhl:ssä
        -yleensä mm-kisoissa käytettävissä periaatteessa noin parinkymmenen nhl-seuran pelaajat
        -eri maiden hyvät pelaajat jakautuvat varsin tasaisesti joukkueiden välillä
        -kanadalaisia on noin 60pros nhl pelaajista joten noissa parissakymmenessä seurassa vakiokokoonpanossa yli 200 kanadalaista
        -tuosta määrästä ei aikaisemmin saanut välttämättä kasaan hyvää joukkuetta lähinnä asennoitumisen takia
        -viime vuosina on saanut
        -myös usassa asenne on vähitellen muuttunut
        -vähän nhl-pelaajia omaavilla mailla mm-kisakoostumus on hankalampi muodostaa koska muutaman avainpelaajan pelien jatkuminen nhl:ssä voi vaikuttaa dramaattisesti mm-kisajoukkueen tasoon
        -tuon korvaa erityisesti sellainen yksinkertainen asia kuin valmistautuminen ja sellaisen yksityiskohdan huomioon ottaminen että kysymyksessä on joukkuelaji eikä "tähtimessut"


    • Frank

      Jaa-a , kyl noi pelit aika kovatasoisilta näyttää, eiköhän jokaisen maan tähtisikermät pistä kaikkensa peliin, maineen ja kunnian vuoksi. Näkihän tuon jenkeistäkin miten hermot meni, kun hävisivät. Eikä taidettu paljon säästellä tuossa viime yön matsissakaan. Eri asia sitten miten eri joukkueet on kesällä treenanneet.. Mitä taas liigojen alkamiseen tulee, niin käsittääkseni esim.NHL ei suurella todennäköisyydellä edes ala syksyllä.

    • arnold

      En seuraa pahemmin jääkiekkoa, koska olen kiinnostunut enemmän fysiikkaa vaativista urheilumuodoista joita itsekin olen harrastanut ja harrastan.
      Kyllä MM-kisat riittää talviaikaan, tosi typerältä tuntuu pelit kesällä. Ilmeisesti Suomen pojat oli vähiten kaljoitelleet tänä kesänä vaikka lehdistössä muuta annettiin ymmärtää.

    • just.

      MIKÄ VITTU TEITÄ VAIVAA?!?!?!?!? Miksi tietty osa Suomen kansasta ei voi uskoa omien menestymiseen? Ja jos he menestyvät, etsitään joku selitys joka vähentää se arvoa!!! Ette voi ymmärtää, että Suomi voi OIKEASTI pärjätä jossakin? Jos sota syttyisi, tuolla asenteella ja isänmaallisuudella, olisi sama kuin joisi kupposet kahvia samalla kuin vihollinen valtaa Rakkaan Kotimaan! TEISTÄ EI OLISI SIIHEN!

      Ja, MIHIN IHMEEN LIIGAAN ne valmistautuu?!? Mitään NHL:ää ei tule alkamaan, joten he voivat hyvin painaa täysillä! Nähtiin, miten Tsekki murjoi Ruotsin toisessa ottelussa, ei siinä ollut kyse leikkimisestä! Kuten ei muissakaan peleissä! Suomen joukkue on hitsautunut niin tukevasti yhteen, että sillä mennän pitkälle!! Jos näyttelyä haetaan niin sitä löytyy futiksen taklaustilanteista ja vapaapainista!

      • määä

        Eiköhän ole vähän eri asioita nuo!


      • Niinpä

        maanpetturuudesta kyse! Ei se auta Suomen joukkuetta tippaakaan, uskon minä siihen tai en! Pelaajien pitää uskoa! He tietävät oman tasonsa. Monet pelaajat onkin sanoneet, että on paljon helpompi olla kentällä, kun katsomossa esim. loukkantumisen takia. Se on heidän työnsä. Mulla on oma työni, johon pitää uskoa...ja uskonkin.

        Mitä tulee Suomen menestymiseen, ni eihän meillä ole kaikkein taitavin joukkue, mutta meillä on ollut tähänmennessä paras joukkue. Paras joukkue on se, joka pystyy pelaamaan suppeallakin materiaalilla yli odotusten. Se vain nostaa saavutuksen tasoa, ett ollaan hieman heikommilla...ja tässä turnauksessa se on nimenomaan nostanut Summasen osakkeita!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe