Varma karhu josta ei havaintoa...

Voi kauhistus

Mikä ihme vouhotus on Suomessa joidenkin eläinten takia:

"Poliisi varoittaa yleisöä Kristiinankaupungissa havaitusta karhusta. Karhuhavainnosta ilmoitettiin hätäkeskukseen klo 10.50.
Havainto on tehty Skatanin alueella, vain muutamia satoja metrejä Kristiinankaupungin keskustasta. Karhu oli kuulohavaintojen perusteella aggressiivinen.
– Varsinaista näköhavaintoa ei ole. Ilmoitus perustuu äänihavaintoon, jonka perusteella on kyseessä karhu. Sitä vaaraa ei ole, että olisi erehdytty eläimestä, sanoo rikoskomisario Mats Sjöholm. "

Siis kuka on kuullut ja mitä? Onko kuulija joskus kuullut karhun ääntelyn livenä? Miten kuulija erottaa agressiivisen ja ihan rauhallisen karhun ääntelyn?
Miten on mahdollista, että viranomaiset ottavat asian totena? Siis lentokoneista lähtien on laitetta ja miestä etsimässä karhua JOTA EI OLE NÄHTY mutta joka VARMASTI ON AGRESSIIVINEN.
Hävettää olla suomalainen metsämies. Ollaanko täällä jo näin hyvin erkaannuttu luonnosta?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • simpanssifilosofi

   Ihan samaa ihmettelen minäkin. On tää hysteria ihan valtava, milloin mistäkin asiasta kohkataan turhan päiten. Luultavasti siellä ei ole edes mitään karhua ollutkaan, joku on soittanut hätäkeskukseen pilailumielessä.

  • huhuu siellä

   Suomalaiset tuntee kohta eläimensä yhtä hyvin kuin ufot.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   4770
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   171
   3911
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2699
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2484
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   107
   1911
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1653
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1243
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1055
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1043
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1025
  Aihe