Pedonmerkki pankkikortissa?

SAMMON ASIAKAS

Lähdin aamullaajelemaan. Ajoin pankkiautommatille tarkoituksena nostaa käteistä. Nosto ei onnistunut.Tuli ilmoitus että häriö jossakin, en musitamissä. Menin siitä sitten Shellille. Yritin maksaa ostokseni pankkikortilla. Se ei onnistunutSAMPON- pankkikortilla. Tuli ilmoitus, että magneettijuovaa ei voida lukea. Yritimme kassan kanssa usean ke5rran, kenties 6 kertaa maksaa ostokseni SAMMON-pankkikortilla. Sanoin itten, että kokeillaan toisella kortilla. Korttini nro. on OSUUSPANKIN-pankkikortti. OSUUSPANKIN pankkikortilla maksu onnistui heti.

Mietin siinä siten asioita ja päätin mennä toisella pankkiautomaatilla nostaamaan käteistä, nosto ei onnistunut,häiriö jossakin tuli ilmoitus. Menin siitä sitten K-kauppaan ja ostin jotain ihan muuten vaan testatakseni taas SAMPO-pankkikorttia. Ei onnistunut maksaminen taaskaan. Mietin siinä, että uusi pankkikorttiko tulee hankkia. Jonoa tuli perkeleellisesti taaksen sekä Shellillä että K-kaupassa. Maksoin sitten laskun käteisellä, minulla kun on käteistä näitä tilanteita varten, jossa pankkikortti ( pedonmerkitty ? ) ei toimi.

Menin siitä sitten vielä alepaan. Koitin maksaa sielläkin SAMMMON pankkikortilla. Maksu onnistui, yllätyin oikein. Tulin sitten kotiin.

Tässä sitten asiaa olen miettinyt kuinka haukun SAMMON asiakaspalvelussa asiakaspalvelijan. Aion rääkyä kunnolla maanantaina SAMPO-pankissa. Takaan, että huuto on kova! En ole hiljainen.Mitäsjos minulla ei olisi ollut toista pankkikorttia tai käteistä varattuna tällaista perkeleellistä kortin toimimattomuutta ennakoiden? Ei ollut ensikerta kun SAMMON pankkikortti ei toimi vastaavassa tilanteessa. Viimeksi näin tapahtui kesällä 2013. Miksi näin apahtui? Vaadin asiasta perusteellisen kirjallisen selvityksen sekä 500.000 euroa korvausta kiusaamisen takia ja bensakulujen takia ja muutenkin.

Pankkiautomaatista ei siis nosto onnistunut
Shellillä maksu ei onnistunut
K-kaupassamaksu ei onnistunut
Alepassa maksu onnistui

SAMMON pankkikortilla.
Miten teillämuilla SAMMON asiakkailla? Onko maksaminen onnistunut tänään SAMMON pankkikortilla? Entäpankkiautomaatista käteisnosto?

SAMMON asiakaspalvelija, ole hyvä ja kommentoi tätä asiaa! Tulen maanantaina pankkiin ja olen todella vihainen.

Mitäsjos pedonmerkki alkaa kulumaan jos syy onkin pankkikortin/ihonalaisen tulevan pedonmaksumerkin pinnassa ja alkaa vuotamaan/liuottamaan myrkkyainettaihmisen kehoon aikaansaaden paiseita ja muita komplikaatioita sitten kun SAMPOO-pankki alkaa ihmisille toimittaman maksumerkkejään lääkärilläihoon allevietäväksi,jotta lääkäri voi sen asentaa ihon alle?

Ilmoittakaa viestini SAMPO-pankille ennen maanantaita! MIELENKIINTOSITA, ettätämä tapahtui LAUANTAINA. Jolloin SAMPO-pankki on KIINNI. Tiedä siten onko jokin MAKSULLINEN puhelinpalvelu auki. Jos huomaat tämän pannkikortti asian omalla kohdallasi niin ilmoita siitä SAMPOPANKKIIN ja ilmoita selvitys asiasta tännemiksi maksupalvelussa on HÄIRIÖ!

"Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. "

Joh. 13: 15-17

Pankit pedonmerkin asialla tulevaisuudessa, kyllä tästä tuli mieleen kun asiaa MIETIN ja TUTKIN. Samaan lopputulokseen päädyt varmaan kun mietit kaikkea jota tänään JOUDUIN kokemaan. Minua TUIJOTETTIIN JONOA AIHEUTTANEENA Shellissä ja K-kaupassa kuin SYY tilanteeseen olisi minun. Syy on SAMPO-pankin, ei minun!

8

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei palstalle

      Yritäpä Käpylän mies rauhottua.

    • ap.

      Muistui mieleen.

      Pankkiautomaateissaluki: HÄIRIÖ maksupalveluliikenteessä.


      Tarkennus SELONTEKOONI: Koitin nostaa yhteensä kolmellaeri PANKKIAUTOMAATILLA käteistä. Kaikissa PANKKIAUTOMAATEISSA sama ilmoitus näytöllä: HÄIRIÖ maksupalveluliikenteessä.

      Tämä LISÄSELONTEKONA kun ilmoitat asiasta SAMPOPANKKIIN. OSUUSPANKIN pankkikortti toimi. Kesällä se oli niin päin, että OSUUSPANKIN pankkikortti ei toiminut mutta SAMMON pankkikortilla PYSTYI MAKSAMAAN LASKUNSA.

    • jo on markkinat

      Tämä ei kuulu millään tavalla kirkko_kuulolla-palstalle.

      • ei tänne!

        Kuuluukos se sitten yleistä uskonnosta-palstalle???


    • ______

      Ei ole mahdollista, Raamatussa sanotaan ihan selvästi jotta ihmiset tietävät ottavansa pedon merkin, eikä pankkikortti ole tähän asti ollut kenenkään otsalumpiossa.

    • Arvoisa aloittaja, huomaamme,että kun yrittää kirjoittaa asiasta tulee lauma hyeenia. Ei siinä mikään auta. Kirjoitat asiaa. Minulla kävi hieman vastaavanlainen
      tilanne, kun tämä " pedon merkki" ei toiminut ja piti pyytää vaihtamaan se uuteen.
      Kyllähän se lopulta onnistui." Sammon asiakkaalle,"

      täällä pyydettiin sinua rauhoittumaan. En näe mitään sellaista kirjoituksessasi, että Sinun pitäisi rauhoittua. Tuosta pedon merkistä otan lainauksen raamatusta. Ilmestyskirja 13:16:" Ja se panee pakon alaisuuteen kaikki,pienet ja suuret ja rikkaat ja köyhät ja
      vapaat ja orjat, jotta heille annettaisiin merkki heidän oikeaan käteensä tai otsaansa. 17. ja jottei kukaan muu voisi ostaa tai myydä kuin se , jossa on merkki, pedon tai sen nimen luku. 18. Tässä kysytään viisautta: laskekoon se, jolla on älyä,
      pedon luvun, sillä se on ihmisen luku: ja sen luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi. "
      Tätä petoa voisi tietysti käsitellä mitä se tarkoittaa. Ja myöskin
      merkin ottamista. Ehkä nämä palstat eivät ole siihen parhaita mahdollisia paikkoja.

      • Antikristuksen aika

        Se Pedon merkki on vasta se mikrosiru oikeassa käsiselässäsi. Siinä on sinun Ihmisen Lukusi, 6 6 6=18 merkkiä RFID-tekniikalla. Kaikki muu on Pedon tietokoneella, joka lukee sen sirustasi kun olet lukupäätteen lähellä.
        Se Ihmisen Luku toimi jo vuosi sitten, kun testasin.
        On siinä sirussa muutakin. Hitunen plutoniumia jonka Pedon tietokone vapauttaa elimistöösi jos alat liikaa pullikoimaan. Sinä vain kuolet syöpään, mihin mitkään hoidot eivät auta.
        Jos asut Suomessa, sinun Ihmisn Lukusi on muotoa: FI, sitten ns postinumero, sitten ns henkilötunnus joka meille myytiin työeläkekortin numerona. Kaikki merkit yhteensä 18 merkkiä, mikä on 6 6 6 eli Raamatun vihjeen mukaan 666.
        Niin, se Pedon luku. Laskepa montako merkkiä on missä tahansa pankkitilin numerossa. Joko alkoi kirkastumaan?


      • KTS (Ei kirj.)
        Antikristuksen aika kirjoitti:

        Se Pedon merkki on vasta se mikrosiru oikeassa käsiselässäsi. Siinä on sinun Ihmisen Lukusi, 6 6 6=18 merkkiä RFID-tekniikalla. Kaikki muu on Pedon tietokoneella, joka lukee sen sirustasi kun olet lukupäätteen lähellä.
        Se Ihmisen Luku toimi jo vuosi sitten, kun testasin.
        On siinä sirussa muutakin. Hitunen plutoniumia jonka Pedon tietokone vapauttaa elimistöösi jos alat liikaa pullikoimaan. Sinä vain kuolet syöpään, mihin mitkään hoidot eivät auta.
        Jos asut Suomessa, sinun Ihmisn Lukusi on muotoa: FI, sitten ns postinumero, sitten ns henkilötunnus joka meille myytiin työeläkekortin numerona. Kaikki merkit yhteensä 18 merkkiä, mikä on 6 6 6 eli Raamatun vihjeen mukaan 666.
        Niin, se Pedon luku. Laskepa montako merkkiä on missä tahansa pankkitilin numerossa. Joko alkoi kirkastumaan?

        Israelin armeija on jo sirutettu.

        http://www.youtube.com/watch?v=NltizSX6u20

        Mikä on lössin johtopäätös?

        Ymmärrystä tästä. Tämmärrystä ystä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1305
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      73
      861
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      787
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe