Gilliesin saama rangaistus ei missään suhteessa oikea

Synergia A3-katsomo

Trevor Gillies sai kolmen ottelun pelikiellon törkeästä Jarkko Ruudun pahoinpitelystä. Jypin Ramzi Abid sai päähän kohdistuneesta taklauksesta kahdeksan ottelun pelikiellon!!!
Jos Gilliesin isku ei naamaan osuessaan ollut päähän kohdistunut ja jos lyönnissä ei yhtään ollut tahallisuutta, ehkä rangaistus on kohdallaan. Minusta kuitenkin lyöti naamaan on myös päähän kohdistunut, Liusjärvi myös voi kysyä tätä joltain lääkäriltä, jos ei itse tajua sitä! Ja jos tässä ei ollut myös tahallisuutta, niin missä sitten? Nämä kaksi rangaistusta eivät ainakaan ole mitenkään samassa suhteessa toisiinsa nähden! Gilliesin olisi pitänyt saada vähintään 10 ottelun pelirangaistus ja se, mitä oikeudessa vielä myöhemmin tulee hänen tekemästään rikoksesta. Vai onko niin, että HIFK kovana joukkueena ei saa yhtä ankaria rangaistuksia kuin Kehäkolmosen pohjoispuolella olevat pelaajat ja joukkueet! Liusjärvi ei ainakaan ollut yhtään tasapuolinen päätöstä tehdessään, ehkä hän ei edes vaivautunut katsomaan videota!

11

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huonoa mainosta

      Samaa mieltä,aivan uskomatonta miten eriarvoisesti tuomioita jaetaan.Mutta ei se Gilliesin vika ollut koska sitä varten hänet on joukkueeseen palkattu,joten seurajohto kyseisen tapahtuman takana.Ja naurettavaa et seuraavalla kerralla rangaistaan aivan uskomatonta toimintaa Liusjärveltä.

      • Jääkiekkoako toi oli

        Minusta pitäisi uusia koko sm-liigan rangaistuskäytäntö. Vaihtaa Liusjärvi pois ja tilalle joku kolmen hengen komitea, jossa ehkä joku muistaisi aikaisempien rangaistusten kovuudet. Ettei käy kuten nyt on käynyt, aivan eriarvoiset rangaistukset. Tuomiossa ei ollut mitään muuta hyvää, kuin oikea henkilö tuomittiin. Mutta tuomio tuntuu, kuin olisi villalapasella taputettu päätä ja sanottu, älä tee toiste noin!


    • Boadzu

      Kärpät - ifk 5 -0 !!!!

    • uttuur okkaj

      itkupillit pois kokonaan kaukalosta
      muutama vuosi sitten rumaa jälkeä jalkakampilla tsekkejä vastaan

    • Silmä silmästä

      En sano, että lyönti Jarkko ruudun kasvoihin olisi mitenkään oikeutettu. Sen sanon kuitenkin, että jos joku pelaaja Suomen SM-liigassa kaipasi tuota iskua, se oli nimenomaan Jarkko Ruutu. Hän on pelaaja, joka on itse tökkimässä vastustajia. Ruutu on välillä itse niin heikko, että hän kaatuu melkein siitä, jos joku menee hänen ohitsensa! Ruutiu on toden teolla ansainnut palaamiensa vuosien aikana monta Oskaria. Toivon, että hän saa vielä jonain päivänä noutaa sen.

    • pertri

      Lyöhän ne nyrkkeilijätkin, tarkoitus ei ollut tappaa.

    • Ouzojuuso

      Trevor Gillies-pois koko SM-LIIKASTA,mutta ei uskalla seurajohto moista tehdä!
      Eiks peli ole kumminkin JÄÄKIEKKO EOKÄ MIKÄÄN NYRKKEILY!!
      ja missä on KURINPITORYHMÄ??
      Pistäsivät loppuvuodeksi sivuun,jos ovat OIKEALLA ASIALLA....

      • Konjakkiparmesan

        Etpä ole vissiin lätkää paljon katsellut jos pidät tätä tapahtumaa jotenkin poikkeuksellisen törkeänä. Itse "uhri", j. ruutu alias rotta, alisa kilpikonna, on itse syyllistynyt toistamiseen paljon vakavampiin rikoksiin.


    • Sika mikä sika

      Liigan pitäisi lopultakin puuttua j. ruudun vuosikausia jatkuneeseen epäurheilijamaiseen käytökseen ja vastustajan tahallisiin vahingoittamisiin. Loppukauden kestävä pelikielto olisi sopiva rangaistus.

      • Nyt toimintaa!

        Näinhan sitä sanotaan, että ei savua ilman tulta! Meinaan vaan, että Jarkko Ruutu on omalla käytöksellään antanut kyllä saamaansa iskuun aiheet ihan itse. Syystäkin nenää niistettiin! Miten voi olla mahdollista, että mies saa vuodesta toiseen aiheuttaa tuollaisia konflikteja kaukalossa? Jos liigassa on joku toimiva rangaistuselin, sen pitäisi tutkia myös noita Ruudun aikaansaannoksia. Mies pitäisi pistää suurennuslasin alle loppukaudeksi ja heti jäähylle muutamaksi kierrokseksi rikkeen aiheutettuaan. Nän on saanut liigassa niin paljon epäpuhdasta toimintaa, joka on ns. likaista kiekkoa ja se ei kuulu sm-liigaan!


    • Hartwall 101-katsomo

      Mutta eikös Abid saanut vähän aika sitte neljä peliä vastaavasta päähän taklaamisessta. Tottahan rangaistukset kovenee, kun samasta syystä toistamiseen pelikieltoa ottaa. Gilliesin kolme peliä olisin ymmärtänyt jos Rudi ois joutunu jättää pelin kesken / loukkaantunut. Nyt kuitenkin vähän kova tuomio oli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe