Edellinen (ko?) suhde kaihertaa!

tiu hti

Heips!

Tarinani on seuraavanlainen:
Olen kohta noin vuosi sitten aloittanut uuden suhteen minulle täydellisen miehen kanssa, hän ottaa minut kaikin puolin huomioon, kertoo joka päivä rakastavansa minua ja on luotettava, rehellinen ja kaikin puolin ihana. Silti pelkään koko ajan että mitä jos hän jättää minut ja kaikki tuo on vain valhetta mitä kertoo.

Koin edellisessä viiden vuoden suhteessani eron niin, että minua petettiin, jonka jälkeen heti jätettiin. Se oli kuin isku vasten kasvoja koska vielä edellisenä iltana hän oli tunnustanut rakkauttaan. Asiaa ei koskaan selvitetty, vaan minut heivattiin puhelimessa. Jonka jälkeen menin yhteiselle asunnolle pakkaamaan tavaroitani, mutta mies ei tullut paikalle, eikä asiaa selvitetty sen jälkeen, hänen mielestään siinä kun ei ollut mitään puhuttavaa.

Siitä vuoden päästä tapasin tämän nykyisen mieheni. Olen täysin onnellinen ja pelkäänkin että se otetaan minulta pois. Ajattelen asioita kauhean negatiivisesti, että eihän kukaan voi olla näin onnellinen. Pelkoni on päivittäistä. Saatsn purskahtaa välillä töissä itkuun, kun pelkään niin paljon että hän ei haluakaan olla kanssani. Olen käynyt asiasta puhumassa työterveyshuollon terapeutin kanssa, mutta en kokenut siitä olevan apua. Yritän kyllä päivittäin hokea itselle että meillä on kaikki hyvin (niin kuin onkin) hän rakastaa minua, eikä aio lähteä. Silti se ei auta.

Kysyn joka päivä häneltä samat kysymykset, välillä itkien ja välillä muuten vain, että eikai hän jätä minua ja että kai hän varmasti rakastaa. Joka kerta ja aina yhtä hyvän tuulisena hän jaksaa sanoa rakastavansa ja haluavansa olla kanssani jne. Mikä neuvoksi?

Ja toivoisin saavani järkeviä, enkä mitään ilkeily vastauksia, tiedän itsekin olevani naurettava, mutta en vain yksin kertaisesti voi asialle mitään ja tämä vaivaa. Haluaisin olla taas oikeasti onnellinen ja nauttia elämästä hänen rinnallaan!

4

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Usko tulevaan

      No sinulla tuntuu olevan suhde hyvällämallila.Oma luottamuksesi vaan horjuu,edellisen suhteen kariuduttua.Luota kumppaniisi,niin luottamus lujittuu molemmilla.Onnea ja pitkää suhdetta teille.

    • Hölmön hommaa

      Suhde loppuu varmasti ,kukaan ei halua kuulla samoja kysymyksiä jatkuvasti ne alkavat kyllästyttää ja tympäistä ja ajanoloon ero tulee varmasti kyllästymisen vuoksi.Muutu itse et voi toista muuttaa.

    • Tsemppiä!

      Mulla vähän samantapainen ongelma, mutta toisesta näkökulmasta: olen nyt puolisen vuotta seurustellut miehen kanssa, jonka tausta on hyvin identtinen sinun taustasi kanssa. Hän ei (tietääkseni) itkeskele asiasta, eikä järjestä mitään epäluottamuskohtauksia, mutta on todella varovainen suhteeni, ja luulen ettei hän luota minuun vieläkään. Ehkä olen enemmänkin sellaisen hiljaisen tarkkailun alla.

      Sinun parisuhteesi ja miehesi vaikuttaa ihanalta - vaikutat löytäneen todellisen arteen. Totuushan on, ettei tässä maailmassa ikinä voi täysin luottaa keneenkään. Rakastuminen sisältää aina riskin, mutta se on kuitenkin riski, joka kannattaa ottaa.

      Sinun ja oman miehenikin kannalta toivon, että oppisitte molemmat vielä luottamaan ja antaisitte rakastaa itseänne, menneisyyden haavoista huolimatta :)

    • joka päivä <3:tta

      se voi olla että vika EI ole sinussa vaan hänessä kun ei ymmärrä itse osoittaa joka päivä miten rakastaa, vaikka HETI aamulla. minulla myös törkeä mies joka tietää että entinen petti mutta nousee aamuisin sängystä kuin kusipää karhu :/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      329
      3061
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      107
      2261
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      195
      1596
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      68
      1398
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1283
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe