Haluaisin olla hyvä DOMINA

IWannaBeDomina

Kertokaas MIEHET minkälaista dominointia te haluaisitte?? Niin henkistä kuin fyysistä?? Kokemusta löytyy jonkin verran, mutta ideoita olisi kiva saada lisää!
Nyt miehet polvillenne, katse maahan ja kertomaan!! ;)

59

9577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perusasiat

      Mies tietysti alasti ja kahleissa. Aluksi nuolisin vaikka saappaasi. Tietysti piiskausta, panisit straponilla, nipistimet nänneihin... Mutta en minä kaipaa itselleni pelkkää dominaa vaikka nautinkin alistumisesta vaan naista jonka kanssa elää ja perustaa perhe.

    • masokistimies

      Kuinka vanha domina on ja oletko vapaa?En jaksa kirjoita pitkä kirje jos olet nuori varattu nainen mutta sen minä voin kertoa että minä nautin kun joudun olla koko ajan alavartalo paljaana ja joudun paljastaa minun penis ja pakarat,palvella sinua niin että näet minun punaiset pakarat ja reidet!

    • kokenutorja

      Perusasiat antoi hyvät pohjat lisäksi pidät tietty kotiorjia jotka siivoaa yms

      siellä mahdollisesti netinkautta muutama moneyslave.

      mielikuvitusta sillä pääsee pitkälle !! huom 25v kokemusta orjana

      jos haluat kerron mielellään livenä lisää.

      • Onko sinä tarkoitat minua?Minä voin siivota,pestä sinun lattia ryömiä alasti nelinkontiin ja sinä annat piiskaa kun olen huono siivoja!
        masokistimies


    • väärä kysymys

      Kysymys on täysin väärin aseteltu, koska miesten fetissit vaihtelevat laidasta laitaan. Ei todellakaan ole sellaista juttua, joka kiinnostaisi kaikkia alistuvia miehiä.

      Jos aiot ammattidominaksi, niin henkisestä alistamisesta (solvaaminen ym.) saattaa Suomessa olla jonkin verran alitarjontaa. Maailmalla tämä skene on aika iso, mutta Suomessa harva domina ainakaan mainostaa tai on erikoistunut siihen. Se tosin lienee myös henkisesti vaativampaa kuin perus-strappari/piiska/sidonta-kuviot.

      • Anonyymi

        Olen miehenä täysin samaa mieltä tuosta verbaalisesta- eli sanallisesta alistamisesta. Voisin väittää, että teetpä ihan mitä tahansa fyysistä BDSM juttua, niin jos sanallinen/henkinen puoli ei pelaa, niin se ei vaan toimi. Naisystäväni oli juuri Femdom koulutuksessa, jossa 30-vuotiaat neuvoivat Femdom genreä. Kun kuulin opetus sisällöstä, niin oma mielipiteeni oli ”kouluttaja aloitti mielestäni kurssin ammattitaidottomasti”, ottamalla ensimmäisenä välinepuolen esille. Ei yhtään sanaa ”verbaalisen puolen tärkeydestä”. Jos tuo puoli uupuu tai se on laimeaa, ei homma toimi. Miehet tarvitsevat sanoja ja ne ovat piiskaakin sivaltavampia…


    • sub / dom

      Kuka mitäkin mutta sinun tulee pystyä havaitsemaan kohteen reaktiot ja toimimaan niiden mukaan.

      Minusta alkuun olisi kohteella täytätettävä hyvin suunniteltu ja kattava "rasti ruutuun" kysely kohteen mieltymysten kartoittamiseksi.

      Aito, uskottava eläytyminen rooliin on tärkeää!
      Ei mitään "laitahan se käsi nyt tuohon" tyyliä.

      Ammatillista toimintaa ajatellen maksun suorittaminen session jälkeen on tyylikästä ja kertoo dominan omasta luottamuksesta osaamiseensa.

      Hellittely ja hyväily lopussa jättää kohteelle miellyttävän muistikuvan.

    • Sellainen

      Ehdottomasti sellaisen, joka tietää ja osaa. Sellainen, joka ei kysele vaan tekee.

    • Aivan ehdottomasti..

      Aivan ehdottomasti hyvä Domina nai, panee, parruttaa miestään sträpillä...
      Ottaa miehensä juuri silloin kun haluaa ja miten haluaa...
      Osoittaa tälle, että tämän peppu on Dominan omaisuutta ;-)

      • Anonyymi

        Uh-huh... kumpa sitä juuri tällaisen Dominan itsekin löytäisi ;)


    • Minun osoite näet jos katsot,klikkaat minun nimeni täällä

    • ....

      Paskaa ja paljon.

    • Ratsuksesi haluava.

      Itse nauttisin,jos ottaisit minut ratsuksesi. Olisin nelinkontin,nousisit ratsaille. Sinulla olisi ratsupiiska ja kannukset .Ehkä ekxrana piikkikannukset.Ratsastaisit minulla.Antaisit vauhtia piiskalla ja erityisesti kannuksilla. Voisit rullailla reisiäni pitkin niillä kannuksilla.Voisit painella nivusiin Seisottaisit kulliani kannuksillasi.Onko mitään mistä nauttisit?

    • Psykologiaa

      Mieltymyksiä on monia kuten joku totesi. Niistä voi aina ottaa tapauskohtaisesti selvää. Uskon että hyvällä Dominalla silti on joitakin piirteitä, joista ainakin suurin osa palvelijoista pitää.

      Tärkeintä on että Domina on määrätietoinen ja autoritäärinen. Dominan tahto voittaa vaikka palvelija vastustelisikin. On puolin ja toisin makuasia, kuuluuko niskoittelusta rangaista heti. Omasta mielestäni kiihottavampaa on kun käsky toistetaan ikään kuin palvelija ei voisikaan heti ymmärtää, mitä häneltä halutaan. Kärsivällisellä suhtautumisella Domina viestittää, että hän on itse vakuuttunut kyvystään taivuttaa palvelija tahtonsa alle, että on vain ajan kysymys koska palvelija tekee mitä käsketään. Liiallinen uppiniskaisuus kitketään tietysti raipalla tai muulla sopivalla käsittelyllä. Summa summarum: raipalla saa kyllä nahan punottamaan; tärkeämpää on kuitenkin päästä ihon alle!

      • Tässä on asiia jolla saa palvelian(kotiorjan).
        Meillä on domina pehmitänyt minut vähitellen tahtoonsa,lisäämällä töitä ja kuria.
        Meillä alkoi koulutus ensin siveysvyön.jalkojeniväliin.Jos en ollut siivonnut tai totellut dominaani ,ei tarvinnut odotaa lukkoa auki viikkoon.
        Seuraavaksi sain jalkaani naisten piksi pöksyt ja sukkahousut.
        Meni taas hetken aikaa kun taas asuuni lisätiin rintaliivit j,palvelijan asu ja kaulapanta.
        Viimeiseki sain jalkaani punaiset hai-saappaat jotka on numeroa pienemät kuin kokoni.
        Nykyään asu on jatkuvasti päälläni päivät yöt,olen joutunut luopumaan omista vaateistani kokonaan paitsi jos tulee vieraita.
        Domina on kyllä uhanut että jatkossa saat pitää silloinkin asua kun on vieraita kun tarjoilet heille.
        Rankkuna olen jalkapuussa tai jalkaraudoissa.
        Lisäksi hän on hankinut minulle oman orja numeron tuolta orja registeristä.
        alusasut on punaisia,valkoisia tai mustia.
        saappaat on punaisia,vaalea punaisia.
        mekko on sinisen vihreä tai musta.


    • Es niin,

      että "pakotat" konttaamaan, "pakotat" miestä haistelemaan peppureikääsi jne. jne.

      • 1989.

        juuri noin mäkin haluaisin. MIes olen!


      • +++++++++++++++

        ok!


    • Päsmärimeininki

      Paras Päsmäritär ottaisi nykyiseltä sixpäkki-hallitukselta luulot pois, ruoskisi kunnolla ja hoiteleisi Pukin tuomaan ministereille pelkkiä risuja, surkeita niitäkin!

    • kuri ja sopimuksen toteutaminen

    • jing&jang

      Kurituksen vastapainonona on tiytysti hellyys sillä dominahan kurittaa sitä jota rakastaa:) Kun olen sängyllä pylly pystyssä tyyny lantion alla ja saanu kunnolla ronttingista dominani hyväilee kurituksen jälkeen hellästi takapuoltani sekä pyyhkii jos iho on mennyt jostain rikki haavat Betadinella desifiointi aineella joka ei kirvele.

    • Lukuvinkki

      Sinun kannattaisi ehkä tutustua Jacqueline Omertan kirjoituksiin. Hänellä on varsin kehittyneitä ajatuksia ja myös aihepiiriin soveltuvia opintoja taustalla.

      • Slave4Life

        minulla on kokeuksia dominasta!! domina istui kasvoillani paljaalla pepulla samalla kun hänen ystävättäret olivat istumassa iltaa hänen luonaan. he nauroivat ja käskivät minun tehdä kaikkea nöyryyttävää kuten imemään toisen miehen penistä kunnes hän laukesi suuhuni...se oli todella nöyryyttävää. sitten he maistattivat peppujaa vuorotellen ja nuolettivat itseään niin kauan että kieleni oli aivan puutunut ja olin aivan läkähtynyt.jouduin myös nuolemaan wc pöntön kun he kävivät tarpeillaan ja pissasivat suuhuni.kaiken lisäksi he kuvasivat näitä tekoja ja lähettivät ystävieni emailiin niitä. nyt kaikki nauravat ja halveksuvat minua kuin en olisi edes enää ihminen vaan esine jolla muut pitävät hauskaa...nautrin suuresti tästä nöyryytyksestä ja myös dominani saa minun palkan ja omistaa myös minun auton ja asunnon sekä kesämökin jossa pitävät hauskaa ystäviensä kera.minun ainut tehtävä elämässä enää on tyydyttää valtiatatani kaikin tavoin. saan nuolla myös spermat valtiattareni vaginasta ja rakastajan peniksestä kun he harrastaa seksiä toistensa kanssa ja he yhdessä nauravat minulle ja pienelle penikselleni. muutaman kerran valtiatar on istunut kasvoillani kun mies on nussinut häntä ja välillä penis on sujahtanut suuhuni spermaa pursuten....joudun nukkumaan sängyn alla ja pesemään kielelläni dominani eritteet stringeistä ja pepun kohdasta.. Kasvoni ovat dominan lempi istuma paikka jossa hän istuu paljaalla pepulla ja nuolettaa likaisen peppunsa puhtaaksi kun on käynyt vessassa. siivoan myös ja teen ruokaa yms. tälläistä elämää minulla...minkälaisia tedän mistresset ovat? ovatko yhtä julmia kuin minun?


    • slaveboy1986

      sillai että dominoit mua joka kohdassa ja nöyryytät! esim istut naamallani kuin tuolilla konsanaan ja nuoletat pilluasi tunteja kun minä läkähdyksissäni anelen armoa niin naurahdat vain ja siirrät perseesi nuolettavaksi!! :D

      jos haluat lisä tietoja mailaa: [email protected]

    • Mies joka ei anele!!

      hyvät ihmiset onks kivvoo ku nainen käskee teitä nuolomaa koiran ulosteita metsässä ja te syötte ne mukisematta??? ja vääntävät ripuli paskat naamalle ja suuhun ja pierevät kanapieruja nenään??? mikä siin kiihottaa???onko tämä sairaus vai jokin muu outo häiriö mielessä???

    • slaveForEver

      No ei todellakaan kiihota tollainen!!!! Ei tässä dominoinnissa ole kyse mistään ihmisen kiusaamisesta.

      Domina on miehen yläpuolella, henkisesti ja fyysisesti. Domina käyttää miestä hyväkseen ja omaksi nautinnokseen. Hän halveksii miestä ja komentaa miestä, saa hänet palvelijakseen. Nainen ratsastaa miehellä, harteilla, selässä ja kun mies lyhistyy naisen painon alle, domina kostaa ja istuu miehen kasvoilla mikä antaa seksuaalista nautintoa naiselle. Domina käyttää valtaansa ja käyttää piiskaa, kannuksia, kynsiäänkin ja aiheuttaa pelkoa orjassaan joka tottelee dominan kaikkia käskyjä ettei kärsisi fyysisiä kipuja kuin mahdollisimman vähän. Domina nauttii vallan tunteesta.

    • Istut...

      ...ainakin naaman päälle ja "pakotat" miehen nuuhkimaan ja ottamaan raitista ilmaa!

    • only me

      hmmm. jollain tapaa flirttailevaa ja alistavaa dominaa jonka kanssa olis sellanen diipimpi yhteys, ite alistumisessa pitäisin aika kevyistä esim. vaan siitä kun ottaa kaulasta kiinni ja toisella kädellä puristelee alapäätä, ehkä pieniä avareita että muistaa sen auktoriteetin. Sekin että olisin ite alasti naisen edessä olis mukavan nöyryyttävää ja sillon olis helppo vähän piiskata pyllyäki.. .. ..

    • Anonyymi

      Oisko tähän viä jatkoa... T:N28

      • Anonyymi

        Joo, kyllä sitä on yhdeksässä vuodessa kertynyt.


      • Anonyymi

        Kerrohan sinäkin N28 itsestäsi myös enemmänkin


      • Anonyymi

        tuu tänne tee mitä haluat


      • Anonyymi

        He N28

        Oon 37w switch jäbä ja inspiroitunut taas kokeilee ehkä olee nuoremman naisen käskytettävänä ja alistettavana, jotenkin se ajatus ja kaikki on aivan sairaan kiihottaavaa, jos haluat jutella lisää ja ehkä toteuttaakin joitakin kummankin rekisteristä löytyviä fantasioita, niin voin antaa sulle kikiin tai snapin, mikäli oot kiinnostunu oon aika into kinky stuff tyyppi ja kaikkee pitää kokeilla meiningillä valmiina vilkkaan mielikuvituksen ja ihan hyvän kropan kanssa antautumaan touhuun!


    • Anonyymi

      Minulle riittää ankara äiti minulle joka rangaistat minua usein!24/7 suhde!

    • Anonyymi

      domina on hyvä silloin kun itse saa jotain toivoisin peppuni sormitusta myös isoa straponia että saisit minut pyytämään lisää ehdoillasi ja armoillasi

      • Anonyymi

        Siis yhdeksän vuoden takaista asiaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      hyvä domina sitoo miehen paikoilleen nuolettaa molemmat aukkonsa ja käyttää miehen peppua suurimmalla sauvalla tai straponilla monta tuntia

      • Anonyymi

        Hyvää aprillipäivää!


      • Anonyymi

        tuota haluaisin niin kovasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuota haluaisin niin kovasti

        Toimi kuten tähänkin asti. Käytä mielikuvitustasi ja omaa kättäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toimi kuten tähänkin asti. Käytä mielikuvitustasi ja omaa kättäsi.

        niin kai joutuu .... 😕


    • Anonyymi

      Hei! Ku­­­ts­um­­­me sinu­­t käym­­­ään uude­ss­­a chatis­­sa! Meitä on yl­­­i mil­­jo­ona! 👉 http://8422333.com/H/B0yX2 👈

    • Minulle riittää että sinä olet minun ankara äitini 24/7 ja annat minulle piiskaa usein

      • Anonyymi

        Yhdeksän vuoden takaa, tuskin lukee enää näitä foorumeita.


    • Anonyymi

      Erilaisia mieltymyksiä ja fantasioitani.
      Omista kokemuksistani on jäänyt mieleen sessio jossa domina kahlitsi käteni selän taakse. Laittoi kaulapannan ja veti siitä minut seinällä olevan tason luokse laittaen minut polvilleni.
      Asetti suuhuni mustan dildon kivespussi pään suukapulaksi.
      Nousi tasolle istumaan. Veti liekasta kasvoni lähelle torttuaan ja mustan dildon sisäänsä.
      Nytkytteli hiljalleen päätäni kun saman aikaisesti värisytti torttuaan jollakin vekottimella jossa oli kaksi, pientä, punaista turisijaa.
      Oltuaan tyytyväinen tuli alas ja tunki dildon anukseeni samalla runkaten minut finaaliin.
      Kokemus oli sen 100€:n arvoinen.

      Olen myös kokeillut dominaa joka sitonut ranteeni ja käskyttänyt patukalla. Jäljen häipyivät parissa päivässä.
      Kotidominani käyttää minuun kaulapantaa ja liekaa sekä pikalukollisia tekstiilihihnoja. Lattialle tallottavaksi. Jalkaterien suutelua. Huulilla hyväillen ylemmäksi. Vuoteelle ja sidonnan viimeistely hogtied tasoiseksi. Nuoletusta. Joskus ratsastusta. Antaa joskus käsihoitoa mutta useimmiten pakottaa minut välineeksi eikä viimeistele minua vaan vapauttaa ranteeni jättäen kyynärvarret hihnoihin ja pakottaa minut runkkaamaan.
      Ei suostu vahdittamaan aktia raipalla!

      Nyt on 70v vaimoni heikossa hapessa joten paras terä on kateissa.

    • Anonyymi

      Itse taas toivon kokea domina oloa. Haluan kokeilla ja nähdä kun strappi menee miehen sisälle. Kuulla miehen voihkimista ja kiljumista kun tekee mieli antaa piiskaa tai muuten vaan rankaista. Nähdä ku hänet lypsetään kuivaksi ja kokea nautintoa kun nuolee minun pillua niinkuin olisi paras ateria mitä on ikinä maistanut. Ja myös on toki helliä hetkiä että poju on tississä kiinni, kun annan kädestä.

      • Anteeksi mutta se rupea seisoa minulle kun luen kokea domina oloa!


      • Anonyymi

        Kerro lisää millainen nainen muutenkin oot jne?


    • Anonyymi

      En tiedä hyvästä dominasta. Mutta minulla ja entisellä naispuolisella työkaverilla on varmaan sellainen suhde. Käyn siellä satunnaisesti auttelemasaa. Noin 3 - 4 kk välein hän pyytää minua syömään. Hän pukeutuu ihan tavallisiin 70 vuotiaan naisen vaatteisiin. Ei siis mitään extra visuaalista. Minun pitää ain tuoda hänelle jokin pieni lahja. Jos se on liian kallis hän käskee minua heti palauttamaan sen ja lähettää minut pois. Takaisin tultaessa hän on ihan normaali. Jos lahja on hyvä. Hän kutsuu minut sisälle. Tarjoaa ruokaa ja keskustelemme. Minun täytyy puhutella häntä rouvaksi. Ja muita aina välillä myötäellä hänen sanomisiaan. Jälkiruuan ja kahvin minun pitää tarjoilla. Iltamme jatkuu olohuoneessa keskustelun merkeissä. Ja minun pitää kaataa meille serryä tai liköriä. Jos hänellä on jotain erityisiä pyyntöjä niskan tai jalkojen hierontaa. Niin noudatan hänen ohjeitaan. Jos hän pyytää minua jäämän yöksi Rakastelemme. Se kestää niin kauan kun hänestä tuntuu hyvälle. Minun pitää käyttää hänen ostamaa silkki pyjama nukkuessa. Välillä kesken unieni hän herättää ja vaatii lisää seksiä. Aamulla teen hänelle aamiaista ja suukottelen häntä. Yleensä viellä käymme merenrannalla kävelemässä. Ja sitten lähden kotiin. Huonolla ilmalla kuuntelemme jotain klassista musiikkia ja keskustelemme.

    • Anonyymi

      Monessa tekemisessä sen näkee läpi jos itse nauttii. Orjien mieltymyksethän aina vaihtelee. Ite diggaan ihan vaan naisesta joka määrää ja käyttää hyväkseen. Pakottaa tottelemaan. Ihan perus sitominen ja piiskaus on jo kuumaa toimintaa. Jalkapohjien ja peräreiän nuoleminen jo aika luksusta. Se jos oikein tukalassa asennossa sidottuna tai kahlehdittuna nainen ottaa orjansa isolla strapon dildolla suoraaan hanuriin on jo taivasta potenssiin seitsemän. Parhaimmat sessiot sisältävät myös sen jos saa nauttia kultaisen suihkun suoraan lähteestä tai laueta omalle naamalle.

    • Anonyymi

      Mmm, miehenä himottaisi imeä, syödä ja niellä sun pimppisi vähintäänkin tusinassa eri asennossa ja monta kertaa päivässä, mutta kun en saa sanottua, kun pitää pelätä että saan korville sekä kehotuksen kääntyä psykiatrin puoleen perversioineni ja bonuksena vielä sun ikuiset vihat.

      Mutta eihän tämän näin huonosti asian pitäisi olla ja toivoisin että antaisit minun nauttia pimpistäsi niin pitkään että pimpin nälkäni asettuisi.

      Mitä haluaisit tehdä minulle?

    • Anonyymi

      Voihan se "domina" jutella mukavia samalla, kun käsittelee uhriaan. "Nyt pyllistät, niin täti antaa piiskaa" "Olepas nyt paikallasi ja rentoudu, niin täti laittaa tällaisen kivan sauvan tuonne pyllyreikään (5 cm paksu), "tuntuuko tämä kivalle, eikö tunnukin kun täti antaa vähän piiskaa pippelille" jne..

    • Anonyymi

      Kurista minua siten että tajuni lähtee. En välitä mahdollisesta henkeni menettämisen riskistä ;).

    • Anonyymi

      Pitkä rohkea röyhkeä nuori pitkä.kookss ukjea ei päästä ohi vaan työntää tissit naamani jsanoo et onko vanhalla kääpiöllä äiti kadonnut no nyt olet mun käsissä ja vie kotiinsa ja tää önii ja heittää lattiaan ja istuu naaman päälle ja ja riepottaa ja puristaa jaloilla kaulasta ja pieraiset nokkaan ja imettää hellästi ja olen hänen pikku vauva ollen ,50vuotiss pieni munainen pätkä 170cm ja kkovsn jätkän maine ja vähän treenattu mut ujo arka ja olen päättänyt et ei ole muuta hyötyy kun olla paljon kookkammsn naisen lelu ,orja ,vauva ja olen yksin Varissuolla ja pitkä uhkea sadisti nappaa mut

    • Anonyymi

      Haluan että Lady Domina pukeutunut sexy Hämeeseen ja sukkahousut jalassaan miei sellaiset kiiltävät miel...harmaat ruskehtavat siniset valkoiset tai mustat

    • Anonyymi

      Hän määrää minut alasti polvilleen eteensä katse lattiaan,ja kertoo kuinka arvoton pieni munainen runkkari olen. kun nostan katseeni luvatta saan kovan litsarin ja ottaa tukasta kiinni painaa korkkarin kärjellä kiveksiä ,käskyttää katsomaan miltä näyttää kunnolla rakasteltu posliini. pakottaa nuolemaan viellä turpeaa vieraalle tuoksuvaa orkkuun asti.Sen tehtyäni saan säälistä runkata itselle orkun ja joudun nuolemaan lattialle lennättämäni sotkun pilkkaamisen säestämänä.

    Ketjusta on poistettu 54 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe