Lääkäriksi kannattaa opiskella

Terveisiä Jerseystä

Lääkäriksi opiskelu kannattaa. Saat 20000€:n arvoisen koulutuksen kymmenien tuhansien eurojen arvosta opintotukia ja Kelan ateriatukia, YTHS:n terveydenhuollon jne. Mikä parasta: sinun ei tarvitse juurikaan maksaa edes veroja! Muistakaa Attendon veroneuvonta ja vinkit holding-yhtiöiden perustamiseen. Älkää unohtako muitakaan veroparatiisi-yhtiöitä esim. Mehiläinen. Kuka nyt terveyskeskus- suolakaivoksessa haluaa työskennellä? Siellähän potilaat ovat oikeasti sairaita ja palkasta pitää maksaa verojakin! Ja tämä kaikki on aivan laillista...

http://www.talouselama.fi/uutiset/hs terveysyhtio attendo houkuttelee laakareita tarjoamalla veroneuvontaa/a2149365

http://www.hs.fi/talous/Finnwatch Terveysyhtiö Attendo ohjaa varojaan veroparatiisiin/a1382938345181

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118138-mehilaisen-harski-verokikkailu-”elaa-suomen-rahoilla”

8

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jookyllä.

      "Mehiläisen ja muiden terveydenhuoltoyritysten verokeinottelu on moraalisesti erityisen törkeää, koska niiden toimintaa tuetaan Kela-korvauksilla. Näin suomalaisten verovarat vuotavat veroparatiiseihin."

      Joo-o... missä välin lääkärit lopetti veron maksaminen. sama asia kuin kaikki työntekijät lopetaa veron maksaminen ja katsotaan mitä seuraa siitäkin, ja Vero on maksettava mikä tahansa tilanne olikaan. Vero on ollut valtiolle päätulo ja sillä ne makasavat valtion kustannukset. Lääkäriksi on kyllä hyvä opiskella ja autaa ihmisiä mutta ei se sitä tarkoita että veroja ei tarvitse maksaa. ne jotka kieltältyy veroja maksamasta sais otaa KAIKKI pois mitä omistaa ja valitolle vaan.
      Joo tee meidän maasta vaikemmaksi elää kun se on menossa lamalle EU:n Takia.

    • Että, näin

      Mutta eikö tuo Attendokin ole samalla tavalla yhteydessä veroparatiiseihin. Näin oli ainakin jossain lööpeissä.

      "Tänään tiistaina 29.10. uutisoitiin, miten Attendo Oy on siirtänyt veroparatiiseihin 110 miljoonaa euroa, joten tässäkään suhteessa Attendolla ei ole puhtaat jauhot pusissa. He siis siirtävät veronmaksajien rahoja, kun Suomessa tekevät yhteistyötä kuntien kanssa ja laskuttavat siitä. Mitä vielä paljastuukaan Attendon takaa, eli jos tiedät, niin kirjoita. "

    • Aloittaja ei ymmärrä

      Suurin osa lääkäreistä taitaa maksaa veroja aivan kuten muutkin kansalaiset.

      Attendon johtajalääkärit ja muilla aloilla toimivat yritysjohtajat varmaankin harrastavat verosuunnittelua. Attendon johtopaikoilla taitaa työskennellä muutama lääkäri.

      Käsittääkseni Mehiläisen ja Terveystalon osakkeenomistajista suurin osa on ulkolaisia sijoittajia, eivät siis ollenkaan terveydenhoitoalan ihmisiä. Eikös Attendokin myyty ulkolaisille sijoittajille jokin aika sitten?

      Samalla tavalla ulkolaisille sijoittajille myydään kauppakeskuksia, menestyviä yrityksiä jne. Nokian ja Wärtsilän osakkeetkin taitaa pääosin omistaa amerikkalaiset ja kiinalaiset suursijoittajat.

      Yhden teatteritaiteen maisterin kouluttaminen maksaa yhteiskunnalle noin 10 kertaa enemmän kuin yhden lääkärin kouluttaminen. Teatteritaiteen opiskelijatkin saavat kymmenien tuhansien eurojen arvosta opintotukia ym. opiskelijaetuuksia vaikka yliopistokoulutus on heille (kuten lääkäreille) täysin maksutonta.

      Suomalaisen järjestelmän hienouksia on nimen omaan se, että yhteiskunta tukee opiskelijoita siten, että kaikki suomalaisnuoret voivat vanhempien varallisuudesta riippumatta hankkia itselleen koulutuksen tai ammatin.

      Yhteiskunnalle kalliimmiksi käyvät ne nuoret, joita ei työnteko tai opiskelu kiinnosta.

      • 1432141

        Nimenomaan ammatinharjoittajalääkärit harjoittavat ns. verosuunnittelua, joka minimoi verojenmaksun. Aloittaja nimenomaan on ymmärtänyt jutun pointin.


      • hmmhmmhmm

        "Yhden teatteritaiteen maisterin kouluttaminen maksaa yhteiskunnalle noin 10 kertaa enemmän kuin yhden lääkärin kouluttaminen."

        Tuo pitänee paikkansa. Osasyy siihen on kai siinä, että erittäin harva valmistuu teatteritaiteen maisteriksi. Jos on taitava alallaan, nämä revitään työelämään opiskeluaikana, ja valmistuminen jää. Sama juttu on muillakin taidealoilla. Esimerkiksi ammattimuusikoista aika harvalla on maisterin papereita taidealalta. Opinnot on kyllä monella aloitettu, mutta sen jälkeen kun taidot ovat riittäneet ammattilaisuuteen, ovat palkattomat opinnot jääneet, ja työ vienyt voiton.

        Joku on sanonut, että taidealoilla etenkin tohtorit olisivat keskimääräistä heikompia alallaan, koska tohtoriksi opiskelevat taidealoilla lähinnä ne, jotka eivät taiteella ole kyenneet itseään elättämään ja saamaan töitä. Tiedä sitten, onko näin. Mutta se lienee totta, että taidealojen maisterin tutkinnot ovat aika kalliita, jos yhden tutkinnon hintaan lasketaan myös kaikkien opintonsa kesken jättävien kustannukset.

        Sillä laskutavalla lääketieteen lisensiaatin tutkinto on itse asiassa aika halpa, koska monella muulla alalla keskeytysprosentit ovat paljon korkeammat. Lääkiksissä valmistumatta jäämisprosentti lienee vähän alle 10 %.


      • Jumalauta!

        Tämänpäivän lääkärilehdessä oli juttu jossa kerrottiin Attenfon edustajien kertovan lääkäreille, kuinka "tyhmää ja typerää" on maksaa veroja. Yhtiöitetyllä liiketoimintamallilla työskennellessään lääkärit maksaisivat veroja vain 20% palkasta, vaikka normaali veroprosentti heillä lienee yli 40%. Jopa minä pienipalkkainen maksan enemmän veroja, vaikka en ole saanut kallista lääkärikoulutusta yhteiskunnalta.


    • rasfd213

      Lääkärikoulutusta ei saa vaan se pitää ansaita

      • Lääket.opiskelija

        Se on nimenomaan lahja yhteiskunnalta, niinkuin mikä tahansa koulutus. Siitä soisi jokaisen olevan kiitollinen. Lääkäriksi pääsee kyllä kuka tahansa keskinkertaisuus lukemaan, kunhan tarpeeksi näkee vaivaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      67
      1390
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      54
      1072
    3. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      35
      944
    4. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      54
      933
    5. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      105
      855
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      57
      799
    7. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      84
      794
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      31
      711
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      700
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      56
      693
    Aihe