Nakurannalle 4 pv.

1st ubih

Neljän 4 pv päästä olen taas Inglesissä loppukuun. Mutta matkani syynä ei ole nakuranta, vaan aurinko, lämpö ja ilmapiiri josta pidän. Lisäksi kuntoilu/liikunta, tanssi - mutta ei päihtyminen muusta kuin omasta hyvästä olosta. He jotka ovat kävelleet Riu:lta dyynien läpi majakalle ja takaisin tietävät, että se vaatii kuntoa. Itse en sitä nyt enää yritä (ehkä). Mutta nakuranta on luonnollinen asia - siellä alastomuus on luonnollista. Sitä on varmaan vaikea käsittää heidän, jotka kotisohvalta "fantasioi" ties mitä mielikuvia ja uskovat joidenkin kirjoituksiin. En väitä, etteikö se olisi mahdollista, mutta eipä ole 20 v aikana monesti eteen osunut (siksi kun en ole "etsinyt").
Mutta todella on rentouttavaa viettää päivät rannalla (tai muualla), sitten tulla hotskalle corona b:n suihkuun, siestalle, syömään---ja ehkä ulos illalla. Ja suunnitella uuden päivän ohjelmaa - olisko se nakuranta, dyynit.....vai bussilla muualle. Niin tai näin - nauttikaa siitä mitä teettekin - vaikka vaeltelusta metsissä (tuttua tutumpaa).

10

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuttu reitti Riulta majakalle ym. rannalle minullakin. Yleensä käyn marraskuussa ja asustelen corona b:n seutuvilla, josta suoraan rannalle sekä edell nakurannalle. Voisinpa melkein tunnustaa, että nakuranta on olennainen vetovoima matkalleni nimenomaan Inglesiin, ei ainut syy.
      Saarta olen kierrellyt 70-luvun puolivälistä lähtien, mutta luoteispuolella on vielä käymättä. Tarkoitus korjata tilanne tässä kuussa.
      Siellä tavataan ... nakurannallakin...

    • 1stubih

      Aika metkaa, että olet paljon kierrellyt saarta mutta jotain on käymättäkin! Sanon näin siksi, kun yleensä käydään jossain, niin sanotaan " paikka on nähty". Myös minulle saarella on vielä paljon näkemistä, ja tällä kertaa (kuten muulloinkin) aion omatoimisesti liikkua enemmän. Mutta miksi nakurantakin? Ei "tirkistelyn tms" vuoksi, vaan vapauden - - -siihen liittyy meren kohina, aurinko, tuuli , hiekka - sanalla sanoen : nauttiminen. Toki en ole aina kahlannut siellä yksin, ja hyvä seura siellä, kuten arjessakin on pelkkää plussaa, sosiaalinen ja vapaa (suurista) ennakkoluuloista kun haluan olla. Eli siellä tuulessa ja huminassa --- ainakin kuljetaan samat reitit, tunnistamatta?!

    • Vieressä asuvat

      Vielä kaksi iltavuoroa, sitten pakkaamaan ja perjantaina Inglesiin. Tuttua meillekin kävellä rantakadulta dyynien yli rantaan ja mereen eevan asuisssa. Tällä kertaa keskitymme ranta- ja tanssielämään, ehkä käymme bussilla P Ricossa markkinoilla. Meille nakuranta ei kans ole ykkösasia, mutta siellä liikkuminen on tullut tavaksi viime matkoilla samoista syistä kuin aloittaja kirjoitti. Hyvän matkan toivotuksin, ehkä nähdään dyyneillä, Tropicalissa mutta ei tunneta.

      • 1st ubih

        Vieressä asuneille: Rannalla tuli jonkinverran käveltyä/oleiltua tuulesta huolimatta, sekä P Ricossa/Amad:lla jossa oli tuuletonta. Ja tietysti tanssimassa: Apila jäi ovelta katseluksi, mutta siitä Foxiin monena iltana ja/tai p d Soliin. Uskon että näimme jossain, ehkä katseet kohtasi..... Minulla oli onnistunut matka, palasin viikko sitten arkeen haikein mielin. Ehkä te myös? Mutta pärjäillään.


    • Minnoon

      Minnoon miettiny että rupiaako siellä nakurannalla ukkoilla kyrvät tojimaan ku näkkee alastomia karvaperseisiä luomuakkoja? Onko sillon liisterit herkässä?

      • Jepulis .

        Kuinkahan monesti täällä on todettu sosiaalisen paineen merkitys. Satoja kertoja ainakin. Sitä ei voi monien foorumilaisten, kuten kysyjänkin tapauksessa, mentaalisella kokemuksella havaita.

        Mutta niin se on! Nudismiin ja naturismiin kun ei liity seksuaalisuutta!


    • Olet kaiketi palannut? Millaista oli?

      Itse en ole koskaan tuolla käynyt. Vain Pärnussa, Kultahietikolla ja Monte Negrossa. Niiden rannoilla oli aivan ihanan rauhaisaa.

      • 1 st ubih

        Palattu on mutta sinulle NaturistiN en kerro yhtään mitään mene sinä vain sinne seksuaalivähemmistjen uimahalliin täällä ei sinua ei kaivata.


      • valoavastaan
        1 st ubih kirjoitti:

        Palattu on mutta sinulle NaturistiN en kerro yhtään mitään mene sinä vain sinne seksuaalivähemmistjen uimahalliin täällä ei sinua ei kaivata.

        Jos olet oikeesti asialla "anders6"??? nyt tietotoimistomme udih!
        Miksi luot plussan kirjoitukseesi???
        Plussat tai miinukset ei osoita järjellisyyttä!

        Maailma on ihmeellinen ja meidän luonteemme!


      • 1 st ubih
        1 st ubih kirjoitti:

        Palattu on mutta sinulle NaturistiN en kerro yhtään mitään mene sinä vain sinne seksuaalivähemmistjen uimahalliin täällä ei sinua ei kaivata.

        Tiedoksi Sinulle 1st ubih nimerkin lainannut: etpä tiennyt, että olin 26.11 vielä matkalla, enkä muutenkaan alennu kaltaisiisi kommentteihin.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      263
      2583
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1652
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1434
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1159
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1022
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      729
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    Aihe