Healing Roomin, sanan ja rukouksen tuoksua - Outoa

Kummallista touhua

Minua jotenkin karmi tuo Happosten "Healing Roomin" Leppävaaran kolkko kummituslinnan tunnelma, jossa sitten rukoiltiin lyhtyjen valossa, niiden luodessa tiiliseinille aavemaista valoa. Rukouksen lopussa tunnelmaa yritettiin keventää hauskalla musiikilla ja Happosten iloisilla hymyillä, mutta paikka jäi karmivaksi...

Asuin pienenä tuon Leppävaaran kartanon läheisyydessä, jossa alati pimeänä asumattomasta kartanosta tuikki joskus epämääräistä valoa, pidimme sitä kummituskartanona ja kammosimme jo silloin sitä.

Täss ä tämä video;

http://www.youtube.com/watch?v=LXqG78IxZY4

16

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mazdels (ei kirj.)

      Kyllähän tuo paikka olisi soveltunut paremmin spiritualistisen istunnon pitämiseen.

      Tuota tunnelman luomista oli takavuosina ainakin helluntaiseurakuntien rukouskokouksissa. Niissä himmennettiin tai sammutettiin valot kokonaan kielilläpuhumis-polvirukouksen ajaksi. Kova huuto ja mekastus kuului rukoustilasta, kun kaikki rukoilivat kielillä kovaa ja samanaikaisesti.

      • lopeta jo

        "Tuota tunnelman luomista oli takavuosina ainakin helluntaiseurakuntien rukouskokouksissa. "

        Älä puhu paskaa, ei ole koskaan ollut tuollaista muussa kuin sinun pimeässä päässäsi.


    • Googlaa jollet usko

      Varokaa näitä "Healing Roomeja"! Niiden perustus on Toronton herätyksessä ja siitä ei seuraa kuin pahaa!

    • Kalle Ankka

      Voitko täsmentää ja todentaa yhteyden Toronton herätykseen?

      • kii5

        Kalle Ankka, voin koittaa.

        Cal Pierce sai v. 1996 Bill Johnsonin kautta "uudistuksen", jolloin Bill jo oli Toronto-herätyksessä mukana ja itsekin "uudistunut" Itse asiassa Bill oli kokonaisen Torontolaisen seurakunnan partori, ei enempää eikä vähempää. __(((Billhän siis on tunnettu Bethel -nimisestä seurakunnasta, ja hän on myös on mm. Todd Bentleyn todella näkyvä kannattaja. Hän mm. rukoili ja kannatti Toddia joidenkin muiden "suurten nimien" kanssa eräässä suorassa tv-lähetyksessä. Hetken piti olla yksi herätyshistorian suurimmista hetkistä. Jälkeen päin taltiointia katsoessa voidaan havaita että Toddille profetoitiin ihan täyttä hevonkukkua (pari viikoa ohjelman jälkeen Todd nousi julkisuuteen uskottomuutensa vuoksi eikä suinkaan minään herätyksen keulahahmona). Linkki tapahtumasta, jos en ihan kauheasti erehdy niin Bill on toi valkopaitainen heppu vasemmalla: http://www.youtube.com/watch?v=gkrtac7IgXs Kohdassa 03:10 mainitaan muuten ihan suoraan Lakeland Revival, ei tarvitse aropa mitä sakkia tämä posse edustaa.

        Tekstitetty versio tapahtuneesta osiossa 5 kohdasta "suuri valtuutus" alkaen: http://www.kristitynfoorumi.fi/kundalini-varoitus.html

        Tässä pätkässä Todd, tämä vankkumaton Torontolainen, puolestaan telmuaa enkeleiden kanssa (samoja mitä rukoillan Healingroomsissakin): http://www.youtube.com/watch?v=nIUOwfBEYfk )))__

        Joo. Tämän selvästi torontolaisen Billin kautta Pierce saamansa "uudistuksen" jälkeen "sai Jumalalta" ilmestyksen muuttaa vaimoinen Spokaneen ja tutkia John G. Laken työtä ja taustoja. Pierce kävi mm. vuoden ajan kerran kuussa rukoilemassa John G. Laken haudalla ( !!!! mitä Raamatussa sanotaan vainajahengistä??), ja hän myös paastosi 40 vrk.

        Jogn G. Lake aikanaan perusti Zion Cityn ja luuli olevansa Elia, ja hänen taustansa ovat hyvin mielenkiintoiset ja enemmän kuin arvelluttavat.

        Tila loppuu kohta kesken. Mutta täältä voit lukea lisää HR:n historiaa: http://vapaasana.swedishforum.net/t143-healingrooms


    • 777

      Olen ollut yhden kerran Healing Room:ssa rukoiltavana ja koin sen hyvin siunaavaksi. Suosittelisin jokaiselle paikan päällä käyntiä, ennen arvosteluita. Oudolta tuntuu tuo videon arvostelu jonkun paikan ulkoisen kolkkouden tai tuulen ulvonnan perusteella.

      • Kalle Ankka

      • Bisnes pyörii.
        Kalle Ankka kirjoitti:

        Kuink suhtaudut torontolaisuuteen, onko healing room kytköksissä torontolaisuuteen?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Toronton_siunaus

        Kuuluikohan ankkojen kaakatus torontolaisuuteen?

        Healing kirja: Akupisteiden, meridiiaaninen ja bioenerkian käyttö ja hallinta on ollut vuosituhansia kaukoidän vanhan parannustaidon perusta. Bioenerkiaa hallitsemalla on mahdollista parantaa sairauksia, kehittää luovuutta, hidastaa kehon vanhenemista ja kohottaa elämän laatua. Aranovich korostaa, että jokaisella ihmisellä on kyky ottaa käytöönsä nämä piilevät voimavarat ja oppia ohjaamaan bioenerkiaa. Hän painotta myös ajatusten voiman merkitystä bioenergiantyössä.


      • 777
        Kalle Ankka kirjoitti:

        Kuink suhtaudut torontolaisuuteen, onko healing room kytköksissä torontolaisuuteen?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Toronton_siunaus

        Kuuluikohan ankkojen kaakatus torontolaisuuteen?

        Oman kokemukseni perusteella toiminta oli raitista ja siinä ei ollut mitään Raamatun vastaista. Eikä siellä ollut mitään "torontolaisia piirteitä". Torontolaisuuden aikoihin minulla oli pieniä lapsia - en ole siihen niin syvällisesti perehtynyt. Äkkiseltään voisin ajatella, että torontolaisuuteen liittyi paljon sielullisuutta ja kypsymättömät uskovat saattoivat matkia näkemäänsä. Mutta kuten sanoin, en ole perehtynyt asiaan ja niihin ilmiöihin pahemmin.


      • silletai
        Kalle Ankka kirjoitti:

        Kuink suhtaudut torontolaisuuteen, onko healing room kytköksissä torontolaisuuteen?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Toronton_siunaus

        Kuuluikohan ankkojen kaakatus torontolaisuuteen?

        http://files.kotisivukone.com/tapiotuomaala.kotisivukone.com/katolispohjainen_alfa-kurssi.pdf

        Tunnetila, sähkösäpärit, kuumotukset, huumeisiin verrattavat matkat,
        ovat Alfan ja HR:n jumala. Enkä epäile yh
        tään, etteikö kultaisen vas
        i-
        kan ymp
        ärillä hurmostelevilla ole mahtavan hauskaa kesk
        e
        nään
        . Ei
        kait sitä muuten pyrittäisi täyttym
        ään uudestaan ja uudestaan alfa
        he
        n-
        gellä. Ja kuinka tuttua onkaan Alfan jälkeen
        seisoa HR jonossa kaade
        t-
        tavana, saamassa lisää,
        isää
        , kuten Bill Johnson
        todistaa omasta su
        h-
        teestaan sähkövirtaan

        Tuossa yllä olevasta linkistä lisää mm.healing roomsista


      • Amen.
        Bisnes pyörii. kirjoitti:

        Healing kirja: Akupisteiden, meridiiaaninen ja bioenerkian käyttö ja hallinta on ollut vuosituhansia kaukoidän vanhan parannustaidon perusta. Bioenerkiaa hallitsemalla on mahdollista parantaa sairauksia, kehittää luovuutta, hidastaa kehon vanhenemista ja kohottaa elämän laatua. Aranovich korostaa, että jokaisella ihmisellä on kyky ottaa käytöönsä nämä piilevät voimavarat ja oppia ohjaamaan bioenerkiaa. Hän painotta myös ajatusten voiman merkitystä bioenergiantyössä.

        jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä AJATUKSENSA ja palatkoon Herran tykö niin Hän armahtaa häntä; meidän Jumalamme tykö, sillä Hänellä on paljon anteeksiantamusta.

        Tässä vanhan liiton puolelta löytyvä ripaus evankeliumia profeetta Jesajalta.

        PS mitä healing roomiin tulee, sillä totisesti on juurensa "Toronto-hengestä"


    • Tsekkaa tämä

      Tutustupas sitten allaolevaan linkkiin.

      SHOCKING DOCUMENTARY 1- False spirits invade the church
      http://www.youtube.com/watch?v=eBpw2oQrvMM

      Kokonaisudessaan dokumentti koostuu kolmesta osasta, joista tämä on ensimmäinen. Saat muut osat YouTubesta näkyviin itsekin.

    • Karttakaa

      Healing Rooms

      1900-luvun alussa John G. Lake perusti Spokaneen Yhdysvaltoihin Healing Room -parantumishuoneen, jossa oli toimintaa joitakin vuosia. Sitten vuosikymmeniä myöhemmin Cal Pierce etsi suuntaa palvelutyölleen. Hän oli lukenut John. G. Lakesta, ja kävi tämän HAUDALLA RUKOILEMASSA kerran kuussa yli vuoden ajan. Cal Pierce rukoili: ”Herra, jos kuollut mies voitiin heittää Elisan luiden päälle ja tulla näin parannetuksi, niin pyydän voitelua, joka on näissä John. G. Laken luissa.” (Let Us Reason Ministries). Kuulostaa hyvin oudolta, että haetaan haudalta kuolleen voitelua!

      Cal Pierce perusti Healing Room -toimintansa samaan paikkaan Spokanessa, jossa Lake oli aikoinaan toiminut. Alkuperäinen Laken käyttämä talo oli palanut, mutta rakennettu myöhemmin uudelleen. Tässä samassa osoitteessa toimii nykyinenkin parantamiskeskus. (Healing Rooms Ministries). Yhdessä huoneessa oli niin voimakas voitelu, että sinne ei voinut mennä kaatumatta. Yksi esirukoilija näki enkelin seisomassa huoneen nurkassa, jolloin Cal kysyi Herralta: ”Mitä tämä enkeli tarkoittaa?”. Herra vastasi hänelle: ”Tämä enkeli on odottanut 80 vuotta, että joku tulisi ja herättäisi parantamishuonetoiminnan uudelleen.” (Let Us Reason Ministries)

      On sanottu, että kertomus huoneessa olevasta voitelusta ei voi pitää paikkaansa, koska se alkuperäinen on palanut, ja niin koko tarinaa on epäilty sepitetyksi. Toisaalta on muistettava, että tulipalo ei merkitse mitään henkiolennoille, ja että saastaiset henget ovat mieltyneet tiettyihin alueisiin. Tämä mieltymys tulee esille esimerkiksi kertomuksesta, jossa Jeesus ajoi henget pois miehestä sikalaumaan (Mark. 5). Mieluiten henget olisivat jääneet mieheen, mutta eivät ainakaan olisi halunneet lähteä kyseiseltä seudulta pois.

      Katsotaanpa, mitä Todd Bentley sanoo tästä enkelistä nimeltään Parantumisherätys (Healing Revival): ”Hän seisoi jumalanpalveluksessa ja hänen ruumiinsa meni kirkon katon läpi. Sitten Herra sanoi minulle tämän enkelin nimen, ja hän oli sama enkeli, jonka näin Grant’s Passissa aiemmin. Jumala paljasti minulle myös, että tämä enkeli oli mukana John Laken, William Branhamin ja John Knoxin Skotlannissa tekemässä palvelutyössä.” (Let Us Reason Ministries). Bentley on julistaja, joka on avoimesti puhunut enkelikohtaamisistaan ja muista hyvin oudoista kokemuksistaan, jotka ovat täysin varmasti demonista alkuperää.

      Healing Rooms -toiminnan taustalla on sama henki (siis henkivalta), joka on vaikuttanut myös Toronton ja Lakelandin ”herätyksissä”. Kuten tiedettyä, se siirtyy ihmisestä toiseen käsien päälle panemisen kautta. Lakelandin herätyksen alussa Todd Bentley sanoi, että ”Jumala” on kehottanut häntä asettamaan kätensä kaikkien päälle erityisen voiman siirron (impartation) takia. Bentley kuvasi tätä siirrettävää ”voitelua” kaikkein tarttuvimmaksi mitä hän on koskaan kokenut. Tämän takia Healing Rooms -toiminnassa piilee suuri vaara, että sama henkivalta siirtyy esirukoilijalta rukoiltavaan – onhan kaikkien rukouspalvelijoiden käytävä Healing Room -koulutus, jossa yhtenä osana heidän puolestaan rukoillaan.

      http://ajankohtainen.wordpress.com/varoituksia/

    • turvaathan Herraan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe