Vippi.fi on HUONO!

v...tutuskäyränoussu

Itse otin Vippi.fi palvelusta pienehkön lainan yllättävään menoon ja katsoin että voin sen helposti maksaa jne. No, en pistänyt merkille missään että milloin ensimmäisen laskun pitäisi tulla ja hupsis, muuta hommaa sähköposteissani katsellessani löysinkin laskun roskaposteista. Ilmoitin siitä heti heidän asiakaspalveluunsa, koska eräpäivä oli jo mennyt, mutten ollut saanut huomautusta tms. laskusta ja samassa pyysin että voisin laskun maksaa kuun 5 päivä kun silloin saan palkkani. Asiakaspalvelu oli todella tylynä ja käski maksaa vain heti kun kehoitus tulee .. laskussa olisi eräpäivä kuun viimeinen päivä... eli siis ei mitään joustoa tuon eräpäivän suhteen vaikka itse olin heihin yhteydessä ja pyysin muutamaa päivää siirtoa. Muut laskut eivät ole roskapostiin menneet. No, maksoin laskun kuitenkin vasta palkkapäivänä ja tänään sainkin sitten koko loppulainasta kertamaksun ja ilmoituksen että laina on irtisanottu!! Eipä siinä, maksan sen kyllä mutta kylläpä pikkusen pisti v...tutus käyrää nousuun tuollainen asiakaspalvelu!! Jos ikinä ikinä tarvitsen vielä lainaa niin en ainakaan ikinä heidän palveluaan käytä, enkä suosittele ketään muutakaan käyttämään!!!!

58

4160

Vastaukset

 • Sinunkaltaisen asiakkaan menetys ei varmaankaan harmita ketään. Hupsis, sinne valahdit, roska-asiakkaisiin.

  • Onneksi on tullut toinen Vippi tuon vanhan tilalle, nimittäin vippi.org. Suosittelen ottamaan jatkossa lainat suoraan uudesta Vippi palvelusta tuon vanhan sijaan, sillä lainasummat on paremmat, maksuaikaa saa enemmän ja korot ovat pienemmät eli ei mitään syytä käyttää muuta kuin tuota uutta https://www.vippi.org sivustoa.


 • No onhan se tietysti firman vika että sähköpostiohjelmasi viskasi sen roskaposteihin. Luulitko keksiväsi jonkun ihan uuden idean miten saisit lainasi maksua lykätyksi vai tuliko yllätyksenä se että lainan joutuu ihan oikeasti maksamaan takaisin?

  • Vilppi.fi. korko+ kulut voi useisiin satoihin %. :n. Tähän pitäisi LAINSÄÄTÄJÄN puuttua.


  • Erehtynyt kirjoitti:

   Vilppi.fi. korko+ kulut voi useisiin satoihin %. :n. Tähän pitäisi LAINSÄÄTÄJÄN puuttua.

   Googlasin mielenkiinnosta sivun. Etusivulla on tälläinen teksti: Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 24 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

   Miten tulee yllärinä korot ja kulut, etenkin jos ei maksa tuossa esitetyssä aikataulussa eli 1500€ laina vuodessa pois?


 • Selityksen makua kun Vippi.fi:stä tulee muuten laskutiedot aina myös tekstarilla ja huomautuslasku paperisena. Mikset maksaa niillä tiedoilla?

  • Ei muuten tule. Vippi.fi ei lähetä enää minkään valtakunnan tekstiviestiä. Lisäksi irtisanoivat sopimukseni, ilman mitään huomautuslaskua. Koko luotto vaan lämähti maksettavaksi, maksoin pois ja kaikki ok.


  • jajajajajaja1 kirjoitti:

   Ei muuten tule. Vippi.fi ei lähetä enää minkään valtakunnan tekstiviestiä. Lisäksi irtisanoivat sopimukseni, ilman mitään huomautuslaskua. Koko luotto vaan lämähti maksettavaksi, maksoin pois ja kaikki ok.

   Täällä on puhuttu taas paskaa. Vippi.fi kyllä irtisanoo luoton ja lähettää laskun jossa maksettavana koko loppuluotto.Mutta vaihtoehtona on edelleen maksaa alkuperäinen maksuerä ja luottosopimus jatkuu sen jälkeen ennallaan. • Hae muualta. Onhan noita riittämiin esim tuolta www.vertailepikavipit.com

 • Hupsista, joo.
  Kirjaudut sisään, ja voit samantien maksaa pankkitunnuksilla joko koko lainan tai osan. Hyvin on pelittänyt enkä ole tarvinnut kääntyä asiakaspalvelun puoleen.

  • Otin lainaa 1100e ja olen maksanut takaisin jo 915e, kysyvat viela 615e, jaahas mistahan? Otan yhteytta lakimieheen, ei kannata, yrittavat huijata, rahahan aina kelpaa. VILPPIA KOkO yRItys, olkaa varovaisia...


  • Laurakoo20 kirjoitti:

   Otin lainaa 1100e ja olen maksanut takaisin jo 915e, kysyvat viela 615e, jaahas mistahan? Otan yhteytta lakimieheen, ei kannata, yrittavat huijata, rahahan aina kelpaa. VILPPIA KOkO yRItys, olkaa varovaisia...

   Nuo limiittien kulut on ihan hirveät mutta lakimies ei pysty auttamaan koska ne eivät kuitenkaan riko lakia. Kannattaa opetella matematiikan taitoja sen verran ennen vippaamista etteivät pääse riisto korot yllättämään.


  • vippendaali kirjoitti:

   Nuo limiittien kulut on ihan hirveät mutta lakimies ei pysty auttamaan koska ne eivät kuitenkaan riko lakia. Kannattaa opetella matematiikan taitoja sen verran ennen vippaamista etteivät pääse riisto korot yllättämään.

   Miten voi ohittaa sen etusivulla olevan esimerkkilaskelman, mikä näillä vippifirmoilla nykyään järjestään siellä on? Jännä ajatusmaailma, että "otanpa korkeakorkoista kulutusluottoa 1100€ ja maksan sitä takaisin minimierissä, niin varmasti sitten kun MINÄ olen syytänyt omalta tililtäni rahaa sen 1100€ firmalle, on koko velkani kuitattu". Oi miksi näitä ihmisiä löytyy niin paaaaaaljooooooon? Menetän uskoni ihmiskuntaan.


 • VIPPI. FI

  JOS ON BIPSTERI NIMELLÄ

  ÄLÄ OTA LAINAA VIPSTER NIMISESTÄ PULJUSTA
  KORKO ON YLI 180%
  JA MAKSAT 7.5% KORKOA JOKA KK VELKASI PÄÄOMASTA.

  ettikää toinen paikka

  • Onhan tuokin paljon halvempaa rahaa kuin Orkialla.


 • Miten toi vippi.fi:n huomautuslasku toimiii, lähteekö samana päivänä lasku myös paperisena, kun huomautuslasku on kirjattu sähköisenä. Esim. jos sähköisen huomautuslaskun kirjauspäivä on 17.2., niin lähteekö paperiversio automaattisesti samana päivänä matkaan?

 • www.loytotuote.fi -----> suolla oli aika hyviä vippi firmoja laitettu ylös

 • Paljonko näillä affilinkeillä tienaa? Olen itsekin harkinnut alkaa spämmätä niitä tänne, saattaisivat olla köyhälle mukava pikku rahanlisä.

  • Eiköhän teitä spämmäreitä ole jo ihan tarpeeksi?


 • Yli korkoisia ja kovia kuluja noilla pika vippi firmoilla ja menestyvät,ok.no miksei suomen pankit,tee rahaa samalla konstilla? mutta kohtuulisimilla kuluilla ja valtaisi markkinat? hmmm
  -entäs jos sinä tai minä tai kuka tahansa kansalainen tekisi vastaavalla tavalla.lainaisi jollle kulle rahaa ja vaatis yli 100% korkoa.johan tulisi poliist ja veis mennessään ja lakitupaan kiskonnasta jne..
  ja noilla pika vippi firmoilla on aluehalinto viraston lupa harjoittaa sanotaanko rikollista toimintaa jos laki olisi sama kaikille..
  -mikä on sallittua muille,ei ole sallittua kansalaisille..asialla on laajempikin yhteiskunnalinen merkitys..

 • NS. Paska äijä

 • V..tun rahalaitos tähänkin lyhyeen ketjuun ängennyt 4 mainostaan. Älkääpä edes vahingossa antako tietojanne tuolle huijarilafkalle joka haluaa vaan myydä tietosi kymmeniin eri paikkoihin! Eikös tuo akka niiden mainoksessa ole se kenolähetyksissäkin pyörinyt orimus? No hänellä on ainakin vankka kokemus olla huijauksissa keulakuvana sitten.

 • Hauska, miten tälläkin firmalla on useampia eri lainamestoja, ja vielä eri ehdoilla. Kannattaa vertailla.

 • Vain köyhät tarvitsevat vippejä.

 • Pikavippien antajat eivät ole idiootteja vaan ne jotka niitä ottavat.

  • Et sinäkään vaikuta penaalin terävimmältä kynältä oivalluksinesi. Tuo profiilikuva on kyllä osuva, räksyttävä rakkikoira.


  • Famouslaina kirjoitti:

   Et sinäkään vaikuta penaalin terävimmältä kynältä oivalluksinesi. Tuo profiilikuva on kyllä osuva, räksyttävä rakkikoira.

   Arvaas montako pikavippiä olen ottanut. 0
   Arvaas montako euroa joudun maksamaan lainaa. 0

   Aika kumma että kaikki ihmiset valittavat profiilikuvastani vaikka mitä pistäisin siihen. Ettekö muuta pilkan aihetta keksi?


  • Pieni pikavippi maksaa vain muutaman euron Vivuksella, eikä kenenkään ole pakko sellaista ottaa, jos katsoo hinnan liian korkeaksi. Esim. 40 euron vippi viikoksi: hinta 6 euroa tai 25 euron vippi 5 päiväksi: 4 euroa.


  • obfijteghbte kirjoitti:

   Pieni pikavippi maksaa vain muutaman euron Vivuksella, eikä kenenkään ole pakko sellaista ottaa, jos katsoo hinnan liian korkeaksi. Esim. 40 euron vippi viikoksi: hinta 6 euroa tai 25 euron vippi 5 päiväksi: 4 euroa.

   Yritys joka tarjoaa pikavippiä jää aina voitolle. Jos ottaa 40 euroa pikavippiä viikoksi 6 eurolla tarkoittaa että joutuu viikon päästä maksamaan 46 euroa. Pikavippi ei anna rahaa se lainaa.


  • Yritysten voitot eivät liity nyt tähän. Yleensä kun puhutaan lainan hinnasta, sen pääomaa ei oteta mukaan lukuun. Jo yläasteikäinen ymmärtää, että vipin synonyymi on laina ja se pitää maksaa aina takaisin.


  • obfijteghbte kirjoitti:

   Yritysten voitot eivät liity nyt tähän. Yleensä kun puhutaan lainan hinnasta, sen pääomaa ei oteta mukaan lukuun. Jo yläasteikäinen ymmärtää, että vipin synonyymi on laina ja se pitää maksaa aina takaisin.

   Yläaste ikäisetkin ymmärtävät ettei pikavipeissä ole järkeä.


  • Jo yläasteella opetetaan, että yläasteikäinen on yhdyssana. Et perustele mitenkään väitteitäsi - että pikavippejä ottavat ovat idiootteja ja että pikavipeissä ei ole järkeä? Itse jo totesin, ettei pieni pikavippi ole absoluuttisesti välttämättä edes kovin kallis. Lisäyksenä voisin mainita, että en minäkään mitään 2000 euron lainaa ottaisi 100 prosentin nimelliskorolla. Jo Nordean joustoluottohinnasto (tilinavausmaksu 125 euroa ja tilinhoitomaksu 4,5 euroa/kk) ylittää henkilökohtaisen kipurajani. Oletko itse joskus aiemmin sössinyt taloutesi jollain kalliilla kulutusluotolla? Itselleni pienet pikavipit - silloin kun niitä joskus yli 5 vuotta sitten muutaman kerran jouduin ottamaan - eivät ikinä aiheuttaneet mitään ongelmia. Nykyisin käytän luottokorttia, joka antaa ylimääräistä turvaa nettiostoksissa ja korotonta maksuaikaa keskimäärin kuukauden. Taloutensa voi sössiä korottomalla lainallakin, joten luottokorttikaan ei välttämättä sovi sinulle. Lippulaivapuhelimesta ei tule halpaa, vaikka sen sen saisi pitkällä maksuajalla 0 prosentin korolla.


  • obfijteghbte kirjoitti:

   Jo yläasteella opetetaan, että yläasteikäinen on yhdyssana. Et perustele mitenkään väitteitäsi - että pikavippejä ottavat ovat idiootteja ja että pikavipeissä ei ole järkeä? Itse jo totesin, ettei pieni pikavippi ole absoluuttisesti välttämättä edes kovin kallis. Lisäyksenä voisin mainita, että en minäkään mitään 2000 euron lainaa ottaisi 100 prosentin nimelliskorolla. Jo Nordean joustoluottohinnasto (tilinavausmaksu 125 euroa ja tilinhoitomaksu 4,5 euroa/kk) ylittää henkilökohtaisen kipurajani. Oletko itse joskus aiemmin sössinyt taloutesi jollain kalliilla kulutusluotolla? Itselleni pienet pikavipit - silloin kun niitä joskus yli 5 vuotta sitten muutaman kerran jouduin ottamaan - eivät ikinä aiheuttaneet mitään ongelmia. Nykyisin käytän luottokorttia, joka antaa ylimääräistä turvaa nettiostoksissa ja korotonta maksuaikaa keskimäärin kuukauden. Taloutensa voi sössiä korottomalla lainallakin, joten luottokorttikaan ei välttämättä sovi sinulle. Lippulaivapuhelimesta ei tule halpaa, vaikka sen sen saisi pitkällä maksuajalla 0 prosentin korolla.

   No anteeksi arvon kielipoliisi en tiennytkään ettei teillä ole muuta tekemistä kuin toisten kirjoitusvirheiden korjaaminen. Olen perustellut jo et vain osaa lukea. (Mikä muuten opetetaan jo ala asteella) Pikavipin joutuu aina maksamaan takaisin. Jos lainaat 40 euroa joudut maksamaan 40 euroa takaisin + korot. Jos taas et ota pikavippiä et joudu maksamaan 40 euroa + korkoja. Ymmärsitkö nyt vai pitääkö tavuttaa?


  • Luulisi,että tuon tietää jokainen normaalisti kehittynyt yläasteikäinen. Mitäköhän yläastetta olet muuten käynyt, kun et osaa edes sanaa ala-aste kirjoittaa oikein?


  • obfijteghbte kirjoitti:

   Luulisi,että tuon tietää jokainen normaalisti kehittynyt yläasteikäinen. Mitäköhän yläastetta olet muuten käynyt, kun et osaa edes sanaa ala-aste kirjoittaa oikein?

   Eikö sinulla ole parempaa tekemistä kuin korjata muiden kirjoitusvirheitä?


  • Eikö itselläsi ole parempaa tekemistä kuin vahtia muiden pikavippejä?


  • obfijteghbte kirjoitti:

   Eikö itselläsi ole parempaa tekemistä kuin vahtia muiden pikavippejä?

   Ei minua kiinnosta tippaakaan mitkään pikavipit. En vain tiennyt että oman mielipiteen kertominen asiasta on kiellettyä.


  • Eivät minuakaan pikavipit kiinnosta yhtään. Joka tapauksessa hyvää joulua ja muistathan korjata koirasi jätökset kadulta pois.


  • obfijteghbte kirjoitti:

   Eivät minuakaan pikavipit kiinnosta yhtään. Joka tapauksessa hyvää joulua ja muistathan korjata koirasi jätökset kadulta pois.

   Ei niin sinua kiinnostaa vain toisten kirjoitusvirheet.


 • Kyllä komppaan: täysin ala-arvoista asiakaspalvelua! En suosittele.

 • Uusi uhri täällä morjens.

  Maksoin viime kuussa 100€ lyhennyksen Vippi joustoluotostani (luotto on pikkasen päälle 2300€) ja tässä kuussa saldoni on muutaman sentin kasvanut viime kuusta.

  Huh huh, nyt pitää kyllä jotenkin saada maksettua suurempi summa seuraavan kerran jos pelkästään kuukausikorot on jo 100€ kuussa! Vippi on varmaan tyytyväinen kun koronkiskonta toimii mutta itseä toi kyllä herätti.

  Terv,

  Seuraavat 2 kuukautta riisiä ja kanakoipia.

 • Vitu kun sivullisena saan kuunnella näitä vi tun velkamainoksia yötä päivää , salilla, kirkossa, taxissa, kaupassa, baarissa.....kyllä nämä velkaeunokit ne kaivavat vaikka pimeältä vintiltä tai soilta , ei niillä tarvitse kylvää koko suomaata, pikavippien takana ( alussa) on nämä isot finanssilaitokset jotka pudottelee tuota höttöä siivilän läpi näille naurettaville pikkuvippi elviksille.

 • Todella huono! Maksoin koko velan pois, kopioin maksettavan summan MySaldosta ja pyysin lopettamaan sopimuksen. Aspasta kerrottiin että olen edelleen velkaa (2€, summa pieni mutta periaate!). Kysyin mistä asiakas voi tietää jos netissä kerrotaan jotain muuta? Kerrotaan kuitenkin että siellä näkyy reaaliajassa. Eipä vastattu kun samaa toisteltiin. Maksoin loputkin ja siitä maksamisestakin vielä perivät saamarin ketkut euron ! Ei jatkoon! Jos tarvitsette vippiä niin vivusta suosittelen!

 • Koko VIPPI on TODELLA NIIN HUONO ei ikinä!!! TyttärenI 20 v. sai 2000 € 1kk sis. Oli maksettava 2500€, KUINKA ON EDES MAHDOLLISTA ETTÄ HE ANTAA NIIN NUORELLE ILMAN VAKUUKSIA NIIN PALJON? ihan hirveä, tyttäreni opiskelee, ei O siis palkka, ja kun vasta ymmärsi mihin joutui, sai päähän itsetuhoiset ajatukset :-(((

 • Ihan järkyttävän kalli 900€ laina 2kk jälkeen maksoin kokonaan pois niin hintaa tuli liki 1600€ ei kannata todella kallis kannattaa kilpailuttaa säästää monta sataa

  • LOL :D Ois pitänyt


 • Alussa oli ihan siedettävä, mutta viime vuoden lopulla havahduin siihen, että korot kasvaneet törkeästi. Jos ennen korko oli 2000e lainaan 20-30e niin nykyään 120e. Aivan hullua. En tajua miten tällaisia toimijoita voi olla Suomessa.

  • Vippi.fi firmasta ei hyvIä kokemuksia, VAROKAA!!!
   Olin heiltä ottanut helmikuussa luoton jonka maksoin pois parin kuukauden päästä. Halusin pitää asiakkuuteni jos vaikka äkisti tulisi yllättäviä menoja. Tilinhoitomaksu oli 4,95€/klo mikä oli mielestäni ok, mutta sitten alkoi heinäkuussa kilahdella 10€/kk lisämaksuja siitä että olin omassa profiilissa klikannut kohtaa eräpäivän siirto, jota en toki ollut tehnyt ja miksi olisikaan kun minulla ei edes ollut enää luottoakaan heiltä. Chatissa henkilö vain intti että olet
   klikannut kohtaa "eräpäivän siirto" Yritin selittää että miksi olisin niin tehnyt....hän vastasi varoiksi etukäteen😂😂😂😂. Homma ei vielä loppunut tähän.....selvisi että he veloittavat joka kuukausi jatkossakin ylimääräisen 10€ eräpäivänsiirrosta....eikös normisti eräpäivää siirretään kerran. Sanoisin täyttä huijausta. Nyt tullut jo pari samanlaista tapausta tietooni👍👍


 • Oletteko nostaneet etukoodilla esim vasta oli SYNTTÄRIT koodilla ilmaiset nostokulut? ja kappas, kun lasku tulee niin laskussa näkyy kulut kuitenkin? Ja nostaessa ilmoitti, että nostokulut 0e? Onko käynyt muilla?

 • Elä seuraavat synttärit omilla rahoillasi pöljäke!

  • Onko joku tietoinen näistä korkoehdoista, jos nostat 500e ilman nostokulu, kuinka paljon maksat ko pulju lle kuukauden päästä, jos maksat koko summan takaisin?


 • Tämä on vanha ketju, mutta päätin hieman kommentoida tätä... Selitys roskapostiin menemisestä on typerä ja täysin oma syy. Jos olet ottanut pikavipin, johon on merkitty tietty maksuaika, sinun pitää itse tarkistaa roskapostilaatikko silloin tällöin. Yritys ei voi mitenkään tietää, onko lasku mennyt roskapostiin. Itselläkin on mennyt monia tärkeitä posteja roskapostiin enkä ole koskaan syyttänyt vastapuolta, koska se ei ole lähettäjän vika.

  Ei mikään yritys voi noin idioottimaisen selityksen takia antaa päivääkään lisää maksuaikaa. Itse en ainakaan antaisi. Varsinkin, kun valtaosa tuon selityksen antaneista valehtelee. Ylipäätään pikavippiyrityksissä on totuttu, että lähes kaikki lisää maksuaikaa pyytävistä valehtelee. He eivät voi mitenkään tietää puhutko totta vai et puhelimessa, olet vain satunnainen soittaja muiden joukossa, et mitään muuta.

  Lisäksi, jos kerran olet ottanut pikavipin, sinun pitää pystyä maksamaan se täsmälleen määrätyssä ajassa. Jos et pysty, ei sinun olisi pitänyt koskaan edes ottaa pikavippiä.

  • oletko töissä jostain näistä vippipuljuista? yllättää tuo kommennti kaikki valehtelee... jos olet niin ehdottaisin työpaikan vaihtoa sinulle


  • Anonyymi kirjoitti:

   oletko töissä jostain näistä vippipuljuista? yllättää tuo kommennti kaikki valehtelee... jos olet niin ehdottaisin työpaikan vaihtoa sinulle

   En ole töissä vippipuljuissa, mutta en ymmärrä rääkymistä ja muiden syyttämistä, kun on itse mokannut. Sähköpostiohjelmat eivät ilmoita mitään laskun lähettäneelle, kun ne siirtävät sähköpostin roskapostiin (eikä pidäkään ilmoittaa). Itse ainakin tarkistan roskapostilaatikonkin säännöllisin väliajoin. Minulla tulee joitakin laskuja pelkästään sähköpostina ja löydänkin niitä joskus roskapostista. Se ei haittaa, jos muistaa vain tarkistaa asian.

   Ylipäätään, jos on ottanut lainan, sen pitää varautua täsmälleen aikataulussa, vaikka ei mitään laskua olisi nähnytkään. Jos lainan maksu on ehtojen mukaan 30 päivän päästä, se maksetaan 30 päivän päästä tai aiemmin, eikä päivääkään myöhemmin. Näin järkevät ihmiset ajattelevat. Tosin pikavippien ottaminen ei ole järkevää, paitsi ehkä joissain poikkeustapauksissa (en tosin keksi ainuttakaan)...


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.