Vesipaastolla laihemmaksi

Läski perhonen

Vilkaisin tänään peiliin, vilkaisin vielä uudestaan ja olisi tehnyt mieli vaan oksentaa. Peilistä tuijotti lihava ja lihava tyttö. Puntarikin todisti näkemääni. 82kg! Paniikissa ajattelin kuinka lihapullalta näyttäisin tämän kuun lopussa mun siskon häissä. Kerran olen joutunut kokemaan sen tuskan, kuinka erotut joukosta läskiesi takia, kun kaikki muut ovat niin laihoja.

Aikaa ei vain ole paljon. Huomasin läskini vasta nyt. Tekisi mieli vain piiloutua neljän seinän sisälle. 82kg on ihan järkyttävän paljon. Alotan huomenna vesipaaston. Juon ainakin litran vettä päivässä. Teen tämän sinun rakas siskosi takia. Jos nyt rehellisiä ollaan niin en nyt ihan kuitenkaan.

Aion vesipaastota niin kauan kuin vain pystyn. Kaksi viikkoa tai kolme viikkoa? Joka tapauksessa sen näkee sitten. Itsekurini on äärimmäisen surkea joten se tekee tästä mielenkiintoista ja sairaan vaikeaa. Turha tulla valittamaan että sinulta lähtee vain lihakset, sillä en omista niitä. Sinusta tulee vain laihaläski, olen jo sellainen. Ei minulla ole mitään hävittävää. Päivitän muutaman päivän välein painolukemani tänne ja tsempistä ei ole haittaa! Tämä ei varmaa nyt kuulu tänne palstalle mutta en löydä parempaakaan. Joten ei muuta kun vettä juomaan, huomisesta alkaen.

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemii!

      TSEMPPIÄ todella! Koita vaan olla ajattelematta ruokaa, puuhastele kaikkea, se auttaa :) ja itse teen yleensä niin, että jos ajatukset eivät millään lähde ruuasta vaikka mitä tekisin ja ahdistus senkuin kasvaa, niin syön yhden (vihreän) omenan. Ei kauheasti tuloksiin vaikuta.

    • ksvfl

      Onko sulla kikiä tai kaipaisitko esim sähköpostilla tsemppaamista? Itsellä vähän samanlainen tilanne ja kaipaisin seuraa ja tukea :(

    • henkinen läski

      Ihan puhtaasti vesipaastolla tulee tosi nopeasti ihan voimaton olo. Suosittelen juomaan välillä vaikka vihreää teetä tai marjasmoothieta (ei kaupan sokerihöttöjä vaan itse tehtyjä jos mahdollista) joista saa just tarpeeksi energiaa ja vähän edes makua niin ei ala veden litkimen tymppimään niin nopeasti! Mehu paastolla on hyvä tapa saada nopeasti kiloja alas, vaikkakin usein vaan väliaikaisesti.

      Tsemppia sulle! :)

    • bgvrfydv

      ^ yhdyn ylläoleviin, ja kannustan juomaan ainakin 2-3l päivässä, eikä vain sitä yhtälitraa :) kevyt kävelylenkki ja puuhastelu pitkin päivää auttaa pitämään ajatukset poissa ruoasta, ja jos asut yksin niin heitä kaikki vähänkin himoittava repsahdusruoka roskiin.
      tsemii!

    • Sini

      joo, mulla on painoa 109,7 kg vaakani mukaan ja olen jo pudottanut 11 kg eli et sä mikään läski ole muhun verraatuna.
      Mä kävin sellasta kurssia jossa opetettiin ettei luulo, kun syö vähemmän niin laihtuu enemmän, oikeesti pidä paikkaansa. Ja vettä pitää juoda yli 2 litraa jotta aineenvaihdunta polttaa täysillä ja ainakin proteiinia pitää saada ettei lihakset mee näivettymään.
      Sain ihan hyvän startin terveellä pohjalla kerrankin, olen jo laihduttanut ainakin 60kg jojottamalla ne n 10-15kg takaisin joka kerta. Ekalla kerralla tein saman kun sinä, mutta join teetä ihan sairaasti, noin 2 litraa päivässä maidon kera, laihduin ihan hyvin ( 7 kg) mutta takashan se tuli.
      Nyt syön tosi pieniä aterioita monta päivässä, jos tulee karkkihimo juon ensin vettä ainakin kaksi lasillista ja pelkän suklaan sijasta syön proteiinipatukan jossa mahd. vähän hiilareita. Toimii eikä jää mässyvaihde päälle.
      Jos päivällä en syö mittään niin kyllä iltaisin tuppaa KAIKKI maistumaan liiankin kera, eli jotain pientä pitkin päivää silleen ettei välipalat ylitä 150 kcal energiaa ja kunnon salaattienemmistöinen lounas. Kyllä mä koitin ateriankorvikkeitakin mutta en tykästynyt minkään nutriletin makuun ja ei ole mun juttu.
      Jos kiinnostaa oppia kunnon laihdutus-ruokatapoja, jotka välillä unohtuu, niin mee sinne Walligrupin kurssille, kaikki oli läskejä niinku minä ja joillakin painolaski yli 14 kg sen kurssin kuluessa.
      Nyt yritän uusilla opeilla jatkaa tätä laihtumista ja kun vaan muistan syödä vähän monta kertaa päivässä ja riittävästi proteiinii ( rahkaa, raejuustoa ja omeletteja) niin matkalla laihemmaksi ollaan. Muista juoda paljon ja syö välillä vaikka hedelmii niin et pyörry. Tai juo teetä niin ei ala paleltaa. Tsemppii meille !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe