Mistä johtuu laajentuneet pupillit?

Isot pupillit

Olen tavannut nyt pari kertaa erästä naista. olen huoannut, että hänen pupillinsa ovat todella isot ja laajentuneet. Mikähän tällaista aiheuttaa?

42

34332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hahahahahaa

      aineita on monia. jos pelottaa niin jätä muija s-postin kautta että et vaan saa puukosta ;)

      • miuki

        Niiku riksussa.


    • Huume-Tietäjä

      Aika varmasti vetäny heroiinia tai subutexia.
      Jätä se narkkari huora lojumaan omaan paskaansa.

      • Markkinahummus

        Opiaatit supistavat, amfetamiini laajentaa. Sulla ei tietämystä ollut siis lainkaan.


      • Killi

      • ladymastermeta

        Yleensä niin, ett opiaatit pienentävät, muut laajentavat. Pilvestä mun mielestä vaan vähän punertaa, ei muuta, mut tästäkin ollaan montaa mieltä.

        MUTTA voihan olla, että pupillit ovat laajat jostain muusta syystä. Antihistamiini, siis allergialääke voi aiheuttaa sen ja moni, moni muu ihan tavallinen juttu....

        Jos kyseessä on huume, niin todennäköisesti se on amfetamiini, siinä tapauksessa ettei ole muuten sekava. Piripäissään on kuitenkin aika skarppi, kun taas esim. ekstaasipärinät kyllä huomaa kilometrin päästä. Tai jos olisi vaikkapa lsd-tripillä niin kyllä senkin huomaisi.


      • Oikasin

        Jos joku tosissaa ottanu aata niin pupillien lisäks silmäterät laajentuu selkeesti. Ja katse lasittaa. Lasitus myös hiteillä


      • Anonyymi

        Sinä se et tiiä huumeista yhtään mitään näköjään katos ku subu ja herska pienentää


    • ????

      Eikös kiihottuminen myöskin laajenna pupilleja.

    • huolestunut kanttori

      Jos se muija on sinuun vaan ihan oikeesti rakastunut, niin endorfiinipölly voi laajentaa pupillit..

      Jos huumeista on kyse niin sitten piristeet, voihan sillä olla jokin lääkityskin päällä.

      Mutta veikkaisin, että on kyse ihan vaan lisääntymishalusta ja perinteisestä kiimasta..

    • Pupillitietäjä

      Jos pupillit ovat koko ajan todella isot, kyse on luultavasti stimulanteista (eli piristeistä). Hallusinogeenejä käytettäessä pupillien laajeneminen on myös tavallista (pääasiassa ne laajentavat niitä, mutta siinä, missä määrin, esiintyy vaihtelua, mikä riippuu tietysti annoksestakin, ja joissain tapauksissa ne voivat myös mennä eri kokoisiksi), mutta jos niistä olisi kyse, niin olisit luultavasti huomannut sen naisen puheesta ja käytöksestäkin.

      Kyse voi olla myös siitä, että nainen on innoissaan sinun näkemisestäsi. Pupillit kun voivat laajentua ilman mitään aineitakin, kun ihminen näkee jotain miellyttävää, varsinkin jos se katseen kohde kiihottaa seksuaalisesti. Muitakin asioita noiden mainittujen ja valaistuksen lisäksi on, jotka vaikuttavat pupillien kokoon. Lue aiheesta lisää vaikka täältä: http://blogit.yle.fi/tiedeprisma/mita-silmasi-kertovatkaan

      Niin joo, sitten on kyllä myös silmätippoja, jotka laajentavat pupillit aivan lautasiksi. Silmälääkärit laittavat silmiin yleensä sellaisia tippoja näköä tutkiessaan, jotka pitävät pupillit laajentuneina koko loppupäivän.

    • aivan selvä pirinarkkari :D :D :D

    • buonipö

      Ollaan myös mietitty että miten joillakin voi olla aina isot pupillit luonnostaan.
      Itse kuulun näihin ihmisiin. En vedä aineita mutta pupillini ovat silti isot. Minulta on kysytty useasti että olenko ottanut jotain silmieni takia. En ole. :D
      Rasittavaa että jotkut luulevat minun vetävän jotain koska pupillit on isot.
      Uskon, että pupillien laajeneminen johtuu myös siitä että on innostunut, iloinen, rakastunut, kiihttonut (hormoni vaihteluista? )
      Plus siitä että hämärässä pupillit laajenee, valoisassa auringonpaisteessa/ lumihanki taittaa valoa, ne supistuu melkein neuloiksi. :P

    • prisma studio

      "Silmät kielivät ensinnäkin milloin aivomme raksuttavat. Mitä ahkerammin käytämme pieniä harmaita aivosolujamme, sitä enemmän pupillit laajenevat. "

      "Pupillit voivat paljastaa lisäksi vaikkapa illanistujaisissa, oletko oikeasti kiinnostunut keskustelukumppanisi simpukankuorikokoelmasta vai narraatko vain. Kun alamme kuuntelemaan jotakin asiaa, pupillit ovat aina laajentuneet, mutta pysyvät aukeina vain niin kauan kuin juttu oikeasti jaksaa kiinnostaa."

      "Silmät paljastavat myös kivun tunteen, pupillit laajenevat vaikka kuinka yrittäisit purra huultasi ja esittää teräsmiestä."

    • wret

      Hassis suurentaa pupillit kun on sen vaikutuksen alainen joten auringon paisteessa pitää käyttää aurinkolaseja.

      • fuck juuuuuuuuuuu

        hah hah, ha, ha ha ha ha, ah, ööh.

        PASKA L ÄPPÄ RIIPINEN.


    • tydi

      Isot pupillit ei välttämättä tarkota sitä että olis ottanu piriä. Joillain ihmisillä on luonnostaan isot pupillit, mun yhdellä kaverilla on ihan luonnostaan sellaset laajentuneet. Kuulemma jotkut lääkkeetki voi laajentaa silmiä.

      • tydi

        esim. mulla oli masennukseen määrätty lääke venlafax joka suurensi pupilleja.


    • MaariaC

      NÄIN naisena voin sanoa, että tuo nainen on hulluna suhun. Ainakin itsellä laajenee ihan tajuttomasti joskus, kun kohtaa kumppanin, joka kiinnostaa tosi paljon. Nykyään huumeita käytetään paljon, mutta luulisi, että sen huomaa. Itselläni tosiaan silmät voi olla ihan mustat kun pupillit laajenee, kun himottaa. En voi sille itse mitään ja kyllä miehet sen yleensä tunnistaa just kiinnostukseksi, koska kiihottuu mun katseesta, jää koukkuun kyttään mun silmiä :).

    • 14v poika

      Mistä voi johtua se että minulla on isot pupillit kun en koskaan en siis koskaan ole koskenut huumeisiin enkä tule koskemaan

      • puoskari777

        Pupillien laajenemiselle on olemassa kaksi, siis tasan 2 syytä. Silmätipat tai stimulanttihuumeet. Jos et käytä silmätippoja, luultavasti jompikumpi vanhemmistasi tai sisaruksista joku käyttää huumeita, ja ovat mm. Laittaneet niitä sinunkin ruokaasi tai juomaan. Ihan Ensimmäisestä kerrasta pupillit eivät laajene, joten he ovat luultavasti tehneet tätä sinulle aikaisemminkin.


      • Anonyymi
        puoskari777 kirjoitti:

        Pupillien laajenemiselle on olemassa kaksi, siis tasan 2 syytä. Silmätipat tai stimulanttihuumeet. Jos et käytä silmätippoja, luultavasti jompikumpi vanhemmistasi tai sisaruksista joku käyttää huumeita, ja ovat mm. Laittaneet niitä sinunkin ruokaasi tai juomaan. Ihan Ensimmäisestä kerrasta pupillit eivät laajene, joten he ovat luultavasti tehneet tätä sinulle aikaisemminkin.

        Tainnut puoskarilla noi tuherotouhut jäädä nollaan. Hyvä elämä :DD


    • 342w33432

      Extaasista laajenee tosi isoiksi. Voi olla myös piilolinssit ja kai niitä on sellaisia silmätippojakin jotka laajentaa. Masennuslääkkeetkin saattaa laajentaa.

    • yksinkertaista

      Yksinkertaisuudessaan, kaikki mikä kohottaa serotoniinia / dopamiinia/ adrenaliinia kehossa, aiheuttaa pupillien laajentumisen.

      • Jokolb

        Paitsi opiaatit jotka pienentävät pupilleja.


    • idiootit

      Jännitys, ahdistuneisuus ja väsymys voi myös laajentaa pupilleja. Ainakin omalla kohdallani ahdistus tekee sen. Joo tosi rasittavaa kun jotkut luulee, että nyt sit ollaan huumeissa, vaikka todellisuudessa se on vaan jotain mille ei itse mahda mitään. Myös monet masennuslääkkeet ja benzot aiheuttaa pupillien laajenemista.
      Eli todennäköisimmät syyt:
      - lääkkeet
      - voimakkaat tunteet
      - geenit

    • stahsus

      Laajentuneet pupillit voivat johtua stimulanteista(amfetamiini, ekstaasi, yms..)mutta huomaisit käytöksestä varmasti. Suuremmalla todennäköisyydellä hänellä on jokin lääkitys joka sen aiheuttaa, aivovamma tai muuten vain aina laajat pupillit toisilla niin vain on:)

      • wregf

        Miten käytöksestä huomaa onko ottanut extaasia tai amfetamiinia? Eikös ihminen käyttäydy täysin selväpäisesti?


    • Ihmettelijä18

      Minulla päivittäin laajentuneet pupillit, näen useammin ne laajentuneina kuin normaalikokoisina, en käytä huumausaineita, koskaan käyttänytkään... saattaa johtua epilepsia lääkityksestä, en tiedä. Välillä sitä vain säikäyttää ystäviä ja itseään hyvin laajoilla pupilleilla😀

      • miinustaviispilkkunolla

        Otteks käyneet silmälääkärillä?


    • Termaro

      Mullakin laajenee kun katson tyhjän kossu pullon pohjan läpi.

    • Jonna_Saapaslainen

      Voisitkos Antti "sairasboogi anapeetus konservatorion opettaja Suomen paras soittaja patologinen valehtelija" Pekkala jo lopultakin laittaa ne linkit Rumpalit.nettiin ja Muusikoiden.nettiin ja niihin keskusteluihin Mikkestä ja Mikken soitosta, joihin olet hyvin usein täällä viitannut? Niihin siis, joissa Mikkelle sinun mukaasi "nauretaan ja häntä pilkataan ja hänet lytätään täysin"? Sellaisista keskusteluista olet usein kertonut, mutta eipä ole vieläkään vaan mitään linkkejä näkynyt, vaikka niitä hyvin usein on jo pyydetty, joten olet selkeästi todellakin vain pelkkä valehtelija. Varmasti olet myös hyvin kateellinen Mikkelle, koska Mikke on mielessäsi usein aamusta iltaan, ja usein myös yöllä kirjoitat palstalle mikke-viestejäsi. Tulihan Mikkestä ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa jonka itse käytit pelkkään valehteluun mm. siitä Suomen parhaasta soittotaidostasi.

      Ja eiköhän sitä asiakeskustelua ole täällä yritetty antti sairasboogin kanssa vuosikausia, mutta on huomattu paljon paremmaksi keskustella asiallisesti ammattipalstoilla. Antti Pekkala kun kuitenkin on vain samaa asiaa uudelleen ja uudelleen jankuttava, päihdeongelmainen, ilmeisen alkoholidementoitunut avohoitopotilas, joka ainoastaan täällä uskaltaa pelleillä päivittäin kuin mielipuoli eri nimimerkkiensä takaa.

      Ei sairasboogin antista ole koskaan ollut asiakeskusteluun ammattipalstalla, sillä antti ei ole terve. Terve ihminen ei esimerkiksi valehtele ja kieroile koko ajan, eikä leiki jotain Suomen parasta soittajaa, kun ei osaa soittaa kuitenkaan edes symmetristä peruskomppia. Antti on hyvin sairas ja elää jossain keinotodellisuudessa, jossa kehittelee itselleen ominaisuuksia ja taitoja, joita hänelle ei kuitenkaan oikeasti ole. Antti ei siis turhaan ole avohoidossa ja pikkupikku eläkkeelläkin.

      Jos haluat asiallista keskustelua, niin alkuun voisit vastata siihen aiemmin esitettyyn kysymykseen siinä Mikkeä vähätellessäsi, kuka toinen soittaja Suomessa kykenee vastaavaan improvisaatioon kuin Mikke? Tai kenestä toisesta on keski-ikäisenä aloittaen ja itseoppien tullut ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota myös taiteilijaksikin kutsuttiin - eikä tosiaan syyttä.

      Muusikoiden.netissä ei tiedetty parempaa improvisaation soittajaa ainakaan Suomesta, mutta kerrohan sinä, jos olet viisaampi kuin Muusikoiden.netin ammattilaiset. Ja asiallisesti voidaan sanoa, että Mikkeä ovat ammattilaisetkin kehuneet.

      Lisäksi, jos asiakeskustelu on nyt kovin mieleesi, voisit pyytää esille lopultakin ne linkit niihin Muusikoiden.netin keskusteluihin, joihin on usein viitattu ja joissa Mikkelle kuulemma "nauretaan ja hänet lytätään täysin". Siinä alkuun hyvät alut asiakeskustelulle. Linkit vain esiin.

      Sinulla on antti pekkala edelleen paljon samoja kysymyksiä, joihin on jo moneen kertaan vastattu vuosien aikana, ja joihin nykyisin saat helposti vastaukset Muusikoiden.netissä. Täällä jatkuvaan valehteluusi ja vuosikausia saman asian jankuttamiseesi eri nimimerkkien takaa on jo kyllästytty. Mene ammattipalstalta kysymään kysymyksesi, niin varmasti saat vastaukset, jotka eivät sinua miellytä. Mene siellä kysymään sitten siis kun sinusta joskus kasvaa mies, joka tekee muutakin kuin vain valehtelee aamusta iltaan netissä ja tuhoaa aivojaan alkoholilla, Mikken mahtavuutta yökaudet pohtien.

      Olet antti sairasboogi pekkala kyllä ihan seinähullu. Ei tarvitse olla edes mikään mielenterveysalan ammattilainen sen huomatakseen. Olet todella hyvä esimerkki alkoholin vaaroista ihmisen mielenterveydelle. Samaa asiaa jankuttanut täällä yli kymmenen vuotta. Mikkestä ehti muuten siinä ajassa tulla itseoppien yksi maailman parhaista rumpaleista. Eipä ole Suomessa toista vastaavaa improvisaatioon kykenevää soittajaa, ja Mikken kehityshistoria soittajana on myös täysin ainutkertainen tapaus tunnetussa ihmiskunnan- ja musiikin historiassa.

      Sääli, että, tenu-antti, et alkoholisoituneena ja mielenterveysongelmaisena raukkiksena ja pelkurina koskaan uskalla mennä ammattipalstalle keskustelemaan Mikkestä ja Mikken kaikkinaisesta mahtavuudesta. Olet täysin seinähullu, antti pekkala. Etkö tajua sitä itse? Hakeudu päihdekuntoutukseen ennen kuin alkoholi tappaa sinut. Aivosihan se on jo selvästi tuhonnut.

      • Jonna_Saapaslainen_Orig

        Hienosti osaat taas antti "sairasboogi anapeetus konservatorion opettaja Suomen paras soittaja patologinen valehtelija alkoholisti ja avohoitopotilas" pekkala häiriköidä toisten nimimerkeillä. Sehän on sinulla ollut yleinen tapa sairaudessasi, voisi sanoa jopa että maneeri. Koska alat taas muuttelemaan toisten tekstejä, kuten sairautesi maneereihin kuuluu? Olet seinähullu.


    • huumehuara

      Se voi olla kannabishuora.
      Ne antaa aina pilluu jos pystyt savut tarjoomaan, naiset haluu heti munaa, ku ne on poltellu.

    • nomore

      Kyllä pupillit voivat olla ihan luonnostaankin valtavan suuret..liki mustat koko alueelta kuten mun lapsella ja osalla muillakin tuttuja,ei syö lääkkeitä ,ei mitään aineita-eikä jakele pillujaan kuten narkkarit,,mikrobipillut siis toisinsanottuina. Eivät raukat oo saanut oikeaa syliä lapsina ja turvaa,hakevat sitä seksin kautta kun itsetunto nolla.

    • emmiko

      Toisilla on luonnostaan isot. Sit on muita syitä, stimulantit, jännitys ja omalla kohdalla Venlafaxin masennuslääkitys(joka aamulla ja illalla pistää pupillit sen kokoiseksi että ei silmänväriä pysty erottaa).

      Tänään juuri toimintaterapeutti huomautti että minun pupillit on hyvin laajat. Sanoin suoraan että Venlafaxin tekee sen. Hän sanoi että luuli sen johtuneen jännityksestä/ahdistuksesta.

      Että näihin monta muutakin syytä kuin huumeet.

    • Anonyymi

      Vittu kuinka tyhmiä ihmiset on:D eikö teidän aivot ole kehittyneet vai luuletteko tosissaan että huumeet/lääkkeet on ainoita asioita jotka laajentaa pupileita, esim hämärä valoistus laajentaa niitä. Älkää huudelko jos ette tiedä mistä puhutte :D oon todennäkösesti nuorempi kuin muut täällä mutta mun aivot kehittyy tehokkaammin kuin monen muun ja satun vaan tietämään aika helvetisti asioita…. Kiihottuminen, jännitys, stressi jne jne laajentaa pupileita…. Toivon että noi on trolleja koska oon muute menettäny toivon ihmiskuntaan….

      • Anonyymi

        esim Pääministeri Sanna Marin silmien mustuaiset ovat todella laajentuneet tv haastattelutilanteessa. Ihmiset jotka esiintyvät julkisuudessa ym tosi-tv ohjelmissa käyttävät useimmiten rauhoittavia lääkärin (toivottavasti) kirjoittamia lääkeaineita millä hermot ja jännitys saadaan kuriin. Vain harvat ihmiset ovat niin rautahermoisia että pystyvät esiintymään julkisuudessa ilman mitään lisäaineita. Alkoholin runsas käyttö on hyvä esimerkki huonosta hermojärjestelmästä. Toki valaistus suurentaa tai pienentää mustuaista.


    • Anonyymi

      Joillain on ihan luonnostaan isot pupillit.

    • Anonyymi

      Sannaako tapailet?pupillit on kirkkaat ja verestävät aina.

      • Anonyymi

        Töissä huomasin joskus sulla ihan pienet pupillit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Töissä huomasin joskus sulla ihan pienet pupillit

        Ja sikskö sua piti oottaa joskus

        Et saanut hihaan aineita

        Huonot suonet


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3171
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2612
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      387
      2551
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2076
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1907
    6. 173
      1325
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1307
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1000
    Aihe