Talvivaara on hyvä esimerkki

hallituksen toimista

Nykyinen kokoomus ja demarivetoinen hallitus on onnistunut tuhoamaan lähes kaiken yritystoiminnan maastamme. Suuri osa yrityksistä on siirtänyt kamppeensa muualle, jäljelle jääneet suunnittelee konkkaa.
Onko koskaan kokoomus tai demarit pystyneet luomaan ainuttakaan yrityspohjaista työpaikkaa Suomeen? Miksi pystyisikään, kun molemmat puolueet ovat istuneet yhteisesti kerätyn rahasäkin päällä ja jakopuolueen ominaisuudessa jakaneet kerätyt varat omille etupiireilleen.
Surullista todeta, että mihin nykyinen hallitus koskeekin, niin se muuttuu aina skeidaksi.

14

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jÄRKYTTYNYT ISOÄITI

      "– Riittämätön valaistus kokoamistiloissa, ei kunnollisia työtuoleja, verstaassa epäjärjestys, suodatinosastolla ei yleisilmanvaihtoa, juotospisteissä ei juotoskäryjen kohdepoistoja, kesällä auringonpaiste aikaansaa suodatinosaston lämpenemisen kohtuuttomasti.

      Näin Smal ryöpytti Solitraa pöytäkirjassa, joka oli kirjoitettu lokakuussa 1992 tehtyjen tarkastusten perusteella.

      Smal kiinnitti huomiota myös siihen, ettei työpaikan työsuojelutoimikunnan kokouksia ollut pidetty, sairauspoissaoloprosentteja ei ollut laskettu, eikä sattuneita tapaturmia kirjattu.

      "Raportissa viitataan Sipilään Solitran varatoimitusjohtajana, mutta Sipilä nousi yrityksen toimitusjohtajaksi vielä samana vuonna."

      "Solitran tiloihin tehtiin uusintatarkastus noin puolta vuotta myöhemmin toukokuussa 1993.

      Smalin mukaan työntekijämäärän kolminkertaistuminen vuoden aikana oli aiheuttanut työpaikalla monenlaisia ongelmia.

      Smal kiitteli tuolloin työsuojelun kehittämiseksi tehtyjä toimenpiteitä: esimerkiksi perimälle, sikiölle ja lisääntymiselle vaaraa aiheuttavia aineita oltiin vähentämässä, vetokaapin ilmanvaihtoa ”oltiin tehostamassa” ja tapaturmat, sairauspoissaolot ja ammattitaudit oli ryhdytty kirjaamaan ylös.

      Tarkastuskierroksella havaittiin silti, että kokoamistilan peräosassa oli edelleen runsaasti koneita, joista tuli tilaan runsaasti lämpöä, huuruja ja pölyjä. Kemian puolella prosessista syntyi aika-ajoin ilmassa leijuvaa valkoista höytymäistä ”nöyhtää”, jota epäiltiin ammoniumkloridiksi.

      • huvittavaa

        ISOÄITI on todella järkyttynyt, kun on joutunut vasten tahtoaan tekemään jotain joskus henkensä pitimeksi. Porvarin riisto on se viimeinen teko mihin ISOÄITI olisi voinut koskaan suostua vapaaehtoisesti.
        Tuskinpa ISOÄITI on tästä syystä kovin montaa kertaa eläessään herätyskelloa vetänyt sen takia, että täytyis lähteä porvarille töihin, siellä perimätiedon ja huhupuheiden mukaan istuimissakin on olemattomat selkänojat ettei rentouttavaan löhöilyyn kykene kuin epämukavassa asennossa.
        Kyllä ISOÄITI osaa omat oikeutensa tiedostaa ja vaatia vaikka ne omat velvollisuudet jää poikkeuksetta tekemättä.


      • Vihainen Isöäiti
        huvittavaa kirjoitti:

        ISOÄITI on todella järkyttynyt, kun on joutunut vasten tahtoaan tekemään jotain joskus henkensä pitimeksi. Porvarin riisto on se viimeinen teko mihin ISOÄITI olisi voinut koskaan suostua vapaaehtoisesti.
        Tuskinpa ISOÄITI on tästä syystä kovin montaa kertaa eläessään herätyskelloa vetänyt sen takia, että täytyis lähteä porvarille töihin, siellä perimätiedon ja huhupuheiden mukaan istuimissakin on olemattomat selkänojat ettei rentouttavaan löhöilyyn kykene kuin epämukavassa asennossa.
        Kyllä ISOÄITI osaa omat oikeutensa tiedostaa ja vaatia vaikka ne omat velvollisuudet jää poikkeuksetta tekemättä.

        Älähän penikka soita suutas, tai loppuu se teidän elättäminen lyhyeen.


    • jÄRKYTTYNYT ISOISÄ

      Elämää 1800-luvulla (ja osin 1900-luvun alun) Suomessa
      Suomi oli 1800-luvulla todella köyhä maa . Ruokaa oli vähän ja kaupat olivat kaukana. Kulkeminen oli vaikeaa, hidasta ja vaivalloista.

      Pukeutuminen vaihteli, vaatteet tehtiin suurelta osin itse. Osa huonekaluista, sekä monet käyttöesineet ja työkalutkin valmistettiin itse. Talot lämmitettiin puulla, koska ei ollut sähköjä.

      Vuonna 1856 esittettiin Kuopion sanomissa toivomus, että tilalliset ottaisivat enemmän torppareita, jotta köyhäinhoitoa rasittavat loiset saataisiin vähenemään. Tilallisilla tarkoitettiin maata omistavaa maalaisväestöä. Torpparit viljelivät vuokramaata.

      Vuonna 1867 oli Suomessa nälkäkatastrofi, sitä kutsuttiin nälkävuodeksi. Nälkävuosina kuoli noin 200000 suomalaista. Tampereella 1868 jaettiin hätäruokaa.

      1860 loppupuolella Suomi teollistui ja väestön kasvu nousi. Suomen tärkein teollisuuden kohde oli puuteollisuus.

      Maatyöt ja metsätyöt toimi ihmisten ja hevosten voimin. Hevonen oli tärkeä eläin. Hevosten jalostustyö ja raviurheilukin olivat jo 1800-luvulla tuttuja. Savotalla ja uitoissa tiettömien taipaleiden takana metsätyömiehet, "jätkät" , uurastivat kerralla pitkiäkin aikoja asuen alkeellisissa asunnoissa.

      • Tietääkö kukaan

        ketään entistä Kutsetin pomoa, jonka lapsenlapset olisivat kepun kansanedustajia?

        Voitais syyttää niitä kun kutsetin savotoilla oli alkeelliset olosuhteet.

        Punikit muuten tappoi vaarin ja ryssät -43 isän. Että silleen, kuka korvaa.


    • Miten tämä hallitus olisi voinut estää kipsisakka-altaan vuodon?
      -se oli rakennettu lupaehtojen mukaisesti ja luvat antoivat Mauri Pekkarinen ja Yle-keskus. Altaan pohjaa ei oltu tiivistetty kunnolla ja pohjaeristys oli tehty polyeteenikelmulla! Eikä kuten on muualla tehty jo vuosikymmeniä, bentoniittimassalla ja -kankaalla.

      Suomess on bentoniittia käytetty jo vuosikymmeniä, tosin silloin kun niitä ovat viranomaiset edellyttäneet lupaproseissa, ovat lupien myöntäjät olleet muita kuin kepuänkyröitä ja Tolliskoja. Kepusyöttiläät huutavat koko ajan, että lupakäytäntöä on yksinkertaistettava ja turha "byrokratia bois". Siis ohutta hapaa muovia kunnollisen tilalle, se on Keskustan ja kepulaisetn suuri tavoite ja kun esimmerkiksi tupakka-askin päällä oleva ohut polyeteeni kestä kipsisakka-altaan pohjassa se on nykyisen hallituksen vika.
      ELÄKÖÖN KEPULAINEN TYPERYYS.
      Eikö nyt vihan, kaunan ja kateuden puolue jo valehtele liikaa?

      Joka oksalla istuu, kuten Rovaniemen kelkkatehtaan tapauksessa arvoisa keskustalainen, kepuänkyrä tai typerä Tollisko.

      Miten tämä hallitus olisi voinut estääjätevesialtaan padon murtumisen?
      -Kipsisakka-altaan pohjaan tullut repeytymä johti hallitsemattomaan tilanteeseen. Kipsisakka-allasta toiminnanharjoittaja tyhjensi vara-altaisiin kunnes pato murtui. Miten kepuänkytät ja Tolliskot olisivat tämän hoitaneet? Valehtelemalla ja uhkailemalla ja punikkien tappamisella vai?

      Miten mikään hallitus olisi estänyt rikkikiisun, rikkihapon ja kahden ensimmäisen ryhmän alkuaineiden reaktiot, jotka aiheuttivat kasojen kovettumisen?

      Eivät raskasmetallit niistä kovettuneista kasoista häviä, mitä nyt vähän veteen liukenevat ja jos vesien kierrätys toimii ovat Ni, Zn, U -hyödynnättäviä myöhemmin.

      Ehkä kepuänkyröiden pitäisi vihan, kaunan ja kateuden sumentamana myös päästää järjen ja totuuden valaoa tyhmyyden ja typeryyden mustaan aikkoon, heidän paihinsä.

    • näin sO On

      Joka oksalla ympäristöhallinossa istuu änkyrädemari, juuri se demari jolle valvonta lupaehtojen noudattamisesta kuuluu.
      Ei liene aivan sattumaa, kun valvonta pettää ja laittomuudet demarien taholta ovat aivan arkipäivää viime päiviin asti.

      Ps.Ehkä demarikyröiden pitäisi vihan, kaunan ja kateuden sumentamana myös päästää järjen ja totuuden valaoa tyhmyyden ja typeryyden mustaan aukkoon, heidän päihinsä ja ahteriin, sillä demarin ahteri näyttää viisammalta kuin pääkupoli.

      • Pieni tiedonmuru syöttiläiden päähän. Ympäristöministeriön kansliapäällikkö on Hannele Pokka, keskustan entinen kansanedustaja.
        Ympäristöministeriötä on miehitetty epäpätevillä kepuänkyröillä ja Tolliskoilla.

        Toinen tidonmuru, oli kysymys alueellisemisesta, siis siitä äärimmäisen typeryyden asteesta ja kepulaisten suuresta viisaudesta. Heti kun keskustelu alkoi Hannele Pokka ilmoitti, ettei misään tapauksessa saa hänen virästoaan viedä mihinkää kepualueelle!

        Eihän kukaan lähde vapaaehtoisesti näihin äärimmäisen tyhmyyden ja vihan, kaunan ja kateuden elättikuntiin ja -maakuntiin.

        Eikö siellä tyhmyyden kovassa ytimessä tiedetä mitään?

        Mistä Tolliskojen Totuudentorvesta sinä kepureppana tietosi etsit.


    • Konkurssikaivos

      "Nykyinen kokoomus ja demarivetoinen hallitus on onnistunut tuhoamaan lähes kaiken yritystoiminnan maastamme. Suuri osa yrityksistä on siirtänyt kamppeensa muualle, jäljelle jääneet suunnittelee konkkaa."

      Muistisi ja ymmärryksesi eivät seuraa aikaa. Yritystoiminta heikkeni jo edellisen eli kepuhallituksen aikana. Taantumaa ei kyetty kunnolla hoitamaan ja elvytykset kohdennettiin vääriin paikkohin. Myöhemmin elvytykset lopetettiinkin tuloksettomina. Tällä oli merkitystä nykyiselle yritystoiminnalle.

      Elvytysrahojen jaossa taisi käydä niin, että enimmät rahat annettiin konkurssikypsille firmoille ja kehityskelpoiset firmat jäivät ilman rahaa. Tämä ajatus tuli ensimmäisenä mieleen, kun luki asiantuntijoiden lausuntoja.

      "Talvivaara on hyvä esimerkki"

      Niinhän se taitaa olla. Jotain meni jo alussa pieleen ja tuloksena oli tuoton sijasta ympäristötuho. Kohta hanke pukkaa konkurssia. Paljonkohan on veronmaksajien varoja kulunut tähänkin show´hun? Kepuhallituksen liika innokkuus kaivostoiminnasta ja "sen tuotoista" on hyvä ja varoittava esimerkki tuleville sukupolville.

      • väärin tehty

        Elvytysrahat meni minukin mielestä vääriin kohteisiin, maanteiden ja rautateiden rakentamiseen pääasiassa. Ongelmaksi elvytysrahan jaossa tekee se, että nuo kohteet ovat olleet demarien ja vasemmistoliiton pyhiä kohteita joka käänteessä. Taisi niistä pieni osa mennä rakentamisen puolelle, on tietysti kiusallista, että rakennusduunari pääsi niistä osille.


    • Näin sOOn

      Näin sen on soveltanut nykyinen hallitus, älä käynnistä mitään uusia ideoita yritystoiminnan ja työpaikkojen luomiseen. Rakenna esteitä entisten tuhoksi. Kylvä rahaa konkurssikypsiin yrityksiin (Tavivaara).
      Pistä miljardit konkurssikypsille EU-maille vastikkeitta.
      Tuhoa terveys- ja sosiaalirakenteet, anna homekoulujen tuhota lastemme terveys.
      Listaa voisi jatkaa loputtomiin siitä, mitä tuhoa kyvytön hallitus on tehnyt ja tekee vielä loppunsa edellä.
      Tässä varoittava esimerkki tuleville sukupolville.

      • Entrinen Hallitus kolminekepulaispääministereineen lapio rahaa metsäautoteihin, siitä tuli TV:sta ohgjelma, kepuänkyrätoimittaja kiekui onnesta kun jonnekin syöttiläsalueelle "saati9n 16 miljoonaa euroa METSÄAUTOTEIHIN.

        Vihan, kaunan ja kateuden ykkösnyrkki jakoi surutta veronmaksajien rahaa täysin konkurssikypsille yrityksille kuten SuomiSoffalla lähes miljooman, tai luku on voi huomattavasti enemmän. Pääasia on se, että SuomiSoffa oli kehittyvien maakuntien Suomi ry:n rahoittaja!

        Pekkarinen heitti myös kovanluokan talousrikollisille avustusta yhden miljoonan Rovaniemen kelkkatehtaaseen. Se on tietysti pikkuraha, kun sitä vertaamme Mauri Pekkrisen serkun Markku Kauppisen heittämään 30 miljoonan euron pottiin samaisille kovan luokan talausrikollisille ja ne rahat olivat tarkoitettu työeläkkeisiin.

        Muut maksavat omat eläkkeensä, mutta syöttiläspaskiaisten eläkkeitä, lomia ja luopumiskustannuksia REHELLISET maksavat yli miljardin vuodessa! siis yli 1000 000 000. Kyllä siinä kepuloisien kannattaakin uhata tulla tappamaan maksajia, kuten minua.

        Ml/Kepu ei unohda köyhän asiaa, Arto Merisalmi istuu linnassa ja hänet oikeus on todennut varattomaksi.


      • osui ja upposi
        osmium1 kirjoitti:

        Entrinen Hallitus kolminekepulaispääministereineen lapio rahaa metsäautoteihin, siitä tuli TV:sta ohgjelma, kepuänkyrätoimittaja kiekui onnesta kun jonnekin syöttiläsalueelle "saati9n 16 miljoonaa euroa METSÄAUTOTEIHIN.

        Vihan, kaunan ja kateuden ykkösnyrkki jakoi surutta veronmaksajien rahaa täysin konkurssikypsille yrityksille kuten SuomiSoffalla lähes miljooman, tai luku on voi huomattavasti enemmän. Pääasia on se, että SuomiSoffa oli kehittyvien maakuntien Suomi ry:n rahoittaja!

        Pekkarinen heitti myös kovanluokan talousrikollisille avustusta yhden miljoonan Rovaniemen kelkkatehtaaseen. Se on tietysti pikkuraha, kun sitä vertaamme Mauri Pekkrisen serkun Markku Kauppisen heittämään 30 miljoonan euron pottiin samaisille kovan luokan talausrikollisille ja ne rahat olivat tarkoitettu työeläkkeisiin.

        Muut maksavat omat eläkkeensä, mutta syöttiläspaskiaisten eläkkeitä, lomia ja luopumiskustannuksia REHELLISET maksavat yli miljardin vuodessa! siis yli 1000 000 000. Kyllä siinä kepuloisien kannattaakin uhata tulla tappamaan maksajia, kuten minua.

        Ml/Kepu ei unohda köyhän asiaa, Arto Merisalmi istuu linnassa ja hänet oikeus on todennut varattomaksi.

        Vihan, kaunan ja kateuden ykkösnyrkki Kataisen ja Urpilainen syyti rahaa konkurssifirmoihin satoja miljoonia ja niitä on monia. Miljardit konkurssikypsiin maihin vastikkeetta.
        Urpilainen latoi satoja miljoonia kovanluokan rikollisille Kyprokselle.

        Ps.osmium1 nahka on sen verran arvoton ettei sitä kannata jahdata saaliina.


    • Voisitko kertoa mihin yrityksiin, muut kun syöttiläspaskiaiset ovat rahoja tuhlanneet?

      Kovasti ovat kepureppanat tappo- ja muilutusuhkauksia esittäneet.

      Ei tietysti kepureppanoiden uhoamista kannata ottaa sen kumminmin kun elättien juttuja muutenkaan.

      "Me tehrään nii ku halutaan" sanoo syöttiläspaskiainen, haluaisivat edes maksaa pienen osan kuluistaan. He ovat tietysti niin mitätöntä sakkia, että kyllä punikkien on pakko heidät elättää.

      Tolliskomaan "miehet" saavat vähemmän palkkaa kun naiset Suomessa keskimäärin! Kuka näille turhakkeille miehen palkan maksaisikaan?

      Koettaisipa se onnen hetki kun Tolliskomaa itsenäistyisi ja näiden syöttiläspaskiaisten elättäminen meiltä punikeilta loppuisi.
      Koko Tolliskomaa ei ikinä pysty maksamaan edes Jalasjärven kupruja.

      Miten on Tolloskomaan pääkaupungin laita? Sen suuruudenhullu kaupunginjohtaja suunnitteli neljää Itäkeskuksen kokoista ostoskeskusta tolliskomaan pääkaupunkiin, SEINÄJOELLE.
      ONKO TOLLISKOIDEN HULLUDELLE MITÄÄN RAJOJA?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      295
      6902
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      56
      2128
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1571
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1371
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1073
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      979
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      803
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      45
      786
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe