vanha ja uusi sebring toimivuus ?

Chrysleri

onko kokemuksia molemmista ovatko miten erilaisia autoja vai onko uudessa sebringissä mitään uutta. Entä toimivuus kummastakin jos on kokemusta :)

19

526

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • chyrslerperhe

      Niin tämä "uusi" sebringän tuli jo 2007 markkinoille. No meillä on ollut -01 ja nyt on -06 sebring menossa. Tuota uutta katseltiin ja varmaan olisi hyvä auto ja ehkä yhtä luotettava, kuin nuo vanhemmatkin. Mutta meidän mielestä oli sisältä aivan karmea. Muoviahan se on tuo vanhempienkin mallien sisus, mutta on edes yritetty tehdä näyttämään muulta materiaalilta.
      Noita vanhempia saa ainakin edullisesti ja vähän ajettunakin löytyy välillä. Ei ole mielestäni paha ostos, jos -06 autolla ajettu 65tkm. 10tkm vuosivauhdilla tuolla ajaa vuosia ennen vaihtotarvetta.

      • tteeihtemies osaa

        Pinnoita itse kumilla ja puulla...
        -ei edes kovin vaikeaa


      • chyrslerperhe
        tteeihtemies osaa kirjoitti:

        Pinnoita itse kumilla ja puulla...
        -ei edes kovin vaikeaa

        No sitä on näin vanhemmiten tullut niin mukavuudenhaluiseksi, ettei enää viitsi nähdä tuollaista vaivaa. Mieluummin ostan sellaisen, että miellyttää valmiiksi ilman mitään tuunailuja. Aina sellainen jostain merkistä on löytynyt.


      • oikea ch. mies

        Onko -01 malli luotettava?
        Tuota et usko itsekkään, pelkkä raakile vielä. Myöhemmin laatu parantui


    • chyrslerperhe

      No onhan se luotettava 200tkm oli mittarissa, kun vaihdettiin se pois tänä vuonna. meillä ajettu 130tkm - 200tkm väli seitsemässä vuodessa. Normaaleilla öljyn vaihdoilla ja ihan aluksi vahdettiin jarrupalat ja levyt sekä 180 tkm kohdalla tulpat.
      Samoin 180tkm kohdalla vaihdettiin takaiskareiden yläpään tukilevyt ja samalla iskarit.
      Käsittääkseni tuo on aika luotettavaa kestoa noille kilometreille.
      Tuolla kokemuksella tuo -06 mallinen on vähintään yhtä kauan meillä.

      • oikea ch. mies

        Juuri "Samoin 180tkm kohdalla vaihdettiin takaiskareiden yläpään tukilevy" tuota tarkoitin, uudemmissa malleissa ei tarvitse tukilevyä vaihtaa, tehty teräksestä.


    • chyrslerperhe

      No ei kyllä mielestäni kuvasta, että auto on "raakile" tuon yhden osan takia. Varsinkin jos sen joutuu vaihdattamaan "jo" 180tkm kohdalla.

      • Oikea chrysler mies

        Maantiesuola syö tuon palikan yleensä nopeammin kuin 180tkm.
        -olen asiantuntija, joten älä jurnuta vastaan
        jk. Onnea 2006 mallin johdosta, 01 paaliin


      • chyrslerperhe
        Oikea chrysler mies kirjoitti:

        Maantiesuola syö tuon palikan yleensä nopeammin kuin 180tkm.
        -olen asiantuntija, joten älä jurnuta vastaan
        jk. Onnea 2006 mallin johdosta, 01 paaliin

        Niin varmaan syö, mutta meillä olikin tehty suojauskäsittely uutena ja sitten 2005 uudelleen. Eipä mennyt paaliin ehjä ruosteeton auto. Miksi oliskaan pitänyt paalata?

        Onneksi ei ole tuon pahempia tyyppivikoja ollut. Joten ihan raakilehan tuo auto on. Jopa ovat ihan prototyypin laittaneet aikoinaan markkinoille. Onneksi tuollaista ei satu noille itäautojen valmistajille. Juuri näkyi joku saksalainen autovalmistaja vetävän 1,7 miljoonaa autoa takaisinkutsuun.


      • oikea ch. mies
        chyrslerperhe kirjoitti:

        Niin varmaan syö, mutta meillä olikin tehty suojauskäsittely uutena ja sitten 2005 uudelleen. Eipä mennyt paaliin ehjä ruosteeton auto. Miksi oliskaan pitänyt paalata?

        Onneksi ei ole tuon pahempia tyyppivikoja ollut. Joten ihan raakilehan tuo auto on. Jopa ovat ihan prototyypin laittaneet aikoinaan markkinoille. Onneksi tuollaista ei satu noille itäautojen valmistajille. Juuri näkyi joku saksalainen autovalmistaja vetävän 1,7 miljoonaa autoa takaisinkutsuun.

        Eihän näitä tarvitse ruostesuojata, muutama suihkaisu koteloainetta konepeltiin riittää.
        Hukkaan heitit rahasi 2 kertaan.


      • erdtyfuiopiulk

        Eihän sellaista autoa ole tehtykkään mihin ei mitään vikaa koskaan tulisi. Joka autossa on tietyt tyyppiviat, hyrslerissä se nyt sattuu olemaan se iskarin yläpään lätkä.


    • chyrslerperhe

      Vai hukkaan? No totuus on kuitenkin se, että myytiin -01 ruosteeton sebring ja otettiin tilalle -06 "ruosteinen" sebring. Tällä tarkoitan, että tässä nykyisessä näkyy akselistossa ja alustassa muutama ruosteinen kohta, kun taas vanhemmassa kunnon massaus oli pitänyt kiveniskut loitolla metallista. Ei kuiteskaan ole sellaista ruostetta näkyvissä mikä vaikuttaisi vielä moneen vuoteen. Enkä taida tätä viitsiä suojauttaa. Ehkä joskus autoa ylös nostaessa voisi noita vähän putsata ja ruiskauttaa suoja-aineita itse.

      Eikä mennyt rahat hukkaan siksikään, että huomattavasti tuo kunnon massaus vaimensi rengasääniä.

    • Sebringmiäs

      Kyllä noissa 2005-2006 mallisissa Sebringeissä alkaa olemaan hinnat melko edullisia siihen nähden että kyse ei ole kuitenkaan pikkuautosta. Noin kuudellatuhannella saa reilu satatuhatta ajettuja ja noissa vuosimalleissa on pääsääntöisesti nahkapenkkiä, aluvanteita ja muita varusteita. Ne on siis oikeasti aika edullisia autoja. Eihän Chrysler mikään Audi tai Volvo ole mutta hintaakin tosiaan reilusti alle puolet ja kilometrejä samaten.

      Kannattaa ehdottomasti ottaa 2.7L moottorilla. Hinnanerotus pienimoottoriseen on vähäinen ja isommassa moottorissa on parempi ajomukavuus sekä vähäisempi huollon tarve. Kulutukset pyörii kuitenkin samoissa lukemissa. Alkupään vuosimalleja 2001-2003 kannattaa välttää sillä niissä moottorit rikkoutuvat ennen aikojaan. Myöhemmissä on ne lastentaudit korjattu.

      • ...............

        Komppia. Sebring on hyvä valinta silloin kun haluaa kohtuuhintaan auto, joka ei kuitenkaan ole kilometriensä puolesta aivan loppuun ajettu. Ja riittää esim. jalkatilaa takana ihan eri tapaan kuin vaikkapa 3-sarjan Bemarissa mihin saa hyvällä tuurilla kokonaisen muovikassin, jos kuljettaja ei ole pitkä. 5-sarjalaisessa sitten olisi jo tilaa takana, mutta sellaisen hinnalla saisi jo kaksikin Sebringiä.


    • Chrysleri

      Joo - 06 sebring 2.7 l moottorilla oli vähän mielessä joo ei todellakaan oo kalliita , mielessä oli jtn 100 tkm mutta.

      Mites toi 2.7 moottori kestää , samahan on 300C:N nokalla???

      300C oli mielessä mutta sebring on ehkä kuitenkin parempi vaihtoehto itselle :)

      • tsuipfbfb

        Itsellä on -07 sebring, olla on ajettu 125tkm. Niistä olen ajanut itse 30 tkm. Auto on pelannut täysin ongelmitta. Alkuperäisen akun ja ulommat pallonivelet olen vaihtanut huolto-ohjelman ulkopuolella. Talviautona lämmin ja hyvä käynnistymään. Tarvikevaraosia ei saa joka paikasta ja huoltokohteet eivät ole kovin huoltajaystavällisiä. Erityisen positiivista on ollut hiljaisuus, joka on premiumautojenkin mittakaavassa loistavaa. Kulutuskin oli positiivinen yllätys. Negana pieni takaronkki ja laiskuus. Hinta-laatu mielestäni erinomainen. Eikä tule joka päivä vastaan ja kerää katseita, erityisesti kivoilla erikoisvanteilla


      • sebukka..

        2,4L 2005 vm Sebring meillä. Ostettiin pari vuotta sitten 74tkm ajettuna ja nyt mittarissa 102 Tkm.

        Kuluja:

        - Määräaikaiahuollot
        - laturi ja hihna 10tkm sitten
        - kampiakselin tunnistin
        - antennin raippa
        - renkaat
        - akku oston yhteydessä
        - jakohihna rulla ja vesipumppu vaihdettu vuosi sitten
        - jarrupalat joka nurkkaan

        Että eipä tuossa nyt erikoisempaa hyvin kulkee ja katsastuksessakaan ei ole huomauttamista ollut.

        Ajotietokoneen asensin itse ja paremman näköiset koristelistat kun itsellä "karvalakki" varustetaso eli luxury.
        parkkitutkan laitoin myös, vaikea hahmottaa missä perä kulkee ilman.


    • Chrysleri

      Uskaltaako ostaa muuten esim 200 tkm ajettuna että tuleeko hirveästi korjauksia jos ostaa ton verran ajetun sebringin, mielessä se VANHA sebring siis ??

      Huollot ja yms ovat toki kalliitta mutta muuten ilmeisesti aika luotettava joten vaikuttaa hyvältä :)

      • moparkoni

        Uskaltaa jos se on vuosimallia 2005 tai uudempi ja 2.7 l koneella. Ne on pomminvarmoja autoja nääs. Suunnilleen samalla hinnalla saat 100-130 tkm ajettujakin joten kannattaa suunnata katse niihin jos et sitä enemmän ajettua saa ostettua erityisen halvalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe