Huumoria Karvialaisista

Näinkö siellä menee?

Karviassa on rattijuoppous harvinaisuus,samoin viinankäyttö yleensä,pimeän viinan myynti erittäin harvinaista.Karvialainen käyttää aina lounaalla viiniä,kuiva valkoviini on suosituin.Karvialaisten ruokapaikkojen suosituimmat annokset on katkaravut karamellikastikkeessa,ruskea soosi ja perunavoi on pannassa.Kalana he käyttävät pääasiassa nieriää ,kirkkojärven ja rastiaisjärven plutoniumilla terästetyt hauet on myös pannassa.Ympäristöihmisiä Karvialaiset myös on, vanhan kunnantalon pihassa oleva rotansyömä rakennus hoidetaan egologisesti kaatopaikalle,eihän siitä ole puhuttu ja kirjoitettu kuin vasta 20-vuotta.Karvialaisilla huoltoasemilla ei enää puhuta sian porsittamisesta,ei maidon rasvaprosentista,eikä Hermannin meijeristä joka aikaansai jopa suku-ja naapuririitoja,pitihän sen työllistää satoja Karvialaisia.Karvialaiset ei kuuntele laulua Saran äijästä eikä rehupiiklestä,he kuuntelee vain klassista,eläköön Karvialaiset.....

16

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hurraaaaaaaaa

      Lisäisin vielä, että Karvialaiset ovat taide ja kulttuuriväkeä. Heillä on jopa omat viikkonsa sille kun istutaan runo-illoissa, kirjailija esittelyissä, teatteri-esityksissä. Suuren maailman malliin pidetään juhlavalaistuksia ja hamutaan esiintyjiä tähän pieneen kulttuurin kehtoon. Uteliaisuuttaan sitten käydään töllistelemässä outoa esiintyjää ja riittäähän siitä puheenaihetta seuraavaan tapahtumaan saakka. Sukututkimuksia karvialaiset ovat ahkeria tekemään, jollei omiaan niin sitten toisten....
      Keväisin Karvialaisista tulee kovia urheilijoita. Taide on siinäkin lähellä heidän sydäntään. Patsaita kyhätään jokaisen pirtin tienhaaroihin ja niitä sitten pyörällä käydään arvostelemassa koko kesän ajan. Lopuksi vielä otetaan toisistaan mittaa kirkkojärven ympäri kävelyssä, joka on mummojen pyöräilykauden päätösjuhla.
      Karvialaisista on tullut niin kultturelleja, että heillä täytyy olla mannermaiseen malliin monenlaista pientä anniskelupaikkaa, jossa viini virtaa ja laulu soi. Kahvikin on aina parasta silloin kun sitä ilmaiseksi jossain tarjoillaan.
      Työttömyyskään ei karvialaisia vaivaa. Heillähän on niin paljon näitä kulttuuriharrastuksia ja yhdistys toimintaa, että missä välissä he töihin ehtisivätkään...
      Lapsien tekokin on sivukylillä lopetettu, että kunta saisi lopettaa kyläkoulut eikä turhia koulukuljetuksia enään tulisi. Siten säästetään myös teiden ylläpidossa ja aurauskuluissa. Postiakaan karviassa ei enään tarvita kun kaikki on siirtyneet netti-aikaan ja lukevat lehtensä sieltä.
      Onhan karviassa vielä muisto Hermannista tai oikeastaan siittä suuresta kauppiaasta jonka kauppahalli jäi huoltamon vieressä olevaan kivijalkaan. Samasta, joka hurmasi naiset hymyllään. Paljonkohan siinäkin meni, ei pelkästään kuntalaisten rahaa vaan myös monta työpaikkaa..
      Mutta mitäpä näitä pohtii kun itä-naapurin kansantanssiryhmä tulee esiintymään....
      ...eläköön...eläköööööön....

    • elämää....

      Karvialaisten luonnonvara on hillitön kateus. Jollei karehdita paikallisia yrittäjiä, karehditaan naapureita, omia vanhempiaan tai sisaruksiaan. Onhan se hienoa pukea päälleen takin, joka on oikein naapuripaikkakunnalta ostettu. Naulata ladon seinää nauloilla jotka on haettu halpaliikkeestä. Sitten ihmetellään kun yrittäjä saa tarpeekseen ja laittaa ovensa säppiin...eihän sinne voinut mennä, jos se vaikka olisi vähän rikastunut. Jos joku yksityishenkilö myy itselleen ylimääräistä, omasta käytöstä poistettua, tavaraa pois sekin on jotenkin epäilyttävää. Ihmetellään mistä se sen on saanut? Karvialainen kun ei ole vielä huomannut, että joku voi ostaa uuden ja myydä vanhan pois.
      Karviassa valitaan kuukauden yrittäjä. Miksi karviassa ei valittaisi myös kuukauden syntipukkia? Koska, jos karviassa tapahtuu jotain erikoisempaa, niin karvialaisilla on syntipukki jokaiseen asiaan. Vahinko vain ettei syntipukki ole monastikaan itse tietoinen koko asiasta.
      Virkavallan pitäisi palkata karvian uteliaat naiset pitämään silmällä ja tutkimaan ja hoitelemaan kuullustelut, jos paikkakunnalla tapahtuu jotain ikävää. Yleensä nämä viisaat naiset tietävät jo etukäteen mitä on tapahtunut ja kenen toimesta. Ei tarvittaisi valvontakameroita eikä tutkata tienpäällä. Rattijuoppojahan karviassa ei enään olekaan. Olisihan se kuntalaisillekin hyväksi, kun saisi käydä hakemassa paikallisesta raportin siitä mitä tuli huonon hapen-aikana touhuilluksi.
      Karvialaiset todellakin ovat markkinahenkistä väkeä. On markkinoita, joulunavauksia ym. myyntitapahtumaa. Vahinko vain, ettei karvialainen uskalla ostaa toiseltaan mitään siinä pelossa, että jos toinen saisi hivenen voittoa.
      Niin kauan kannustetaan ja mainnostetaan uutta yritystä kunhan se alkaa tuottaa, sitten aletaan porukalla pelkäämään että siinä rikastutaan.
      Onhan sitä egologisesti hävitettävää rakennusta keskustassa ihmetelty muuallakin. Ihmetelty sen saamaa julkisuutta ja kulttuurihistoriaa ja sitä miten se jättää uljaat vanhat talot vähän sivummalla karviassa varjoonsa. Miksi sitä ei ole annettu kenellekään pienelle kahvila-yrittäjälle, joka olisi ehostanut sen uudelleen? Onkohan siinäkin taas se kateus....

    • huygtfrde

      Sama Karvialainen täällä taas sepittää.Mee töihin.

    • okijhu

      Ei tekisi pahitteeksi sullekaan, se työn teko.
      Vaikka vettä sataa, taidan lähteä lompsimaan kylänraittia aamukahveelle ja pitämään korvat höröllä.

    • viatonta ironiaa

      Pitkästä aikaa täällä taas sai kunnon naurut. Kiitos siitä viestiketjun aloittajalle ja toisille kommeintoijille!
      Taidan ollakin ainut karvialainen joka vielä osaa nauraa, tälläiselle huumorille. Oikeastaan olen ihmetellyt minne ne kaikki leppoisat ja hyväntuuliset ihmiset ovat karviasta kadonneet. Vai onko sitten tämä nyky-yhteiskunnan kiireinen meno aiheuttanut paikkakuntalaisillekin niin kovan stressin, etteivät he oikein edes jaksa hymyillä.

      Vanha sanonta taitaa pitää paikkansa: Se koira ärähtää johon kalikka kalahtaa.

    • Jouni Karviasta

      Tässäpä lisää kerrottavaa meidän Karvialaisten elämänmenosta. Karvialaiset ovat hyvin koulutettua väkeä, meillä on joka kylällä ala-aste, lisäksi keskustassa (ts.metropolissa) ala-aste, yläaste, lukio , ammattikoulu, kauppaoppilaitos, teknillinen korkeakoulu sekä jos nämä Karvian valtuutetut saavat aikaiseksi tänne yliopiston mikä on enää rahoituksesta kiinni, asemakaavat ja arkitehtien paperit ovat hyväksyttyjä.
      Liikenneyhteydet meillä Karviassa ovat huippuluokkaa, moottoritie E14 välillä Niinisalo-Jalasjärvi menee Karviassa välillä Kantti-Mattila-sarvela. Rautatie kulkee Karvian läpi tullen Tampereelta ja menee kohti pohjoista. Lentokenttäkin meillä on joka saatiinkin jo toteutettua edellisen valtuuston aikaansaamana ja se sijaitsee Rastiaisnevalla. Raitiovaunujahan meillä onkin jo kulkenut 50-luvulta lähtien mutta jos huom.! Kaupunginvaltuutetut saavat aikaiseksi päätöksen niin kohta meillä täällä on metro.

      • Näin se menee

        Jos Karviaa ei liitetä,niin Votsista voi tulla pienten kuntien pormestari,eli käälyt kaulaan,hieno ajella kiinteistötraktorilla .,kirkkojärven pajupuskat pois ja tilalle viimeisen päälle nakurannat,vois Porilaisetkin kadehtia.


    • mkoijnhy

      Matti vois aukasta vanhalle TB:lle Michelin tasosen ravintolan,sampolaan tilataan helsingistä Suomen huippunäyttelijät ja ballerinat,vuoroin näytelmää ja balettia.Karviataloon huippukonsertteja ja kuuluisia artisteja ulkomaita myöten.Ei enää riitä Mattilan sisarukset.

      • asdfgyuio

        Karviajärvi ruopataan ja veden pinta nostetaan. Vanhoista taloista tehdään öky-huviloita golf-kenttineen ja suihkulähteineen.
        Risteilyalukset tekisivät kulttuurikierroksia turisteineen suurella järvellämme.
        Jostain vanhasta koulusta paikallinen urakoitsija kunnostaa Karvialaisten oman BB-talon. Muutama syntyperäinen Karvialainen on siellä vakiasukkaana ja suuret kuuluisuudet maksavat siitä kun pääsevät taloon heidän seurakseen....


    • jikmnjhuy

      Karvian sarvelan kauppakeskukseen suuri laajennus, Tuurille kilpailija.Kaikki vanhatkin kyläkoulut käyttöön ehkä jokaiselle alakoululaisille oma opettaja tai jos koulumatka on yli 200 m niin opettaja tulisi kotiin opettamaan. Mörskän vois kunnostaa Italialaisella marmorilla ja tehdä siihen kullattu sipulikatto.

    • Tämäkin vielä

      Kirkkojärveltä Selkämerelle kaivettaisiin kanava sillä kyllähän Karviaan pitäisi saada satama ja vieläpä sellainen joka vetää vertoja Rotterdamin sataman kanssa. Karviasta tulisi viennin kannalta merkittävä satamakaupunki sillä onhan meillä vientituotteita mm. turve, hiekka , tomaatti ja maito.

      • ja tämä

        Torroon rakennetaan kansainvälinen moottoristadion. Formulakuskit majoittuvat karvian ylelliseen hotelliin, joka on suurennettu kahden huoneen hotellista kaksituhat paikkaiseksi. Karvialainen sahtikin suojellaan eu-didektiivillä ja sitä viedään uuden satamamme kautta ulkomaille kuten myös pullotettua lähdevettämme.


      • Innovaatio tämäkin
        ja tämä kirjoitti:

        Torroon rakennetaan kansainvälinen moottoristadion. Formulakuskit majoittuvat karvian ylelliseen hotelliin, joka on suurennettu kahden huoneen hotellista kaksituhat paikkaiseksi. Karvialainen sahtikin suojellaan eu-didektiivillä ja sitä viedään uuden satamamme kautta ulkomaille kuten myös pullotettua lähdevettämme.

        Kannatan vanhan vankilan kunnostamista kepulaisten rötösherrojen sijoituspaikaksi,on työllistävä vaikutus,pienikin työllisyysvaikutus on lisä ,ottakaamme tämä vakavasti.


      • 10+9
        Innovaatio tämäkin kirjoitti:

        Kannatan vanhan vankilan kunnostamista kepulaisten rötösherrojen sijoituspaikaksi,on työllistävä vaikutus,pienikin työllisyysvaikutus on lisä ,ottakaamme tämä vakavasti.

        Hyvä pointti...jos siitä Kevasta aloitettaisiin....


    • i am waiting

      oispa mielenkiintoista löytää sukuani karvian suomijärvenkylän jälkeläisistä.Sarvela nimisiä kun löytyisi,,,KIITOSTA vaan!

      • etsivä löytää

        Kokeile haeskella kirkonkirjoista. Joitakin rippikirjoja löytyy täältä netistäkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2146
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe