GS 2005 - 2009 kokemuksia?

GS 300

En nyt etsi mitään bemari-audi-mersu-hemmojen päiväunia tai "mielipiteitä" vaan ihan aitoja kokemuksia, onko niitä kenelläkään palstalaisella.

Onko tuon mallin GS edelleen yhtä hyvä kuin aiempi/ aiemmat versiot? Autohan on muuttunut melko totaalisesti 1998 - 2004 mallista. Esim vanha suora kutonen oli idioottivarma moottori ja sen jatkeena 6-portainen automaatti toimi kuin unelma.

Harkinnassa on bensamalli, jostai syystä hybridi ei oikein innosta. En vielä ole käynyt koeajolla kun se tietää yleensä autokauppoja. Tosin vaihtoehtoista kulkupeliäkään en ole bongannut, mikä olisi yhtä hiljainen, tehokas ja satavarma toimimaan myös varusteiden osalta. Ruostuminen tosin mietityttää, jos autoon ei ole valmistajan suojauksen lisäksi tehty mitään niin onkohan kori täysin kunnossa?

8

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 350

      Pieni korjaus tekstiisi, edellisessä mallissa oli vain 5-vaihteinen automaatti...

    • korollalla

      Hehheh! Kuvitteletko että oikeat Lexus-ownerit lukevat jotain S24:sta? Jollain voi olla joku puolimiljoonaa ajettu lintta :)

      • Oikea owner

        Oma autoni on GS450h mutta omia kokemuksia ei vielä ole kertynyt sillä ostin auton käytettynä vasta eilen ja se on vielä liikkeessä luovutushuollossa. Entinen Leasing-auto ja merkkihuollettu liikkeessä. Rivakan tuntuinen peli koeajon perusteella ja varmaan säästeliäskin. Ajotietokone näytti entisellä tyylillä päästävän vielä 400 km eteenpäin vaikka tankki näkyi olevan melkoisen tyhjä. Kulutus selviää aikanaan eikä 300 hv teholle omassa käytössä paljoa tarvetta ole joten säästellään. Kesärenkaat joudun vielä hankkimaan mutta mikähän tuohon olisi oikea leveys ja profiili 8 x 18" vanteelle. Voisiko kuvitella esim. 235/50-18. Pystyykö muuten ajotietokoneen muuttamaan suomenkieliseksi valikosta. Se jäi kiireessä tutkimatta ja samoin tuli mieleen että löytyyköhän autoon suomenkielistä opasta käyttäjälle maahantuojalta. Tekniikkaa tuntuu olevan aika paljon omaksuttavaksi ainakin näin alussa. Muutenkin olisi mukava kuulla omistajien mielipiteitä autosta.


    • H.A.

      Paljon tollaisella autolla on todellinen kulutus. Nettiauto antaa keskikulutukseksi GS300 V6 bensalle 9,8 litraa/100km. Aika maltilliselle vaikuttaisi.

      • myö

        tuo hybridi vie meille sen verran talvella


    • entinen owner

      11-12 litra menee bensalla ja hybridillä voi päästä 9 litraan jos nätisti ajelee. Mutta kummanki aikanaan omistaneena voin sanoa että varsinkin hybridillä kulutus nousee kun sitä on sen verran kiva revittää usein. Hybridi on kyllä parempi ja urheilullinen suorituskyky on kiva ohituksissa.

    • Lexus->Volvo->Lexus?

      Tuollaisella 2005:lla tuli ajeltua reilu sata tonnia aikoinaan. Erinomainen peli, kaiholla muistelen. Matkustusmukavuus oli ihan omaa luokkaansa, hiljaista kyytiä ja erinomaiset penkit. Jouduin luopumaan autosta, kun uusien työkuvioiden myötä jouduin ottamaan firman auton käyttöön, eikä kahdelle autolle ollut käyttöä.

      Kulutus pyöri muistaakseni kympin molemmin puolin, riippuen kaupunkiajon määrästä. Maantiellä menee noin seitsemällä litralla. Kaupungissa sitten just niin paljon, kuin haluaa kaasua polkea..

      Uutena varsin kallis peli, mutta onneksi noita saa käytettynäkin. Jos jossain vaiheessa pääsen firman autosta eroon, on seuraavan merkin valinta helppo.

      • a.p.

        Uutenako ostit? Oliko mitään probleemia tuon sadantonnin aikana?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe