Moniko nettitilaaja maksaa verot?

noutaxes

Varmaan Suomessakin alkoholin nettitilaajia on ainakin tuhansia mutta moniko niistä maksaa verot Suomeen? Veikkaanpa että ei kovin monikaan ja mitään seuraamuksia ei näytä tulevan mitä foorumeita olen lukenut. Tullilla on tuskin aikaa kytätä jokaista pakettia kun niillä on tärkeämpääkin tekemistä eli kytätä huumeita yms. oikeasti laitonta toimintaa. Alkoholin nettitilaaminen kun ei ole laitonta.

7

315

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • miksi1

   Jos alkoholi tilataan EU:sta, siitä maksetaan verot normaalisti. Miksi siitä pitäisi maksaa uudestaan verot Suomeen? Sama homma kuin esim. auton hakeminen toisesta EU-maasta.

   • aikuisten oikeesti

    Miksi verot pitää maksaa - siksi kun Suomen lait näin määräävät. Saat tilata aivan mutta verovelvollinen olet ellei myyjä ole maksanut veroja Suomeen. Muutaman kauppias maksaa ja aivan varmasti muistaa mainita sen.
    Itse tilaan ja maksan tarvittavat verot - enkä todellakaan ole ainut.

    Jos jokainen saisi valita ne lait joita haluaa noudettaa, voisi tulla aika hässäkkä...
    Ei kannata kinata selväst asiasta - toki joku boooooring selittää, että ei tartte jos ei haluuu...mutta silti.


  • Leo Leo

   Siellä Leo taas kirjoittaa fantasioitaan? Maksaako Leo muuten firmanne itse veroja Suomeen? Olisi mielenkiintoista tietää, kerta tämä veropolitiikka on teille niin lähellä ja peukuttaja-apulaisille myös. Ostamalla Alko -nimisestä liikkeestä, veroille tulee kansantaloudellisesti suurin kokonaishyöty kuin suosimalla bulvaaneja.

   Tässä olikin hyvin kiteytettynä nettikaupoista AT Virtasen kommentti:
   "

   AT Virtanen
   15.11.2013 22:41
   0
   Sulje
   Mistä epäilys etteivät isot toimijat (myyjät) toimisi EU-lainsäädännön mukaisesti sisämarkkinoilla?
   Myyjät osoittaneet luotettavuutensa koska ovat toimineet koko EU-alueella vuosikausia, joka osoittaa että laillisuuskysymykset ovat kunnossa.
   Lähipiirissäni kokemusta kaupanteosta, pelkästään positiivista. Ei laatuongelmia, ei toimitusongelmia. Kaikki toimii, myös Suomeen.

   Tämä juomakauppa.eu ei ole tuttu, epäilyttää koska tuo itseänsä tykö, hakee markkinaosuuksia arveluttavin ja epätavallisin keinoin.
   Luotettavat myyjät tunnistaa asiallisesta ja ymmärrettävästa informaatiosta sivuillaan. "
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/11850697

  • Tenuponu

   Voi pyhä yksinkertaisuus. Oletko joku Alkon agentti, vai etkö tajua; miten monopoli vetää köyhien rahat ja sinä, saatana, ehdotat veroja! Verot on alkon pulloissa, ja syvällä istuvat! Huumeet ne ovat suurempi riski, mutta niitähän jakelevat joka jannut lääkäreitä myöten, ja kansa heiluu nupit sekaisin kun luulevat lääkäreitä ukko-ylijumaliksi. Pitäiskö alkaaa tukea ulkomaita, hä?

  • Yksinkertaista

   Tarkoitti varmaan että jos alkoholista tehdään verokysymys, niin silloin kannataa ostaa suoraan Alkosta, kuin bulvaaneilta jotka väittävät maksavansa sekä verot Alkoon ja yrityistoiminnan verot menee muille maille vierahille.

   Kaikkein tehokkaiten boikotoit Alkoa ostamalta sieltä (esim. Viro) mistä ei tarvitse maksaa valmisteveroa Suomeen omaan käyttöön tuotaessa (rajat 10 litraa viinaa, 90 litraa viiniä (tai 60 litraa sampanjaa jne. ja enemmänkin saa tuoda, mutta voi joutua erittäin huonolla tuurilla todistelemaan tullissa että tulevat omaan käyttöön).

   Eli jos boikotoit Alkoa, suunnittele ostoksesi siten että se mahdollisimman tehokkaasti boikotoi alkoa. Jos taas verotus on tärkeä, osta Alkosta.

  • rhä

   Mistä tämä 10l väkeviä -raja on peräisin? Onko se edes lainvoimainen? Sen ylittyessä kai tulli voi pyytää selvitystä siitä, tulevatko alkoholijuomat todella yksityiseen käyttöön muttei se ole samanlainen kuin EU:n ulkopuolelta tuotavien selvä yläraja (1 litra)?

  • asiasta viinaan

   Tuohon asialliseen verovapaita hiplaavaan viestiisi kommentoisin seuraavaa...
   Jos puhutaan Suomesta, kuten useasti puhutaan...niin meilläpä on kulttuuri, joka ei anna ihmisen omalle harkintakyvylle arvoa mitään. Jos täällä menee Alkoon ostamaan vaikkapa 5 putelia kirkasta... niin vaikkapa synttärijuhliin. Sieltä voi tulla "tyrmäystippoja", kun sanovat, että nyt tuoksahtaa alkoholi. Näin on käynyt useammankin kerran ainakin tuossa Lohjantähden Alkossa Lohjalla. Toisaalla ihmetellään, kun ihmiset hakee viinansa Virosta. Suomelle ei veromarkat kelpaa, joten edelleen haen viinani Virosta, jossa selvästikin luotetaan ihmisen omaan harkintakykyyn. Suomessahan ei edes myydä käytännössä yli 40-prosenttisia juomia. On joitakin 60-prosenttisia, mutta ne on tietenkin pakattu niin pieniin pulloihin, ettei niitä kukaan edes huomaa. Missä on 80% pullot, no Virossapa tietenkin...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   82
   2739
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   2342
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1857
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1373
  5. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   413
   1306
  6. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   65
   1260
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1000
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   800
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   794
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   788
  Aihe