Onko sinulla S-kortti

FraasiinKyllästynyt

"Onko sinulla S-kortti" äänilevyä on soitettu Koivukylän S-merketissa Vantaalla korvaani sitten vuodesta 2009 - muistelen. Mutta korttia minulla ei vieläkään ole - eikä tule näillä näkymillä olemaankaan.

Mutta se mikä minun asianani on, että mistä ihmeessä nämä kaupan kassat ja nalkuttaa tuota levyä "Onko sinulla S-kortti" päivästä päivään, vuodesta vuoteen.

Miten minä kertoisin S-marketin kaupan kassalle, että minulla ei ole korttia, ennen kuin sitä minulta kysytään. Pitäisikö ottaa kasvoilleen sellainen ilme, että en omista korttia vai miten viestittäisin, olevani kortiton. Siis ihan vaan siksi, että ettei kulunutta fraasia tarvitsisi kuunnella.

Ja voisivat lopettaa sen kaupassa kuuluvan kieliopillesesti väärin laaditun pimpelipompelin : "Kassoille tarvitaan myyjää".

Olisko ehdotuksia?

5

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No jo on ongelmat

      Ehdotukseni on, että et tee asioista vaikeampia kuin ne ovat, ja että ymmärrät että kassaparka on tilanteeseen täysin syytön.

      Kassat kysyvät sitä S-korttia koska heidän on käsketty kysyä sitä ihan jokaiselta asiakkaalta joka ei sitä itse heille ehdi näyttää. Jos jättää kysymättä, niin takuuvarmasti joku asiakas sattuukin olemaan joku pistokokeiden tekijä, ja niin saa kassa haukut niskaansa.

      Jos et halua S-korttia, ja sitä sinulta kysytään, vastaa kysymykseen yksinkertaisesti "Ei ole". Se on kaikkein nopein, helpoin ja yksinkertaisin tapa päästä eteenpäin. Aivan kaikki muut tavat (kuten se että alat tilittää miten olet kyllästynyt siihen että aina kysytään, tms.) hidastavat palvelutilannetta entisestään.

      Ja jos olet sitä mieltä että kassan pitäisi jo muistaa onko sinulla kyseistä korttia vai ei, niin tiedoksesi että isossa marketissa kassa palvelee kymmeniä jos ei satoja ihmisiä joka ikinen päivä ja ne ihmiset eivät todellakaan jää mieleen niin että muistaisi kellä kortti on ja kellä ei ole.

      Jos sinusta tuntuu vaikealta jopa niin yksinkertainen asia kuin vastata kysymykseen "Ei ole" niin harjoittele vaikka peilin edessä.

      Jos et halua kysymystä kuulla ja siihen vastata, niin mikä estää aloittamasta kassatapahtumaan sanomalla "Päivää. Minulla ei ole S-korttia".

      Tosin se voi johtaa siihen että avulias myyjä luulee että tämä on sinun kiero tapasi ilmaista että olet kiinnostunut kortista, ja sinulle annetaan lomake mukaan.

      • Mieite

        Minun vastaukseni:
        ei, mie ajan Volvol.


    • JokoRiittäisiKysyn

      Siis kysymys on kiusaamisesta kun S-marketin johto väkisinkin laittaa pienipalkkaisen kassan soittamaan poskeaan S-korttikysymyksellä toista pienipalkkaista ostajaa kohtaan kassatapahtumassa.

      Siis laskujeni mukaan olen kuullut n. 800 kertaa, että onko minulla korttia asiodessani Koivukylän S-marketissa sitten vuoden 2009.

    • FeedFeed

      Vaihda Lidliin / etnisiin kauppoihin niin ei kysytä kanta-asiakaskortteja.

    • myyjätär

      Hei Ääliö!

      Sinunkaltaisia ääliöitä joudun palvelemaan päivästä päivään, tosin onneksi vain osa-aikaisena. Ihan mielenkiinnosta kysyn, miksi helevetissä teet ostoksesi s-ryhmän kaupassa, mikäli niin vahvasti boikotoit konsernia? Ruokakauppoja löytyy varsinkin pääkaupunkiseudulta joka nurkalta ja siltit valitset aina sen saman Vantaan S-marketin?

      Tämmöstä paskaahan se on joka päivä, valisitä, valitätä. Keski-ikäiset ja sitä vanhemmat suomalaiset kun eivät pysty käsittämään ettei se s-kortin kysyminen ole myyjän vika. Sen lisäksi, suurinosa asiakkaista haluaa pysyä ajantasalla rahanarvoisista eduista.

      Tilityksen jälkeen mulla on kuitenkin jotain järkevääkin sanottavaa. Mikäli nyt oikeasti etsit tapaa ilmaista haluttomuutesi asiakasomistajapalveluita kohtaan (jota suuresti ihmettelen...*) niin mitä jos ensi kerralla ilmaiset että "kortti jäi kotia, otan sen ensi kerralla mukaan. PISTE" kukaan ei sano mitään vastaan. Toimii muuten varmasti.

      * Joo, mua ei kiinnosta nää helevetin mafia puheet. Eikä kiinnosta nää helevetin asiakasrekstiserit joilla vain yritetään kohdentaa markkinointia, mikäli siis on selvennykseksi vain hyvä juttu. Mua ei kiinnosta myöskää nää ufo-teoriat siitä kuinka SOK syytää rahaa venäjälle. Oikeastaaan, mua ei ees kiinnosta miks sulla ei oo mielenkiintoa liitty, mitäpä se mulle kuuluu. Sun menetyshän se loppujenlopuksi on.

      P.S. Ja vielä tää kassakuulutus-valitus.. Voi jumalauta, ookko ihan elämäntehtäväkseks ottanu ettiä epäkohtia myymälästä? Sen lisäksi, kassakuulutuksessa ei ole mitään vikaa. Kieliopillisesti "Kassoille tarvitaan myyjää" on täysin korrekti.

      Ystävällisin Terveisin,
      Tuleva kyyninen, itsekeskeinen suomalainen kusipää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2032
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1917
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe