Kaveriparin mökillä

dickjorma

Kaveriparini Masa ja Sipe pyysivät minua lähtemään viikonlopuksi heidän mökilleen Savonlinnaan. Luvassa olisi puutalkoot ja viinanjuontia. No puuhommat tuli lauantaipäivänä tehtyä ja illalla lämmitelimme saunaa Masan kanssa ja Sipe laittoi meille ruuat. Masa otti kaljaa samaantahtiin kanssani mutta veti jo ennen saunaa pienen salmiakkikossun "lämmikkeeksi". Niinhän siinä kävi että Masa alkoi syönnin jälkeen torkahdella pöydän ääreen jolloin Sipe pyysi minua taluttamaan hänet ylämökkiin nukkumaan. Vetäisin pyödästä kaljani kitusiin koska ajattelin että menen samalla itsekin koisimaan. Sipe kuitenkin pyysi että tulisin vielä käymään saunalla kun olisin saanut talutettua Masan sänkyyn. No kun tulin takaisin alas saunamökkiin, Sipe oli kaatanut meille drinksut ja juttelimme ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Jonkin ajan kuluttua Sipe sanoi: "Tiedäthän että minulla ei ole ollut muita miehiä kuin tuo Masa?", vastasin myöntävästi.
Sipe on vähän ujon oloinen mutta ihan hyvännäköinen nuori nainen ja Masa 8 vuotta häntä vanhempi ihan tavallinen perusjamppa joka tykkää viinasta ja makkarakastikkeesta. Joskus olen ihmetellyt mistä Masa koppasi tuon tytön mukaansa, mutta kai se Sipeäkin viehätti turvattu ja varma tulevaisuus jossa tosin ei hirveitä ilotulituksia olisi luvassa.
"Voitasisiinko me rakastella, haluaisin olla jonkun muunkin kanssa kuin Masan mutta en halua lähteä saalistamaan ketään ventovierasta" Huh huh, kuuma aalto tulvahti lävitseni. Nousimme pöydästä, suuntasimme sänkyä kohti ja riisuimme samalla vaatteitamme pois. Sängyllä aloimm tutustua toistemme vartaloihin ja Sipe otti varovasti kiinni kikkelistäni joka kajahti täyteen mittaansa lämpimästä kosketuksesta. Aloin hieroa Sipen pimppiä ja hän avasi reisiänsä jotta ppääsin sisemmälle hänen vakoonsa. Pimppi oli jo ihan kostea ja kun työnsin etusormeni hänen riemureikäänsä se puristi jo yhtä sormea todella lupaavasti. Olimme joskus puhuneet Masan kanssa pimpin nuolemisesta ja hän sanoi ettei nuole naisten värkkejä, tiesin siis että seuraava oli ainakin Sipelle täysin uutta. Siirryin hänen jalkojensa väliin mutta meninkin alakertaan. Sipen pimppi oli "naturel" mutta karvoitus oli ihanan tarkkarajainen ja siisti kuin vain nuorella ihmisellä voi olla. Imin ja nuolin pimppiä parhaan taitoni mukaan ja Sipe lakoi vikisemään ja huohottamaan, työnsin sitten vielä sormen häneen sisälle ja aloin hieroa emätintä sieltä missä minulle on neuvottu G-pisteen olevan. Pianhan Sipe jännittyi kaarelle orgasmin tullessa ja päästi suustaan "Hi Hi Hiii" huudon. Hänen huohottaessaan siinä sängyllä otin kortsuni esiin, rullasin sen kaluni päälle ja laskeuduin taas Sipen jalkoväliin. Hieroin pimpistä liukastetta kumin päälle ja painoin sen sitten varovasti hänen reikäänsä. Voi pojat, noin tiukkaa tavaraa en muistanut edes olevan. Arvelin että nyt en kyllä pääsisi tekemään mitään kestoennätystä mutta onneksi Sipe alkoi jo muutaman työnnön jälkeen pyöritellä silmiään ja nostella lantiotaan siihen mallin että ei kestäisi hänkään kauan.
Kun Hi Hi Hii huuto taas pääsi Sipen suusta niin päästin itsekin lastin liikkeelle. Pimppi sykki kaluni ympärillä kuin lypsykone....
Kiittelimme toisiamme ja minä kapusin ylämökkiin nukkumaan. Aamukahveilla sitten läpsäytin Sipeä pepulle ja kysyin "kävitkö kylillä kun me oltiin menty nukkuun", nauroimme kaikki kolme, kuka mistäkin syystä.
Joskus myöhemmin oltiin Masan kanssa jossain reissussa ja tuli juttua pimpin nuolemisesta, hän kehui että Sipe oli vaatinut häntä opettelemaan nuokin hommat ja nykyisin he kumpikin pitävät siitä oikein paljon.

4

9614

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tuhmeliini5

   Pitempää tekstiä, kirjoitusvirheet pois, jotain jaottelua, niin kyllä tuosta hyvän tarinan saa.

  • dickjorma

   niiniiinii muttako minä olen p...o-mies enkä ruuneperi

  • J:lle vaan terveisiä

   Hyvä tarina. Käyn itse myös nussimassa kaverin vaimoa Piaa niiden mökillä. Pia on siellä kesäisin usein yksin. Piaa ei ollut myöskään kukaan muu nussinut kuin sen pienimunainen mies ja se jäi täysin koukkuun isoon kyrpääni.
   Ero on kyllä se, että olen aina nussinut Piaa paljaalla. Olenkin alkanut miettimään kun ainoastaan keskimmäinen poika muistuttaa kaveriani.

  • lisää vaniljaa

   Siisti tarina petoksesta. Kyllä tuo naisille kelpaa, ilman suurempia irstailujiakin!

   Ihan oikeesti kannattaisi panostaa siihen naisen esilämmittelyyn enemmän, todellisuudessa sekä tarinassa. Me naiset kun tykätään siitä miehen antamasta huomiosta kroppaamme kohtaan.( myöskin lukien)

   Niska, kaula, korvat, huulet, rinnat, selkä, ristiselkä, vatsa, reidet, polvitaipeet, ihan varpaisiin asti. Siinä niitä herkkiä aluita, kenellä niistä sit mikäkin alue on herkempi, se sun pitää selvittää, joka naisen kohdalla erikseen.
   Sivet/hivelet, suukottelet, näykkäiset hieman, nuolet, imet, mitä kivaa nyt tykkäät tehdä hänelle.

   Tarinaa kertoessa voit itse valita ne herkät alueet. Sängyssä seuraat naisesi reaktioita. Niin sinustakin voi tulla naisten suosima; panomies!

   Ota rauhassa, älä kiirehdi. Nainen tuskin haluaa pikapanoja. (ani harvoin)
   Naisen alkulämmittelyynkin menee puolisen tuntia, jotta varmasti on leikissä mukana.

   Kun suot naiselle ensimmäisen orkun ennen aktia; olet voittanut jo melkein uusinnat joskus myöhemmin.
   Siis siintäkin huolimatta että tässä aktissa kaikki ei menis ihan kuin piti.
   Näitähän tilanteita tosielämässä tapahtuu, harvoin tarinoissa on säläyksiä.

   Jaottele vähän tarinaasi. Niin saat siitä helpommin luettavan.
   Mielenkiinnolla odotan seuraavaa paranneltua, siistiä ja vähän pidenpää tarinaa, joka on kirjoitettu meille vanilja naisille.

   Kiitos ensimmäisestä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   569
   5167
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   66
   2425
  3. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   52
   1716
  4. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   97
   1669
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   81
   1540
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1242
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1206
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   949
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   62
   884
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   171
   802
  Aihe