Kaveri vaimona

Velimies

Olemme olleet vaimon kanssa pitkään yhdessä ja lapsiakin on jokunen siunaantunut. Olemme seurustelleet ihan teineistä asti. Naimisissa olemme ehtineet olla jo reilu kymmenen vuotta. Nyt viime aikoina minusta on alkanut tuntua, että en enää rakasta häntä samoin, kuin ennen. Välitän toki hänestä, enkä halua hänelle tai lapsilleni pahaa missään mielessä. Tuntuu, kuin suhteemme olisi lähinnä ystävyyttä. En koe vaimoani enää seksuaalisesti viehättävänä, vaikka hän on mielestäni kaunis. Seksi tuntuu väkinäiseltä, enkä välttämättä laukea. Erektiossa ei kuitenkaan ole mitään ongelmaa. Minusta tuntuu hankalalta olla hänen lähellään, kun vaimoni haluaa käpertyä syliini tms. Olen aina ollut seksuaalisesti hyvin aktiivinen ja tilanne on minulle hyvin hankala, koska toiset naiset ovat alkaneet kiinnostaa yhä enemmän. Oma käsi ei tuo riittävää tyydytystä tarpeisiini. Onko täällä kenties kohtalotovereita? Olen keskustellut asiasta jonkin verran vaimoni kanssa ja yritämme saada "kipinää" takaisin parisuhteeseemme, mutta kaikki tämä tuntuu minusta huonolta ja saa minut hieman kiusaantuneeksi. Vähän, kuin yrittäisi uskotella itselleen, että on ok olla siskonsa kanssa... Onko muilla vastaavia kokemuksia? Miten olette asiassa toimineet?

7

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • summerisover

      Normipäivä.. Kyll kait se on samaa hiukka kaikilla muillakin. Jos on kaunis akka ja paljo rahaa eikä oo niin tyhmä että tekis lapsia niin sit vois olla onnellinen mut tavisten ei auta ku kituuttaa hautaan.

    • been there done that

      Ei ihmistä ole tarkoitettu olemaan yhden ja saman puolison kanssa koko elämäänsä. Ihmisen biologisessa perimässä asuu MONIAVIOISUUS!! Vain idiootti pysyttelee yhden ihmisen kanssa. Ei muuta kuin menoksi vieraisiin, ei sitä vaimon tarvitse tietää ja jos saakin tietää, niin so what??? Maailma on pullollaan sata kertaa ihanampia naisia kuin vaimosi.

    • siiisj

      Kokeile viagraa ;) Onko vaimosi halukas himokas?? Revi vähän hiuksista ja tee jotain poikkeavaa kun perus jyystöä. Kanna vaikka suihkuun ja pakota itsesi panemaan vaikka pitäen häntä seinää vasten sylissäsi. Harrastakaa seksiä jossain muualla kuin samoissa tylsissä paikoissa. Vaikka autossa. Varaa teille lomaviikonloppu, kylpylöitä ne rakastaa. Siellä pikku hiprakka ja panoks. Suosittelen flamingo spa:ta, oma vaimoke ainakin muuttuu viriilimmäks illalla kun päivä on maattu suola-altaissa eikä lapsien kiljumista kuulu sinne.

    • 9v saman kanssa

      Pitkä parisuhde on parhaimmillaankin vain väljähtänyttä ystävyyttä. Asiasta keskusteltu sukulaismiesten ja kavereiden kanssa loputtomiin, jokainen myöntää asian viimeistään pikku hiprakassa.

    • II2

      Oletko viime aikoina ollut kiinnostunut jostakin naisesta ja mukava ihastuksentunne on noussut pintaan?

      Koetko elämäsi jollain tavalla tylsäksi, muistelet alkuaikojen uskomatonta rakastumisentunnetta?

      Valitettavasti lähes kaikki suhteet "väljähtävät". Alkuhuumaa ei saa takaisin, vaikka sitä varmasti jokainen jossakin elämänvaiheessa kaipaa. Riittääkö kumppanuus sinulle ilman fyysistä vetovoimaa? Voiko vetovoima tulla takaisin?

      Kuka tietää olisitko onnellisempi jonkun toisen kanssa. Varmaa on vain, että rakastumisentunteilla on tapana latistua olla erilaisia eri elämänvaiheissa. Se ei sovi kaikille.

      • Miettijä...

        Kyllä rakkaus kestää, mutta lapset kun tulee väliin, se laimenee.
        Vai muuttaako rakkaus muotoaan?


    • nainen kommentoi

      Silläkin on merkitystä oletko tuntenut joskus ennen häntä kohtaan oikeasti sellaista piinaavaa ihastumista ja himoa. Minulla on ollut samoja fiiliksiä miehestäni jo vuosikausia sitten, silloin, kun oltiin oltu muutama vuosi yhdessä. En koskaan ollut häneen ihastunut kauempaa tms. vaan tapasimme baarissa ja juttu lähti siitä.

      Kaikkien kohdalla vain ei natsaa samalla tavalla, mutta uskon, että pitkäkin suhde voi olla hyvin onnellinen myös fyysisessä mielessä oikean ihmisen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      152
      10934
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3073
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2912
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1593
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    Aihe