Mitä etuuksia Laura Räty saa

Ahneuden kasvot

Räty saa ainakin Kevalta jättikorvaukset. Mutta mitä etuuksia hän saa muualta. Mitä Helsingin kaupunki tarjoaa?

Räty on nyt lasikaapissa, kaikkeen tullaan puuttumaan.

16

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • la leono rêgo

      Ahneus se on valtaa paikallistasoilla, kaikessa missä politikot ovat mukana. Taviksen pitää olla kohtuullinen, mutta politikon sopii ahnehtia yhteisistä varoista kohtuuttomia palkkoja, palkkioita ja korvauksia - koska ? . . . . niin MIKSI ? . . . . koska voi ! Kaverit, siis toiset politikot päättämässä politikkojen palkoista. Varsinkin kun katsoo millä tasolla on tämä poliittisten päättäjien osaaminen ja tekeminen yhteisten asioiden hoidossa - ala-arvoista !!

      Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen esitti vuoden 2012 joulukuussa Rädyn ja muiden apulaiskaupunginjohtajien palkan korottamista 144 803 eurosta 159 288 euroon vuodessa. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr.) esitti vastaavasti, että kaupunginjohtajan palkkaa nostettaisiin 190 380 euroon vuodessa. Palkankorotus olisi tuottanut Pajuselle korkeammat ansiot kuin New Yorkin pormestarille. Halla-aho kuvasi palkankorotusesityksiä ”tolkuttomiksi”.

      • Ahneutta ilmassa

        Tolkuttomia ne kyllä ovatkin. Ahneus kukoistaa taas tässäkin esitykseesä eikä mikään muu. Ei järkeä ainakaan olla käytetty vaan yritetään väkisinki ahnehtia aina vaan enemmän ja enemmän. Tuosta työstä ei tarvii edes maksaa noinkaan paljon vaan palkan alennus heti vaan.


      • Mahdoton tapaus
        Ahneutta ilmassa kirjoitti:

        Tolkuttomia ne kyllä ovatkin. Ahneus kukoistaa taas tässäkin esitykseesä eikä mikään muu. Ei järkeä ainakaan olla käytetty vaan yritetään väkisinki ahnehtia aina vaan enemmän ja enemmän. Tuosta työstä ei tarvii edes maksaa noinkaan paljon vaan palkan alennus heti vaan.

        Laura Räty on varmaan tätä rajatonta ja ahnetta sukupolvea "kaikki-mulle-heti - niinkuin jo olisi - ja silti mikään ei riitä. Se siitä seuraa, kun saa liian paljon ja liian nuorena, sen jälkeen ei ole arki-realitystä mitään tajua.
        Miten kansa on voinut mennä valitsemaan tämän tyypin kansandustajaksi - tai oikeastaan alunperin edustajan varamieheksi ?


    • 152 cm

      Laura Räty on nyt erikoistarkkailussa. Yksin virhe niin finninaama lähtee.

      • flip it

        Google: sasi sote


    • perssu

      Kevan toimitusjohtajan Merja Ailuksen eroon johtanut nimitys- ja palkkiosotku saa yhä oudompia sävyjä. Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Räty (kok) kritisoi poliittisia virkanimityksiä, mutta unohtaa mainita, että hänet itsensä on nimetty kokoomuksen mandaatilla sekä Kevan hallitukseen että Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajaksi. Lisäksi Räty on ollut itse alkuvuoden aikaan osallisena palkankorotussotkussa, jossa hyvällä hallintotavalla on niin sanotusti pyyhitty pöytää.

      Helsinkiläinen kaupunginhallituksen jäsen, kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.) kertoi tapauksesta Scripta-blogissaan. Hänen mukaansa Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen esitti vuoden 2012 joulukuussa Rädyn ja muiden apulaiskaupunginjohtajien palkan korottamista 144 803 eurosta 159 288 euroon vuodessa. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr.) esitti vastaavasti, että kaupunginjohtajan palkkaa nostettaisiin 190 380 euroon vuodessa. Palkankorotus olisi tuottanut Pajuselle korkeammat ansiot kuin New Yorkin pormestarille. Halla-aho kuvasi palkankorotusesityksiä ”tolkuttomiksi”.

      Perussuomalaiset nostivat asiasta metelin ja tekivät ensin palkankorotusesityksistä hylkäysesityksen, joka ei menestynyt. Asiaa ei kuitenkaan jätetty silleen. Halla-aho kuvaa toisessa blogikirjoituksessaan tapahtumien jatkoa:

      - Palkankorotusasia palasi kaupunginhallitukseen 11.3.2013. Varavaltuutettu Pekka Tiusanen (ps.) oli tehnyt perussuomalaisten valtuustoryhmän puolesta oikaisuvaatimuksen, jossa edellytettiin palkankorotuspäätösten kumoamista mm. siksi, että kaupunginjohtaja Pajunen ja apulaiskaupunginjohtaja Sauri olivat tosiasiallisesti jäävejä toimimaan esittelijöinä toisiaan koskevassa asiassa.

      Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki (kok) totesi esittelyssään, että menettely on ollut omiaan aiheuttamaan epäilyksiä puolueettomuudesta:

      - On katsottava, asiaa objektiivisesti arvioiden, että tällaisessa menettelyssä saattaa syntyä perusteltu epäilys viranhaltijoiden puolueettomuudesta asiakokonaisuuden käsittelyn yhteydessä.

      Perussuomalaisten ärhäkkä toiminta johti siihen, että kaupunginjohtajiston palkankorotustoiveet lopulta kariutuivat. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Rauhamäki ilmoitti toukokuussa, ettei hän aio esitellä palkankorotuksia.

      Ja niin Laura Rädynkin oli tyydyttävä 144 803 euron vuosipalkkaan.

    • ovat tarpehet

      Pienet

    • Ei mitään

      Hi

    • Ei mitään etuja

      Hi

    • Makarooniii4

      saakohan se nyt sellasen bemarin millä voi talvellakin käydä kaupassa?

    • mer äter

      Kil

    • maKARONI MAISTU

      Hi

    • otetaan soosilla

      Joo

    • minister aennaen

      Noh

    • maksuton hoito

      Hi

    • Ainakin edestä

      Heil

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe