nyt kaikki mukaan

tehdään tämä

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/640

Vihdoinkin Suomessa on mahdollista vaikuttaa öykkärien ökypolitiikkaan pistämällä suruttoman ahneille suitset suuhun.

Kansalaisaloite https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/640 mahdollistaa jokaiselle mahdollisuuden ottaa kantaa siihen, miten maa tulevaisuudessa makaa.

Liian kauan on jo mesottu tuloerojen kasvattamisen myönteisestä vaikutuksesta maan ja maailman talouteen. Mikä on ollut tulos? Kansalaisten hyvinvointi on lentänyt ulos ja maailman taloudet ovat joutuneet lamasta toiseen, ja kriisistä seuraavaan. Viimeinkin on aika muuttaa kurssia. Hyvä tulevaisuus on kansalaisille pelastettava.

3

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai niin...

      Jaahas...
      Olen perustanut yrityksen ja kiinnittänyt siihen ihan kaiken omaisuuteni. Riski on, että perheeni koti ja ihan kaikki voi mennä vasaran alle.
      Yhdellekään työntekijälle, jolle maksan yleisesti hyväksytyn palkan ja sen LISÄKSI muut työnantajakulut, ei kuulu paljonko itse saan palkkaa.
      Sillä hetkellä, kun työntekijät ottavat samanlaisen riskin työntekoon, kuin minä, asiasta voidaan keskustella.
      Muussa tapauksessa kyseessä on kateellisten salonkikommunistien ajama sosialismi. Siis aate, jossa muiden omaisuus jaetaan joko ansiottomasti kyvyttömille, tai - kuten ennen - puoluejohdon pienelle politbyroolle.

      Missään tapauksessa minun palkkani ei kuulu kenellekään ulkopuoliselle, kaikkein vähiten jollekin kateelliselle pikkupoliitikolle tai "kansalaisjärjestölle".

      Minulla on aina mahdollisuus myydä yritykseni ja elää joutenoloa loppuikäni. Eikä sen jälkeen kiinnosta yhtään miten entiset työntekijäni pärjäävät tai mitä saavat palkkaa. Toivottavasti pärjäävät...

    • Kaikkeahan sitä saa ehdottaa vaan en oikein usko tämän menestymiseen. Taas tehdään turhaa työtä jos saadaan vaadittu määrä allekirjoituksia. Näissä pitäisi olla myös vastustan mahdollisuus ja homma etenisi vain jos puoltoja olisi tuo tietty määrä ja vastustusta vaikka korkeintaan puolet puoltojen määrästä.

      Tällä järjestelyllä on hieman sijaistoiminnan henkeä eli koko homma on merkityksetön.

    • Hups

      26.3.2013
      RKP PERUSTUU ROTUOPILLE JA RASISMILLE

      Ruotsalaisen Kansanpuolueen RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund syyttää lähes päivittäin Perussuomalaisten puheenjohtajaa Timo Soinia, Haglundin mukaan puolueessa esiintyvän rasismin "suojelusta" . Erityisesti häntä kaihersi Soinin äskettäinen haastattelu arvovaltaisen BBC:n kuuluisassa Hardtalk-ohjelmassa. "Soini häpäisi Suomen" !

      Entäs RKP:n oma rasismi ? Omien jauhojen pitäisi tietysti ensin olla pussissa puhtaita, ennenkuin voi muita syytellä.

      Ruotsalainen kansanpuolue pitää oppi-isänään suomenruotsalaista (Siuntio) kielentutkija ja professori Axel Olof Freudenthalia (1836-1911). Hän tutki erityisesti Suomen ja Viron ruotsalaismurteita. Väitöskirjansa koski närpiöläis-murretta.

      Freudenthal oli svekomaani, eli kiihkoruotsalaisuuden kannattaja ja johtohahmo. Hän piti suomenkielisten enemmistöä uhkana ja vaati suomenkielisiä vastaan radikaaleja toimia, kuten separatismia. Hänen rotuoppinsa mukaan rantaruotsalaiset ovat rodullisesti ylivertaisia suomalaisiin nähden; ovat eri rotua.

      Näitä Freudenthalin oppeja ajamaan perustettiin Suomeen "Ruotsalainen Puolue" vuonna 1870. Freudenthal oli puolueessa keskeinen henkilö. Kenttäorganisaation uudistamisen yhteydessä 1906 puolue sai nykyisen nimensä, Ruotsalainen kansanpuolue, RKP.

      RKP PERUSTI 1937 Freudenthal-mitalin, jaettavaksi tunnustuksena hänen oppinsa ajamisessa. Aluksi niitä jaettiin vuosittain. Tuoreimpia ovat 2006 jaetut viisi ja 2007 kaksi mitalia. Elisabeth Rehn on saanut kultaisen mitalin. Erään lähdetiedon mukaan myös Carl Haglundille olisi esitetty mitalia.

      Kyse on siis jatkuvasta ja tuoreesta, ja ainakin alun perin, nykykäsityksen mukaan, rasismiin perustuvasta puoluetoiminnan palkitsemisesta. Ja puolueen linjasta.

      FREUDENTHALIN OPPEJA toteutettiin räikeästi myös viime sotien lähes puolen miljoonan Karjalan evakkojen asuttamisen yhteydessä. RKP:n eliitti vastusti jyrkästi asuttamista ruotsalaispitäjiin; ruotsalaisten "pyhälle maalle." Maan hätätilannetta ja Ruotsista pyydettyä ja saatua painostusapua hyväksi käyttäen maanhankintalakiin 1945 otettiin rkp-eliitin vaatimuksesta erityinen "ruotsalaispykälä" (§92). Sen avulla ruotsalaispitäjät ja kartanonomistajat välttyivät evakkojen asuttamisesta mailleen.

      Pääministeri / presidentti Juho Kusti Paaskivi (ent. Johan Gustaf Helsten) pelkäsi Ruotsin uhattuja vastatoimia; elintarvikeapuun ja sotalainoihin puuttumista, ja tuki rkp-läisiä. Jäätävä kausi maiden suhteissa.

      POHJANMAAN ruotsalaiset vaativat omaa ruotsinkielistä lääniä ja itsehallintoa, kuten Ahvenamaalla. Uhattiin verokapinalla ja elintarvikelakolla. - Ilkka kirjoitti tästä 1.4.1945; samoin Pohjalainen erittäin kattavassa jutussaan 2.3.2009: "Ruotsalaispykälä esti karjalaisten muuton rannikkokuntiin." http://www.luovutettukarjala.fi/historia/sijoittuminen.pdf.

      LÄHTEISTÄ Veikko Vennamon ja P.O. Väisäsen kirja "Jälleenrakennuksen ihme" (1988) sisältää asuttamisen tarkat yksityiskohdat (ISBN 951-20-3099-3). Samoin Johannes Virolaisen useat kirjat. Muita lähteitä on sivukaupalla.

      CARL HAGLUNDILLA ja RKP-eliitillä ei historian valossa mielestäni ole kyllä kanttia, eikä perusteita osoitella muita rasismista. Huolestuttavinta on, että freudethalilainen rotuoppi ja kiihkoruotsalaisuus elää puolueessa tuoreena edelleenkin. ESPOON rkp-valtuustoryhmä 2010 vastusti kiivaasti koulujen kieliryhmien yhteisiä välitunteja ! - www.uusisuomi.fi/kotimaa/74717-rkp-shokissa-suomen-ja-ruotsinkieliset-sa... [samaan rakennukseen].
      Vireillä oleva kuntauudistus on myös hyvä esimerkki ruotsalaiskuntien elävästä kielikiihkosta.

      LOPUKSI on lohduttavaa todeta, että lähdeaineistoissa katsotaan lähes yhdenmukaisesti rkp-läisen separatismin, läpi puolueen historian, olevan ensi sijassa sen eliitin harjoittamaa. Rahvas enimmäkseen on seurannut sivusta. Sen mielelläni uskonkin, kun huomattava määrä rantaruotsalaisista, piispoja myöten, kuuluu sukuumme. Ainakin he nyt ovat kunnon suomalaisia, vaikka ruotsia puhuvatkin !

      Puolueeton tarkkailija
      Heikki Santala
      Järjestöneuvos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe