Anaaliseksi ilman kondomia? Riskit, haitat?

Mies21v ja nainen20v

Olemme miettineet tyttöystäväni kanssa anaaliseksin kokeilua, olen jo sormettanut häntä sormella pyllyyn liukuvoiteen kanssa, ja kovasti on tykännyt. Olemme toisillemme ensimmäiset seksikumppanit. Jutellessamme heräsi muutama kysymys, joten päätimme kysyä kokeneemmilta apua.

1. Jos harrastamme anaaliseksiä ilman kondomia, mitä riskejä siinä voi olla? Voiko siitä tulla mitään tulehduksia penikseen, miehelle seksitauteja yms?

2. Onko raskaudenriski kovin suuri, jos ei kumminkaan laukea anukseen, vaan vetää ajoissa pois?

3. Onko pitempi aikaisesta anaaliseksin harrastamisesta mitään haittoja?

- Kiitos

14

11619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anus aagim

      -anaaliraskaus
      -riski on aina olemassa, ottakaa nautinnon kannalta ja laske spermat suoleen
      -jos paljon harrastaa anaalia niin pimpsa saattaa unohtua koska peppureikä on tiukempi

    • Peppuunsa saanut

      "1. Jos harrastamme anaaliseksiä ilman kondomia, mitä riskejä siinä voi olla? Voiko siitä tulla mitään tulehduksia penikseen, miehelle seksitauteja yms?"

      - Jos olette toistenne ainoat kumppanit, eli siis olette uskollisia toisillenne, niin taudeista ei ole huolta. Muistat vain sen, että et saa koskaan laittaa anuksesta takaisin vaginaan, koska tyttöystäväsi voi saada siitä vaikean bakteeritulehduksen. Jotkut käyttävät kondomia nimen omaan liukasteen vuoksi, mutta vaihtoehtoisesti voitte käyttää hyvin liukuvoidetta. (Öljypohjaiset liukuvoiteet haurastuttavat kondomia)

      "2. Onko raskaudenriski kovin suuri, jos ei kumminkaan laukea anukseen, vaan vetää ajoissa pois?"

      - Jos vaihtoehtoina on laukeaminen anukseen ja laukeaminen muualle kuin anukseen, niin varmempaa on laueta anukseen. Raskaaksi ei voi tulla anaaliyhdynnässä. Huolehditte seksin jälkeen siitä, että spermaa ei joudu tyttöystäväsi vaginaan ja menette välittömästi pesemään alapäänne. Tyttöystävälläsi on E-pillerit?

      "3. Onko pitempi aikaisesta anaaliseksin harrastamisesta mitään haittoja?"

      - Ei ole, vaikka lääkärikuntaa myöden on väitetty toisin. Jos anaaliyhdyntä toteutetaan "ohjeiden" mukaan ja kivuitta, ei anaaliyhdynnästä ole mitään jälkihaittoja.

    • 1+1=2

      Missä lääkärikuntaan kuuluvat kertovat anaaliyhdynnän haitoista? Tähän mennessä en palstalla ole törmännyt muuhun kuin anonyymien kirjoittajien väitteisiin. Anonyymi voi ihan vapaasti väittää olevansa lääkäri, hoitaja, juristi tai palomies ilman että asiaa voisi tarkistaa. Siksi anonyymeillä ei ole titteleitä eikä heidän väitetyllä ammatillaan ole mitään merkitystä.

      Lääkärikunnan väitteet löytyvät sellaisilta webbisivuilta, joissa kyseiset henkilöt esiintyvät omilla nimillään.

    • En ole nähnyt yhtäkään lääkärin varoitusta järkevästi harjoitetun peppuseksin haitoista, ja niinpä olen itsekin sitä mieltä että anaaliyhdyntä ei aiheuta haittoja mikäli se tehdään tarpeeksi maltillisesti ja liukasteen kanssa.

      Kondomin käytöstä voidaan olla monta mieltä. Kondomi suojaa niin taudeilta kuin ei-toivotulta raskaudeltakin. Omassa parisuhteessani raskauden mahdollisuus on poissuljettu, ja niinpä vaimoni kanssa harjoitamme anaaliseksiä useinkin monta kertaa viikossa ilman kondomia ja tähän asti ilman tauteja. Toki paikat on pesty ennen ja yleensä myös jälkeen yhdynnän. Varsinaista peräsuolen huuhtelua emme ole katsoneet tarpeelliseksi kunhan suoli on tyhjä ennen yhdyntää.

    • Porari

      Ei siitä mitään haittaa ole, jos se tehdään oikein. Peräsuolen pitää tietysti olla tyhjä. Sen jälkeen peräaukkoa tulee "valmistella" venytykseen, joko sormilla tai muulla sellaisella tarkoitukseen sopivalla välineellä. Vaihtoehtoisesti voi kyllä työntyä suoraan sisälle, mutta tämä tulee tehdä erittäin varovasti komppania kuunnellen ja hitaasti, niin vältytään vaurioilta.

      Anaaliyhdyntä on erittäin miellyttävä tapa hoitaa yhdyntä. Siitä ei ole mitään haittaa, kuten hajuja, ulosteen karkailuja yms. Korkeintaan pierut ovat löysempiä ja pääsee herkemmin parina seuraavana päivänä.

    • Mietiskelijä

      Osaisiko kukaan sanoa, että mistä johtuu , että kun kokeilimme vaimon kanssa peppuseksiä kerran, niin hän sanoi, että ei sattunut, mutta olo oli semmoinen kuin olisi tullut paskat housuun? Lähteekö tämä tunne ajanmyötä, kun peppuseksiin tottuu, vai?

    • No kun kalu on peräsuolessa niin silloin voi tuntua siltä että suoli on täynnä. Ja jälkeenpäin taas tulee tyhjenemisen tunne ja senhän voi helposti yhdistää suolen tyhjenemiseen ulostaessa.

      Joten ihan normaalia, ja tunne lähtee ajanmyötä kun tietää mistä on kyse.

      - Vaimo huikkaa että hänellä oli ihan samoin ekoilla kerroilla.

    • sdgsdgsgsdgsd

      Jos naisella ei ole pillereitä, älä ainakaan mällejä lauo peppuun, sillä ne voivat sieltä valua pimpin puolelle. Jos et lauo perseeseen, vaan esim alasälle, pakaroille ja pyyhit ne heti pois, raskauden riski on minimaalinen.

      Paljaalla toki tuntuu paremmalta, mutta kumi voi antaa lisää kestoa jos sitä ylipäätään tarvitaan. Tietyssä mielessä kumi voi jopa parantaa erektiota. Nimittäin joskus tulee se paskan haju sielä leidin suolesta jos suoraan sanotaan. Tämä voi olla miehelle pieni turn off. Itselleni ainakin on. Sitten alkaa miettimään että nyttenhän kalukin on ihan paskanen ni ei se hyvää erektiolle tee. Kumin kanssa ei siis kalu likaannu. Lisäksi kakan haju tarttuu tosi tiukasti kaluun ja saa pestä moneen kertaan saippualla ja siltikin voi haista :(

      Kannattaa siis varmastaa, että tytöllä on suoli tyhjä. Peräsuolen huuhtelu sellaisella ruiskulla tms on järkevää, mutta moni ei sellaisia jaksa tehdä, mikä on ihan ymmärrettävää.

    • Hyvee

      Anaalin haitat.
      Oletko varma että olet ensimmäinen, joka sormettaa tai mulkuttaa. Käytä kondomia , työnnä sitten mihin tykkäät. 2. Raskaus on mahdollinen, jos siitä luiskahtaa myös ykkösluukkuun. 3. Olen asiantuntija ja tiedän jotta persii venyy.

      • Påjke

        Lapsesta voi tulla tällöin ihan paskapää.


    • kätevää...

      Laittakaa euroshoppertölkki anaaliin ja pane siihen

    • ¨¨¨¨
    • Anonyymi

      Kerro enemmän pilusta ja kuinka mies haluu pilluu

      • Anonyymi

        Spede sai muuten naista. Älköön unohtuko tämä tosiseikka.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe