NÄIN HERZOG KOKI VIIME VIERAILUN POHJOLASSA

Sangen ihmeellistä!

On mielenkiintoista lukea, kuinka Herzog itse koki viime vierailunsa (elokuu 2013) Ruotsissa ja Suomessa. Alla oleva kuvaus on referoitu hänen omasta rukouskirjeestään, joka löytyy Internetistä englannin kielellä (Linkki tekstin lopussa).

Viime matkaltaan Ruotsissa ja Suomessa Herzog kirjoittaa, kuinka Ruotsissa kirkkaus rävähti ja murtautui läpi koko Tukholman. Kokouspaikkaa, seurakuntaa, sen enempää kuin kirkkoakaan Herzog ei tosin kirjeessään mainitse. Ihmeet, merkit, tunnusteot ja paranemiset pyyhkäisivät kuitenkin pois monien järkeilyn ja uskonnollisuuden.

Eräs nainen alkoi esitellä muille kokonaan kullaksi muuttunutta hammastaan. Monet paranivat äkillisesti. Kun ihmeitä tapahtui, niin normaalisti niin vanhoilliset ruotsalaiset hyppäsivät istuimiltaan ja alkoivat rynnätä eteen nähdäkseen niitä lisää, Herzog iloitsee.

Ihmeitä, kuten pikaisia laihtumisia, kasvainten katoamisia, silmä-, selkä-, luusto-, ja monia muita vaivoja parantui, ja kämmenet ja käsivarret peittyivät kultapölyllä.
Ihmiset olivat shokissa ja kirkuivat, sillä he eivät koekaan aiemmin olleet kokeneet moista.

Ihmisiä oli tullut Tukholman kokouksiin kaikkialta Euroopasta: Saksasta, Tanskasta, Englannista ja Venäjältä. Monien usko uudistui, sieluja pelastui ja monet kokivat ihmeellisen vapautuksen.

Valitettavasti näistä ihmeellisistä, koko pääkaupunkia ravistelleista tilaisuuksista ei Internetissä ole mitään mainintaa missään muualla kuin Herzogin omassa kirjeessä. Olisi mielenkiintoista kuulla jonkun ruotsalaisen parantumistodistus, koskapa ihmeitä kuitenkin tapahtui niinkin käsittämättömän paljon. Harmillista, ettei yksikään seurakunta tai kristillinen julkaisu ollut kiinnostunut kertomaan niistä mitään.

Mielenkiintoista on myös, mitä Herzog paljastaa Ruotsin laajasta siirtolaisongelmasta. Hän kertoo, kuinka Ruotsi on muslimien myötä muuttunut hyvin antisemitistiseksi. Maassa on jopa kokonaan muslimien hallussa oleva kaupunki, jossa poliisit eivät enää valvo järjestystä. Tämän vuoksi juutalaiset ovat jättäneet kaupungin väkivallan ja vainojen pelossa.

Suomessa Herzog kertoo olleensa koko maan kattavan TV-ohjelman haastateltavana. Suomessakin koettiin ihmeellisiä laihtumisia ja hampaiden muuttumisia kullaksi.
Herzog kertoo vierailleensa maamme eduskunnassa ja keskustelleensa mm. juutalaisen kansanedustajan, sekä ulkoministerin kanssa, joka oli kiinnostunut kuulemaan mm. USA:n vaaleista.

Herzog kertoo myös tavanneensa Israelin suurlähetystön korkeinta edustajistoa, joiden kanssa hän kävi korkean tason keskusteluja USA:n ja Israelin välisistä suhteista sekä Euroopan juutalaisiin kohdistuvasta uhasta. Suurlähetystön edustaja oli jakanut hänen kanssaan huolen niistä aiheista, joita tapahtuu julkisuudelta piilossa kulissien takana.

Samaisessa rukouskirjeessään David Herzog kertoo myös nyt meneillään olevasta vierailusta. Jumala on avannut hänelle mahdollisuuden palata Suomeen , ja tavata maan hallitus, mukaan lukien Suomen pääministeri.

Linkki Herzogin rukouskirjeeseen:
http://injesus.com/message-archives/christian-living/DavidHerzogMinistries/prayer-alert-sedona-festival-starts-thursday-swedenfinland-great-praise-report-2

17

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko tuo Herzog poliitikkokin, kun kertoo vierailleensa eduskunnassa ja tavanneensa ulkoministerin? Vai pitikö hän kenties Martti Ojaresta ministerinä? Missä ovat Herzogin kokouksessa laihtunee henkilöt ja kultapaikan suuhunsa saaneet? Ei taida löytyä ketään. Mitä mieltä Herzog lienee valehtelemisesta Raamatun mukaan?

      • Sangen ihmeellistä

        Ojares selvittää ohjelmassaan Martin ja Mirjan matkassa, että tuollaisen kriittisyyden takana vaikuttaa nimen omaan uskonnollisuuden henki. Hän on saanut siitä profetian Cindy Jakobsin kautta jo kymmenen vuotta sitten.
        Eilen Turun kokouksessa Herzog vetosi kuulijoihin, että näiden tulee seurata, mitä tapahtuu niille, jotka arvostelevat häntä. Esimerkiksi hän nosti Ananiaan ja Safiran, jotka kuolivat, koska olivat pettäneet Pyhää Henkeä. Samoin ne, jotka väittävät Herzogia vääräksi profeetaksi voivat langeta anteeksiantamattomaan Pyhän Hengen pilkkaan.


      • Tosi vakavaa
        Sangen ihmeellistä kirjoitti:

        Ojares selvittää ohjelmassaan Martin ja Mirjan matkassa, että tuollaisen kriittisyyden takana vaikuttaa nimen omaan uskonnollisuuden henki. Hän on saanut siitä profetian Cindy Jakobsin kautta jo kymmenen vuotta sitten.
        Eilen Turun kokouksessa Herzog vetosi kuulijoihin, että näiden tulee seurata, mitä tapahtuu niille, jotka arvostelevat häntä. Esimerkiksi hän nosti Ananiaan ja Safiran, jotka kuolivat, koska olivat pettäneet Pyhää Henkeä. Samoin ne, jotka väittävät Herzogia vääräksi profeetaksi voivat langeta anteeksiantamattomaan Pyhän Hengen pilkkaan.

        Aijai. Tuollainen uhkaileminen on tosi paha merkki. Tuosta miehestä täytyy pysyä kaukana. Jos ette saa ihmisiä uskomaan ja pysymään poissa, täytyisi myös seurata, mitä tapahtuu niille ihmisille, jotka noihin kokouksiin osallistuvat ja käyvät valekirkkautta hakemassa. Sitten vaan raportoimaan ja kutsujat vastuuseen. Noituuksista taitaa olla kyse kristillisyyden nimissä.


    • minä vain

      Kyseinen rukouskirje on syyskuulta 2012 eli selostus vuotta aikaisemmalta reissulta...

      • Sangen ihmeellistä!

        Eikös Herzog käynyt Suomessa elokuussa 2013?


    • käykö päikseen?

      Luovuttaisin mielelläni painostani viisi kiloa ja vaihtaisin sen kultaan. Unssin harkkoina, kiitos! Kultapöly on kovin hankalaa käsiteltävää.

    • Sangen ihmeellistä!

      Herzogin uusi, suomennettu kirja kertoo ihmeellisiä asioita. Seuraava teksti on suoraan kirjan mainoksesta:

      David Herzog avaa Kirkkauden Invaasiossa seuraavia salaisuuksia:
      - Kvanttifysiikka ja Kirkkaus
      - Profeetallinen ja Ilmestystiedon Kirkkaus
      - Kävely veden päällä ja seinien läpi
      - Hallitusten valtaaminen Kirkkaudella
      - Maantieteelliset portaalit ja portit
      - Luovat ihmeet ja kuolleista heräämiset
      - Unet, näyt ja hengessä siirtyminen

      - Ymmärrä luovien ihmeiden, merkkien, profeetallisten julistusten, hallinnon kirkkauden ja yliluonnollisen huolenpidon toimintaperiaatteet.
      - Vaella ylösnousemuskirkkaudessa, jossa ihmiset, kehon jäsenet, profetiat ja kutsumukset, jotka ovat olleet nukkuvassa tilassa, heräävät eloon.
      - Opi tavoittamaan Taivas, luomaan herätys ja nopeuttamaan ihmeellistä sadonkorjuuta kylvämällä kirkkausvyöhykkeessä.
      - Korjaa vanhurskaalle talletetut syntisen rikkaudet.

      • Uskomatonta!

        Miten kukaan täysipäinen voi ottaa tämän huijariherzogin juttuja täydestä? Kuinka tyhmää porukkaa näissä kokouksissa juoksee? Ihan oikeasti!


      • sad thing.......
        Uskomatonta! kirjoitti:

        Miten kukaan täysipäinen voi ottaa tämän huijariherzogin juttuja täydestä? Kuinka tyhmää porukkaa näissä kokouksissa juoksee? Ihan oikeasti!

        Oikeesti, tosi yksinkertaisia ihmisia, valitettavasti. Lauma jota on helppo taluttaa harhaan. Luulevat olevansa uskossa, mutta ovat jossain ihan muussa.


    • todael

      Enpä tiedä todellakaan itkisinkö vai mitä, tämän Herzogin "stan-up"-komiikan ja pelleilyn keskellä. Mutta mistä tämä ihmeellinen "voitelu" ja "kirkkaus" tällä koomisella ja vapautuneella karismaatikolla. Annetaan hänen itsensä kertoa:

      "David Herzog kirjassaan Glory Invasion [GI] kertoo sivulla 127 Ruth Heflin nimisestä karismaattisesta naishenkilöstä, joka on toiminut Herzogin "oppi-äitinä". Heflinin kuoltua Herzog menee kuolleen Heflinin ruumiin luokse, kertoo kokevansa korkeaa kirkkauden tunnetta, suurempaa kuin Heflinin ollessa elossa. Hän sanoo, että hänen käsketään laskemaan kätensä Heflinin kuolleen ruumiin ylle, saadakseen kaksinkertaisen määrän kirkkautta. Herzog kirjoittaa: "Kun nyt hänen ruumiinsa oli korkeamassa kirkkauden tilassa, hänen ruumiinsa oli kosketuspisteessä välittääkseen kirkkauden taivaan ja maan välillä." [GI s.127] Tässä hetkessä kuin sähkövirta, Herzog kokee voimaa omassa kehossaan. Tämän sähkövirran Herzog ymmärtää "ylösnousemusvoimana". Tämä on hänen oma todistuksensa kirjassaan Glory Invasion."

      Koko teksti: http://elaman-tie.blogspot.fi/2013/11/miksi-hylkaan-david-herzogin-opetuksen.html

      Huumorilla siis mennään.... mutta missä "voimassa". Ei ainakaan Jumalan voimassa. Jumala armahtakoon Suomen uskovia, tämän eksytyksen keskellä.

      • Yhteenvetoa

        Herzogin opetus ei ole hyväksyttävää kristillistä oppia. Siinä on yhdistelty mielivaltaista raamatuntulkintaa, perinteistä New Age-ajattelua ja pseudotieteellisiä tutkimuksia. Lopputuloksena on mielikuvituksellinen rakennelma, jossa ei ole tolkun häivää ja jonka perustalle ei hengellistä elämäänsä kannata rakentaa. Ellei sitten halua kokeilla seinien läpi kävelemistä. Botox-enkeli voisi myös olla kova sana.

        http://sinisterministerr.blogspot.fi/2014/06/herzog-kiinnostaako-seinien-lapi-kavely.html


    • ruskeasilmäinen

      Tuntuu mies liiottelevan ja kuvittelevan kaikenlaista ja itsensä korottamista jalustalle. Ihmetellä todella pitää ihmisten sinisilmäisyyttä ja arvostelukyvyttömyyttä.

    • Arviointia

      Jos Herzog kiinnostaa, kannattaa tutustua oheisiin puheisiin ja kirjoituksiin,
      Jokainen puhuja ja kirjoittaja avaa tätä aihetta osaltaan.


      Heimo Enbuskan artikkeli Ristin Voitossa:
      http://s29.postimg.org/jz9l351vb/herzog1.jpg
      http://s29.postimg.org/qi2fg2e2f/Herzog2.jpg

      Pasi Turunen; Herzog ja kirkkauden invaasio läpivalaisussa: http://www.patmos.fi/arkisto/747/pasi_turusen_puhe_15_6_nyt_patmoksen_mediakanavalla

      Leo Mellerin puhe: David Herzog - mies ja hänen sanomansa, kirjojensa ja Raamatun valossa: https://www.youtube.com/watch?v=3oJZezpXEvU

      Juha Ahvion arviointia David Herzogista: http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/571/david_herzogin_opetuksen_perustavanlaatuisen_vakavista_teologisista_ongelmista

      Patmos-radio 31.5: Miksi kiistelty David Herzog tulee Suomeen? Mika Jantunen, Pasi Turunen ja Petri Mäkilä keskustelevat: http://patmos.studio24.fi/media/miksi_kiistelty_david_herzog_tulee_suomeen/2641?p1=1#ui-tabs-0

      Salme Blomsterin arvio David Herzogista: http://keskustelu.suomi24.fi/node/12238826

      Petri Paavolan monisivuinen tutkimus Herzogista: http://www.kotipetripaavola.com/davidherzog.html

      Ilkka Koiviston blogi "Viis faktoista — kunhan Jeesusta julistetaan": http://blogitaivas.fi/2014/06/16/viis-faktoista-kunhan-jeesusta-julistetaan/

      Lisämateriaalia:
      Video "Herzog tulee!": https://www.youtube.com/watch?v=o2EFWXVFzC4
      Video "Menestyksen lupaajat": https://www.youtube.com/watch?v=u4GXWZuPGHw

      • Totuus selvisi

        Oikein hyödyllinen linkkipaketti.


    • Ilman määrää

      Nyt Ojareksen poppoo kuvaa kaikki ihmetapahtumat stadionilla, ei jää mitään arvailujen varaan.

      • Bisnes pelaa.

        Ja kun ihminen paranee, toimitaan näin. Matt.8:4. Ja Jeesus sanoi hänelle: Katso, ettet puhu tästä kenellekään; vaan mene ja näytä itsesi papille, ja uhraa lahja, jonka Mooses on säätänyt, todistukseksi heille. Mark.1:44. Luuk.5:14.


    • Aivan oikein

      Näin on viisainta, mitä sitä kertomaan valheita, kukaan kun ei parane.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe