Myrkyn lykkäsi: Ei huoltoa vanhoille.

Pelottaa

Eliminoidaankohan tuottamaton väestö kuten Saksassa aikoinaan ?

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • näin ei saa olla,,

   http://www.lansi-savo.fi/mielipide/lukijoilta/avohoito-se-vasta-kallista-86687

   Koitti syksy 2013. Demarit Jutta Urpilaisen johdolla julistautuivat kaikkien Suomen valtion talousongelmien ratkaisijoiksi niin sanotulla suurella rakennemuutosbudjetilla. Ja mikä olikaan uudistuksen pääsisältö: laitoshoidosta vähennetään kolmesataa miljoonaa!
   Kaikki parikymmentätuhatta ”laitosmummoa” jäisivätkin ilman hoitopaikkaa! Heidät ohjataan yhtäkkiä kotihoitoon. Säästösyistä.

   Vantaan kaupungin kodinhoitajat kertoivat Ylen ajankohtaislähetyksessä, kuinka jo nyt kodinhoidossa on yhä enenevässä määrin niin vaikeita hoidokkeja, että heidän oikea hoitopaikkansa olisi laitos.
   Onnellisimmillaan avohoitovanhuksen luona käy hoitaja 2-3 kertaa viikossa, mutta on myös vanhuksia, joiden luona on käytävä 2-3 kertaa päivässä – kahden hoitajan voimin.
   Eiköhän tilanne täällä Mikkelissä ole aika lailla samanlainen. Vaativimpien hoidettavien hoito on kalleinta avohoidossa.

   Populistinen kysymykseni kuuluukin nyt: mistä syntyvät tässä tilanteessa laitoshoidon vähentämisen 300 miljoonan euron säästöt – kiinteistökuluistako? Siis siitä, että vastarakennetut laitostilat jätetään kylmilleen tai revitään maan tasalle?
   Ihan oikeasti, demarit yleensä ja Jutta Urpilainen erityisesti: elättekö lainkaan tässä maailmassa?
   Demarit eivät varmastikaan heille tärkeistä syistä ole esittäneet ammattiyhdistysjäsenmaksun verovähennysoikeudesta luopumista.
   Totuus kuitenkin on, että vähennysoikeuden poisto toisi valtion kassaan helpostikin tuon vanhushoidosta riistetyn 300 miljoonan euron summan.
   Asiat nyt vain ovat näin.

  • satku taskurahaa

   Pitkäaikaisen laitoshoidon maksut
   Pitkäaikaisessa laitoshoidossa asiakasmaksu määräytyy asiakkaan/potilaan maksukyvyn mukaan.
   Maksu voi olla enintään 85 prosenttia hoidossa olevan nettokuukausituloista. Jos suurempituloinen puoliso on laitoshoidossa, hoitomaksu voi olla enintään 42,5 % puolisoiden yhteenlasketuista tuloista. Asiakkaalle taataan kuitenkin henkilökohtaiseen käyttöön kuukausittain vähintään 99 euroa 1.1.2012 lähtien.

   Pitkäaikaisen laitoshoidon maksu peritään hoidon alkamisesta lähtien, kun ympärivuorokautisen laitoshoidon arvioidaan kestävän yli kolme kuukautta. Muutoin maksu määrätään sen jälkeen, kun henkilö on ollut laitoshoidossa yli 3 kuukautta ja hänen toimintakykynsä on heikentynyt niin, että häntä on edelleen hoidettava

   • ......

    ..........


  • niin se vain menee

   Eliminoidaan. Sehän kuuluu Bildenberg-raamatun oppeihin, ja J ja J ovat omaksuneet sen "uskonnon" omakseen. Ikääntyneet on helpoin ryhmä, tarvitsee vain hieman nopeuttaa tapahtumia. Mutta se ei ole ainoa tapa- myös rokotteet ja muut lääkkeet ja ruokakin ovat osana metodia, lisätään niihin aineita jotka tuhoavat ihmisten immuniteetin ja sittenpä onkin helppo toimia. Saadaan se maailman hallitus aikaan - siihenhän kaikki tähtää.
   Kun kuulemma liki puolet maailman väestöstä on turhia ruuan kuluttajia jotka vain syövät "heidän" ruokavarojaan. Ovat ilmeisesti itse päättäneet että maailman ruokavarat on "heidän".
   Leirejä perustetaan jo ....

  • savon akka

   " Kun Jeesus saapuu näkymättömänä enkeliensä kanssa, hän tuomitsee ihmiskunnan. Hän tuhoaa pahat, mutta antaa ikuisen elämän niille, jotka tunnustavat hänet Kuninkaaksi." Matteuksen 25: 31-33, 46

   " Kuninkaana Jeesus muuttaa maan paratiisiksi.Lisäksi hän herättää kuolleet niin että he voivat elää tuossa maanpäällisessä paratiisissa", Luukkaan 23:42,43

   • anja koivistoinen

    JOKAINEN ON JOSKUS ELÄKELÄINEN.

    Suomi 24, laitetaan hynttyyt yhteen ja taistellaan. Seniorit keräävät nimiä rekisteröityäkseen "pienen ihmisen" puolueeksi. Nuoret aikuiset saavat hyvän mahdollisuuden nousta Arkadianmäelle, jos ovat kiinnostuneet eläkeasioista.
    Eläkeasiat koskettavat meitä kaikkia, ei ainoastaan eläkeläisiä.
    Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana on leikattu ja leikattu, vaikka rahaa on.

    On väärin, että pieni eliitti joukko päättää kansan asioista omaksi edukseen. Seuraavissa vaaleissa on tälle menolle laitettava piste.
    Senioripuolue ry. on puoluepoliittisiin asioihin sitoutumaton, eläkeläisten, vanhusten ja pienituloisten asialla.
    Tulemalla mukaan toimintaan EI tarvitse olla eläke-ikäinen. Tulevaisuudesta on kysymys.

    http://senioritry.123kotisivu.fi


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   175
   3900
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   184
   1850
  3. 129
   1566
  4. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1253
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   73
   930
  6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   46
   911
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   54
   902
  8. Tule mukaan

   Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
   Ikävä
   39
   884
  9. Mies, tunnistatko minut tästä

   🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
   Ikävä
   75
   855
  10. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   149
   855
  Aihe