Karhulan Kotipizzan v***umainen palvelu

haistakaap**ka

Muutaman kerran olen tuolta pitsan tilannut. Soitto heille on ollut kuin isku vyön alle, mieshenkilö vastaa aina yhtä tylysti puhelimeen mumisten ja kysyen aina uudelleen kyllästyneenä "ja muuta...?"

Ei ole kauan aikaa kun tilasin illalla pitsan heiltä (vklp) ja soitin noin puoli tuntia ennen sulkemista. Auta armias mikä angsti sieltä luurin päästä paistoi, että vieläkö joutuu paistamaan pitsan. Kehtasi sanoa vielä että hae ennen kuin kello on tasan kymmenen. Teki mieli sanoa, että sinähän siellä odotat niin kauan että minä haen pitsani.

Enpä enään tuolta hae mitään.. Kotkansaarella ja jopa Haminassa homma toimii paremmin. Opetus on, vaihtakaa ihmiset alaa jos oma työ kyrpii!

41

1926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • y5reuy

      Kotipitsan pitsatkin on kuin freesbeitä

    • stationza

      sama juttu, ei kelpaa sinne raha.... Tympeää ja tylyä. mutta ei se mitään, onhan noita muita.

    • "ja muuta...?"

      "ja muuta...?"

      Helpottiko?

    • Kulinaristisapiens

      Jos ei Haminassa muuta hyvää olekaan jouluisen torin ja kauniin raatihuoneen lisäksi, nin on sentään tosiaan yksi maan parhaimmista Kotipizzoista!

    • haista ite #¤%#¤!

      Siellä taas yksi kyr .pä jooseppi soittaa suutaan. IP-numerosi löytyy kyllä ja arvaas mitä siitä seuraa, kun yleisellä palstalla mollaat toisen elinkeinon harjoittamista.

      • Etsitäänpäs IP

        Mollaajasta tulee pizzalätty tällä meiningillä.


      • Finninaama

        Kerrohan, mensalainen, joka on töissä pitseriassa, miten aiot tämän IP-osoitteen selvittää? Asia kiinnostaa erinäisiä tahoja ja kaikki niistä ei ole niitä ketkä on sun ystäviä.


      • PettynytAsiakass

        Tässä ketjussa kyseenalaistetaan se tapa jolla harjoitat kyseenalaista ja vaakalaudalla olevaa elinkeinoasi. Meitä tyytymättömiä asiakkaita on täällä useita ja meidän antama kritiikki ei ole laitonta! En kyllä ikinä tule pizzeriaasi! Näköjään sama "palvelu" jatkuu täälläkin kuin paikan päällä! Ette pysty selvästikkään ottamaan kehittävää palautetta vastaan. Olette kypsymätön yritys! Teen asiasta kyllä ilmoituksen Kotipizza ketjun omistajalle ja voin taata, että tällä menolla koko Franchise ketjun oikeutesi häviää kuin tuhka tuuleen. Tarpeeksi moni kuin valittaa niin menee pulju kiinni kun ette pysty takaamaan asiakaspalvelua!


      • PettynytAsiakass

        Muista se, että asiakas on aina oikeassa! Minulla on kuluttajana täysi oikeus kritisoida julkisesti saamaani palvelua! Missä Pohjois-Koreassa oikein elät?


    • 2353452235

      What. Onks se ite Tirkkonen linjoil? Muistako mitä kävi joskus vegasis..? Aivan! ;)

    • Kymiläinen

      Itsekkin asiakkaana ko. pizzeriassa käynyt ja samanlaista olen joutunut itsekkin joskus kohtaamaan. Mutta itselläni tuo ymmärrys kyllä paikan työntekijöitä kohtaan riittää. Ei ole työ sieltä helpoimmasta päästä. Hirveä kiire näyttänyt pojilla ja tytöillä siellä olevan toisinaan niin itsellänikin saattaisi alkaa vähän hymy jäämään vähemmälle. Ja oletko sattumoisin huomannut että siellä kiireisimpinä aikoina saattaa yksi työntekijä joutua hoitamaan kaiken?
      " Teki mieli sanoa, että sinähän siellä odotat niin kauan että minä haen pitsani."
      Jos paikka menee klo 22 kiinni, niin luuletko että siellä kukaan jää hirveän mielellään ylimääräistä odottelemaan?!! Joten minun puolelta vain tsemppiä työntekijöille ja jaksamista, minä ainakin jatkan asiointia jatkossakin! :)

      • Työaika

        Meneekö paikka kiinni 22 vai loppuuko työaika 22? Siinä on eroa. Jos paisto lopetetaan esim 2145 niin sillä selvä, mutta pitää ilmoittaa. Jos paikka auki 22 pitää ilmoittaa että jos et ole just silloin maksamassa niin olet myöhässä.


    • yks arska

      Rajamarketista saa peruss pitsaa

    • jakari

      Risellan kuski kantoi kerran kesäkuumalla tälle herralle jauhokuorman sisään,kuski pyysi janoissaan lasin vettä, se on euro sanoi omistaja, et sillee...

    • tumpelo köksä

      Mestari pitsanpaistajia löytyy usean kodin keittiöstä. Jospa heistä joku uskaltaisi pyöräyttää myyntiin..? Useampikin paistaja saisi varmaan kaupaksi, kun ostaja tietäisi saavansa koti paistajan tekemää pitsaa.
      Aitoa koti pitsaa vaan tarjolle, kynttilöitä ei saisi vakan alle piilottaa.

    • eijatkoooon

      joku esan frendi innolla kyttää, tai sitten ei vain helöosti jäljitettävä mode-polorobotti pidä iipeestäni.. :D faktakokemukset poistoon alta aikayksikön.. aivan vidun säälittävää, loppui kotipizzan palvelujen käyttäminen. tänään taas väärät majoneesit ja mausteet, 3 kertaa kuukauden sisällä tullu eri tavaraa kuin tilattu. kotkansaaren ylipainoinen myyjä röökaa ja syö ja lötsii, vaikka tekemistä olis. suoraan röökiltä ja saastasen puhelimensa räpellyksestä asiakaspalveluun, ilman käsien pesua/desinfiointia. tää faktaa, vaikkei ip miellyttäiskään ;)

    • NähtyOn

      Kaupan pakastepizza on Kotkan paras pizza.

    • tropigana

      Osta meiltä pizza. Halpa on hyvä. Ei aina hintta kallis.

    • 4124233qwas

      Kotipizza SU CK S

    • Orkla

      Karhulassa tosiaan henkilökunta voisi miettiä onko oikeassa paikassa töissä. Emme hae sieltä enää mitään. Varsinkin se yksi tumma tyttö on varsinainen asiakaspalvelun varoittava esimerkki. Tilasin kesällä pizzat ja menin hakemaan, uunin päältä niitä ei vaan saanut millään kun tämä henkilö osasi keskittyä perusteellisesti suunsoittoon, asiakkaita ei palvella järjestyksessä vaan ohi miten sattuu, luullaan olevansa oikeita ravintola-alan ammattilaisia kun ollaan pizzanvääntämössä. Keskustassa on eri meininki. Ymmärrän kyllä että palkat siellä on pyllystä ja sillä saa sitten mitä saa.

    • SunriseParas

      Nyt on aika vaihtaa pizzeriaa. Olisit mennyt Karhulan Sunriseen. Sieltä saa Kotkan parhaat pizzat ja kebut. Asiakaspalvelu on aina ollut loistavaa. Hinnatkin halvemmat ja annokset isommat kuin Kotipizzassa. Eihän Kotipizzan lätyillä lähde edes nälkä kun täytteet on ennalta jo punnitut grammamääräisesti.

      • hyväon

        Sunrise on kyl hyvä mesta. Hyvät pizzat ainakin!


    • 32525wes

      Nää tirkkosen leikkityöpaikat vähä sellasia... voi voi nuoria.

    • pizzapekkarinen

      Eiköhän tuo ole ihan asiakkaan oma ongelma, jos ei ehdi hakea pizzaansa ennen sulkemisaikaa. Ehkä kuitenkiin kannattaa sen pizzerian sijaan soittaa seuraavalla kerralla lääkäriin, jos niin kovasti ahdistaa.

      • 567tryre

        Kannattaisiko yrittäjän itse mennä sinne lääkäriin, jos asiakkaille pitää tiuskia ja v*ttuilla?


      • Liianmontavirhettä

        Minä kyllä hakenut pizzani ennen sulkemisaikaa. En hae enää, minäkään. Samanlaista "palvelua" livenä kuin tässäkin ketjussa. Vääriä mausteita, majoneeseja, kokonaan vääriä pizzojakin yrmeän "asiakaspalvelun" kera. Asiakkaita pitäisi osata arvostaa. Asiakas on se, joka sinunkin palkkasi maksaa. Hygieniastakin olisi hyvä huolehtia, kun ruokaa tehdään ja tarjoillaan. Asiakasta voi katsoa hymyillen silmiin, eikä kannata unohtaa "kiitosta" ja "ole hyvää" saadun luottamuksen ja rahan vastineina. T. Myös Kotipizzan entinen asiakas


    • Ihanok

      Ne kerrat kun olen itse ko. paikassa asioinut, homma on toiminut ihan mallikkaasti. Letut odotti valmiina ja palvelu ok.

    • Mievaan012x

      Muihin kauppoihin jos menee sulkemisajan jälkeen saapuu poliisit aika nopeasti paikalle. Vai tiedättekö esim. ruokakauppoja joihin voi mennä ostoksille sulkemisajan jälkeen jos soittaa puolituntia ennen sulkemisaikaa. Siellähän te odotatte niin kauan kun minä tulen ostoksille.

      • HuonoPalvelu

        Mitä tekemistä ruokakaupoilla on tämän asian kanssa, mensalainen?


      • Mievaan012x

        Ruokakaupoilla kuten myös kotipizzalla on aukioloajat jolloin he palvelevat asiakkaita. Kummatkaan ei palvele asiakkaita sulkemisajan jälkeen. Tuo ruokakauppa oli vain esimerkki miten kaikki yritykset toimivat.


      • KissaOnKoira

        Aivan jumalattoman typerä esimerkki ja rinnastus. Typerä.


      • Llvlvvk5469

        Kuinka niin. Perustele


      • Laatat

        Koska sinä olet typerä, ja toisekseen, oletko ikinä ajatellut mitä on hyvä palvelu?
        Oletko myös ajatellut, kun menet pitseriaan, että menet siinä niinkuin ruokakauppaan?
        Mikä vaikutus hyvällä palvelulla on asiakaskokemukseen? Saati yrityksen menestymiseen? Ei varmaan väliä jos on sosialidemokraattisen jäykkä ajatusmaailma.
        Tuskin tajuat. Sinua säälitään.


      • Pantte1

        Yrittäjien siis pitäisi palvella asiakkaita liikkeen sulkemisajan jälkeen ja työntekijöiden työajan ulkopuolella.

        Muista että pitseriaan eikä ruokakauppaan mennä sulkemisajan jälkeen. Haetaan sitä hyvää asiakaspalvelua liikkeen aukioloaikana.


      • KansatSorronYöstä

        Hei työläissankari. Yrittäjyys tai asiakaspalvelu ei ole liitto änkyröintiä. Joustavuus silloin tällöin saattaa tuoda etuja kuten hyvän maineen ja siitä seuraavat asiat. Ei ihme ettei tässä sdp-vas kylässä mikään menesty kun on tuommoisia kommarijuntteja jopa yrittäjissäkin.
        Asiakas on aina oikeassa, aukioloajat vain muodollisuus.
        Varsinkin ravintoloissa, kaupat ovat täysin eri asia, siellä ei hyllyttäjä muuta 50centin aineksia 10€ pitsaksi. Katotaas tajuaako änkyrävassari...


    • Jaskalla

      Hienompaan ravintolaankin kannattaa mennä sulkemisajan jälkeen silloin siellä on paljon rauhallisempaa. Kyllä ne siellä odottaa niin kauan kun on saanut syötyä kaikessa rauhassa

    • huhuh

      Kun luki kaikki viestit niin kyllä lähti halut tukea tällaista firmaa. Jatkossa syön pizzani muualla.

    • 325wrer3

      Kotipizza on perseestä nykysin. Ei niitä kärpäsen paskoista lähe edes nälkä. Oletteko nähneet miten säilyttävät täytteitä niissä kertakäyttökupeissa lämpösessä..?? huh huh.

    • WtheF

      Kotipizzan pizzat on muuttuneet rasvalätyiksi. Täytteet on kadonneet ja rasva tihkuu läpi pohjan. Ei ne ennen olleet tollaisia. Naurettavan ohuita ja samaa suttua kaikki. Muutos on selkeä.

    • Ryhävalaitako

      Täytyy olla melkoinen läski jos ei noilla annoksilla nälkä lähde.

    • Etelänhetelmä

      Ei olla ananas, minä laitta bananas!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1344
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe