Itsenäisyyspäivä Tampereella

Eliitin sikajuhlat

Täysi rähinä kadulla. Mellakoitiin rajusti. Poliiseja loukkaatui, ikkunoita säpäleiksi, Savupommeja ja raivoo. Keskustassa mellakkojouko levittäytyi ympäri kaupunkia ja hakkasivat ikkunoita, myös parkkimittareille ja pysäköidyille autoille. Myös Suomen lippu aiottiin laskea alas.Mielenosoittajat huusivat "luokkasota"! Rähinöitsijät kävivät Stockmannin tavaratalon ikkuhoiden kimppuun hakkasiavat niitä säpäleiksi. Aitaa pyriittin kaataa. Mailoilla pyrittiin kaataa aita ja hakattiin poliiseja. Useita poliiseja loukkaantui. Myös poliisihevonen loukkaantui ja hevosen lantaa käytettiin poliiseja kohtaan heittelemällä. Poliisi otti kiinni n. 22 mielenosoittajaa. Mielensoittajia oli n. 200 ja poliiseja n. 300. "Kiakkovieras: "Eliitin sikajuhlat"

6

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opetelkaa tämä!!!!

      Mutta ei hevosia saisi hakata ja vahingoittaa ihmisten hulluuden tähden.!!!

      • punaiset 1918

        Tulikohan Tampereelle vuoden 1918 punaisten tappelut mieleen ja laitettin muistot rähinäksi. Tampere on työläisten kaupunki eli "punainen". Porvarien juhlia ei taideta suvaita, vaikka onhan "punaisillakin" itsenäisyyspäivä olemassa.


    • Veteraani

      Uskomattoman urpoa sakkia Tampereella. Kannattaisi varmaankin lukea meidän historiaa uudestaan kun on noin päässyt unohtumaan. Pitäisi aina vähän ensin miettiä ennen kuin lähtee päätäpahkaan mieltäosoittamaan kun rehellisesti ne mellakoitsijat joita haastateletiin eivät ressukat edes tienneet miksi siellä rähinöitiin. Yksikin tuumasi et taisi mennä vähän överiksi mut ei voi mitään. No minkäs sille voi kun tuossa iässä on vain kaksi asento on ja off.

    • hämeen hitaat

      Nyt taase totean miten Tamperaiset on yleistiedoissa tietämätöntä porukkaa. Tämä on nyt aivan ihmettä heille miten itsenäisyydenpäivänä tullaan juhlioittan sekaan huutamaan ja rienaamaan. Nyt ei monikaan ole tiennyt, että myös presidentin linnan edessä on näitä tappeluja ollut.

      Olen ihmeissäni huomannut että tämä on Tamperelaisille aivan uusi tieto. Tosin sanoen eivät seuraa aikaansa lainkaan. Monessa muussakin asiassa ova hitaita ja pitkän ajan jälkeen oppivia. Onko näin, että ovat hämeen hitaita järeltään ja havaintokyvyltään, vai onko Aamulehti kirjoittajana antaa eritiedon.Myös arkiaskareista tekevät monikertaisen vaikeen ja ovat hyvä flegmaattista porukkaa.

    • HyiTamperelaiset

      Miksi ihmeessä nämä Tampereen urpot huligaanit eivät tehneet Hursteja eli olisivat kunnostautuneet ja käyttäneet energiansa järjestämällä Tampereelle köyhien linnanjuhlat. Olisivat käyttäneet sitä pientä ilmakuplaa, joka siellä pääkopassa kiertää niin hyödylliseen tekemiseen eikä tuhoamisee. Hämeen hitaat eivät saanneet mitään hyvää tällä aikaa päinvastoin. Ei enää suuria juhlia takapajulaan.

    • Näkyvä mielenosoitus

      Milenosoittajien selitys on, että luokkayhteiskúnta on tulollaan. "suomi on hyvä veli- verkostojen luokkayhteiskunta, jossa luokkaerot kasvavat koko ajan, kapitalistit rikastuuja juhlii verorahoilla, köyhillä ja syrjääntyleillä menee entistä huonommin, politiikot antavat pankiirien ja yrityspommien vaarastaa kansalle kuuluvat varat, Suomen hallitus on unohtanut tavalliset kanslaiset".

      Nyt on ollut pakko herättää huomio missä mennään ja mihin ollaan menossa. Systeemin on muututtava.

      Äänekäs mielenosoitus on hyvä keino!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe